Rajatiedon Yhteistyö ry

Yhteyshenkilö: Liisa Kannisto

Ananda Seva on Ananda Margasta vuonna 1996 irtaantunut kansainvälinen liike, joka rekisteröitiin Suomessa 15.7.1998. Ananda merkitsee henkistä onnea ja Seva viittaa kaikkien elollisten pyyteettömään palveluun sekä auttamiseen. Järjestön toiminnassa sydämen asiana on edistää ihmisen henkistä kehitystä joogan, meditaation sekä henkisen ja yhteiskunnallisen filosofian opetuksen avulla. Ananda Seva tukee yhteiskunnan ekologisen, eettisen ja henkisen ulottuvuuden kehittymistä sellaiseen suuntaan, joka huolehtii kaikkien ihmisten, eläinten, kasvien ja muun luonnon hyvinvoinnista.

Myynnissä henkistä kirjallisuutta, myös maailmantilanteeseen kantaa ottavia kirjoja. Ohjatut meditaatiomme auttavat sinua hiljentymään. Jooga- ja meditaatio-opettajiemme kanssa voit tulla tilaisuusiimme keskustelemaan esimerkiksi oman meditaation syventämisestä ja vakiinnuttamisesta ja muista henkiseen kasvuun liittyvistä asioista. Opetusten perustana ovat intialaisen Shrii Shrii Anandamurtin antamat henkiset harjoitukset, filosofiset opetukset, teoriat ja ajatukset. Sydämellisesti tervetuloa maksuttomiin ohjelmiimme!

Julkaisuja: Maailma muutoksessa – ja muita viestejä henkisen tiedon lähteeltä, Maailma muutoksessa 2 – ja muita viestejä henkisen tiedon lähteeltä, Visio paremmasta maailmasta, Johdanto joogaan ja meditaatioon, Siunattu tila, Uushumanismi – Arvoperusta yhteiskunnalle, Kosketa Ääretöntä – ihmisyyden suuri seikkailu, Yama ja Niyama – henkisen elämän eettinen perusta, NAISEN VOIMAN LÄHDE – NAISMYSTISISMI, Hiljaisuuden kuiskaus – Mietteitä henkiselle polulle, sekä Joogan viisautta tantratieteen valossa, Joogan psykologiaa – Elämänohjeita ja inspiraatiota henkiselle tielle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

0

Your Cart