Ilmoituspaikka tuoteluetteloon

24,80  / vuosi

Osta edullista ilmoitustilaa Rajatiedon Yhteistyö ry:n ylläpitämästä tuoteluettelosta!

Saat ilmoituksella lisänäkyvyyttä tarjoamillesi tuotteille tai palveluille Hengen ja Tiedon messujen kävijöiden, messulehden lukijoiden ja verkkosivujen vierailijoiden keskuudessa. Yhden päätuotteen tai -palvelun lisäksi voit lisätä ilmoitukseen enintään kahden oheistuotteen tai -palveluiden esittelyt. Jos olisit lisäksi kiinnostunut myymään tuotteita tai palveluita kauttamme, siitä Sinun tulee keskustella erikseen messutoimistomme kanssa.

Lisäksi ilmoituksessa julkaistaan mahdollinen banneri tai logo, otsikko (oma nimi, iskulause tms), enintään 20 sanan yleiskuvaus toiminnasta, tuotteiden/palveluiden esittely ja tiedot niiden hinnasta/mahdollisesta tarjoushinnasta, kuva kustakin myytävästä tuotteesta, yhteystiedot, mahdolliset aukioloajat, linkki WWW-sivulle, perustamisvuosi sekä linkki toiminnan mahdolliseen kattojärjestöön tai taustainstituutioon. Tuotteet tai palvelut järjestellään luettelossa toimialaluokituksen mukaan.

Voit lähettää tiedot messutoimistolle sähköpostitse tai oheisen lomakkeen välityksellä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfThEVNaOjRKdNByRz14AwhE8kkFFo-nrG5n7IRFwp5QXVWtw/viewform

Tilaus on voimassa vuoden. Tuoteluettelo avataan kesällä 2021.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat -15% alennuksen tuotteen loppusummasta. Jos haluat saada alennuksen, sinun tulisi rekisteröityä ensin jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu.

Hintaan lisätään alv 24%. 

Tarkempia tietoja alla olevasta kuvauksesta. Myös messutoimisto vastaa mielellään Hengen ja Tiedon messujen asiakkaiden kyselyihin: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa kuitenkin vain lauantaisin.

Varastossa

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Kuvaus

Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajille, sopimusasiakkaille, esiintyjille ja sidosryhmille suunnattu ilmoitus tuote- ja palveluluetteloon. Ilmoituksella saat lisänäkyvyyttä omille tuotteille ja palveluille. Luettelo julkaistaan kesällä 2021 ja se on linkitetty näkyvälle paikalle Hengen ja Tiedon messujen pääsivuille sekä muille keskeisille messusivuille. Tuoteluettelon linkki on lisäksi esillä messulehdessä.

Tuoteluettelo täydentää Hengen ja Tiedon messujen aakkosellista näytteilleasettajaluetteloa sekä näytteilleasettajien esittelyä, jotka julkaistaan verkkosivuillamme ja messulehdessä. Nämä palvelut sisältyvät Hengen ja Tiedon messujen messuosaston hintaan.

Messut järjestetään 16. – 17. lokakuuta 2021. Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messujen ohjelma päättyy lauantaina 16.10 klo 18.15 ja sunnuntaina 17.10 klo 17.15. Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat varata tuoteluettelon ilmoituksen jäsenhintaan, joka sisältää -15% alennuksen tilauksen loppusummasta. Alennuksen saaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä ilmoitetun suuruisen jäsenmaksun maksamista. Ilmoituksen normaalihinta on 20€ ja jäsenhinta 17€ vuodessa, hintaan lisätään ALV 24%.

Tilausehdot
Verkkokauppa lähettää laskun paikoista sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Tilauksia voi muuttaa ja niitä voi peruuttaa sopimusehdoissa ilmoitetuin ehdoin. Ilmoitus tuoteluetteloon tilataan vuodeksi kerrallaan ja sen tietoja voi päivittää enintään 2 kertaa vuodessa. Ilmoitathan laskutusta varten Y-tunnuksesi kassan lisätiedot-osiossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.