Joustava kohdevalaisin (2 kpl)

9,00 

Kaksi vuokrattavaa LED-kohdevalaisinta joustavalla varrella ja klipsillä Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajalle. Mukaan tulee tarvittaessa jatkojohto.

Tilaathan ensin tarvittaessa itsellesi messuosaston ensimmäisestä, toisesta tai kolmannesta kerroksesta messupaikalta. Messuosastot varataan lähtökohtaisesti messukaupassa kestotilauksina, joten edellisen vuoden paikkasi on edelleen varattuna sinulle ellet ole sitä perunut. Muistathan, että kalusteet on tilattava kuitenkin erikseen kullekin messuille.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Valitse haluamasi (parillinen) määrä valaisimia alla olevasta valikosta. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista

5 varastossa

Kuvaus

Vuokrattavat LED-kohdevalaisimet joustavalla varrella Hengen ja Tiedon messuille (varren pituus 47 cm, värilämpötila 3000 K, 2.5W). Sopii hyvin tuote-esittelyiden, taidenäyttelyiden ja hoitojen yhteyteen. Vuokrahintaan sisältyy kaksi valaisinta sekä tarvittaessa jatkojohto, koko viikonlopun ajaksi. Omalle messuosastolle voi vuokrata lisäksi pöytiä ja sermejä.

Valaisimet toimitetaan näytteilleasettajan varaamalle paikalle (ks. messujen kerroskartat). Lampun ja tarvittaessa mukaan tulevan jatkojohdon voi myös noutaa sisäänkäynnin vierestä kysymällä messutoimistosta. Suosittelemme noutamaan vuokrakalusteet ennen messujen avautumista. Valaisimien käyttö ei saa häiritä muita messuosastoja ja ne tulee palauttaa messujärjestäjälle messujen päätyttyä.

Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Lauantaina 9.10 ohjelma jatkuu pääsääntöisesti klo 18 saakka ja sunnuntaina 10.10 klo 17 saakka. Ovet suljetaan noin 15 minuuttia ohjelman päättymisestä. Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat varata kalusteet jäsenhintaan, joka sisältää -15% alennuksen tilauksen loppusummasta. Alennuksen saaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä ilmoitetun suuruisen jäsenmaksun maksamista. Kalusteiden normaalihinnat ja jäsenhinnat löytyvät erillisestä hinnastosta.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

Tilauksen maksaminen
Verkkokauppa lähettää laskun paikoista sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% valaisimen vuokrahinnasta tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, ja loppuosuus tulee kokonaisuudessaan maksaa viimeistään 30 päivää ennen messuja tai kolmen päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 32 päivän sisällä messuista. Jos vuokraat valaisimet omana tilauksenaan (erikseen messuosastoa koskevasta tilauksesta), suosittelemme maksamaan tilauksen hinnan kerralla.

Peruutusoikeus
Tilauksia voi muuttaa ja niitä voi peruuttaa sopimusehdoissa ilmoitetuin ehdoin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.