Maksuttomien messulehtien tilaaminen

0,00 

Varaa seuraavien Hengen ja Tiedon messujen messulehtiä asiakkaille, jäsenille ja yleisölle jaettavaksi. Ilmoitathan tilauksen lisätiedot-kohdassa tai sähköpostitse (studiorajatieto(at)gmail.com) mihin osoitteeseen toivoisit saavasi varaamasi messulehdet niiden ilmestyttyä (jos se on muu kuin tilausosoite), missä lehtien jakaminen tapahtuu ja mahdolliset aukioloajat. Julkaisemme jakelupaikkojen yhteystiedot ja aukioloajat verkkosivuillamme. Voit myös tilauksen kommentissa kieltää tietojesi julkaisemisen ja jakaa pieniä määriä lehtiä alueellasi yksityisesti (yleensä alle 50 kpl).

Lehdet voi myös noutaa Rajatiedon Yhteistyö ry:n messutoimistolta, osoitteesta Luutnantinpolku 7 lt 3, 00410 Helsinki. Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin.

Valitse alta toivomasi kappalemäärä ja varaa lehdet. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Voit varata Hengen ja Tiedon messujen messulehtiä asiakkaille, jäsenille ja yleisölle jaettavaksi. Lehdet julkaistaan yleensä elokuun lopussa tai syyskuun alussa, jolloin aikaa niiden jakamiselle on hieman yli kuukausi ennen messuja. Messulehdet toimitetaan tilaajalle sovittuun paikkaan tai ne voi noutaa yhdistyksen messutoimistolta, osoitteesta Luutnantinpolku 7 Lt 3, 00410 Helsinki. Lehtien toimitus onnistuu nopeimmin jos toimituspaikka on pääkaupunkiseudulla. Minimimäärä on 20, isompia eriä voidaan toimittaa postitsekin.

Lisätiedot

Messulehdet

10 kpl, 20 kpl, 30 kpl, 50 kpl, 75 kpl, 100 kpl, 125 kpl, 150 kpl, 200 kpl, Yli 200 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.