Maksuttomien messulehtien tilaaminen

0,00 

Tilaa 16.-17.10.2021 Hengen ja Tiedon messujen messulehti jaettavaksi

Varaa seuraavien Hengen ja Tiedon messujen messulehtiä asiakkaille, jäsenille ja yleisölle jaettavaksi. Ilmoitathan tilauksen lisätiedot-kohdassa tai sähköpostitse (info(at)rajatieto.fi) mihin osoitteeseen toivoisit saavasi varaamasi messulehdet niiden ilmestyttyä (jos se on muu kuin tilausosoite), missä lehtien jakaminen tapahtuu (jos lehtiä voi myös noutaa) ja mahdolliset aukioloajat. Julkaisemme jakelupaikkojen yhteystiedot ja aukioloajat verkkosivuillamme. Voit myös tilauksen kommentissa kieltää tietojesi julkaisemisen ja jakaa pieniä määriä lehtiä alueellasi yksityisesti (yleensä alle 50 kpl).

Lehdet voi myös niiden ilmestymisen jälkeen noutaa Rajatiedon Yhteistyö ry:n messutoimistolta, osoitteesta Luutnantinpolku 7 lt 3, 00410 Helsinki. Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14. Messulehteen liittyviin kysymyksiin vastaa messutoimisto osoitteessa: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544 sekä messulehden toimitus: rtytoimitus(ät)gmail.com.

Seuraava messulehti ilmestyy elokuun lopulla 2021. Valitse alta toivomasi kappalemäärä ja varaa lehdet. Tarkempi kuvaus messulehtien jakamisesta alla. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Voit varata seuraavien Hengen ja Tiedon messujen messulehtiä asiakkaille, jäsenille ja yleisölle jaettavaksi. Luovutamme lehtiä jaettavaksi elinkeinonharjoittajan tai yhteisön toimitiloissa, tapahtumissa ja jakajan omille sidosryhmille tai kontakteille. Messulehtien jakaminen tarjoaa näytteilleasettajalle tai ryhmälipun ostajalle loistavan tilaisuuden löytää uusia asiakkaita. 

Lehdet julkaistaan yleensä elokuun lopussa, jolloin aikaa niiden jakamiselle on noin 1,5 kuukautta ennen messuja. Suosittelemme tilaamaan lehdet jakoon hyvissä ajoin jo  ennen niiden julkaisemista.

Messulehdet toimitetaan tilaajalle sovittuun paikkaan postitse tai henkilökohtaisesti tai ne voi noutaa yhdistyksen messutoimistolta, osoitteesta Luutnantinpolku 7 Lt 3, 00410 Helsinki. Lehtien toimitus onnistuu nopeimmin jos toimituspaikka on pääkaupunkiseudulla, muualle Suomeen lehtien toimituksissa käytetään tapauskohtaista harkintaa. Minimimäärä on 20, isompia eriä voidaan toimittaa postitsekin.

Seuraavat messut järjestetään 16.-17. lokakuuta 2021 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla. Mikäli lehtiä jää yli, ne voi tarvittaessa jättää messupaikalla esimerkiksi messuinfoon tai messulehden virallisille jakopisteille. Luodaan yhdessä kaikkien aikojen parhaimmat Hengen ja Tiedon messut!

Lisätiedot

Messulehdet

10 kpl, 20 kpl, 30 kpl, 50 kpl, 75 kpl, 100 kpl, 125 kpl, 150 kpl, 200 kpl, Yli 200 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.