Maksuttomien messulehtien tilaaminen

0,00 

Tilaa 15.-16.10.2022 järjestettävien Hengen ja Tiedon messujen messulehti jaettavaksi

Varaa seuraavien Hengen ja Tiedon messujen messulehtiä jaettavaksi. Luovutamme lehtiä jaettavaksi elinkeinonharjoittajan tai yhteisön toimitiloissa, yleisötilaisuuksissa sekä jakajan omille sidosryhmille, jäsenille, asiakkaille tai vieraille. Messulehtien jakaminen tarjoaa näytteilleasettajalle tai ryhmälipun ostajalle loistavan tilaisuuden löytää uusia asiakkaita omalta toimialueelta.

Julkaisemme jakelupaikkojen yhteystiedot ja aukioloajat verkkosivuillamme. Voit myös jakaa pieniä määriä lehtiä alueellasi yksityisesti (yleensä alle 50 kpl), jolloin sinun ei odoteta ilmoittavan tietoja noutopaikkojen luetteloon.

Lehtien varaamisen jälkeen voit valita ostoskorissa tai kassalla niiden toimitustavan. Vaihtoehtoiset toimitustavat ovat henkilökohtainen toimitus, postitus ja nouto.

  • Valittuasi postitusvaihtoehdon, lehdet postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen niiden ilmestymisen jälkeen. Postitus on mahdollinen vain alle 200 lehden toimituksille.
  • Valittuasi henk.koht. toimituksen tai jos tilaat yli 150 lehteä, pyrimme sopimaan toimitustavasta kanssasi erikseen (jos toivot henkilökohtaista toimitusta pk-seudun ulkopuolelle, tilaathan lehdet hyvissä ajoin).
  • Nouto tapahtuu Rajatiedon Yhteistyö ry:n messutoimistolta, osoitteesta Luutnantinpolku 7 lt 3, 00410 Helsinki. Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14.

Messulehteen liittyviin kysymyksiin vastaa messutoimisto osoitteessa: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544 sekä messulehden toimitus: rtytoimitus(ät)gmail.com.

Seuraava messulehti ilmestyy elokuun lopulla 2022. Valitse alta toivomasi kappalemäärä ja varaa lehdet – verkkokaupan kassalla voit noutopaikkojen luetteloon tiedot jaettavaksi toimittamistasi lehdistä. Tarkempi kuvaus messulehtien jakamisesta alla. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Poista

Kuvaus

Voit ilmoittaa messulehden jakamiseen liityvät tiedot verkkokaupan kassalla tilauksen vahvistamisen yhteydessä (nouto/-jakopaikat, aukioloajat, osoitetiedot, yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse). “Toimitus eri osoitteeseen” -kohdassa (tai sähköpostitse info(at)rajatieto.fi) jos toivoisit saavasi varaamasi messulehdet niiden ilmestyttyä eri osoitteeseen  kuin tilausosoite.

Lehdet julkaistaan yleensä elokuun loppupuolella, jolloin aikaa niiden jakamiselle on noin 1,5-2 kuukautta ennen messuja. Suosittelemme tilaamaan lehdet jakoon hyvissä ajoin jo ennen niiden julkaisemista.

Messulehdet toimitetaan tilaajalle sovittuun paikkaan postitse tai henkilökohtaisesti tai ne voi noutaa yhdistyksen messutoimistolta aukioloaikoina, osoitteesta Luutnantinpolku 7 Lt 3, 00410 Helsinki. Lehtien toimitus onnistuu nopeimmin jos toimituspaikka on pääkaupunkiseudulla, muualle Suomeen lehtien toimituksissa käytetään tapauskohtaista harkintaa. Minimimäärä on 15, näin pienessä erässä postitusvaihtoehto on kuitenkin maksullinen. 30-150 lehden eriä voidaan toimittaa postitsekin, sitä isommissa erissä pääsääntöisesti vain nouto tai henkilökohtainen toimitus erikseen sovitulla tavalla.

Seuraavat messut järjestetään 15.-16. lokakuuta 2022 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla. Mikäli lehtiä jää yli, ne voi tarvittaessa jättää messupaikalla esimerkiksi messuinfoon tai messulehden virallisille jakopisteille. Luodaan yhdessä kaikkien aikojen parhaimmat Hengen ja Tiedon messut!

Lisätiedot

Messulehdet

10 kpl, 15 kpl, 20 kpl, 30 kpl, 50 kpl, 75 kpl, 100 kpl, 125 kpl, 150 kpl, 200 kpl, Yli 200 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.