Ohjelma-aika 30min sunnuntaina Luokka 3G

35,00 

HENGEN JA TIEDON MESSUT 2021

Tapahtuman järjestäminen Hengen ja Tiedon messuilla on oiva keino myönteisen huomion herättämiseksi ja yleisön tavoittamiseen valtakunnallisesti!

Voit ostaa nyt näytteilleasettajan ohjelma-aikaa (30 min) sunnuntaina 17. lokakuuta 2021. Käytössäsi on luokka 3G, 3. krs. Tilassa on noin 28 istumapaikkaa, 8 kpl 1.6 metrin levyistä pöytää ja pienempiä pöytiä ikkunaa vasten. Sen sen varusteluun kuuluvat mikrofoni, projektori ja dokumenttikamera. Ilmoitathan etukäteen, mikäli tarvitset mikrofonin käyttöösi. Ohjelma-aikojen välissä on 15 minuutin tauko edellisen tilaisuuden päättämiseen ja seuraavan valmistelua varten.

Ilmoita ohjelman kuvaus ja tiedot meille viikon sisällä varauksesta, niin lisäämme sen messuohjelmaan (tietojen ilmoittamisesta tarkemmin alla olevassa kuvauksessa ja lomakkeessa). Ilmoitettavat tiedot ovat: ohjelman tyyppi (tietoisku, ohjattu meditaatio/rentoutuminen, esittely, henkinen harjoitus / joogaharjoitus, musiikkiesitys tai jotain muuta), ohjelman otsikko/nimi, ohjelman esittäjä(t), lyhyt 1-3 lauseen esittely sisällöstä, järjestäjä + mahdollinen näytteilleasettajan paikkanumero messuilla ja tiedot mahdollisesta vapaaehtoisesta maksusta sekä ilmoitus siitä, voiko esitystä kuvata/tallentaa. Ohjelman vapaaehtoisista maksuista huolehtii ohjelman järjestäjä itse.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat -15% alennuksen ohjelma-ajan loppusummasta. Jos haluat saada alennuksen, sinun tulisi rekisteröityä ensin jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu.

Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut ovat avoinna lauantaina 16.10 klo 18.30 saakka ja sunnuntaina 17.10 klo 17.30 saakka. Suurin osa ohjelmasta päättyy noin 15 minuuttia ennen messujen sulkeutumista. Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Käänteisen arvonlisäveron soveltamiseksi muussa EU-maassa toimivan elinkeinonharjoittajan tulee lisätä tilaukseen arvonlisäverotunnisteensa (esim. kassan lisätiedot-kohdassa).

Tarkempia tietoja löytyy alla olevasta kuvauksesta. Myös messutoimisto vastaa mielellään tuotteisiin liittyviin kyselyihin: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Paikan päällä apunasi ovat ohjelmatilojen vastaavat, kannattaa ottaa myös puhelinnumero(t) talteen, mikäli tarvitset apua ohjelman valmisteluvaiheessa.

Valitse alla olevasta valikosta haluamasi kellonaika esitykselle, kaikista vapaina olevista ohjelma-ajoista. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Poista
Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajilla on mahdollisuus ostaa 30 min, 50 min ja 150 min ohjelma-aikoja ensimmäisen kerroksen luokista 1G ja 1P sekä kolmannen kerroksen workshop-tilasta 3G. Oma ohjelma voi olla esimerkiksi tietoisku, ohjattu meditaatio/rentoutuminen, oman toiminnan esittely, joogaharjoitus tai musiikkia.

Tilassa 3G on noin 28 istumapaikkaa, 8 kpl 1.6 metrin levyistä pöytää ja pienempiä pöytiä ikkunaa vasten. Sen varusteluun kuuluvat mikrofoni, projektori ja dokumenttikamera. Ohjelma-ajan järjestäjän tulisi varata mukaan oma pääte, varatietokoneita on esiintyjien käytettävissä vain hyvin rajallinen määrä, emmekä voi etukäteen taata niiden yhteensopivuutta esitysformaatin kanssa.

Ohjelma-aikojen välissä 15 minuutin tauko edellisen tilaisuuden päättämiseen ja seuraavan valmistelua varten. Suosittelemme valmistautumaan esitykseen mahdollisimman hyvissä ajoin, laitteita on mahdollista käydä tarkistamassa jo aiemmin pidettävillä tauoilla (esimerkiksi HDMI-liitännän yhteensopivuuden osalta). Messutoimistosta ensimmäisen kerroksen luokasta 12 on tarvittaessa lainattavissa adaptereita ja muuta laitteistoa ongelmatilanteisiin. Valmistelussa apunasi ovat ohjelmatilojen vastaavat henkilöt sekä yhteyspuhelimemme messupaikalla.

Alle 2 tunnin tapahtumassa saa olla vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu. Järjestäjän tulee ilmoittaa vapaaehtoisesta maksusta messujärjestäjälle sekä messukävijöille etukäteen. Workshopiin tai muuhun vähintään 2 tuntia kestävään ohjelmaan on sallittua myydä pääsylippuja, kunhan ohjelman järjestäjä ilmoittaa sen hintatiedot etukäteen messujärjestäjälle ja messuvieraille. Rahaliikenteestä huolehtii kunkin ohjelman järjestäjä itse.

Muista ilmoittaa tiedot ohjelmastastasi viikon sisällä, niin lisäämme ne messuohjelmaan kotisivuille sekä painettavaan ohjelmaesitteeseen ja messulehteen (messulehden aineisto on toimitettava meille 1.8 mennessä). Voit ilmoittaa pyytämämme tiedot alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rtytoimitus ät gmail.comIlmoitathan myös, jos ovet suljetaan yleisöltä tilaisuuden alkaessa.

Verkkokauppa lähettää laskun ohelma-ajasta sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% tilauksen hinnasta tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, jotta saat tietosi messujen verkkosivujen lisäksi messuilla jaettavaan messulehteen (koskee 1. elokuuta mennessä tehtyjä tilauksia). Ohjelma-aika tulee kokonaisuudessaan maksaa 30 päivää ennen messuja tai seitsemän päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 35 päivän sisällä messuista. Tilausta voi muuttaa ja peruuttaa sopimusehtojen mukaisesti.

Kulkuliput eivät kuulu ohjelma-ajan hintaan, messuosasto sisältää tietyn määrän näytteilleasettajan kulkulippuja. Tarvittaessa esiintyjälle voi ostaa lisäkulkulipun. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

 

Lisätiedot

Kellonaika

10:30-11:00, 11:15-11:45

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.