Ohjelma-aika 30min sunnuntaina Luokka 3G

35,00 

Tapahtuman järjestäminen on oiva keino myönteisen huomion herättämiseksi!

Voit ostaa nyt näytteilleasettajan ohjelma-aikaa (30 min) sunnuntaina 13.10. Käytössäsi on luokka 3G, 3. krs. Tilassa on 25 istumapaikkaa, sen varusteluun kuuluvat mikrofonit, projektori ja piirtoheitin. Ohjelmien väliin on varattava 15 minuutin vaihtoaika.

Ilmoita ohjelman kuvaus ja tiedot meille viikon sisällä varauksesta, niin lisäämme sen messuohjelmaan (tietojen ilmoittamisesta tarkemmin alla olevassa kuvauksessa). Ilmoitettavat tiedot ovat: ohjelman tyyppi (tietoisku, ohjattu meditaatio/rentoutuminen, esittely, henkinen harjoitus / joogaharjoitus, musiikkiesitys tai jotain muuta), ohjelman otsikko/nimi, ohjelman esittäjä(t), lyhyt 1-3 lauseen esittely sisällöstä, järjestäjä + paikkanumero messuilla ja tiedot mahdollisesta maksullisuudesta sekä ilmoitus siitä, voiko esitystä kuvata/tallentaa. Maksullisen ohjelman koko maksuliikenteestä huolehtii ohjelman järjestäjä itse.

Messujen aukioloajat: lauantaina 10.10 klo 10.00 – 18.00, sunnuntaina 11.10 klo 10.00 – 17.00. Ovet suljetaan Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Tiedustelut: rtylaskut@rajatieto.fi tai 044 9792544. Messutoimisto on normaalisti avoinna ke-pe 12-18 ja la 12-14.

Valitse alla olevasta valikosta haluamasi kellonaika esitykselle, kaikista vapaina olevista ohjelma-ajoista.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Tapahtuman järjestäminen on oiva keino myönteisen huomion herättämiseksi!

Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajilla on mahdollisuus ostaa 30 min, 50 min ja 150 min ohjelma-aikoja ensimmäisen kerroksen luokista 1G ja 1P sekä kolmannen kerroksen workshop-tilasta 3G. Oma ohjelma voi olla esimerkiksi tietoisku, ohjattu meditaatio/rentoutuminen, oman toiminnan esittely, joogaharjoitus, musiikkia yms. Tapahtuma saa olla maksullinen/vapaaehtoismaksulla, kunhan järjestäjä ilmoittaa hintatiedot messujärjestäjälle sekä messukävijöille etukäteen. Rahaliikenteestä huolehtii kunkin ohjelman järjestäjä itse.

Muista ilmoittaa tiedot ohjelmastastasi viikon sisällä, niin lisäämme ne messuohjelmaan kotisivuille sekä painettavaan ohjelmaesitteeseen ja messulehteen (messulehden aineisto on toimitettava meille viimeistään 20.8). Voit ilmoittaa tiedot alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rtytoimitus ät gmail.com.

Kulkuliput eivät kuulu ohjelma-ajan hintaan, messuosasto sisältää tietyn määrän kulkulippuja. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

 

Lisätiedot

Kellonaika

10:30-11:00, 11:15-11:45

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.