Ohjelma-aika 35min lauantaina Luokka 1G

47,00 

Tapahtuman järjestäminen Hengen ja Tiedon messuilla on oiva keino myönteisen huomion herättämiseksi ja yleisön tavoittamiseen valtakunnallisesti!

Voit ostaa nyt näytteilleasettajan ohjelma-aikaa (35 min) lauantaina 14. lokakuuta 2023, hintaan 31,45€ + ALV 24% (jäsenille 26,73€ + ALV 24%). Käytössäsi on luokka 1G, 1.krs. Tilassa on 42 istumapaikkaa, sen varusteluun kuuluvat projektori, piirtoheitin ja dokumenttikamera. Ohjelma-aikojen välissä 10 minuutin tauko edellisen tilaisuuden päättämiseen ja seuraavan valmistelua varten.

Ilmoittaessasi ohjelman kuvauksen ja tiedot meille lisäämme sen messuohjelmaan (voit lähettää tietoja tässä tilauksen yhteydessä tai kuvauksen lopusta löytyvällä lomakkeella). Messulehteen aineisto ehtii 1.7. mennessä, verkkosivuille 2 vk ennen messutapahtumaa. Tilaukseen sisältyy verkossa julkaistavan esittelysivun ja tapahtumailmoituksen lisäksi messulehdessä julkaistava rivi-ilmoitus, jolle voi halutessa ostaa tässä myös lisänäkyvyyttä. Osa tiedoista sisältyy tähän tilaukseen ja sen laajennuksiin, osa tiedoista pyydetään tilauslomakkeella verkkokaupan kassalla (lisätietoja löydät alempaa).

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat -15% alennuksen ohjelma-ajan loppusummasta ilman tilauksen mahdollisia lisämaksuja. Jos haluat saada alennuksen, sinun tulisi rekisteröityä ensin jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu.

Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut päättyvät lauantaina 14.10 klo 18.00 ja sunnuntaina 15.10 klo 17.00. Ovet suljetaan noin 15 minuuttia messujen päättymisen jälkeen. Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Kaikki hinnat laskutetaan 24% ALV:n mukaan, lisäkulkulippuja lukuun ottamatta (ALV 10%). Käänteisen arvonlisäveron soveltamiseksi muussa EU-maassa toimivan elinkeinonharjoittajan tulee lisätä kassalla tilaukseen arvonlisäverotunnisteensa.

Tarkempia tietoja löytyy alla olevasta kuvauksesta. Myös messutoimisto vastaa mielellään ohjelma-aikoihin liittyviin kyselyihin: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Paikan päällä messutoimisto palvelee pystytysvaheessa ala-aulassa ja messujen ajan luokassa 12, josta saat myös esityksen valmistelussa auttavien ohjelmavastaavien tiedot.

Valitse alta vapaina olevista ohjelma-ajoista haluamasi kellonaika ja lisäominaisuudet sekä täytä tarvittavat lisätiedot esitykseesi. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Saat lisänäkyvyyttä korostamalla messulehden ilmoitusta värillisellä taustalla ja (kasvo)kuvalla hintaan 32,25€ + ALV 24%. Valitse haluamasi värillinen tausta – otsikkokuvan voit lähettää täyttäessäsi tilauslomakkeen ilmoitusaineistoa koskevat kohdat verkkokaupan kassalla. Kaupan päälle tarjoamme sinulle mahdollisuuden upottaa postituslistasi liittymislomakkeen esiintyjägalleriaan.

None Keltainen tausta +40,00 € Vaalean sininen tausta +40,00 € Vaalean violetti tausta +40,00 € Vaalean vihreä tausta +40,00 €

Jos haluat ostaa messuasiakkaan ilmoituskampanjan hintaan 16,13€ + ALV 24%, kirjoita tähän enintään 200 merkin mainoslause ja loppuun enintään 50 merkin WWW-osoite linkiksi lauseeseen. Tilauksen hintaan sisältyy laajennettu ilmoitus messulehdessä, johon saa perustietojen lisäksi tittelin, taustaryhmän, palvelu-/aukioloajat, käynti-/postiosoite, kaksi puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta sekä viittauksen messuosaston tunnukseen. Lisäksi julkaisemme esiintyjän kasvokuvan messujen etusivulla. Muita tarjolla olevia kampanjoita voit tarkastella messukaupastamme.

Voit tarvittaessa varata esiintyjille oman lipun messuille, joka on voimassa koko viikonlopun ajan. Lisäkulkulippuja voit tarvittaessa tilata myös erikseen verkkokauppamme kautta kappalehintaan 20€ + ALV 10%.

None Lisäkulkulippu yhdelle esiintyjälle +22,00 € Lisäkulkulippu kahdelle esiintyjälle +44,00 € Lisäkulkulippu kolmelle esiintyjälle +66,00 € Lisäkulkulippu neljälle esiintyjälle +88,00 €

Ilmoita ohjelman esiintyjä(t)+aihe ohjelmakartoissa sekä esittelyissä julkaistavaksi (pakollinen). Muotoilemalla enintään 150 merkin pituisen otsikon mahdollisimman houkuttelevaksi ja ytimekkääksi saat yleisön kiinnostumaan ohjelmastasi.

Kirjoita lyhyt 2-4 lauseen johdateteksti esitystä koskevaan artikkeliin verkkosivuilla julkaistavaksi. Houkuttelevalla alustuksella saat kävijän tutustumaan koko juttuun, joka voi riittävän laadukkaana valikoitua julkaistavaksi myös messulehdessä. Ingressin pituus voi olla enintään 300 merkkiä.

Kirjoita halutessasi verkkosivuilla julkaistavaksi 5-12 kappaleen artikkeli esityksestä (enintään 2800 merkkiä)

Julkaistava linkki esityksen / ohjelman ennakkolipunmyyntiin, paikkavarauksiin tai muulle lisätietosivulle

Tarvitsemme julkaisuihimme tiedon esitysten ohjelmatyypistä ja ohjelman mahdollisesta maksullisuudesta. Ohjelma voi olla maksullinen ainoastaan, jos sen yhteispituus on yhteensä vähintään 2 tuntia tai maksullisuudelle on etukäteen lupa messujärjestäjän taholta. Mikäli ohjelma on maksullinen, valitse ohjelmatyyppi perimäsi lipun hinnan mukaan (suluissa, 10-40 euroa).

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Kuvaus

Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajilla on mahdollisuus ostaa 35 min, 45 min ja 110 min ohjelma-aikoja ensimmäisen kerroksen luokista 1G ja 1P sekä kolmannen kerroksen workshop-tilasta 3G. Oma ohjelma voi olla esimerkiksi tietoisku, ohjattu meditaatio/rentoutuminen, oman toiminnan esittely, joogaharjoitus tai musiikkia.

Auditoriotilassa 1G on 42 istumapaikkaa. Sen sen varusteluun kuuluvat projektori, piirtoheitin ja dokumenttikamera. Ohjelma-ajan järjestäjän tulisi varata mukaan oma pääte, varalaitteita on esiintyjien käytettävissä vain hyvin rajallinen määrä, emmekä voi etukäteen taata niiden yhteensopivuutta esitysformaatin kanssa.

Ohjelma-aikojen välissä 10 minuutin tauko edellisen tilaisuuden päättämiseen ja seuraavan valmistelua varten. Suosittelemme valmistautumaan esitykseen mahdollisimman hyvissä ajoin, laitteita on mahdollista käydä tarkistamassa jo aiemmin pidettävillä tauoilla (esimerkiksi projektorin HDMI-liitännän ja oman päätteen tai adapterin yhteensopivuuden osalta). Messutoimistosta luokasta 12 on tarvittaessa lainattavissa adaptereita ja muuta laitteistoa ongelmatilanteisiin. Valmistelussa apunasi ovat ohjelmatilojen vastaavat henkilöt, kerrosvalvojat sekä yhteyspuhelimemme messupaikalla.

OHJELMATIEDOT JA NIIDEN ILMOITTAMINEN
Messujen esiintyjien ja esitysten ohjelmatiedot sekä kuvaukset julkaistaan tiedonhakua helpottavien lisätietojen kera verkkosivuilla (esiintyjägalleriassa ja tapahtumasivuilla).

Voit ilmoittaa tilauksen yhteydessä julkaistavaksi ohjelman otsikkotiedot, ohjelman esittelyn, ohjelman tyypin sekä verkkosivut. Verkkokaupan kassalla voit lisäksi lähettää julkaistavaksi esiintyjän esittelyn, toimialan, tägejä/asiasanoja, yhteystietoja, ohjelman järjestäjän nimen sekä mahdollisen messuosaston paikkanumeron ja mahdollinen messuosastolla järjestettävä ohjelma. Voit myös tarvittaessa ilmoittaa kassalla tarjoamasi maksutavat, kertoa ovien sulkemisesta ohjelman ajaksi, antaa kuvausluvan esitykselle ja varata enemmän ilmoitustilaa.

Alle 2 tunnin tapahtumassa saa olla vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu. Ohjelman järjestäjän tulee ilmoittaa vapaaehtoisesta maksusta messuorganisaatiolle sekä messukävijöille etukäteen. Workshopiin tai muuhun vähintään 2 tuntia kestävään ohjelmaan on sallittua myydä pääsylippuja, kunhan ohjelman järjestäjä ilmoittaa sen hintatiedot etukäteen messujärjestäjälle ja messuvieraille. Ohjelma-aikoja voi myös yhdistellä peräkkäin laajemmaksi kokonaisuudeksi, ohjelmakokonaisuuden perinteinen maksimipituus on ollut kuitenkin 2 tuntia ja 45 minuuttia. Rahaliikenteestä huolehtii kunkin ohjelman järjestäjä itse.

Muista ilmoittaa tiedot ohjelmastasi tilauksen yhteydessä tai mahdollisimman pian, niin lisäämme ne messuohjelmaan kotisivuille sekä painettavaan ohjelmaesitteeseen ja messulehteen (messulehden aineisto on toimitettava meille 1.7. mennessä), verkkosivuille ainesto ehtii vielä 2 viikkoa ennen messuja). Voit ilmoittaa pyytämämme tiedot alla olevalla lomakkeella, tilauksen yhteydessä tällä tilaussivulla ja kassalla maksamisen yhteydessä tai sähköpostitse osoitteeseen rtytoimitus ät gmail.comIlmoitathan myös, jos ovet suljetaan yleisöltä tilaisuuden alkaessa.

Tiedot esiintyjistä, otsikosta, tapahtuman WWW-sivuista ja ohjelman tyypistä sekä ohjelman esittelyn voit lähettää samalla kun tilaat ohjelma-ajan tällä sivulla. Kassalla sijaitsevalla tilauslomakeella voit lisäksi lähettää esiintyjästä tittelin, esiintyjän mahdollisen taustaryhmän, esiintyjän kasvokuvan tai muun edustuskuvan, lyhyen henkilöesittelyn ja laajemman henkilökuva-artikkelin, mahdollisen julkaisuluettelon, kotisivun osoitteen ja videoesittelyn linkin sekä henkilöesittelyn luokittelua varten toimialan, asiasanoja/tägejä ja mahdolliset palvelukielet. Verkkokaupan kassalla pyydetään lisäksi henkilöesittelyssä mahdollisesti julkaistavia yhteystietoja, mahdollisen messuosaston numeroa ja mahdollisen siellä järjestettävän ohjelman perustiedot, tieto ohjelman järjestäjästä (jos ei sama kuin tilaaja), tiedot mahdollisista maksutavoista sekä tietoa ovien sulkemisesta tilaisuuden ajaksi ja ennakkoilmoittautumisesta.

Huomaathan, että jos ohjelmalla on useita esiintyjiä tai tilaat samanaikaisesti useita eri ohjelmia joilla on eri esittäjiä, voit esitellä vain yhden esiintyjän verkkokaupan kassalla ja loput erikseen esiintyjien kirjoituspohjalla, joka löytyy upotettuna tämän sivun lopusta.

TILAUKSEN MAKSAMINEN JA MUUTOKSET
Verkkokauppa lähettää laskun ohjelma-ajasta sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% tilauksen hinnasta tulee maksaa 7 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, jotta saat tietosi messujen verkkosivujen lisäksi messuilla jaettavaan messulehteen (koskee 1. heinäkuuta mennessä tehtyjä tilauksia). Ohjelma-aika tulee kokonaisuudessaan maksaa 30 päivää ennen messuja tai seitsemän päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 35 päivän sisällä messuista. Tilausta voi muuttaa ja peruuttaa sopimusehtojen mukaisesti.

Kulkuliput eivät kuulu ohjelma-ajan hintaan, messuosasto sisältää tietyn määrän näytteilleasettajan kulkulippuja. Kaikki hinnat laskutetaan 24% ALV:n mukaan, lisäkulkulippuja lukuun ottamatta (ALV 10%).

 

Lisätiedot

Kellonaika

klo 10:25 – 10:50, klo 11:00 – 11:30, klo 11:30 – 12:05, klo 11:45 – 12:15, klo 12:15 – 12:50, klo 12:30 – 13:00, klo 13:00 – 13:35, klo 13:15 – 13:45, klo 13:45 – 14:20, klo 14:00 – 14:30, klo 14:30 – 15:05, klo 14:45 – 15:15, klo 15:15 – 15:50, klo 15:30 – 16:00, klo 16:00 – 16:35, klo 16:15 – 16:45, klo 16:45 – 17:20, klo 17:00 – 17:30, klo 17:30 – 18:05, klo 17:45 – 18:15, klo 17:40 – 18:05

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.