Sähkön ja sähkölaitteiden käyttöoikeus

10,00 

Oikeus sähkön ja messuosastolta löytyvien sähkölaitteiden käyttöön Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajalle.

Tilaathan ensin tarvittaessa itsellesi messuosaston ensimmäisestä, toisesta tai kolmannesta kerroksesta messupaikalta. Messuosastot varataan lähtökohtaisesti messukaupassa kestotilauksina, joten edellisen vuoden paikkasi on edelleen varattuna sinulle ellet ole sitä perunut. Muistathan, että sähkö on tilattava kuitenkin erikseen kullekin messuille, sen varaus ei jatku automaattisesti seuraaville messuille.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat -15% alennuksen tuotteen loppusummasta. Jos haluat saada alennuksen, sinun tulisi rekisteröityä ensin jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu. Verkkokauppa liittää jäsenalennuksen tilauksen hintaan automaattisesti tehdessäsi sen samalla tunnuksella kuin millä olet mahdollisesti liittynyt verkkokaupan kautta jäseneksi.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Käänteisen arvonlisäveron soveltamiseksi muussa EU-maassa toimivan elinkeinonharjoittajan tulee lisätä tilaukseen arvonlisäverotunnisteensa.

Tarkempia tietoja tuotteesta alla olevasta kuvauksesta. Myös messutoimisto vastaa mielellään tuotteisiin liittyviin kyselyihin: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544. Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa kuitenkin vain lauantaisin.

Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

187 varastossa

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Kuvaus

Voit tilata käyttöösi sähkön Hengen ja Tiedon messujen  ajaksi, esimerkiksi omien laitteiden tai Helsingin Suomalaiselta Yhteiskoululta löytyvien audiovisuaalisten laitteiden käyttämiseen. Huomaathan ettei tilaukseen sisälly jatkojohtoa. Avotulen käyttö messuilla on kiellettyä.

Sähkö on siirrettävissä messuosastollesi hyödyntämällä lähintä karttaan merkittyä sähköliitäntää, messujärjestäjältä auttaa ja järjestää sopivaa teippiä, mikäli sähkö on vedettävä käytävän vastakkaiselta puolelta. Luokkatiloista löytyvät koulun laitteet ovat käytettävissäsi jos ne ovat messuosastosi alueella tai voit niitä muutoin luvanvaraisesti käyttää häiritsemättä viereisiä messuosastoja. Omalle messuosastolle voi vuokrata lisäksi valaisimia, sermejä ja pöytiä.

Messut järjestetään 15. – 16. lokakuuta 2022. Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut päättyvät lauantaina 15.10 klo 18.00 ja sunnuntaina 16.10 klo 17.00. Ovet suljetaan noin 15 minuuttia messujen päättymisestä. Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat varata sähkön jäsenhintaan, joka sisältää -15% alennuksen tilauksen loppusummasta. Alennuksen saaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä ilmoitetun suuruisen jäsenmaksun maksamista.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Tilauksen maksaminen
Verkkokauppa lähettää laskun paikoista sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% sähkön hinnasta tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, ja loppuosuus tulee kokonaisuudessaan maksaa viimeistään 30 päivää ennen messuja tai seitsemän päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 35 päivän sisällä messuista. Jos vuokraat sähkön omana tilauksenaan (erikseen messuosastoa koskevasta tilauksesta), suosittelemme maksamaan tilauksen hinnan kerralla.

Peruutusoikeus
Tilauksia voi muuttaa ja niitä voi peruuttaa sopimusehdoissa ilmoitetuin ehdoin..

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.