StudioRajatiedon vuokraus kuukausittain

Alkaen: 40,00  / kuukausi

VUODEN 2019 STUDIO RAJATIEDON TILAVUOKRAUKSET

Voit varata ja maksaa StudioRajatiedon tilat verkkokauppamme kautta kuukausittaiseen käyttöön kuten erilaisiin hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tilojen kalustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan. Tiloihin mahtuu käytön luonteesta riippuen 20-30 henkilöä.

Varmistathan tapahtumakalenteristamme, että tilat ovat käytettävissä haluamanasi ajankohtana tai ajankohtina. Kestotilauksesi yhteydessä voit tehdä tilavarauksia useampia kerralla useampien kuukausien ajanjaksolle, mikä on toki myös suositeltavaa jos kyse on julkisista tilaisuuksista. Kestotilaus pyritään vahvistamaan 2-3 päivän sisällä tilauksesta.

Ilmoita tilauksen Lisätiedot-kohdassa, erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse numeroon 044 9792544 haluamasi päivämäärä(t) ja kellonajat, käyttötarkoituksen sekä tarvittaessa muut tiedot tapahtumakalenteriamme varten, mikäli tilaisuus on julkinen. Suosittelemme ilmoittamaan ajankohdan ja käyttötarkoituksen kuitenkin mahdollisimman pian, sitä mukaa kuin nämä tiedot varmistuvat, viimeistään viikkoa ennen vuokrausajankohtaa. Tilojen käyttötarkoitus on hyvä ilmoittaa heti tilauksen yhteydessä, muussa tapauksessa saatamme kysyä sitä ennen tilauksen vahvistamista.

Varaus on kestotilauksena voimassa niin kauan kuin tarvetta tilalle on joka kuukausi ja tilausta ei peruuteta. Tilaus tulee peruuttaa viimeistään sen kuukauden 1. päivä, jolloin tilaa ei ole tarkoitus enää vuokrata. Varaukset laskutetaan kuukausittain, ilmoitetun tuntimäärän mukaan. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Normaalihinta tilojen vuokraukselle on 20€/h (sis. alv. 24%), Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenille tuntivuokra on puolet (50%) normaalihinnasta. Vähintään 5 tuntia kuukaudessa sisältävään varaukseen saa 10% alennuksen (jäsenille 5%), vähintään 10 tuntia 20% alennuksen (jäsenille 10%) ja vähintään 20 tuntia 30% alennuksen (jäsenille 15%). Arkisin klo 9-17 välillä vuokrahintaan tulee 10% lisäalennus. Maksusuoritus tulee näkyä yhdistyksen tilillä viimeistään kunkin kuun 14. päivä. Voit myös varata tilat kertavuokralaisena tai tehdä sitä kautta kertatilauksia lisätunneille, jos joinakin kuukausina normaali tuntimäärä ylittyy.

Käytetyt astiat tulee pestä ja laittaa takaisin paikoilleen. Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat vuokraamansa tilojen oven (molemmat lukot, ylä- ja alalukko) poistuessaan, siivoavat tilat lähtiessään, palauttavat avaimen postilaatikkoon tai sovitusti yhdistyksen edustajalle ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä.

Voi valita alla olevasta valikosta montako tuntia kuukaudessa tarvitset StudioRajatiedon tiloja. Varauksen tulee olla vähintään 2 tuntia kuukaudessa. Varatut tunnit voi käyttää eri päivinä, etukäteen ilmoitettuina ajankohtina. Mikäli tarvitsemasi tuntimäärä vaihtelee kuukausittain, voit tehdä kestotilauksen minimituntimäärälle ja tilata lisätunneille erillisen kertavuokrauksen joka kuukausi. Tarkempia tietoja tilojen vuokraamisesta löydät täältäTilapalvelumme auttaa mielellään mahdollisissa tilavuokrausta koskevissa kysymyksissä.

Tyhjennä
Haluatko alennuksen? Ryhdy jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

StudioRajatieto on Uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa, joka palvelee tilavuokraajia ti 12-15, ke-pe 12-18 & la 12-15 Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina. Tiloja ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry. Tiloja on mahdollista vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella ja sopimuksenvaraisesti ke-pe klo 17-18 ja lauantaisin klo 12-15 myös aukioloaikojen puitteissa, jonka ajalta hintaan lisätään 15%.

Tiloihin mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen 20-30 henkilöä. Tilat muuntautuvat erilaisiin käyttätarkoituksiin hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Normaali vuokrahinta on 20€/h (sis. alv. 24%), Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat vuokrata tiloja puoleen hintaan (-50%). Pitkäkestoisempien vuokrausten hinnoista voidaan sopia erikseen. Jos olet jäsen ja järjestät maksuttoman tilaisuuden, voit anoa tiloja käyttöösi maksutta erillisellä lomakkeella.

Astiat sisältyvät vuokrahintoihin edellyttäen, että käytetyt astiat on pesty ja laitettu takaisin paikoilleen. Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat tilojen oven (molemmat lukot, ylä- ja alalukko) poistuessaan, siivoavat tilat lähtiessään, palauttavat avaimen pudottamalla sen postilaatikkoon tai sovitusti yhdistyksen edustajalle ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä.

Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Mikäli vuokraaja ei ole siivonnut tiloja lähtiessään, veloitetaan vuokraajalta vähintään 100 €:n siivouskustannukset. Peruutetuissa varauksissa maksu hyvitetään asiakkaalle, mikäli kestotilauksen peruutus on tehty viimeistään 1. päivä kyseistä kuukautta, jolloin tiloja ole enää tarkoitus vuokrata. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, maksusta hyvitetään 50% ja jos peruutus tapahtuu 14 päivän sisällä tilavarauksen sovitusta ajankohdasta, kuukausimaksu tulee maksaa täysimääräisenä eikä jo suoritettua maksua hyvitetä.

Tilavuokraukseen liittyviä tiedusteluja voi tehdä soittamalla aukioloaikoina numeroon 044 9792544, ja lähettämällä viestin sähköpostitse tai StudioRajatiedon Facebook -sivun kautta. Verkkokaupan sopimusehdoista löydät lisätietoa täältä ja käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Tuntimäärä

2h, 3h, 4h, 5h, 6h, 7h, 8h, 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h, 15h, 16h, 17h, 18h, 19h, 20h, 21h, 22h, 23h, 24h, 25h, 26h, 27h, 28h, 29h, 30h, 31h, 32h, 33h, 34h, 35h, 36h, 37h, 38h, 39h, 40h, 41h, 42h, 43h, 44h, 45h, 46h, 47h, 48h, 49h, 50h, 51h, 52h, 53h, 54h, 55h, 56h, 57h, 58h, 59h, 60h

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.