StudioRajatiedon vuokraus kuukausittain

Alkaen: 40,00  / kuukausi

VUODEN 2021 STUDIORAJATIEDON TILAVUOKRAUKSET

Voit varata ja maksaa StudioRajatiedon tilat verkkokauppamme kautta kuukausittaiseen käyttöön, kuten erilaisiin hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tiloihin mahtuu käytön luonteesta riippuen 20-30 henkilöä. Korona-aikana määriin saattaa olla rajoituksia.

Tilojen kalustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Varmistathan tapahtumakalenteristamme, että tilat ovat käytettävissä haluaminasi ajankohtina. Kestotilauksesi yhteydessä voit tehdä tilavarauksia useampia kerralla useampien kuukausien ajanjaksolle. Jos haluat varata tilat kertaluontoiseen tai lyhytaikaiseen käyttöön, teethän sitä varten kertavarauksen. Varaukset laskutetaan kuukausittain, ilmoitetun tuntimäärän mukaan. Pienin varattava aika on 2 tuntia kuukaudessa, pisin 30 tuntia kuukaudessa (pitkäkestoisemmista varauksista voit sopia soittamalla tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse). Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin tarvetta tilalle on joka kuukausi ja tilausta ei peruuteta. Tilaus tulee peruuttaa viimeistään sen kuukauden 1. päivä, jolloin tilaa ei ole tarkoitus enää vuokrata.

Ilmoita tilauksen lisätiedot-kohdassa, erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse ajankohta (päivämäärä ja kellonaika), käyttötarkoitus, tarvitsemasi välineet sekä tarvittaessa muut tiedot (tilaisuuden otsikko, tapahtuman järjestäjä, www-sivu, hinta, yhteystiedot) tapahtumakalenteriamme varten, mikäli tilaisuus on julkinen. Tilaus voidaan vahvistaa vasta kun olemme vastaanottaneet tiedon ensimmäisen kuukauden varauksen ajankohdasta. Tilaisuuksien tiedot kannattaa ilmoittaa mahdollisimman hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen vuokrausajankohtaa. Kestotilaus pyritään vahvistamaan 2-3 päivän sisällä tilauksesta. 

Vuokrahintoihin voidaan sisällyttää alennuksia, jos vuokraat tilat pidemmäksi ajaksi tai olet Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsen. Verkkokauppa sisällyttää hintoihin automaattisesti 50% jäsenalennuksen, mikäli teet tilauksen samalla käyttäjätilillä, johon jäsenyytesi on kytketty. Pitkäkestoisempia vuokrauksia koskevat määräalennukset on sisällytetty valmiiksi tuntivuokrien hintoihin. Alennuksista ja vuokrauksen ehdoista löydät tarkempia tietoja alla olevasta kuvauksesta.

Valitse alla olevasta valikosta montako tuntia tarvitset tiloja kuukausittain. Varatut tunnit voi käyttää eri päivinä, etukäteen ilmoitettuina ajankohtina. Mikäli tarvitsemasi tuntimäärä vaihtelee kuukausittain, voit tehdä kestotilauksen tarvitsemallesi minimituntimäärälle ja tilata lisätunneille erillisen kertavarauksen joka kuukausi. Autamme mielellämme mahdollisissa tilavuokrausta koskevissa kysymyksissä. Tilavuokraukseen liittyviä tiedusteluja voi tehdä soittamalla aukioloaikoina toimiston numeroon 044 9792544, ja lähettämällä viestin sähköpostitse tai StudioRajatiedon Facebook -sivun kautta. Toimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Lisätietoa verkkokaupan sopimusehdoista löydät täältä ja käyttöohjeita täältä.

Tyhjennä
Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

StudioRajatieto on uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin MalminkartanossaTiloja ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry, joka palvelee asiakkaita (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 & la 12-14 Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina. Tiloja on mahdollista lisämaksusta vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella sekä sopimuksenvaraisesti ke-pe 17-18 ja lauantaisin 12-14 kunhan poikkeusaukioloajoista sovitaan vähintään 3 viikkoa ennen varauksen ajankohtaa. Heinäkuussa tiloja on mahdollista vuokrata ilman lisämaksua joka arkipäivä, sillä kirjastomme on tällöin normaalisti avoinna vain lauantaisin.

Tiloihin mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen 20-30 henkilöä. Tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi– ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen.

Vuokrahinnat
Tilojemme tuntivuokra riippuu kuukausittaisten varausten kestosta, säännöllisiin yli viiden tunnin varauksiin sisältyy määräalennus. Pitkäkestoisempien vuokrausten hinnoista voidaan sopia erikseen. Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat vuokrata tiloja puoleen hintaan (-50%). Vuokrattaessa kirjaston aukioloaikoina ke-pe 17-18 tai la 12-14, normaalihintoihin lisätään 15% lisämaksu kirjaston poikkeusaukiolojen järjestämiseksi. Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat järjestää maksuttoman tilaisuuden, voit anoa tiloja käyttöösi maksutta erillisellä lomakkeella.

Noudatamme tilojen vuokrauksessa seuraavaa tuntihinnastoa määräalennuksineen:
Normaalihinta: 20€/tunti
Jäsenhinta: 10€/tunti
Arkisin 9-17: -10%/tunti
Ke-pe 17-18: 24€/tunti*
Jäsenille ke-pe 17-18: 12€/tunti*
La 12-14: 24€/tunti

Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Väh. 5 tuntia: 18€/tunti**
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti**
Väh. 10 tuntia 16€/tunti**
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti**
Väh. 15 tuntia 15€/tunti**
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti**
Väh. 20 tuntia: 14€/tunti**

Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti**
Tulosteet/kopiot: 0,5€/sivu
Tee-/kahvimaksu: 0,8€
Vapaaehtoinen WC-maksu: 0,5€
Hinnat sisältävät ALV:n 24%.
*Heinäkuussa normaalit tuntihinnat myös ke-pe Rajatiedon erikoiskirjaston ollessa kiinni.
**La 12-14 (sekä ke-pe 17-18) välisenä aikana alennettuihin hintoihin lisätään 2€/tunti jäsenille, 4€/tunti muille. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Vuokra-aika  ja sen ilmoittaminen
Tilaa on mahdollista vuokrata 9.00-22.00 välisenä aikana elokuusta kesäkuuhun, lukuun ottamatta ke-pe klo 12-17. Heinäkuussa tilaa on mahdollista vuokrata milloin vain 9-22 välisenä aikana. Voit valita tilaukseen haluamasi varauksen/varausten kuukausittaisen keston (tuntimäärän). Tilauksen laskutus käynnistyy siitä kuukaudesta alkaen, jolloin on ensimmäinen tapahtumasi/varauksesi. Jos et halua tilauksesi alkavan heti samana kuukautena, ilmoitathan siitä viikon sisällä tilauksestasi.

Minimivaraus on 2 tuntia/kk ja yhden käyttökerran kesto vähintään tunti. Veloitus tapahtuu tuntikohtaisesti, eli esimerkiksi 1,5 tunnin kesto lasketaan kahdeksi tunniksi. Mikäli haluamasi tuntimäärä on yli 25 tuntia kuukaudessa, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse varauksen tekemiseksi.

Jos haluat varata tilat yhdelle kuukaudelle (kertaluontoiseen tai lyhytaikaiseen tarpeeseen), siirrythän tekemään kertavarauksen. Varmistathan myös etukäteen tapahtumakalenteristamme, että tilat ovat käytettävissä ajankohtina, jolloin haluat varata tilat.

Vuokran-ajan ja muut tarvittavat tiedot voit ilmoittaa tilauksen lisätiedot-kohdassa, erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse. Välttämättömiä tietoja ovat tilaisuuksien tai varausten ajankohdat (päivämäärä ja kellonaika), käyttötarkoitus ja tarvitsemasi välineet. Tapahtumakalenteria varten tarpeellisia tietoja ovat tilaisuuksien otsikot, tapahtumien kuvaukset ja järjestäjä(t), www-sivu, hinta/hinnat ja yhteystiedot, jotka voidaan julkaista tapahtumakalenterissamme, mikäli tilaisuutta halutaan mainostaa. Tilaisuuden tietoja voi lähettää milloin tahansa ennen sen järjestämistä (lomakkeella lähettäessäsi, ilmoita jokaisen tilaisuuden tiedot erikseen). Ajankohdan varaaminen ja käyttötarkoituksen ilmoittaminen tulisi kuitenkin tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 2 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa (tai mahdollisimman pian, jos tilaus on tehty 2 viikon sisällä ajankohdasta). Tilaus voidaan vahvistaa vasta kun olemme vastaanottaneet nämä tiedot.

Varustus ja oheispalvelut
Tilojen varustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC.

Keittiöstä löytyy tarpeellisia astioita kuten lautasia, kuppeja, ruokailuvälineitä, kattiloita, paistinpannuja ja termoskannuja. Astiat sisältyvät vuokrahintoihin edellyttäen, että käytetyt astiat on pesty ja laitettu takaisin paikoilleen. Voit varata käyttöösi maksutta myös muita tiloista löytyviä välineitä. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan. Tulosteiden ja kopioiden ottaminen on maksullista.

Voimme tarjota kävijöillenne mahdollisuuden lainata kirjastomme kirjoja, asiakkuuden avaaminen on 5€ (maksuton jäsenille). Tilaisuudet on mahdollista myös videoida tai lähettää videostriiminä erillistä lisämaksua vastaan.

Vuokrauksen ehdot
Tilaus laskutetaan kuukausittain, ilmoitetun tuntimäärän mukaan. Asiakkaan tulee maksaa vuokrahinta sopimusehtojen mukaisesti 14 päivän sisällä tilauksesta, ellei maksuaikaan ole sovittu jatkoa (ensimmäinen lasku on kuitenkin maksettava 7 päivän sisällä, jos varaukseen on alle 31 päivää).

Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat vuokraamansa tilojen oven poistuessaan (molemmat lukot, ylä- ja alalukko), siivoavat tilat lähtiessään, palauttavat avaimen pudottamalla sen tilojen postilaatikkoon tai antamalla sovitusti yhdistyksen edustajalle ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä. Siivousvälineet löytyvät WC-tilojen yhteydestä.

Mikäli vuokraaja ei ole siivonnut tiloja lähtiessään, vuokraajalta voidaan periä 100 €:n siivouskustannukset (sis. ALV:n 24%). Perutuissa varauksissa maksu hyvitetään asiakkaalle, mikäli peruutus on tehty 30 päivää ennen varattua ajankohtaa tai 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Muussa tapauksessa maksusta hyvitetään sopimusehtojen mukaisesti enintään 50%, isommissa tilauksissa hyvitystä voidaan tällöinkin sovitella.

Lisätiedot

Tuntimäärä

2h, 3h, 4h, 5h, 6h, 7h, 8h, 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h, 15h, 16h, 17h, 18h, 19h, 20h, 21h, 22h, 23h, 24h, 25h, 26h, 27h, 28h, 29h, 30h, 31h, 32h, 33h, 34h, 35h, 36h, 37h, 38h, 39h, 40h, 41h, 42h, 43h, 44h, 45h, 46h, 47h, 48h, 49h, 50h, 51h, 52h, 53h, 54h, 55h, 56h, 57h, 58h, 59h, 60h

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.