Rajatiedon Yhteistyö ry

Rajatiedon tapahtumakalenteri. Rajatiedon Yhteistyö ry järjestää vuosittaisia Hengen ja tiedon messuja sekä muita tapahtumia pitkin vuotta. StudioRajatieto, yhdistyksen ylläpitämä rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingissä, on vuokrattavissa kokouksiin, kursseihin, pieniin 20-30 hengen yleisötilaisuuksiin sekä hoitoihin ja asiakastapaamisiin. Tiloissa toimii myös Rajatiedon erikoiskirjasto, joka on avoinna ke-pe 12-18 & la 12-14.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nostalginen yhteenveto Kalevin ”matkasta” 35 vuoden ajalta

16.1.2022 @ 11:00 - 16:00

50€
Puolet maallisesta matkasta Kohtalon Varajoukoissa, mitä on toteutunut ja mitä ei? Mistä sai puhua ja mistä ei? Pyyhimme pölyt vanhoista luentokansioista ja kaivoimme piirtoheittimen esiin. Nyt näytämme mitä ennustettiin tapahtumaan  jo kauan sitten. Tulet huomaamaan miksi painotamme tietoisen suojauksen avaamista ja oman voimakeskuksen vahvistamista, yksilötasoilta sieluminuuden korkeampaan ohjaukseen. Kuinka ja miten toimia monien yhtäaikaisten arjen haasteiden keskellä? Kaikkea tietoa ei voi painaa kirjoihin, eikä julkaista netissä. Mielenkiintoisimmat keskustelut käydään aina paikan päällä.
Ennakkoilmoittautuminen tekstiviestillä 0400 468207 tai sähköpostilla starinfo@tahtitieto.fi
Tilaan mahtuu rajattu määrä osallistujia. Nopeat syövät hitaat!
Osallistumismaksu on 50 € käteisellä, sisältäen kasvislounaan sekä, iltapäiväkahvin / teen lisukkeineen, sekä lyhyen henkilökohtainen selvänäkökonsultaation Kalevilta. Muista ilmoittaa ruoka-allergiat etukäteen.
Tervetuloa!

Paikalla saatavana vuosien aikana toteutunutta kirjallisuutta, Universaalista Opetusta Kosmoksesta, sekä Valo Elämän Yhdistäjänä, Kohti Kosmista Kansalaisuutta, Ajan Virran Ajatuksia…

Tiedot

Päivämäärä:
16.1.2022
Aika:
11:00 - 16:00
Hinta:
50€
Kotisivu:
https://www.tahtitieto.fi/

Järjestäjä

Tähtitieto ry
Puhelin
0400-468207
Sähköposti
starinfo@tahtitieto.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Rajatiedon erikoiskirjasto
Luutnantinpolku 7
Helsinki, Uusimaa 00410 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0449792544
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
0

Your Cart