Rajatiedon Yhteistyö ry

RTV

RTV (Rajatieto TV) on Timo Tahvanaisen vuonna 2015 perustama, Internetissä toimiva TV-kanava, jota tuottaa mediaosuuskunta Shadow Camera. Sen tehtävä on tarjota katsojilleen ohjelmia nimensä mukaisesti rajatiedosta, paranormaaleista ilmiöistä ja henkisyydestä aina tietoisuuden ja todellisuuden rajojen molemmin puolin. Mediaosuuskunta Shadow Camera on myös Hengen ja Tiedon messujen sekä messuihin liittyvien virtuaalitapahtumien virallinen yhteistyökumppani ja palveluntuottaja.

“Rajatieto TV on erilaisten paranormaaliaiheisten dokumenttien kotikanava, mutta samalla myös perinteisen tieteen saavutuksien uutiskanava. Valtaosa tämänhetkisistä dokumenteistamme on haastatteluohjelmia sekä myöskin henkilökuvia ihmisistä, jotka ovat kokeneet erilaisia paranormaaleja asioita elämässään. Hyvin usein nämä erikoiset tapahtumat ovat muuttaneet haastateltujen henkilöiden maailmankuvan täydellisesti.

Erilaisten maailmankuvien ja -katsomuksien esittely onkin yksi tämän kanavan päätehtävistä. Haluamme ohjelmiemme kautta jakaa tietoa ja kokemuksia ympäröivästä todellisuudesta sekä muistuttaa maailman moniulotteisuudesta. Maailmankuvia on niin useita kuin on ihmisiäkin. Jokaisen maailmankuva on arvokas ja uudistuva. Lisää ajatuksia luettavissa myös uudessa Rajalla blogistamme.

Ajattelemme Rajatieto TV:ssä, että tämänkaltaiset elämäntarinat erikoisine kokemuksineen ovat todellisuutta ja samalla elävää, nykyhetkestä löytyvää kansanperinnettä. Videohaastattelumme ovat ainutlaatuinen tietopankki kaikille folkloristiikan tutkijoille ympäri maailmaa. Lisäksi yksi tärkeimmistä asioista on se, että videoidemme kautta pääset tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja heidän henkisiin elämänkertoihinsa sekä myös muihin ohjelmiimme -aivan ilmaiseksi.

Toivomme, että nautit ohjelmistamme ja kerrot niistä tutuillesikin!”

Timo Tahvanainen
Mediaosuuskunta Shadow Camera
Rajatieto TV:n ja Paranormal World TV:n perustaja.


Rajatieto-TV / ShadowCamera Youtube-kanava (Facebook-sivut)

Rajatieto TV:n tilattava tuotanto

RTV:n kotisivut & livelähetykset (Facebook-sivut)

Mediaosuuskunta Shadow Camera (Facebook-sivut)

Tue RTV:n toimintaa

Rajatieto TV:n keskusteluryhmä Facebookissa

Lue myös rajatiedon erikoiskirjaston elokuun 2020 kuukauden kirjaesittely, Timo Tahvanaisen Unimatkalla -sarjan “Tietoisuuden evoluutio”


Time has brought us to a new situation. Paranormal worldview is not a matter of believing anymore. It´s knowing. Time is now. Spirits are here. So are you.
Welcome to Paranormal World.
0