StudioRajatieto

Osoite:Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki
Puhelin: 
044 – 9792544
Sähköpostiosoite: studiorajatieto(at)gmail.com

Studio Rajatieto

StudioRajatieto on Uuden ajan kynnyksellä toimiva kohtauspaikka noin 30 hengelle, jota ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry Helsingin Malminkartanossa. Tilat soveltuvat kurssien ja kokousten järjestäjille, hoitoihin ja tulkintoihin sekä luentotilaisuuksiin. Tiloissa palvelee myös monipuolinen Rajatiedon erikoiskirjasto.
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto1 kuukausi sitten
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto2 kuukautta sitten
Ääretön 4/2020 Joulukuu

Uudessa numerossa:

✨ Tapahtumakalenterit, ajankohtaista
✨ Rajatiedon Yhteistyö ry:n puheenjohtajan kynästä / Juha Pennala
✨ KehonSielu kolumni: Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi / Sari Sydänsävel
✨ Varsinaista rajatiedettä! – Teleportaatio
✨ Haastattelussa Tommi Wessman / Vilhelmiina Hjorth
✨ Syysmietteitä, Tuulikki Halosen runo
✨ ÄÄRETÖN matkailu: Iona-saaren arvoitus / Aleksi Lehtinen
✨ Globaali tietoisuusprojekti / Global Consciousness Project
✨ Cern – portti helvetin hornaan?
✨ Kabbalah vakiopalsta: Älä ajattele vaaleanpunaista norsua! / Michael Berg
✨ Mystikon mietteitä: Elävä lumiukko / Matti Kultajoki
✨ 10 tapaa saada alitajunta toimimaan hyväksesi / Vilhelmiina Hjorth
✨ Rakkauden vaunun tie / Anna-Kristiina Vuorjoki
✨ Vastaparit rakkaudessa ja rakastelussa, Sanne Tuulikin runokanavointi
✨ ÄÄRETÖN maailmalla: Mystiset tapahtumat Aasiassa, osa 6 – Santelmo
✨ Synkronismi – kuinka lisätä elämänenergian virtausta ja kommunikoida universumin kanssa

https://issuu.com/rajatieto/docs/aareton_joulu_4_2020
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto4 kuukautta sitten
Tykkäämällä ja jakamalla kuvan saatat voittaa vapaalipun viikonlopun tapahtumaan. Vapaalipulla voit osallistua tapahtumaan lauantaina suoratoistolähetyksen välityksellä.
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto4 kuukautta sitten
Lokakuun Ultra ilmestyy näinä päivinä! Irtonumerona lehtipisteissä 7,90€ tilaukset@ultra-lehti.com tai puh. 03-5558101

Aiheina mm.

Elämää Venuksessa?
Ultra uutisia: Miekkavalaat erikoisten hyökkäysten takana
Ihmisen kehitys Maan kansalaisena: Seppo Ilkka
Henkisen kehityksen tiellä osa 2: Heidi Kassara
Raamatun symboliikka – Raamatun kirjat ja kertomukset: Pertti Vehreävesa
Unet ja tunteet oppaina sydäntietoisuuteen – Helena Marja Silvolan haastattelu: Marko Kananen
Taivaan ja maan välillä – Allan Kardecin ja Chico Xavierin kirjat tarkastelussa: Tuula Pelttari
Asessori Väinä Kopposen elämäntyö: Harry Uosukainen
Kirja-katsauksessa Arvoituksia avaruudesta: Asta Swan
Uutuuskirjat jne.
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto4 kuukautta sitten
Kansainvälisesti tunnettu henkinen opettaja Sylvia Salow vetää online-workshopin perjantaina 9.10 klo 19.30. Tämän 50 minuutin pituisen johdatteluvideon ensi-ilta on nyt tänään klo 19.00, jälkeen päin videon voi katsoa milloin vain StudioRajatiedon Youtube-kanavalta.
Studio Rajatieto
Sylvia Salow: How to Embody Your Soul and Receive Guidance from Your Higher Self
How to connect with your higher self to receive intuitive guidance and answers? How to start aligning your frequency with the frequency of your higher self? …
youtube.com
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto4 kuukautta sitten

Henkinen keskus uuden aikakauden kynnyksellä

StudioRajatieto on uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka, jota ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry. Teeman mukaisesti sisustetut tilat sijaitsevat katutasossa Helsingin Malminkartanossa, lähellä Malminkartanon rautatieasemaa. Yhdistys pyrkii tarjoamaan seminaareja, ohjelmaa ja tilaisuuksia eri kohderyhmille pitkin vuotta StudioRajatiedon tiloissa ja muualla Suomessa. Tilaisuudet saattavat olla maksullisia ja niihin voidaan myydä myös näytteilleasettajapaikkoja.

Tiloja on mahdollista varata omaan käyttöön tietyin ehdoin. StudioRajatiedon tarkoituksena on täydentää yhdistyksen järjestämiä Hengen ja Tiedon messuja. Oli tilaisuus iso tai pieni, pääpaino on tarjota laaja kirjo erilaisia esityksiä, tietoiskuja, harjoituksia, hoitomuotoja ja palveluita. Kirjallisuus on keskeisessä osassa StudioRajatiedon yhteydessä tapahtuvaa toimintaa, sillä Rajatiedon Yhteistyö omistaa myös tiloissa toimivan myös laajan ja monipuolisen Rajatiedon erikoiskirjaston, joka palvelee arkipyhiä lukuun ottamatta ke-pe 12-18 sekä la 12-14 (heinäkuussa vain lauantaisin 12-14). Aukioloaikoina tiloissa palvelee myös yhdistyksen toimisto, joka toimii myös Hengen ja Tiedon messujen messutoimistona. Tiloihin voi tulla tutustumaan aukioloaikojen puitteissa, tapahtumien yhteydessä tai sovitusti muuna ajankohtana.

Tilat

StudioRajatiedon tiloissa on sali, jota on mahdollista käyttää tilaisuuksiin sekä Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina lehtien ja muun aineiston lukemiseen, internetin käyttöön, lautapelien pelaamiseen ja muuhun häiriöttömään työskentelyyn. Saliin mahtuu kerrallaan 20-30 henkilöä kalusteiden asettelusta riippuen. StudioRajatiedon vieraiden käytössä ovat lisäksi pieni ulkoterassi, parkkitila autoille, keittiö sekä WC-huone. Tilojen yhteydessä toimii myös yhdistyksen toimisto.

StudioRajatiedon tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarpeisiin kuten hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin ja pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tilojen varustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 2 apupöytää, 30 kappaletta tuoleja, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, toimistotarvikkeita, joogamattoja ja astioita, jotka ovat määrätyin ehdoin asiakkaiden käytettävissä. Kalusteiden ja istumapaikkojen puolesta tilat soveltuvat parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn sekä hoitoihin ja tulkintoihin. Pitkäaikaiset vuokralaiset voivat anoa yhdistyksen hallitukselta lupaa lukittujen tilojen käyttöön pienimuotoiseen tarvikkeiden säilytykseen.

Tilojen varaaminen

Yhdistyksen jäsenet ja merkittävimpien sidosryhmien edustajat ovat perinteisesti voineet pyytää tiloja käyttöönsä maksutta toimintaan, joka liittyy rajatietoon tai edesauttaa yhdistyksen tavoitteita. Tilan maksuton käyttö on mahdollista maksuttomiin tilaisuuksiin, mikäli haluttu ajankohta on sopiva käytännön edellytysten kannalta (ovien avaaminen ja sulkeminen sekä tiloissa tapahtuva muu toiminta huomioiden) ja yhdistyksen hallitus katsoo sidosryhmän toiminnan hyväksyttäväksi. Muuhun käyttöön tiloja voi vuokrata tekemällä tilauksen verkkokauppamme kautta, ottamalla yhteyttä toimistoomme tai erillisellä lomakkeella. Yksittäisiä tilavarauksia koskevat tilaukset pyritään vahvistamaan vahvistusviestillä muutaman päivän päivän sisällä halutun ajankohdan ilmoittamisesta. Vakituisten vuokralaisten ajanvaraukset jo viimeistään seuraavana päivänä. Jäsenille tilavuokrauksen tuntihinta on puolet (50%) normaalihinnasta. Pitkäkestoisemmista varauksista hintoihin saa pientä alennusta, samoin tilojen vuokraamiseen arkisin klo 9-17 välisenä aikana.

Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvaan toimintaan sekä pientä lisämaksua vastaan lauantaisin 12-14 ja ke-pe 17-18 normaalien aukioloaikojen puitteissa (heinäkuussa milloin tahansa arkisin kirjaston ollessa avoinna vain lauantaisin). Tilojen vuokraamisesta saa lisätietoja tilojen käyttäjille suunnatuista ohjeista tai Rajatiedon  Yhteistyö ry:n toimistosta tai Facebook-sivun kautta. Yhteydenottoihin vastataan pääasiassa aukioloaikojen puitteissa.

Sivujemme kalenterista on mahdollista tarkistaa, milloin tila on vapaana ja tutkia tapahtumajärjestäjien ilmoittamia tietoja. Yleisötilaisuuksien järjestäjät jakavat monesti tiedon tapahtumistaan myös rajatiedon tapahtumakalentereihin ja ilmoitustauluillle, esimerkiksi Ultra-lehden sivuille, joista voi myös seurata StudioRajatiedon tiloissa järjestettäviä tapahtumia.

StudioRajatiedon tiloissa järjestettävien ajankohtaisten yleisötilaisuuksien tiedot julkaistaan yhdistyksen tapahtumakalenterissa ja Facebookissa. Tilamme on esteetön.

Vuokrahinnasto

Tuntivuokra: 20€/tunti
Tuntivuokra jäsenhintaan: 10€/tunti
Tuntihinta arkisin 9-17: -10%/tunti
Tuntihinta la 12-14: 24€/tunti
Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Tuntihinta väh. 5 tuntia: 18€/tunti*
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti*
Tuntihinta väh. 10 tuntia 16€/tunti*
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti*
Tuntihinta väh. 15 tuntia: 15€/tunti*
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti*
Tuntihinta väh. 20 tuntia: 14€/tunti*
Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti*
*La 12-14 (ja heinäkuuta lukuun ottamatta ke-pe 17-18) välisenä aikana alennettuihin hintoihin lisätään 2€/tunti jäsenille, 4€/tunti muille.
Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksut

Vuoden 2020 Ääretön-lehdet: 12€
Jäsenille: 9€
Edellisen vuoden numerot: 10€
Jäsenille: 7€
Vanhemmat numerot: 5€
Hinnat sisältävät ALV:n 10%. Hintoihin lisätään postikulut, uusi tilaaja voi kuitenkin saada uusimman numeron tutustumishintaan ilman postikuluja.

Kirjaston asiakasmaksu: 5€
Asiakasmaksu jäsenille: Maksuton
Tulosteet/kopiot: 0,5€/sivu
Tee-/kahvimaksu
: 0,8€

Vapaaehtoinen WC-maksu: 0,5€
Muovikassit: 1-5€ / kpl
Poistokirjat: 0,5€-20€ / kpl
Laskutustili: FI4410143000207742

Hinnat  sisältävät ALV:n 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilojen vieressä olevalla parkkipaikalla on asiakkaille varattu vieraspaikkoja. Malminkartanonaukion laidalla pyritään pitämään opastelinettä.

Helsingistä P-junalla Myyrmäen suuntaan. Tikkurilasta I-junalla lentoaseman kautta. 
→Poistu Malminkartanon asemalla, josta on noin 350 metrin matka Malminkartanonaukion suuntaan.
Busseilla 37 ja 39 Helsingistä 
→Poistu Malminkartanon kohdalla bussista 37 ja Puustellintien pysäkillä bussista 39 
Bussilla 39 Myyrmäestä 
→Jää pois Puustellintien pysäkillä