StudioRajatieto

Osoite:Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki
Puhelin: 
044 – 9792544
Sähköpostiosoite: studiorajatieto(at)gmail.com

Studio Rajatieto

StudioRajatieto on Uuden ajan kynnyksellä toimiva kohtauspaikka noin 30 hengelle, jota ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry Helsingin Malminkartanossa. Tilat soveltuvat kurssien ja kokousten järjestäjille, hoitoihin ja tulkintoihin sekä luentotilaisuuksiin. Tiloissa palvelee myös monipuolinen Rajatiedon erikoiskirjasto.
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto2 päivää sitten
Rajatiedon Yhteistyön ilmainen verkkolehti. Aiheina laajasti rajatieto ja siihen liittyvät ilmiöt. Ladattava ja tulostettava PDF-tiedosto löytyy https://tinyurl.com/aareton-2-2021 Haluatko tilata lehden painettuna kotiisi? Lisätietoja osoitteessa www.rajatieto.fi
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto3 viikkoa sitten
https://youtu.be/4pmZZn89Oo8 RTV:n kanavalla Juhan juttusilla on Sakari Lehtonen.
Studio Rajatieto
Sakari Lehtonen on uudelleen Juhan vieraana keskustelemassa monista tärkeistä aiheista. Hän valottaa mm. nuoruudessaan tapahtuneita hallusinogeenisten sienie…
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto1 kuukausi sitten
HENKISYYS ARJESSA

Miten henkisyys esiintyy jokapäiväisessä elämässäsi? Teetkö säännölliset meditaatioharjoitukset lootusasennossa istuen, vai oletko keksinyt omia, vaihtoehtoisia tapoja sisäisen kasvun tukemiseksi? Voit jakaa tapasi ja kenties välittää vinkkisi Äärettömän lukijoille. Lähetä viestisi sähköpostilla rtytoimitus at gmail.com, tai yksityisviestillä. Lisäksi tarvitsemme julkaisua varten Etunimen tai nimimerkin, ikä ja mahdollisesti paikkakunta (läänitasolla).

Otamme vastaan myös muita henkisyyteen ja rajatietoon liittyviä valmiita kirjoituksia, haastatteluita, runoja ja kuvituksia.

Katso lisätiedot ja tutustu lehteen: https://www.rajatieto.fi/aareton/

Saa jakaa! 📨💜
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto3 kuukautta sitten
Julkaisemme viikottain Youtube-kanavallamme kirjaesittelyitä rajatiedon alueen klassikoista ja kirjauutuuksista. Ensimmäisenä esittelemme Suomen ehkä tuotteliaimman alan kirjailijan Pekka Ervastin teoksen Avioliitto ja lapsen kasvatus, joka on edelleenkin ajankohtainen. Kanavalta löytyy myös runsaasti muita videoita mm. rajatiedon kirjallisuuteen liittyen. Lämpimästi tervetuloa StudioRajatiedon tiloissa sjaitsevaan alan erikoiskirjastoon!
Studio Rajatieto
Kirjaesittelyssä Pekka Ervastin kirja Avioliitto ja lapsen kasvatus // Tule tekemään kirjalöytöjä Rajatiedon erikoiskirjastoon!* Rajatiedon erikoiskirjasto: …
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto3 kuukautta sitten
Rajatiedon Yhteistyön ilmainen verkkolehti. Aiheina laajasti rajatieto ja siihen liittyvät ilmiöt. Ladattava ja tulostettava PDF-tiedosto löytyy https://tinyurl.com/aareton-1-2021 Haluatko tilata lehden painettuna kotiisi? Lisätietoja osoitteessa www.rajatieto.fi
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto4 kuukautta sitten
Kutsuhuuto kajahtaa! Mahtavan monipuoliseen kotimaiseen rajatietolehteen halutaan uusia artikkeleita. Voit lähettää sellaisen sähköpostilla rtytoimitus at gmail.com, niin mahdollisesti juuri Sinun kirjoituksesi julkaistaan jo seuraavassa numerossa.

Katso lisätiedot ja tutustu lehteen: https://www.rajatieto.fi/aareton/

Saa jakaa! 🧚‍♀️🧚🧚‍♂️💜🧡💚

Something is wrong.
Instagram token error.

rajatiedon

Follow
1

Henkinen keskus uuden aikakauden kynnyksellä

StudioRajatieto on uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka, jota ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry. Teeman mukaisesti sisustetut tilat sijaitsevat katutasossa Helsingin Malminkartanossa, lähellä Malminkartanon rautatieasemaa. Yhdistys pyrkii tarjoamaan seminaareja, ohjelmaa ja tilaisuuksia eri kohderyhmille pitkin vuotta StudioRajatiedon tiloissa ja muualla Suomessa. Tilaisuudet saattavat olla maksullisia ja niihin voidaan myydä myös näytteilleasettajapaikkoja.

Tiloja on mahdollista varata omaan käyttöön tietyin ehdoin. StudioRajatiedon tarkoituksena on täydentää yhdistyksen järjestämiä Hengen ja Tiedon messuja. Oli tilaisuus iso tai pieni, pääpaino on tarjota laaja kirjo erilaisia esityksiä, tietoiskuja, harjoituksia, hoitomuotoja ja palveluita. Kirjallisuus on keskeisessä osassa StudioRajatiedon yhteydessä tapahtuvaa toimintaa, sillä Rajatiedon Yhteistyö omistaa myös tiloissa toimivan myös laajan ja monipuolisen Rajatiedon erikoiskirjaston, joka palvelee arkipyhiä lukuun ottamatta ke-pe 12-18 sekä la 12-14 (heinäkuussa vain lauantaisin 12-14). Aukioloaikoina tiloissa palvelee myös yhdistyksen toimisto, joka toimii myös Hengen ja Tiedon messujen messutoimistona. Tiloihin voi tulla tutustumaan aukioloaikojen puitteissa, tapahtumien yhteydessä tai sovitusti muuna ajankohtana.

Tilat

StudioRajatiedon tiloissa on sali, jota on mahdollista käyttää tilaisuuksiin sekä Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina lehtien ja muun aineiston lukemiseen, internetin käyttöön, lautapelien pelaamiseen ja muuhun häiriöttömään työskentelyyn. Saliin mahtuu kerrallaan 20-30 henkilöä kalusteiden asettelusta riippuen. StudioRajatiedon vieraiden käytössä ovat lisäksi pieni ulkoterassi, parkkitila autoille, keittiö sekä WC-huone. Tilojen yhteydessä toimii myös yhdistyksen toimisto.

StudioRajatiedon tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarpeisiin kuten hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin ja pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tilojen varustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone, monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 2 apupöytää, 30 kappaletta tuoleja, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, toimistotarvikkeita, joogamattoja ja astioita, jotka ovat määrätyin ehdoin asiakkaiden käytettävissä. Kalusteiden ja istumapaikkojen puolesta tilat soveltuvat parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn sekä hoitoihin ja tulkintoihin. Pitkäaikaiset vuokralaiset voivat anoa yhdistyksen hallitukselta lupaa lukittujen tilojen käyttöön pienimuotoiseen tarvikkeiden säilytykseen.

Tilojen varaaminen

Yhdistyksen jäsenet ja merkittävimpien sidosryhmien edustajat ovat perinteisesti voineet pyytää tiloja käyttöönsä maksutta toimintaan, joka liittyy rajatietoon tai edesauttaa yhdistyksen tavoitteita. Tilan maksuton käyttö on mahdollista maksuttomiin tilaisuuksiin, mikäli haluttu ajankohta on sopiva käytännön edellytysten kannalta (ovien avaaminen ja sulkeminen sekä tiloissa tapahtuva muu toiminta huomioiden) ja yhdistyksen hallitus katsoo sidosryhmän toiminnan hyväksyttäväksi. Muuhun käyttöön tiloja voi vuokrata tekemällä tilauksen verkkokauppamme kautta, ottamalla yhteyttä toimistoomme tai erillisellä lomakkeella. Yksittäisiä tilavarauksia koskevat tilaukset pyritään vahvistamaan vahvistusviestillä muutaman päivän päivän sisällä halutun ajankohdan ilmoittamisesta. Vakituisten vuokralaisten ajanvaraukset jo viimeistään seuraavana päivänä. Jäsenille tilavuokrauksen tuntihinta on puolet (50%) normaalihinnasta. Pitkäkestoisemmista varauksista hintoihin saa pientä alennusta, samoin tilojen vuokraamiseen arkisin klo 9-17 välisenä aikana.

Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvaan toimintaan sekä pientä lisämaksua vastaan lauantaisin 12-14 ja ke-pe 17-18 normaalien aukioloaikojen puitteissa (heinäkuussa milloin tahansa arkisin kirjaston ollessa avoinna vain lauantaisin). Tilojen vuokraamisesta saa lisätietoja tilojen käyttäjille suunnatuista ohjeista tai Rajatiedon  Yhteistyö ry:n toimistosta tai Facebook-sivun kautta. Yhteydenottoihin vastataan pääasiassa aukioloaikojen puitteissa.

Sivujemme kalenterista on mahdollista tarkistaa, milloin tila on vapaana ja tutkia tapahtumajärjestäjien ilmoittamia tietoja. Yleisötilaisuuksien järjestäjät jakavat monesti tiedon tapahtumistaan myös rajatiedon tapahtumakalentereihin ja ilmoitustauluillle, esimerkiksi Ultra-lehden sivuille, joista voi myös seurata StudioRajatiedon tiloissa järjestettäviä tapahtumia.

StudioRajatiedon tiloissa järjestettävien ajankohtaisten tilaisuuksien tiedot julkaistaan yhdistyksen tapahtumakalenterissa ja Facebookissa. Tilamme on esteetön.

Vuokrahinnasto

Tuntivuokra: 20€/tunti
Tuntivuokra jäsenhintaan: 10€/tunti
Tuntihinta arkisin 9-17: -10%/tunti
Tuntihinta la 12-14: 24€/tunti
Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Tuntihinta väh. 5 tuntia: 18€/tunti*
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti*
Tuntihinta väh. 10 tuntia 16€/tunti*
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti*
Tuntihinta väh. 15 tuntia: 15€/tunti*
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti*
Tuntihinta väh. 20 tuntia: 14€/tunti*
Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti*
*La 12-14 (ja heinäkuuta lukuun ottamatta ke-pe 17-18) välisenä aikana alennettuihin hintoihin lisätään 2€/tunti jäsenille, 4€/tunti muille.
Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksut

2020-2021 Ääretön-lehdet: 12€
2020-2021 numerot jäsenille: 9€
Äärettömän 2019 numerot: 10€
2019 numerot jäsenille: 7€
Vanhemmat numerot: 5€
Hinnat sisältävät ALV:n 10%. Hintoihin lisätään postikulut, uusi tilaaja voi kuitenkin saada uusimman numeron tutustumishintaan ilman postikuluja.

Kirjaston asiakasmaksu: 5€
Asiakasmaksu jäsenille: Maksuton
Lainaus: Maksuton
Tulosteet/kopiot
:
0,5€/sivu
Myöhästymismaksu
0,2€/kpl/pv
Tee-/kahvimaksu
: 0,8€

Vapaaehtoinen WC-maksu: 0,5€
Muovikassit: 1€ / kpl
Poistokirjat: 0,5€-20€ / kpl
Laskutustili: FI4410143000207742

Hinnat  sisältävät ALV:n 24%, elintarvikkeissa 14%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilojen vieressä olevalla parkkipaikalla on asiakkaille varattu vieraspaikkoja. Malminkartanonaukion laidalla pyritään pitämään opastelinettä.

Helsingistä P-junalla Myyrmäen suuntaan. Tikkurilasta I-junalla lentoaseman kautta. 
→Poistu Malminkartanon asemalla, josta on noin 350 metrin matka Malminkartanonaukion suuntaan.
Busseilla 37 ja 39 Helsingistä 
→Poistu Malminkartanon kohdalla bussista 37 ja Puustellintien pysäkillä bussista 39 
Bussilla 39 Myyrmäestä 
→Jää pois Puustellintien pysäkillä