StudioRajatieto

Osoite:Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki
Puhelin: 
044 – 9792544
Sähköpostiosoite: studiorajatieto(at)gmail.com

Studio Rajatieto

StudioRajatieto on Uuden ajan kynnyksellä toimiva kohtauspaikka noin 30 hengelle, jota ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry Helsingin Malminkartanossa. Tilat soveltuvat kurssien ja kokousten järjestäjille, hoitoihin ja tulkintoihin sekä luentotilaisuuksiin. Tiloissa palvelee myös monipuolinen Rajatiedon erikoiskirjasto.
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto4 viikkoa sitten
Julkaisemme viikottain Youtube-kanavallamme kirjaesittelyitä rajatiedon alueen klassikoista ja kirjauutuuksista. Ensimmäisenä esittelemme Suomen ehkä tuotteliaimman alan kirjailijan Pekka Ervastin teoksen Avioliitto ja lapsen kasvatus, joka on edelleenkin ajankohtainen. Kanavalta löytyy myös runsaasti muita videoita mm. rajatiedon kirjallisuuteen liittyen. Lämpimästi tervetuloa StudioRajatiedon tiloissa sjaitsevaan alan erikoiskirjastoon!
Studio Rajatieto
Rajatieto – Henkisyyden, esoterian ja paranormaalin erikoiskirjasto
Avioliitto, lasten kasvatus ja perhe-elämä ovat keskeinen osa elämää. Pekka Ervast puhui paljon aiheesta ja hänellä oli mielenkiintoinen katsomus näihin tärkeisiin ihmissuhteisiin.

Tästä videosta pääset kuulemaan Pekka Ervastin teoksesta Avioliitto ja lapsen kasvatus. Kirja on lainattavissa Erikoiskirjastostamme! Meiltä löytyy myös paljon muita ihmissuhtetaitoihin liittyviä teoksia.

Olemme auki normaalisti keskiviikosta perjantaihin klo: 12-18 sekä lauantaisin klo: 12-14

Tervetuloa tekemään kirjalöytöjä!

#perhe #avioliitto #lastenkasvatus

https://youtu.be/rrZnbGqpE_M
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto1 kuukausi sitten
Ääretön 1/2021 on tullut ulos!

Tässä numerossa:

🔸Tapahtumakalenterit, ajankohtaista
🔸Avartuva Ihmiskuva – henkisyyden etsijöiden keidas Helsingin keskustassa
🔸Kabbalah vakiopalsta: Anna itsellesi lupa olla iloinen (Karen Berg)
🔸KehonSielu kolumni: Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi – Hyvä olo määräytyy mielen tasolla (Sari Sydänsavel)
🔸Mandela-ilmiö
🔸Haastattelussa Tuula Huhtala: Tarot-mestarin tie
🔸Anna toisinajattelevalle vapaus ajatella (Orvo Raippamaa)
🔸Äärettömyyden voima, Tuulikki Halosen runo
🔸Kyselevä Pauli Liikala kirjaa rajatiedon kokemuksia (Hannu Ranta)
🔸ÄÄRETÖN matkailu: Bridgewater Triangle (Aleksi Lehtinen)
🔸Lyhyesti
🔸Peilimäiset monoliitit – mitä ne ovat?
🔸Mystikon mietteitä: Maahisten majapaikoilla
🔸Friedrich Jürgenson, EVP-ilmiön isä
🔸ÄÄRETÖN maailmalla: Mystiset tapahtumat Aasiassa, osa 7

Kansikuvasta Suuret kiitokset Kati Hannilalle.
The Hanged Man eli Hirtetty on tarot-pakan kortti numero 12. Se edustaa antautumista, uusia näkökulmia ja kärsivällisyyttä.
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto2 kuukautta sitten
Kutsuhuuto kajahtaa! Mahtavan monipuoliseen kotimaiseen rajatietolehteen halutaan uusia artikkeleita. Voit lähettää sellaisen sähköpostilla rtytoimitus at gmail.com, niin mahdollisesti juuri Sinun kirjoituksesi julkaistaan jo seuraavassa numerossa.

Katso lisätiedot ja tutustu lehteen: https://www.rajatieto.fi/aareton/

Saa jakaa! 🧚‍♀️🧚🧚‍♂️💜🧡💚
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto4 kuukautta sitten
Jos näin käy, syynä on yleensä se, että liite on poistettu tai omistaja on jakanut liitteen vain pienelle joukolle ihmisiä tai muuttanut sitä, ketkä voivat nähdä liitteen.
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto4 kuukautta sitten
Ääretön 4/2020 Joulukuu

Uudessa numerossa:

✨ Tapahtumakalenterit, ajankohtaista
✨ Rajatiedon Yhteistyö ry:n puheenjohtajan kynästä / Juha Pennala
✨ KehonSielu kolumni: Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi / Sari Sydänsävel
✨ Varsinaista rajatiedettä! – Teleportaatio
✨ Haastattelussa Tommi Wessman / Vilhelmiina Hjorth
✨ Syysmietteitä, Tuulikki Halosen runo
✨ ÄÄRETÖN matkailu: Iona-saaren arvoitus / Aleksi Lehtinen
✨ Globaali tietoisuusprojekti / Global Consciousness Project
✨ Cern – portti helvetin hornaan?
✨ Kabbalah vakiopalsta: Älä ajattele vaaleanpunaista norsua! / Michael Berg
✨ Mystikon mietteitä: Elävä lumiukko / Matti Kultajoki
✨ 10 tapaa saada alitajunta toimimaan hyväksesi / Vilhelmiina Hjorth
✨ Rakkauden vaunun tie / Anna-Kristiina Vuorjoki
✨ Vastaparit rakkaudessa ja rakastelussa, Sanne Tuulikin runokanavointi
✨ ÄÄRETÖN maailmalla: Mystiset tapahtumat Aasiassa, osa 6 – Santelmo
✨ Synkronismi – kuinka lisätä elämänenergian virtausta ja kommunikoida universumin kanssa

https://issuu.com/rajatieto/docs/aareton_joulu_4_2020
Studio Rajatieto
Studio Rajatieto6 kuukautta sitten
Tykkäämällä ja jakamalla kuvan saatat voittaa vapaalipun viikonlopun tapahtumaan. Vapaalipulla voit osallistua tapahtumaan lauantaina suoratoistolähetyksen välityksellä.

Something is wrong.
Instagram token error.

rajatiedon

Follow
1

Henkinen keskus uuden aikakauden kynnyksellä

StudioRajatieto on uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka, jota ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry. Teeman mukaisesti sisustetut tilat sijaitsevat katutasossa Helsingin Malminkartanossa, lähellä Malminkartanon rautatieasemaa. Yhdistys pyrkii tarjoamaan seminaareja, ohjelmaa ja tilaisuuksia eri kohderyhmille pitkin vuotta StudioRajatiedon tiloissa ja muualla Suomessa. Tilaisuudet saattavat olla maksullisia ja niihin voidaan myydä myös näytteilleasettajapaikkoja.

Tiloja on mahdollista varata omaan käyttöön tietyin ehdoin. StudioRajatiedon tarkoituksena on täydentää yhdistyksen järjestämiä Hengen ja Tiedon messuja. Oli tilaisuus iso tai pieni, pääpaino on tarjota laaja kirjo erilaisia esityksiä, tietoiskuja, harjoituksia, hoitomuotoja ja palveluita. Kirjallisuus on keskeisessä osassa StudioRajatiedon yhteydessä tapahtuvaa toimintaa, sillä Rajatiedon Yhteistyö omistaa myös tiloissa toimivan myös laajan ja monipuolisen Rajatiedon erikoiskirjaston, joka palvelee arkipyhiä lukuun ottamatta ke-pe 12-18 sekä la 12-14 (heinäkuussa vain lauantaisin 12-14). Aukioloaikoina tiloissa palvelee myös yhdistyksen toimisto, joka toimii myös Hengen ja Tiedon messujen messutoimistona. Tiloihin voi tulla tutustumaan aukioloaikojen puitteissa, tapahtumien yhteydessä tai sovitusti muuna ajankohtana.

Tilat

StudioRajatiedon tiloissa on sali, jota on mahdollista käyttää tilaisuuksiin sekä Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina lehtien ja muun aineiston lukemiseen, internetin käyttöön, lautapelien pelaamiseen ja muuhun häiriöttömään työskentelyyn. Saliin mahtuu kerrallaan 20-30 henkilöä kalusteiden asettelusta riippuen. StudioRajatiedon vieraiden käytössä ovat lisäksi pieni ulkoterassi, parkkitila autoille, keittiö sekä WC-huone. Tilojen yhteydessä toimii myös yhdistyksen toimisto.

StudioRajatiedon tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarpeisiin kuten hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin ja pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tilojen varustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone, monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 2 apupöytää, 30 kappaletta tuoleja, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, toimistotarvikkeita, joogamattoja ja astioita, jotka ovat määrätyin ehdoin asiakkaiden käytettävissä. Kalusteiden ja istumapaikkojen puolesta tilat soveltuvat parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn sekä hoitoihin ja tulkintoihin. Pitkäaikaiset vuokralaiset voivat anoa yhdistyksen hallitukselta lupaa lukittujen tilojen käyttöön pienimuotoiseen tarvikkeiden säilytykseen.

Tilojen varaaminen

Yhdistyksen jäsenet ja merkittävimpien sidosryhmien edustajat ovat perinteisesti voineet pyytää tiloja käyttöönsä maksutta toimintaan, joka liittyy rajatietoon tai edesauttaa yhdistyksen tavoitteita. Tilan maksuton käyttö on mahdollista maksuttomiin tilaisuuksiin, mikäli haluttu ajankohta on sopiva käytännön edellytysten kannalta (ovien avaaminen ja sulkeminen sekä tiloissa tapahtuva muu toiminta huomioiden) ja yhdistyksen hallitus katsoo sidosryhmän toiminnan hyväksyttäväksi. Muuhun käyttöön tiloja voi vuokrata tekemällä tilauksen verkkokauppamme kautta, ottamalla yhteyttä toimistoomme tai erillisellä lomakkeella. Yksittäisiä tilavarauksia koskevat tilaukset pyritään vahvistamaan vahvistusviestillä muutaman päivän päivän sisällä halutun ajankohdan ilmoittamisesta. Vakituisten vuokralaisten ajanvaraukset jo viimeistään seuraavana päivänä. Jäsenille tilavuokrauksen tuntihinta on puolet (50%) normaalihinnasta. Pitkäkestoisemmista varauksista hintoihin saa pientä alennusta, samoin tilojen vuokraamiseen arkisin klo 9-17 välisenä aikana.

Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvaan toimintaan sekä pientä lisämaksua vastaan lauantaisin 12-14 ja ke-pe 17-18 normaalien aukioloaikojen puitteissa (heinäkuussa milloin tahansa arkisin kirjaston ollessa avoinna vain lauantaisin). Tilojen vuokraamisesta saa lisätietoja tilojen käyttäjille suunnatuista ohjeista tai Rajatiedon  Yhteistyö ry:n toimistosta tai Facebook-sivun kautta. Yhteydenottoihin vastataan pääasiassa aukioloaikojen puitteissa.

Sivujemme kalenterista on mahdollista tarkistaa, milloin tila on vapaana ja tutkia tapahtumajärjestäjien ilmoittamia tietoja. Yleisötilaisuuksien järjestäjät jakavat monesti tiedon tapahtumistaan myös rajatiedon tapahtumakalentereihin ja ilmoitustauluillle, esimerkiksi Ultra-lehden sivuille, joista voi myös seurata StudioRajatiedon tiloissa järjestettäviä tapahtumia.

StudioRajatiedon tiloissa järjestettävien ajankohtaisten tilaisuuksien tiedot julkaistaan yhdistyksen tapahtumakalenterissa ja Facebookissa. Tilamme on esteetön.

Vuokrahinnasto

Tuntivuokra: 20€/tunti
Tuntivuokra jäsenhintaan: 10€/tunti
Tuntihinta arkisin 9-17: -10%/tunti
Tuntihinta la 12-14: 24€/tunti
Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Tuntihinta väh. 5 tuntia: 18€/tunti*
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti*
Tuntihinta väh. 10 tuntia 16€/tunti*
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti*
Tuntihinta väh. 15 tuntia: 15€/tunti*
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti*
Tuntihinta väh. 20 tuntia: 14€/tunti*
Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti*
*La 12-14 (ja heinäkuuta lukuun ottamatta ke-pe 17-18) välisenä aikana alennettuihin hintoihin lisätään 2€/tunti jäsenille, 4€/tunti muille.
Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksut

2020-2021 Ääretön-lehdet: 12€
2020-2021 numerot jäsenille: 9€
Äärettömän 2019 numerot: 10€
2019 numerot jäsenille: 7€
Vanhemmat numerot: 5€
Hinnat sisältävät ALV:n 10%. Hintoihin lisätään postikulut, uusi tilaaja voi kuitenkin saada uusimman numeron tutustumishintaan ilman postikuluja.

Kirjaston asiakasmaksu: 5€
Asiakasmaksu jäsenille: Maksuton
Lainaus: Maksuton
Tulosteet/kopiot
:
0,5€/sivu
Myöhästymismaksu
0,2€/kpl/pv
Tee-/kahvimaksu
: 0,8€

Vapaaehtoinen WC-maksu: 0,5€
Muovikassit: 1€ / kpl
Poistokirjat: 0,5€-20€ / kpl
Laskutustili: FI4410143000207742

Hinnat  sisältävät ALV:n 24%, elintarvikkeissa 14%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilojen vieressä olevalla parkkipaikalla on asiakkaille varattu vieraspaikkoja. Malminkartanonaukion laidalla pyritään pitämään opastelinettä.

Helsingistä P-junalla Myyrmäen suuntaan. Tikkurilasta I-junalla lentoaseman kautta. 
→Poistu Malminkartanon asemalla, josta on noin 350 metrin matka Malminkartanonaukion suuntaan.
Busseilla 37 ja 39 Helsingistä 
→Poistu Malminkartanon kohdalla bussista 37 ja Puustellintien pysäkillä bussista 39 
Bussilla 39 Myyrmäestä 
→Jää pois Puustellintien pysäkillä