Yhdistyksestä

Rajatiedon Yhteistyö ry

Rajatiedon Yhteistyö ry on aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton rajatiedon järjestöjen, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden yhteenliittymä. Sen toiminta-ajatuksena on kartoittaa inhimillisen tiedon raja-aluetta, sen piirissä toimivia aatteita, virtauksia sekä edistää alan yhteisöjen ja ihmisten välistä yhteistyötä ja jakaa asiallista informaatiota.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen sen tarkoitusperät ja säännöt hyväksyvä henkilö ja oikeuskelpoinen yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Yhdistyksen toimintaan pääsee vaikuttamaan hakemalla henkilöjäsenyyttä tai yhteisöjäsenyyttä. Voit myös osallistua toimintaan käymällä tilaisuuksissamme, liittymällä yhdistyksen postituslistalle, antamalla meille palautetta, tukemalla yhdistystä toiminnassaan tai rekisteröitymällä Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkaaksi. Yhdistyksen toimintamuodot sisältävät monenlaisia jäsenetuja.

Yhdistys järjestää jokavuotisia Hengen ja Tiedon messuja sekä muita tapahtumia, julkaisee Ääretön-lehteä neljä kertaa vuodessa (+Ääretön-extrat), Hengen ja tiedon messujen messulehteä, ja muita julkaisuja, jakaa stipendejä rajatiedon tutkimus- ja kehitystyöhön, vetää StudioRajatietoa ja Rajatiedon erikoiskirjastoa Helsingin Malminkartanossa, ylläpitää Rajatiedon Auttavaa Puhelinta ja tarjoaa muita toimintaansa liittyviä palveluja. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta voi kysellä Rajatiedon Yhteistyö ry:n toimistolta.

Voit myös seurata toimintaamme sosiaalisessa mediassa: