Rajatiedon Yhteistyö ry

Kiinnostaako sinua tietää, kuinka voisit paremmin ymmärtää kumppaniasi? Tai miksi lapsesi on juuri sellainen kuin on? Kuinka voisit itse ymmärtää, mitä tällä hetkellä on sinulle kerrotavaa astrologisesti? Miksi elämässä on juuri nyt vastoinkäymisiä tai epävarmuutta ja miten sinun tulisi tähän kaikkeen suhtautua? Tänään kirjaesittelyssä on Seppo Tanhuan kirja Astrologiaa sinulle. Kirja on huumorintajuinen ja yllättää positiivisesti ihmis läheisyydellään. Seppo totesi heti kirjan alku sivuilla kirjoittaneensa kirjan ihmisenä ihmisten joukossa, eikä niinkään astrologina.

Se välittyy kyllä.

Kirjassa kerrotaan kuinka lapsuuden kokemukset on avaimena aikuisiän kehitykseemme. Saat lukea kaikista eläinradan merkeistä parisuhteen näkökulmasta miehelle ja naiselle. Sekä yksityiskohtaisen oppaan siihen, kuinka planeettojen väliset aspektit syntymäkarttamme aurinkoon vaikuttaa meihin tässä ja tänään.  Katso lopuksi kirjaesittely video sekä muista tilata Youtube kanavamme niin saat tietää ensimmäisenä uusista videoista!

Astrologia osana jokapäiväistä elämää

Astrologiaa sinulle – kirjassaan Seppo kertoo, että kun astrologiaa oppii ymmärtämään, se ei ole enää astrologiaa vaan uusi tapa elää. Silloin ei tarvitakaan enää eläinrataa eikä planeettoja, koska samat asiat voi tunnistaa itsessään ilman niitäkin.

Astrologia tulisi olla helposti ymmärrettävää ja sitä Astrologiaa sinulle – kirja kyllä onkin. Kirja kertoo helposti ja hauskasti kuinka astrologia voi toimia tiennäyttäjänä meidän jokaisen elämässä.

Luonnehoroskooppi lapsille ja aikuisille

Luonnehoroskoopit naisille ja miehille on laadittu parisuhteen näkökulmasta. Saatammeko valita puolisoksi toisen vanhempamme kaltaisen ihmisen? Luoko tämä katkeruutta ja syyttelyä avioliittoomme vai pystymmekö nousemaan tämän yläpuolelle? Rakkaus on aina ymmärtävää ja hyväksyvää. Omistushalu on määräilevää ja syyttävää.

Kirjan luonnehoroskoopit lapsille kertovat vanhemmille yllättäviäkin piirteitä omista jälkeläisistään. Usein käsitämme heti lapsen synnyttyä hänet tietynlaisena persoonana ja tyyppinä. Olemme tottuneet kuvaamaan ihmistä heti hänen synnyttyään tietynlaisena Oinastyyppinä esimerkiksi. Sepon kuvaelman mukaan, lapsi ei synnykään tyypillisenä Oinaslapsena vaan oinaskriisissä oleville vanhemmille. Lapsi käyttäytyy oinasmaisesti, koska hän syntyi opettamaan rohkeutta ja itsenäisyyttä riippuvaisille ja pelokkaille vanhemmilleen.

Tällä tavalla ajatellen meillä kaikilla on kokemamme lapsuuden rajoitukset ja kokemuksen vain siksi, että pystyisimme opettamaan vanhempiamme ja vapautumaan todellisen itsemme kaltaiseksi. Lapsuuden kokemukset ovat avaimet kehitykseemme.

Kuinka laatia oma horoskooppi?

Kirja sisältää myös henkilökohtaisen horoskoopin laadintaohjeet ja tulkinta kiekon. Mistä astrologiassa on kysymys? Kuinka planeettojen eri aspektit syntymäkartan aurinkoomme vaikuttaa tämän hetkiseen kokemukseemme? Näihin kysymyksiin saat vastauksen Astrologiaa sinulle – kirjassa.

Astrologi Seppo Tanhuan mukaan planeettojen keskinäiset liikkeet synnyttävät monia haasteita ja mahdollisuuksia. Ihmisestä itsestään riippuu, uskaltaako hän ottaa ne vastaan.

Katso kirjaesittely video

Tervetuloa Rajatiedon Erikoiskirjastoon lainaamaan Seppo Tanhuan kirjan Astrologiaa sinulle tai jonkun muun kirjan meidän laajasta valikoimastamme.muun kirjan meidän laajasta valikoimastamme.

Lisätietoa kirjastosta on täällä!

Täältä löydät Seppo Tanhuan sivuston Astro.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0