Rajatiedon Yhteistyö ry

Hengen ja Tiedon messujen messuravintola

Pitkät messuilla vietettävät päivät saavat kävijät kaipaamaan myös aineellista antia. Messujen ravintoloitsijana on toiminut perinteisesti Factory-ravintola. Ensimmäisessä kerroksessa messuvieraita ja näytteilleasettajia palvelee buffetravintola ja kolmannessa kerroksessa kahvila, josta löytyy kahvia ja teetä sekä kasvisvoileipiä, leivonnaisia ja muuta herkullista pikkupurtavaa (taidekahvila-basaari). Messuravintola palvelee lauantaina ja sunnuntaina 11.00-16.00. Vuoden 2023 messuravintolan menu julkaistaan myöhemmin.

Lauantaina 14.10 buffetista:

  • Paistettua kirjolohipalaa sitrusvinegretillä (M+G), vegaaninen remoulade (VE+G) ja paahdetut merisuola perunat (VE+G)
  • Vegaaninen härkis-lasagne (VE)
  • Leipä, levite ja juomat

Hinta 13.50€/hlö

Sunnuntaina 15.10 buffetista:

  • Uunikirjolohta kevätsipulikastikkeella (L+G), Provencen perunat (VE+G)
  • Kasvispihvit (VE+G), persilja-majoneesidippi (VE+G)
  • Leipä, levite ja juomat

Hinta 13.50€/hlö

Pitkät messuilla vietettävät päivät saavat kävijät kaipaamaan myös aineellista antia. Messujen ravintoloitsijana on toiminut perinteisesti Factory-ravintola. Ensimmäisessä kerroksessa messuvieraita ja näytteilleasettajia palvelee buffetravintola ja kolmannessa kerroksessa kahvila, josta löytyy kahvia ja teetä sekä kasvisvoileipiä, leivonnaisia ja muuta herkullista pikkupurtavaa (taidekahvila-basaari). Messuravintola palvelee lauantaina ja sunnuntaina 11.00-16.00. Vuoden 2023 messuravintolan menu julkaistaan myöhemmin.

Lauantaina 14.10 buffetista:

  • Paistettua kirjolohipalaa sitrusvinegretillä (M+G), vegaaninen remoulade (VE+G) ja paahdetut merisuola perunat (VE+G)
  • Vegaaninen härkis-lasagne (VE)
  • Leipä, levite ja juomat

Hinta 13.50€/hlö

Sunnuntaina 15.10 buffetista:

  • Uunikirjolohta kevätsipulikastikkeella (L+G), Provencen perunat (VE+G)
  • Kasvispihvit (VE+G), persilja-majoneesidippi (VE+G)
  • Leipä, levite ja juomat

Hinta 13.50€

0

Your Cart