Hengen ja Tiedon messujen messulehti

Hengen ja Tiedon messujen messulehti

Hengen ja Tiedon messujen messulehti on maksuton kerran vuodessa elo-syyskuussa ilmestyvä erikoisjulkaisu. Lehdessä julkaistaan messujen esiintyjien tarjonta, näytteilleasettajien tiedot, työpajat ja tietoiskut sekä muita rajatietoon liittyviä artikkeleita.

Ilmoitukset ja muu aineisto

Hengen ja Tiedon messujen messulehti ilmestyy kerran vuodessa elo-syyskuussa. Vuoden 2019 messulehti julkaistaan 9.9. Messulehdessä julkaistavat artikkelit ja muut aineistot lehteen on jätettävä 15.8. Esiintyjät voivat lähettää messulehteen tulevan yhteenvedon pitämästään esityksestä ja mahdollisesta työpajasta osoitteeseen jani.lassila@rajatieto.fi (yhteenvedossa tulee noudattaa kaavakepohjaa, jonka saa järjestäjien yhteyshenkilöltä). Näytteilleasettajien luetteloon tulevia tietoja otetaan vastaan 23.8 saakka sähköpostitse tai erillisellä lomakkeella. Messulehdessä julkaistavat tiedot sisältävät messuosaston nimen ja paikkanumeron, yhteystiedot sekä noin 10 sanan lyhyen esittelyn. Tietoja ei tarvitse ilmoittaa jos mahdolliset edellisen vuoden messulehdessä olleet tiedot ovat edelleen ajan tasalla. Yhdistys lyhentää tarvittaessa pidempiä esittelyjä messulehteä varten.

Messulehdessä julkaistaan kokosivun, puolikkaan sivun, neljäsosasivun sekä kahdeksasosasivun mainoksia messujen näytteilleasettajilta, yhteistykumppaneilta ja muilta alan toimijoilta. Ilmoitushinnat löytyvät mediakortista. Ilmoitushinnat edellyttävät, että ilmoitusaineisto toimitetaan meille painovalmissa muodossa (osoitteseen rtytoimitus(at)gmail.com).

Messulehden nettiversio

Uusimman lehden sisältö julkaistaan eriteltynä messusivuilla ja se tulee taitettuna digiversiona ISSUU-palveluun sekä näille sivuille. Messulehden nettiversion artikkeleita voi lukea ja kommentoida julkisesti myös blogistamme jo ennen lehden julkaisupäivää. Myös aiemmat messulehdet ovat saatavilla verkkosivuiltamme.

Painos

Messulehteä painetaan 5000 kappaletta, josta suurin osa jaetaan messuasiakkaille. Lehdellä on oma vakiintunut käyttäjäkuntansa myös messujen ulkopuolella.

Messulehtien tilaaminen

Painettua messulehteä voi tilata ilmaiseksi jaettavaksi lehtien ilmestyttyä. Varaukset tapahtuvat messutoimiston tai verkkokaupan välityksellä. Tarpeelliset määrät painettuja messujulkaisuja järjestetään sovitusti paikan päälle tai noudettavaksi messulehden julkaisemisen jälkeen, jolloin niiden jakamiseen on aikaa noin kuukausi ennen messuajankohtaa. Lehteä voi tilata tai nooutaa messuihin asti Rajatiedon Yhteistyö ry:n toimistolta.

Messulehden nouto

Messulehteä saa Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajilta ja Rajatiedon Yhteistyö ry:n yhteistyökumppaneilta ympäri Suomea julkaisupäivästä lokakuun messuihin saakka. Näytteilleasettajaluettelo ja ohjelmatiedot löytyvät myös messujen sivulta.

Tällä sivulla julkaistaan myöhemmin luettelo paikoista, joihin messulehteä on tilattu jaettavaksi suurempia määriä. Jos lehti on loppunut jostain paikasta, siitä voi ilmoittaa messutoimistoomme, jolloin voimme toimittaa sitä lisää.

Huomaathan, että lehden noudosta on ehdottomasti sovittava etukäteen, mikäli yhdistyksellä tai elinkeinonharjoittajalla ei ole säännöllistä aukioloaikaa.