Rajatiedon Yhteistyö ry

Rajatiedon Yhteistyö ry kiittää kaikkia Tiedostava aika -seminaariin osallistuneita!

Tiedostava Aika -seminaari järjestettiin 9-11.10.2020

Tapahtuman ohjelma kokosi joitakin satoja virtuaalitapahtumasta kiinnostuneita Hengen ja Tiedon messujen ystäviä

Helsingin Hengen ja Tiedon messut on siirrettiin (kahdella) vuodella eteenpäin koronatilanteen johdosta. Messujen sijaan 10.-11. lokakuuta 2020 järjestettiin kansainvälinen Tiedostava Aika -viikonloppuseminaari (sekä tapahtumaan liittyvää iltaohjelmaa perjantaina 9. lokakuuta). Tapahtuman järjestelyistä vastasivat Rajatiedon Yhteistyö ry ja Gate of Lights. Kutsuimme lämpimästi kaikki Hengen ja Tiedon ystävät ympäri Suomen mukaan kätevästi kotoa käsin. Tapahtumaa oli mahdollista seurata suoratoistolähetyksenä missä tahansa.

Perjantaina 9. lokakuuta klo 18 alkaen iltaohjelman yhteydessä jaettiin Rajatiedon Yhteistyö ry:n stipendit ja juhlallisuudet olivat seurattavissa maksutta ainakin Facebook-sivuiltamme, huipentuen vuoden 2020 stipendiaattien julkistamiseen. Stipendit jaettiin Avartuvan ihmiskuvan tiloissa, osoitteessa Uudenmaankatu 33 (Helsinki). Paikan päälle juhlallisuuksiin päästetiin lähinnä median edustajat ja suoratoistokuvaajat. Stipendien jakoa seurasi kansainvälisen henkisen kouluttajan Sylvia Salow‘n vetämä workshop klo 19.30.

Lauantaina ja sunnuntaina 10-11. lokakuuta järjestettävä ohjelma oli maksullinen, liput oli mahdollista ostaa etukäteen verkkokaupastamme korttimaksuna. Etälipun ostajille lähetettiin sähköpostitse tarkemmat ohjeet suoratoistolähetykseen osallistumiseksi. Sunnuntaina tapahtumaan oli mahdollista osallistua myös paikan päällä Balderin salilla ja ostaa liput sieltä.

>> Lataa PDF-ohjelma
>> Tiedostava Aika Facebookissa
>> Stipendien jako Facebookissa
>> Sylvia Salow workshop Facebookissa


Viikonlopun pääohjelma

Lauantai 10.10 klo 10.45 – 20.00

10.45-11.00 Päivän avaus
11.00-12.00 Maria Nordin: Eroon oireista – vapauta parantava voimasi
12.00-13.00 Johanna Blomqvist: Hypertodellisuus – Olet olemassa ja merkittävä
13.00-14.30 Sofia Keitaanranta, Veli Martin Keitel, Samuli Perälä ja Seppo Tanhua: Keskustelua ajankohtaisista aiheista, vetää Rajatiedon Yhteistyö ry:n pj Juha Pennala
14.30-15.30 Lounastauko. Seija Helin ja äänimaljat. Veli Martin Keitel laulu, kitara ja piano.
15.30-16.30 Seppo Tanhua ja Samuli Perälä: Aikamme suurin taistelu & Rakkauden voittovoima
16.30-17.30 Veli Martin Keitel: Luonnottoman keskellä ymmärrät, mikä on luonnollista
17.30-18.30 Aaro Löf: Inhimillinen henkisyys
18.30-19.45 Maria Zavou: Totuus – Valon universumi (tulkataan suomeksi)
19.45-20.00 Päivän päätös

Juontajana toimivat Ari-Pekka Hyrkäs ja Juha Pennala. Verkkokaupastamme ostettavat liput koko lauantaipäivän ohjelmaan ovat 5 euroa Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenille ja 10 euroa kaikille muille osallistujille.

Lauantaina tapahtumaan myydään vain etälippuja, joilla pääsee seuraamaan suoratoistolähetystä paikan päältä. Tapahtumapaikka on lauantaina varattu vain kutsuvieraille, seminaarin järjestäjien lisäksi. Suosittelemme ostamaan etäliput hyvissä ajoin etukäteen, vaikka lipunmyynti pysyy avoinna lauantaihin saakka. Päivän esitykset tarjoaa Rajatiedon Yhteistyö ry.

Sunnuntai 11.10 klo 10.00 – 17.30

Tapahtumapaikka: Balderin sali, Aleksanterinkatu 12, Helsinki
Klo 10.00 Ovet avataan yleisölle

Klo 10.30- 12.00 Seppo Tanhua: Valonsotureina kohti Kulta-aikaa ja korkeampaa ulottuvuutta (lipunmyynti)
Klo 12.30-13.30 Kylli Kukk: Kiehtova keho, mahtava mieli, suloinen sielu (lipunmyynti)
Klo 14.00-15.30 Maria Zavou (tulkataan): Korkean värähtelyn ylläpito ja yhteys Taivaallisiin vanhempiin (lipunmyynti)
Klo 16.00.-17.00 Minna Anttila & Tero Lahdes: Korkeamman minän yhteys ja valokeho (lipunmyynti)
Klo 17.00.-17.30 Minna, Tero ja Eila Ekman: Yhteismeditaatio (ilmainen)

Päivän ohjelman tarjoaa Gate of Lights. Ohjelman juontaa Erna Rusi. Pääsy suoratoistolähetykseen kaikkiin sunnuntain  esityksiin on myytävänä verkkokaupassamme 30 euron hintaan. Voit seurata tapahtumaa samalla hinnalla myös yhdessä ystävien kanssa.

Sunnuntaille myydään pääsylippuja lisäksi paikan päälle, suosittelemme ostamaan liput jo ennakolta verkkokauppamme kautta, sillä paikkoja on saatavilla rajoitetusti. Pääsylippu koko päivälle maksaa 85 euroa. Lippuja myydään myös yksittäisiin esityksiin.

Pikkusalissa on tarjolla hoitoja ja Nourdin Azrioulin kristalli-installaatio 10.-17.30. Sisäänpääsylippu ilman pääohjelmaan osallistumista maksaa 5 euroa.

Esiintyjät

Maria Nordin on arkkitehti, somevaikuttaja ja kirjoittaja, jonka intohimo on tietoisuuden tutkimus. Hän työskennellyt urallaan 8 vuotta sisäilma-asiantuntijana ja perehtynyt rakennusten terveysvaikutuksiin. Hänen Eroon oireista -kurssilla opetettavalla Free to Heal-menetelmällään tuhannet suomalaiset ovat jo saaneet apua erilaisiin terveyshaasteisiin. Hänen esityksensä “Eroon oireista – vapauta parantava voimasi” sisältyy lauantain lipun hintaan 5€/10€. Lisätietoja https://marianordin.blog/

Tohtori Johanna Blomqvist on fyysikko, kirjailija, luennoitsija, energiahoitojen opettaja ja –hoitaja sekä hypnoosiohjaaja. Johannan ensimmäinen kirja ”Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” ilmestyi syksyllä 2016 ja toinen kirja “Hypertodellisuus” ilmestyy 15. lokakuuta. Uusin kirja tutkii todellisuuden luonnetta ja ihmisen osaa eri hypoteesien, dokumentoitujen tapausten ja uusimpien – tieteen rajamaillakin – tehtyjen tutkimusten kautta yhdistäen näitä ennennäkemättömällä tavalla. Kirjassa pohditaan myös aikaa, synkroniteettia, vapaata tahtoa sekä tieteen ja henkisyyden yhteyttä. Lisätietoja Johannan luennoista, koulutuksista ja hoidoista www.johannablomqvist.com

Veli Martin Keitel on tutkinut peltokuvioilmiötä vuodesta 1997 lähtien. Hän huomasi lähes alusta alkaen, ettei ole pelkkä tarkkailija vaan myös vaikuttaa kuvioiden syntyyn. Hän on tehnyt aiheesta useita videoita. Vuodesta 2006 lähtien Veli on vienyt ryhmiä Suomesta peltokuvioille ja Glastonburyyn Arthurin ja Graalin maljan tyyssijoille.

Peltokuviot veivät pyhän geometrian ja Kabbalan Elämänpuu-filosofian äärelle sekä näiden avulla muinaisen alkukielen jäljille. Elämänpuu auttoi myös tulkitsemaan muinaisten myyttien sanomaa kaksinaisuuteen lankeamisesta sekä valon ja pimeän välisen kamppailun päättymisestä kristustietoisuuden kautta. Näistä aineksista syntyi kirja “Puhuvan Puun Lapset”. Veli pitää luentoja, kirjoittaa artikkeleita, tekee youtube-videoita ja 3D-kuvia, vetää matkoja ja on pian valmistumassa musiikkipedagogiksi.

Hän pitää tapahtumassa esityksen “Luonnottoman keskellä ymmärrät, mikä on luonnollista” sekä vetää musiikillista ohjelmaa ja osallistuu paneelikeskusteluun. Esitysten hinta sisältyy lauantain pääsylippujen hintaan 5€/10€ Lisätietoja esiintyjästä: http://www.martinkeitel.net/

Seppo Tanhua on toiminut ammattiastrologina 30 vuotta ja seurannut koko sen ajan myös ihmiskunnan ja maapallon tapahtumia astrologian näkökulmasta. Tehdessään henkilökohtaisia tulkintoja hän on nähnyt, miten voimakkaasti ihmiset reagoivat näinä aikoina oman karttansa kuvioihin.

Lauantaina Seppo Tanhua kertovat aikamme suurimmasta taistelusta ja rakkauden vetovoimasta sekä osallistuu paneelikeskusteluun. Sunnuntaina hänen esityksensä käsittelee niitä haasteita, joita oman valonsa löytäneet ja totuuteen heränneet ihmiset kohtaavat astrologisen muutosjakson toteuttamisessa. Jokaiselle heistä ennalta sopimallaan tavalla.

Lauantain esitys sisältyy päivälippuun 5€/10€. Sunnuntain osallistumislippu on 30€, joka sisältyy päivälippuun. Seppo Tanhuan astrologiasivut www.astro.fi

Seija Helin on SevenSounds-ryhmän vetäjä, joka on ryhmä äänimaljahieronnan ammattilaisia. He tekevät kukin työtä omalla sarallaan ja toimivat syvärentouttavien äänimaljojen parissa yhdessä ja erikseen. He vetävät tauolla musiikillisen äänimaljaesityksen. Lisätietoja www.sevensounds.fi/

Aaro Löf on inhimillisen henkisyyden opettaja, Rohkea elämä -7 askelta todelliseen muutoksen kirjan kirjoittaja sekä Hidasta elämää -sivuston pitkäaikainen bloggaaja. Tinkimätön uskollisuus omaa sisäistä löytöretkeä kohtaan on tehnyt hänestä inspiraation lähteen itsetuntemuksesta kiinnostuneille. Lisätietoja https://aarolof.fi

Maria Zavou on kreikkalainen opettaja, kirjailija ja taidemaalari. Hänen ohjauksellaan tehdään kanavoituja matkoja Viidenteen ulottuvuuteen korkeimman vihkimyksien kautta. Tavoitteena on herättää oppilaassa jumalallinen viisaus, henkilökohtainen kehitys ja vaihtoehtoinen parantuminen, jotta hän pystyy muuttamaan ajattelemisen tavat, näkemyksen ja lähestymisen elämän tosiasioille, sekä katsomaan ja käsittelemään niitä ilman negatiivisia tunteita. Huomaamaan, että sielussa on mahdollisesti kykyjä horroksessa, jotka voidaan herättää jumalallisten valoenkelien ja Kristuksen hierarkian mestareiden avulla.

Lauantaina Maria Zavou kertoo valon universumista. Sunnuntaina Maria Zavou jatkaa kertomalla miten pidetään yllä korkeaa värähtelytasoa, joka on meille avain runsauteen eri tasoilla elämässämme. Lopuksi hän kanavoi vihkimyksen, jossa yhdistymme omien Taivaallisten vanhempien kanssa.

Lauantain esitys sisältyy päääsylipun hintaan 5€/10€. Sunnuntain esityksen osallistumislippu on 30€, joka sisältyy sunnuntain koko päivän lippuun. Kummankin päivän esitykset tulkataan suomeksi.

Joogaopettaja Kylli Kukk on noussut 20 vuodessa alansa huipulle. Hän pyörittää Shanti-joogakoulua ja järjestää suosittuja joogamatkoja sekä alan tapahtumia. Hän on kirjoittanut kirjat “Kyllin hyvä, lempeämmän elämän käsikirja” ja ollut mukana useiden muiden teosten tekemisessä.

Miten voimme muodostaa rakkaudellisen ja terveen yhteyden omaan kehoomme? Kylli Kukk vetää sunnuntaina informatiivisen ja osallistavan tuolijooga-hetken ja kertoo meille kehomme, mielemme ja sielumme yhteydestä. Osallistumislippu on 20€, joka sisältyy sunnuntain koko päivän pääsylippuun. Tervetuloa paikan päälle kaikilla tasoilla. Lue lisää: www.jooga.fi

Henkinen valmentaja Minna Anttila on toiminut henkilöstöalan, esimiestyön sekä johtamisen opettajana. Työssään hän valmentaa ratkaisukeskeisesti yksilöitä ja ryhmiä, erityisesti esimiesryhmiä ihmisten johtamisen teemoista. Tero Lahdes on Solar Solutions Oy:n toimitusjohtaja ja kouluttaja. Hän on toiminut yli 20 vuotta erilaisten työyhteisöjen kehittämishankkeiden parissa.

Mitä on ylösnousemusprosessi ja valokehon muodostuminen? Miten yhteys omaan korkeampaan minään ja auttajiimme avataan? Minna ja Tero auttavat sunnuntaipäivän osallistujia avaamaan omaa yhteyttä korkeampaan minään ja kertovat aiheista oman kokemuksensa pohjalta. Osallistumislippu on 20€, esitys sisältyy sunnuntain päivälippuun.

Nourdin Azriouli on syntyjään espanjalainen tutkija ja taiteilija. Hänellä suunnaton tietomäärä maapallon mineraaleista, joihin hän on tutustunut jo 30 vuoden ajan.

Hän tekee sunnuntaina Balderin pikku salissa klo 10-17.30 kristalli-installaatioita. Pikku salissa on mahdollisuus aistia jalomineraalien energiat ja nähdä niiden kauneus. Sisältyy sisäänpääsylippuun.

Perjantain 9.10 stipendien jako ja workshop

Perjantaina seminaariviikonloppua edeltävässä ohjelmassa on Rajatiedon Yhteistyö ry:n stipendien jako ja Sylvia Salow’n vetämä työpaja (hinta 22€).

Stipendien jako tapahtuu klo 18.00-19.00, Avartuvan ihmiskuvan tiloissa osoitteessa Uudenmaankatu 33 (Helsinkki). Juhlallisuudet kestävät normaalia pidempään, koska stipendejä ei jaeta tavalliseen tapaan Hengen ja Tiedon messuilla. Stipendien jako lähetetään suoratoistona yleisölle ainakin Facebookin välityksellä, paikan päälle toivotamme tervetulleeksi median edustajat ja striimaajat.

Sylvia Salow‘n workshop alkaa klo 19.30 ja se kestää 90 minuuttia. Workshop tapahtuu Zoomin välityksellä, jokainen voi seurata työpajaa kotonaan. Jos joku haluaa mielummin osallistua workshopiin Uudenmaankadulla Avartuvan ihmiskuvan tiloissa, harkitsemme pyyntöä erikseen. Työpajan kieli on englanti.

Osta tästä liput workshopiin.

Työpajan esittely (Kuinka ilmentää sieluasi ja vastaanottaa ohjausta korkeimmalta itseltäsi)

Workshopin tarkoitus on opettaa sinua, kuinka saat yhteyden korkeampaan itseesi vastaanottaaksesi intuitiivista opastusta ja vastauksia. Tulet oppimaan kuinka saat tasattua oman värähtelysi ja korkeamman itsesi värähtelyn. Tulet myös oppimaan kuinka pystyt näkemään eron egon antamien ohjeiden ja korkeamman itsesi opastuksen välillä. Ja mikä tärkeintä, kuinka tunnistat milloin tieto, tilanne, tai jopa ihmissuhde on oikea sinulle. Silloin tulet oppimaan, mitä sielusi ilmentäminen tarkoittaa ja kuinka voit tuoda ilmi omaa korkeampaa itseäsi ihmissuhteissasi, työssäsi ja elämässäsi.

1.    Aluksi, tulet oppimaan mitä sielu, korkeampi itse, galaktinen ja kosminen itse tarkoittavat, ja mikä on niiden keskinäinen sekä mitä se tarkoittaa sinun kannaltasi.
2.    Tämän jälkeen jatkamme puhdistautumisprosessia vapautuaksemme rajoitteistamme ja energiarakenteista, jotka estävät sinua saamaan yhteyden korkeampaan itseesi.
3.    Seuraavaksi opetan Sinulle tekniikan kuinka voit saada yhteyden korkeimpaan itseesi vastaanottaaksesi intuitiivista opastusta ja vastauksia.
4.    Näytän sinulle kuinka ryhdyt tuomaan ilmi korkeampaa itseäsi elämässäsi, mitä se käytännössä tarkoittaa ja kuinka muutat elämääsi.

0