Medialle

Medialle

Suomen vanhin ja tunnetuin henkisyyden, rajatiedon, uusien uskonnollisten liikkeiden ja vaihtoehtoisten elämäntapojen suurtapahtuma, Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla (Isonnevantie 8) 12.-13.10. Messut esittävät perinteisesti laajan poikkileikkauksen alaltaan: erilaisia henkisiä opetuksia, idän ja lännen elämänviisautta, luonnon salattuja voimia, täydentävää terveydenhoitoa, joogaa ja meditaatiota, parapsykologiaa, tulkintoja, luomutuotteita, alan kirjallisuutta, äänitteitä, taidetta ja käsitöitä. Näytteilleasettajia on yli 200.

Kuluvana syksynä Helsingin Hengen ja Tiedon messut järjestetään jo 37. kerran. Runsas ohjelma tarjoaa luentoja ja tietoiskuja, työpajoja, keskusteluja, musiikkia. Ohjelmaa on samanaikaisesti 6-9 eri ohjelmatilassa. Esiintyjiä on vuonna 2019 noin 90, joista tunnetuimpiin lukeutuvat lääkäri Antti Heikkilä (Saksa), psykologi Tony Dunderfelt, astrologi Seppo Tanhua, professori Krista Lagus, meedio ja kirjailija Camilla Elfving (Ruotsi), meedio Remi Kanai (Japani), kouluttaja Erkki Lehtiranta, ohjaaja Jussi Parviainen, dosentti Pauliina Aarva, teologian tohtori, pappi ja psykoterapeutti Markku Siltala, parapsykologi, parantaja ja shamaani Zhannabel (Saksa), meedio Alan Craig (Iso-Britannia), Anup Takarautio (Hollanti), kanavoija ja taidemaalari Maria Zavou (Kreikka), henkinen valmentaja Aaro Löf sekä tietoisuuden tutkija Jeremy Qvick. Messujen juhlasalin juontajana lauantaina toimii tunnettu Youtube-vaikuttaja ja meedio Kuparikettu.

Tutustu tästä vuoden 2019 Hengen ja Tiedon messujen ohjelmatarjontaan.

Rajatiedon Yhteistyö ry. julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Ääretön-lehteä, ylläpitää maailmankin mittakavassa merkittävää Rajatiedon erikoiskirjastoa, vuokraa yleisön käyttöön StudioRajatietoa, sekä on messujen ohella mukana järjestämässä muitakin alan tapahtumia. Messuilla on ollut keskimäärin noin 3500 kävijää viikonlopun aikana, parhaimmillaan yli 5000.

Vuoden 2019 messulehteen voit tutustua täältä!

Tervetuloa seuraamaan messutapahtumaamme! Median akkreditoinnin voi hoitaa kätevästi sivujemme kautta.

Kuvia messujen esiintyjistä