Rajatiedon Yhteistyö ry

Lauantain ohjelma

Juhlasali – Lauantai 13.10.2018

Annika Cleo – Kasvien musiikki ja parantavaa laulua (lauantaina klo 10.30-10.50, juhlasali, 2.krs)

Annika Cleo on artisti ja säveltäjä Ruotsista, joka on viettänyt suuren osan elämästään Suomessa. Hän liikkuu jazzin ja laulelmien akselilla, mutta on viimeisten vuosien aikana sukeltanut yhä enemmän ja enemmän myös ääni-improvisaation maailmaan. Hän on aina ollut henkisen tien kulkija ja vierailtuaan John of God’in luona Brasiliassa 2012 hän ryhtyi laulamaan Healing Voicea ja vetämään ohjattuja meditaatioita. Nykyään hän antaa myös yksittäisiä sessioita, joissa hän yhdistää Healing Voicea, intuitiivista hierontaa ja kasvien musiikkia.

Lumoava laulaja Annika Cleo, jonka luoma äänimaailma on koskettanut kuulijoitaan jo yli 25 vuotta, on löytänyt perimmäisen tavan luoda musiikkia yhdessä kasvien musiikillisten kykyjen kanssa!

Kuuntelemisen mestarina ja tuotteliaana musiikillisena kanavoijana, Annika Cleo on löytänyt täydellisen yhteyden kasvien maailmaan.

Kasvien ja Annika Cleon yhteistyössä esittämä musiikki luodaan jatkuvana virtana ja se perustuu kuuntelemiselle sekä vuorovaikutukselle. Joskus Annika Cleo ottaa johtotehtävän, joskus vuorostaan kasvit ja parhaimmillaan – erityisinä puhtaan magian hetkinä – et kykene erottamaan kumpi vie esitystä eteenpäin.

Kasvien musiikin kuunteleminen auttaa sinua saamaan yhteyden luontoon tavalla, jota et ole kyennyt aiemmin edes kuvittelemaan. Annika Cleon sydäntä avaavassa esityksessä voit saada käsityksen minkälainen kokemus tämä lajirajat ylittävä konsertti on!

Tervetuloa!

www.cleoskalla.com

 

Juha Pentikäinen – ”Tuo on Lieto Lemminkäinen, Luottehissansa lahoopi, Mietteissänsä märkänööpi.” (La klo 11.00-11.45, juhlasali, 2.krs)

Juha PentikäinenHelsingin yliopiston uskontotieteen perustajaprofessori emeritus, Lapin 
yliopiston pohjoisen etnografian professori

“Kuinka tullaan samaaniksi, samaanin pojaksi? Entä samaaniuden
tuskallinen lahja” – kenttäkokemuksia Obin hanteilta ja Amurin nanailta

Juha Pentikäinen ottaa osaa myös Takaisin juurille – Avoin keskustelupaneeliin lauantaina klo 12.00-14.30 seminaaritilassa 1M:ssa ja sunnuntaina klo 11.30-13.00 luokassa 3K, 3.krs. Tervetuloa mukaan!

 

Iisakki Totuudentalo – ”Uusi Aika – Uusi Ihminen” (luento lauantaina klo 12.00-13.00, juhlasali, 2.krs)

Iisakki TotuudentaloIisakki Totuudentalo on Suomessa syntynyt perimmäisen totuuden todistaja. Iisakin syvällisempi hengellinen opetus koskettaa armoa, totuutta, karmaa ja luomistyötä.

Ihminen toteuttaa elämänsä aikana koko henkisen evoluution, ellei hän itse ala sitä tietämättään vastustamaan. Tässä ajassa ihmiskunta on siirtymässä järjen aikakaudesta tahdonaikaan. Muutos on valtavan iso, ja se näkyy esimerkiksi yrittäjyyden ihannointina sekä narsismin räjähdysmäisenä kasvuna. Myös aivan uudenlainen henkinen aalto on pyyhkäissyt maapallon ylitse, ja itseoivalluksia ja sielunsyntymiä on alkanut esiintyä siellä täällä.

Totuuden talon luennolla henkinen evoluutio esitetään yksinkertaisessa muodossa, esimerkkien kera. Luennon jälkeen sinulla pitäisi olla selvä kuva siitä, miten henkinen tie toimii, ja missä kohtaa tietä sinä olet matkaamassa. Samalla sinulle on selvinnyt, mitä uusi aika konkreettisesti tarkoittaa, ja mitä se vaatii, että sinusta tulee uuden ajan ihminen. Uuden ajan ihminen toteuttaa totuuden tahtoa, ei enää omaansa.

Luennolla sivutaan myös monia muita aiheita, kuten sielun rakenne (yksilösielu, maailmansielu ja täydellinen sielu), oman tahdon ja totuuden tahdon eroavaisuudet, sekä hengenjohdatuksen kolme eri esiintymistapaa. https://houseoftruth.education/fi

Iisakki pitää myös workshopin lauantaina luokassa 1M klo 15.00-17.00. Tervetuloa osallistumaan!

 

Veli Martin Keitel – Henkilökohtainen parantuminen ja kosmiset yhteydet (luento lauantaina klo 13.15-14.00, juhlasali, 2.krs)

Veli Martin KeitelVeli Martin Keitel on muusikko, kirjailija ja kouluttaja, suosittu luennoitsija henkisen kasvun tapahtumissa jo 21 vuotta. Luentojen aiheina ovat olleet mm. peltokuviot, kristustietoisuus ja myyttinen maailmankuva. Hänellä on itsellään kokemusta lukuisista paranormaaleista ilmiöistä, erityisesti kytkeytyen Englannin peltokuvioihin. Luentojen lisäksi hän tarjoaa selvänäköisiä tulkintoja, joiden yhteydessä käyttää myös parantavaa yläsävellaulua.

“Kosmiset yhteydet” – mitä ne sellaiset ovat? Viittaan kosmisuudella tässä laajaan kokemuspiiriin, joka ylittää normaalin fyysisen kokemusmaailmamme. Useimmiten kohtaamiset “olentojen” kanssa eivät tapahdukaan fyysisesti, vaan selvänäköisesti,  muuntuneissa tietoisuuden tiloissa, unissa, visioissa. Siksi on tyypillistä, että monet skeptiset ihmiset tuomitsevat nämä kohtaamiset illuusioiksi tai valheiksi.

Joskus voi toki ollakin kyse kuvitelmista, mutta monesti nämä kokemukset vaikuttavat kokijaan hyvin voimakkaasti ja ne myös aktivoituvat käänteentekevissä elämäntilanteissa. Olennot voidaan kokea ulkoavaruuden humanoideiksi, enkeleiksi, luonnonhengiksi, vainajien hengiksi, demoneiksi… Joskus ne jättävät kokijaan myös selkeitä fyysisiä jälkiä. Tällaista on tapahtunut itsellenikin.

Parantuminen – mitä se on? Nyt ei puhuta siitä, että parannut flunssasta, hammassärystä tai murtuneesta nilkasta. Kyse on kasvamisesta kohti eheyttä, onnellista, vapaata ihmis-minuutta. Olen havainnut, että henkilökohtaiset parantumisen kokemukset puhdistavat ja harmonisoivat myös toisia ihmisiä ja ympäristöämme. Siksi myös nuo “olennot” tai tietoisuudet tukevat ja johdattavat meitä matkallamme.

Olen itse ollut tekemisissä myös ns. “pimeiden” olentojen kanssa. Mielestäni meillä on oikeus ja jopa velvollisuus pyrkiä irtautumaan tahoista, jotka tekevät meille pahaa tai rikkovat vapaata tahtoamme. Kuitenkin myös nämä kielteiset kokemukset tyypillisesti kasvattavat ja vievät eteenpäin, kunhan niistä vain pääsee ylitse.

Koko yhteiskuntamme ja elämäntapamme sekä perustuu traumoille, että luo niitä jatkuvasti lisää. Kosmiset ja “tuonpuoleiset” ystävämme haluavat viedä meitä kohti rakkaudellista, turvallista maailmaa – ja sinä voit parhaiten auttaa heitä laajentamalla tietoisuuttasi ja kulkemalla oman pimeytesi läpi. www.martinkeitel.net

Veli Martin pitää myös workshopin lauantaina klo 14.30-16.30 luokassa 36 (3. krs). Tervetuloa mukaan poistamaan ohjelmointiasi!

 

Katariina Souri – Piilotajunta ja toteutumaton potentiaali (Pauli Liikala haastattelee, lauantaina klo 14.15-15.00, juhlasali, 2.krs)

Katariina SouriOlen kirjailija ja taidemaalari. Olen kirjoittanut seitsemän romaania ja useita käsikirjoituksia elokuviin ja televisiosarjoihin. Olen pitänyt useita taidenäyttelyitä.

Kerron esityksessäni luontoyhteyden merkityksestä omalle hyvinvoinnilleni ja miten hyödynnän luontoyhteyttä taitelijan työssäni.

Olen perehtynyt Jungin ajatteluun ja ammennan aiheita kirjoihini ja taidemaalauksiini omasta ali- ja piilotajunnastani.

Kerron myös omasta näkemyksestäni valo- ja varjotyön tasapainottamisen tärkeydestä.

Esitykseni toteutetaan Pauli Liikalan tekemänä haastatteluna.

 

Tuomas Kytömäki – Voimaa ja työkaluja luonnosta (luento lauantaina klo 15.15-16.00, juhlasali, 2.krs)

Tuomas KytömäkiTuomas Kytömäki on luonnon parantavasta voimasta, hyvinvoinnista sekä avaruudesta kiinnostunut media-alan moniosaaja ja luennoitsija. Hänellä on pitkä historia tv:ssä ja radiossa, ja yksi hänen tuotannoistaan on paljon kiitosta saanut Suomen ensimmäinen slow tv -sarja Lapin lumo.

Tuomas on myös toinen isännistä suositussa InspiRadio-podcastissa.

Tuomas on ollut pitkään kiinnostunut ravinnon ja elämäntapojen vaikutuksista jokapäiväiseen elämään, ja hän puhuu tiedostavasta läsnäolosta, luontoyhteydestä sekä ihmisen rajattomasta potentiaalista. Hänen inspiroivilla luennoillaan saat avuksesi konkreettisia vinkkejä, työkaluja ja oivalluksia.

Tuomaksen luennoille tullaan viihtymään, sillä hänen rento ja humoristinen tyylinsä tuo hyvän mielen.

Suomen upea luonto, metsät ja puhtaat vedet tarjoavat lukemattomia täysin ilmaisia sekä helppokäyttöisiä työkaluja hyvinvointiin!

Haluiaisitko kuulla tutkitusti tehokkaimpia stressinpoistovinkkejä, tai kuinka voit hyödyntää erilaisia funktionaalisia kasveja ja superantioksidanttilähteitä?

Tuomas vetää Takaisin Juurille – Avointa keskustelupaneelia lauantaina klo 12.00-14.30 seminaaritilassa 1M:ssa , 1.krs ja sunnuntaina klo 11.30-13.00 luokassa 3K, 3.krs. Hänellä on myös luento sunnuntaina klo 12.30-14.00 luokassa 1M. Tulkaa mukaan matkaan!

 

Taavi Kassila – Mestareita tapaamassa (luento lauantaina klo 16.15-17.00, juhlasali, 2.krs)

Taavi KassilaTaavi Kassila on elokuvaohjaaja, kirjailija ja joogaopettaja. Hän on harjoittanut joogaa lapsuudestaan alkaen ja tehnyt tv-elokuvia monista henkisistä opettajista sekä kirjoittanut 20 kirjaa henkisyydestä. Sen lisäksi hän opettaa joogaa ja viettää suuren osan vuodesta opettajansa Äiti Amman luona Intiassa ja maailmalla.

Päästyäni Rudolf Steiner-koulusta vuonna 1972 lähdin etsimään itselleni henkistä opettajaa. Heti tuona samana kesänä kohtasin intialaisen joogin Acaraya Karunanda Avadhutan Kööpenhaminassa ja sain häneltä mantravihkimyksen. Tällä tavoin henkinen tieni alkoi.

Muutamia vuosia myöhemmin lähdin Intiaan etsimään itselleni henkistä opettajaa. Olin näet jo koululaisena päättänyt, että en menisi yliopistoon vaan etsisin itselleni Jeesuksen, Buddhan tai Sokrateen kaltaisen henkisen opettajan. Luokkatoverini ja opettajani pitivät minua epärealistisena. He sanoivat, että ei maailmassa ole heidän kaltaistaan mestaria. Sitten kun olin tehnyt Äiti Ammasta tv-elokuvan, he myönsivät että olin ollut oikeassa, että unelmani oli toteutunut.

Taavi Kassila kirjaSitä ennen kohtasin useita mestareita, heidän joukossaan oli maailmankuulu julistaja J. Krishnamurti, joka oli sitä mieltä, että mestaria ei tarvita. Maharishi Mahesh Yogi puolestaan totesi Krishnamurtista, että hän on kuin mies, joka on kiivennyt katolle, vetänyt tikkaat perässään ja sitten hän sanoo ihmisille, että tulkaa tänne.

Sain myös tilaisuuden haastatella Maharishiä, joka oli tullut kuuluisaksi The Beatles-yhtyeen guruna. Häntä ja hänen tiedemiehiään haastattelin Sveitsissä. Myös Nobelin rauhanpalkinnon voittajan Dalai-laman haastattelu Himalajan vuoristossa oli unohtumaton kokemus.

Suomalaisista jäi vahvasti mieleeni aivotutkija Matti Bergström, joka kertoi siitä missä kohtaa aivoja Jumala koetaan. Näyttelijä Vesa-Matti Loiri puolestaan kertoi kuolemakokemuksestaan.

Äiti Meeran ja Amman läheisyydessä sain kokea Jumalan, ja heistä jälkimmäisestä tuli sitten mestarini, jonka kutsuin Suomeen. Koin välittömästi, että tässä on lopulta kauan etsimäni mestari. Polkuni mestarin luo sisälsi monia käänteitä ja kohtasin sekä valaistuneita että ei-valaistuneita opettajia. Jokaiselta opin jotakin, muun muassa sen, miten erottaa aito mestari ei-aidosta. www.taavikassila.com

 

Meera Holopainen ja Anne-Marie Keckman – Sielun matka vapauteen (Shamanistinen sieluntanssiesitys la klo 17.15-17.45, juhlasali, 2.krs)

Meera HolopainenMeera on tanssija, joka synnyttää näkyväksi tanssin kautta tunteita ja kanavoi katsojille hoitavaa, koskettavaa, parantavaa – ja usein voimakkaasti avaavaa energiaa tanssinsa kautta. www.meeranparatiisi.com

 

Sielukasta Meeran tanssia säestää vapaudessa luovasti improvisoiden hetkessä haltioituneena Taidemaalari, pedagogi Arma (Anne-Marie Keckman) rakkauden ja sydämen sävelin/ rytmein voimalaululla perinnesoittimin luontoa lovesta nostaen!

Tervetuloa huikealle matkalle oman sielusi maisemiin. Sielun matka vapauteen – shamanistinen tanssiesitys on voimakas kokemus, joka johdattaa katsojan villinä virtaavien tunteiden ja ihmisyyden alkuvoiman äärelle. Esityksen aikana Meera ja Arma kanavoivat koskettavaa ja parantavaa energiaa tanssin ja musiikin välityksellä katsojille.

Tässä esityksessä katsoja saa tuntea, tulla kosketetuksi, tempaistuksi mukaan omalle sisäiselle matkalleen. Sielun matka vapauteen kulkee läpi inhimillisyyden, läpi elämän, läpi erilaisten tunteiden. Siellä missä elämä syleilee rakkautta, siellä missä keho syleilee alkukantaisia tunteita, siellä on sielun portti uuteen elämään – tie vapauteen.

Meera Holopainen pitää myös mielenkiintoisen luennon sielukkaasta seksuaalisuudesta luokassa 36 lauantaina klo 11.00-12.00, 3.krs. Käy tsekkaamassa!

 

Janne Maarala: Luovaa, inspiroivaa ja monipuolista pianomusiikkia (lauantaina ja sunnuntaina juhlasalissa, 2.krs)

Janne Maarala by Sini PennanenJanne Maarala on valmistunut maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi pääaineenaan ympäristönsuojelutiede Helsingin yliopistosta, musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian jazzosastolta sekä kehopsykoterapeutiksi Suomen Luonneanalyyttisestä kehopsykoterapiayhdistyksestä. Hän on toiminut päätoimisena musiikin ammattilaisena – orkesterinjohtajana, pianistina, säveltäjänä ja sovittajana – vuodesta 2000 lähtien. Janne Maarala on julkaissut nejlä cd-levyä, joita on myynnissä Hengen ja Tiedon messuilla.

Uusimman tupla-albumini nimi ”Luova vapaus” kuvaa tilaa, jossa koen olevani improvisoidessani musiikkia ”tyhjästä”.  Olen koko sielullani läsnä hetkessä antaen musiikin virrata vapaasti ja viedä mennessään. Koen kanavoivani tunteiden koko kirjon tilanteessa syntyviin säveliin, sointuihin ja rytmeihin – ilman muita tavoitteita tai päämääriä.  Rakkaus ja kiitollisuus ovat vahvasti mukana soittaessani. Kokemus voi viedä sekä esiintyjän että kuulijan syvälle itseensä.

Myös esittäessäni tuttuja ikivihreitä, jazzklassikoita tai klassisen musiikin helmiä pyrin olemaan luovasti vapaa ja leikin kuin lapsi kappaleiden sisältämien musiikillisten ainesten kanssa. Jokin tietty kappale soi joka kerran eri tavalla, ja luon niihin aina uusia variaatioita ja muunnelmia.

Yleisöllä on soittotuokioideni aikana mahdollisuus toivoa kuultavakseen myös omia lempikappaleitaan, joihin improvisoin siinä hetkessä syntyvät tulkinnat.

Tämän vuoden aikana minulle on auennut uudenlainen ja aiempaa vahvempi yhteys henkimaailmaan, joka ilmenee elämässäni eri tavoin. Pianonsoittoni tapahtuu toisinaan automaattisessa ohjauksessa, jossa ikään kuin sivustakatsojana ja -kuulijana seuraan, minkälaista musiikkia sormieni kautta syntyy. Musiikkituokioideni aikana on aikomuksenani ensimmäistä kertaa myös yleisön edessä antautua tällaiseen ”ohjattuun soittoon”. www.jannemaarala.com

 


Seminaaritila 1M – Lauantai 13.10.2018

Sini Kunnas – Arkinen rajatieto (luento, lauantaina klo 11.00–11.30, luokka 1M, 1.krs)

Sini KunnasIntuitiivisena ja kansainvälisenä tunnettu suomalainen kuvataiteilija 20 vuoden ajalta sekä kotimaassa että ulkomailla. Yleisöpuhuja taiteen ja erityisherkkyyksien asioiden eri aiheista. Uskoo vahvasti luovuuden monipuolisuuden kannustamisen voimaan osana hyvää elämää. Toimii Helsingissä intuitiivisena konsulttina ottaen vastaan kävijöitä kahdesti kuussa. Ks. Lähde Källan/ Facebook.

Puheenvuorossani lauantaina 13.10 klo 11.00 jaan ajatuksia asenteista sekä rakentavasta viestinnästä voida jakaa toisille ehjällä tavalla kokemuksiaan erityisherkkyyksien aiheista, rajatiedosta, paranormaalista tai intuitioista. Näistä kokemuksista monet yhdistävät erilaisia ihmisiä ympäri maailmaa eri kulttuureissa. Rajatieto ja sen aihealueet eivät ole erillisiä arjen elämästä. Ne ovat luonnollinen osa ihmisen aistikokemusmaailmaa sekä sallittavia totuuskäsityksiä. On tärkeää ajassamme voida löytää viestinnän ja viestin vastaanottamisen keinoja niin, että rajatiedon kokemusten jakaminen tarinoina tai kertomuksina olisi nykyistä enemmän hyväksyttävää ja ei herättäisi turhaa epäarvostusta. Taide, erityisherkkyydet tai intuitiot ovat keskenään aika samanlaisia siinä asiassa, että ennen kuin niiden erikoisimmat kokemukset tai sisällöt saivat sosiaalisesti hyväksytyn merkityksen osana elämän luonnollisia asioita, piti se hyväksyminen luoda joskus voimakkaankin aliarvioinnin lävitse. “Lähde Källan”/ Facebook

 

Takaisin juurille – Avoin keskustelupaneeli, Tuomas Kytömäen vetämänä (la klo 12.00–14.30, luokka 1M, 1.krs)

otsikko lienee mytologiselta merkitykseltään jotakin, jonka kaikki suomalaiset tuntevat. Mutta onko meille kulttuurina muiden kulttuurien joukossa olemassa jotain sellaista erityisominaisuutta tai mahdollisesti ikiaikaista viisautta, joka olisi merkityksellistä vielä tämän päivän ongelmissa.

Paneelin keskustelijat tulevat pohtimaan tuota em. kysymystä omien erityistaustojensa kautta. Heidän omat kokemuksensa ja heidän monikulttuuriset henkiset taustatietonsa saattavat olla juuri se tärkeä kadonnut lenkki avattaessa tätä kauan peräänkuulutettua mysteeriovea.

Mukana uskontotieteen Professori emeritus Juha Pentikäinen, naistutkimuksen Professori emerita Kaarina Kailo, Tietokirjailija Pertti Seppälä, Ruusu-Ristin puheenjohtaja Jarmo Anttila, kirjailija Susanna Salo, kirjailija Klaus Rahikainen ja terapeutti Teemu Kassila.

 

Iisakki Totuudentalo – Mikä on tahto ja miten sitä hallitaan (workshop la klo 15.00–17.00, luokka 1M, 1.krs)

Iisakki TotuudentaloIisakki Totuudentalo on Suomessa syntynyt perimmäisen totuuden todistaja. Iisakin syvällisempi hengellinen opetus koskettaa armoa, totuutta, karmaa ja luomistyötä.

Ihmisen tahto koostuu hänelle ominaisista lajittelutottumuksista sekä kontrolliyksiköstä. Tahtoa voidaan kuvata symbolisen mielenkoodin ytimenä, joka käsittelee asioita täysin alitajuisesti – identiteetin takana. Ihmisen tahto toteuttaa aina itsensä, ja siksi monet epämieluisat elämäntapahtumat eivät välttämättä olekaan muiden ihmisten tai ympäristön syytä, vaan juurikin ihmisen oman alitajuisen tahdon syytä. Totuuden talon workshopissa opitaan tahdon rakenne ja ilmenemistavat, sekä perustekniikat tahdonhallintaan. Kuten omia uskomuksia ja tunteita, myös omaa tahtoa voi oppia hallitsemaan. https://houseoftruth.education/fi

 


Luokka 4T esiintyjät lauantaina 13.10.2018

Katri Levonen – Äänimaljahoitoja (lauantaina klo 11.00–11.45, luokka 4T, 4.krs)

Katri LevonenKatri on Certified Life Transformed Coach, kristalliäänimalja hoitaja, intuitiivinen parantaja, kundaliini joogaopettaja, Soul Body Fusion Practioner, varhaiskasvattaja ja steinerpedagogi.

Olen Katri Levonen. Minulle tuottaa suurta iloa ja riemua työskennellä ihmisten kanssa, auttaen jokaista kanssa kulkijaa kohti vapaata elämää, syvään yhteyteen ja linjaukseen rakkaudessa. Rakastan elämää ja sen kaikkia ilmentymiä. On suuri kunnia elää maanpäällä läpi vahvoja muutoksen aikoja ihmiskunnan tietoisuudessa. 

Oletko huomannut, kuinka usein tuomitset negatiivisia tunteitasi? Oletko huomannut miten muut ihmiset tuomitsevat sinua, jos ilmaiset tunteitasi? Todella usein! Tätä tapahtuu jatkuvasti, koska emme ole oppineet kuinka todella käyttää omia tunteita ponnahduslautana kohti korkeampaa tietoisuutta ja näin ollen vapaata olemisen tilaa. Koemme, että olemme jumissa ja elämä ei virtaa.

Suurin osa ihmisistä ei hyväksy tunteita, tapahtuu paljon välttelyä ja tukahduttamista. Tunteita pelätään, ei tiedetä miten niiden kanssa toimitaan. Kukaan ei ole opettanut lapsuudessa, miksi tunteet ovat osa ihmisyyttä, koska ihmiskunta ei ole kyennyt tiedostamaan, vaan on elänyt eräänlaisessa unessa. Tämä on ollut tärkeä ja merkityksellinen vaihe.

Tule kokemaan omakohtaisesti kuinka muuntaa oma sisäinen värähtelytaajuus suhteessa tunteisiin tai muuhun vaikeaan elämäntilanteeseen. Sinun on mahdollista löytää aivan uusi olemisen tila siitä huolimatta millaiselta fyysinen maailmasi tällä hetkellä vaikuttaa. Tule voimaantumaan. Tule loistamaan tietoisuuden valoa, joka sinä todella olet.

Nyt on viimein aika vapautua aivan uuteen kohtaan elämässäsi ja tulla oman värähtelytaajuutesi mestariksi, koska sinä valitset. Valitse itsesi, valitse rakkaus, joka sinä todella olet. Älä usko enää mihinkään muuhun. Sinun aikasi on nyt, astu omaan voimaan sekä elämäntehtävääsi, joka sinua odottaa, että sanot kyllä.

Luennon aikana pääset nauttimaan myös kristalliäänimaljojen kauniista, eheyttävästä, rentouttavasta sekä koko olemista tasapainoittavasta värähtelystä. www.truebeing.fi

 

Sanni Nevalainen – Arkkienkeli Rafaelin parantava hoito (meditaatio lauantaina klo 12.00–13.00, luokka 4T, 4.krs)

Sanni Nevalainen by Paula ArtesKTM, Enkelikoulun pitäjä, Uuden Ajan Henkinen valmentaja, Valon Taiteilija, Suggestoterapeutti SHY.

Olen pitänyt yli 10 vuotta päätoimisesti enkelikoulua, opettanut Reikiä ja Karunaa sekä tehnyt energiahoitoja. Kirjani Enkeleiden matkassa tuli markkinoille huhtikuussa, sen kustantaja on Viisas Elämä. Lisäksi Intuitio-korttien kuvat ovat maalauksiani. www.valonvoimaa.fi

Meditaation tarkoitus on avata tai voimistaa yhteyttäsi enkeleihin, ylösnousseisiin mestareihin, yksisarvisiin ja lohikäärmeisiin. Moni heistä on mukana sekä lauantaina että sunnuntaina.

Lauantaina keskitytään eheytymiseen ja yhteyksien avaamiseen kaikilla tasoilla ja hoitajina on arkkienkeli Rafaelin lisäksi monia muitakin mahtavia valon auttajia. Myös sydämen avautuminen ja eheytyminen on osa meditaatiota.

Sydämellisesti tervetuloa!

Sanni pitää myös toisen luennon sunnuntaina luokassa 4T klo 12.00-13.00, 4.krs. Tervetuloa kokemaan Enkeleiden läsnäoloa!

 

Paula Artes – Rakkauden siivet (luento ja meditaatio lauantaina klo 13.30–14.30, luokka 4T, 4.krs)

Paula ArtesIloinen, aurinkoinen, hyväsydäminen, ihana, luotettava, helposti lähestyttävä. Näin olen kuullut minusta sanottavan. Tähän voisin lisätä, kahden ihanan pojan äiti ja hauskan Daru-koiran omistaja. Sydäntäni lähellä ovat luonto, lapset, eläimet, ja ihmisten hyvinvointi. Aistin, näen ja tunnen paljon erilaisia energioita ympärilläni. Olen erityisen herkkä ja siitä on tullut arvokas lahja ja työkalu matkalleni. Saamani lahjat ovat tärkeä osa elämääni, joita käytän suurella ilolla työssäni ja elämässäni.

Miten oma elämänpolkuni on opettanut rakkautta ja läsnäoloa elämässäni. Mitä kaikkea upeaa ja ihmeellistä tämä on mahdollistanut havaitsemaan elämästä ja itsestään.

Kuinka suuri vaikutus sillä on, kun rakkauden siivet koskettavat sydäntäsi ja sieluasi.

Oma haasteellinen lapsuuteni ja elämäni ovat tuoneet juuri ne palaset sydämeeni, joita olen pääsyt tutkimaan. Tutkimaan mitä rakkaus on ja mistä se oikein tulee. Onko sitä vai onko se jokin illuusio jostakin. Monet pelot ja vanhat uskomukset, tavat ja opitut toimintamallit saavat monesti otteen siitä mikä meille on hyvin selkeää ja tarkoitettua. Joudumme piiloutumaan oman sydämen ääneltä, joka kutsuu kovasti sinua!

Noin neljä vuotta sitten en edes osannut sanoa mitä rakkaus on! Nyt osaan, osaan sanoa sen omalla kielelläni ja sydämelläni. Nyt tiedän, ettei siinä ole rajoja eikä esteitä. Me luomme niitä heposti rajoittavien uskomusten ja pelkojemme kautta. Vapaus ja läsnäolo ovat olleet parantavia elementtejä sulattamaan muurit sydämeni ympäriltä. Läsnäolo on asia, jota me kaikki tarvitsemme jotta löydämme oman tilan oman olemuksemme. Olemuksemme on sitä kaunista valoa ja sielua, joka tahtoo vapaasti loistaa ja viitoittaa elämääsi.

Saavu kuulemaan matkani ja rakkauden kosketus, jota enkelitkin myös siivittävät. Lopuksi teen rakkauden siivet meditaation.  Sydämellisesti Tervetuloa! <3

www.valonsielu.fi

Paula pitää myös Hoitavan Enkelimeditaation sunnuntaina klo 13.30-14.30 luokassa 4T, 4.krs  Tervetuloa siihenkin!

 

Tarja Sennen transsimeediotilaisuus ja Kimmo Puunenän mediaalista musiikkia (lauantaina klo 15.00–17.30, luokka 4T, 4.krs)

Tarja Senne ja Kimmo PuunenäTranssimeedio/mediaalinen taiteilija Tarja Senne sekä pianisti Kimmo Puunenä.

Tarja Senne on ollut lapsuudesta saakka hyvin herkkä aistimaan, tuntemaan ja näkemään eri henkiä ja energioita. Hänellä on ollut ns. kuolemankokemus lapsuudessa. Sairastettuaan synnynnäisen sydänvian, joka leikattiin hänen ollessa 8-vuotias. Kehosta irtaantuminen siirtyminen taivasmaailmaan leikkauksen yhteydessä ja sieltä palattuaan enkelin ohjaamana takaisin kehoon. Hänelle sanottiin, että hänellä on tehtävä maanpäällä ja sitä hän on kuunnellut kauniina ohjauksena.

Tarja Sennen transsimeediotapahtuma korkeimpien henkien ohjaamana ja inspiroimana sekä Kimmo Puunenän musiikkia yhteistyössä suurten säveltäjien kanssa.

Henkimaailma lähestyy sinua lämmöllä ja Rakkaudella. Henkimaailman auttajat käyttävät Tarjan kehoa eri tavalla, johon hän on antanut luvan. Mikäli tarvitaan apua kehon ongelmiin henkimaailma ”skannaa” jokaisen henkilön ja tekee tulkinnan ko. ihmiselle tarpeitten mukaan ja mitä korkein sallii. Tapahtuma ohjautuu täysin Kristusenergian nimissä ja hänellä on usko Jumalan korkeimpaan voimaan ja Rakkauden parantavaan energiaan.

Viestit voivat tulla myös symbolien kautta.

Henkimaailmasta on tullut Carolain-enkeli auttamaan tapahtuman kulkua. Mahdollisesti saat Rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta, pois menneiltä läheisiltä.

Tapahtumassa voi tulla erilaisia taiteilijoita, jotka ohjaavat/ käyttävät kauniisti Tarjan kättä sekä kehoa ilmaistakseen itseään taiteellisella työllään. Kehossa voi käydä useampia taiteilijoita. Voipa joku runoilija tai näyttelijä käydä ilmaisemassa itseään.

Miksi he haluavat tulla? Viesti on sama. Kuolemaa ei ole.

Meditoi, rukoile ja kehitä itseäsi henkisesti. Opi rakastamaan itseäsi sekä muita, unohtamatta luontoa, maahisia, keijuja ja luonnonhenkiä sekä toisen ulottuvuuden korkeita energioita.

Carolain-enkeli tuo valoailoarakkautta ja hän on kaikkea näitä kolmea. (Valo, Ilo, Rakkaus).

Hän on Ilon enkeli ja yksi säde. Emme ole täällä yksin. www.valoilorakkaus.com (Tarja)

 


Luokka 3D – Lauantaina 13.10.2018

Ville Puromäki – Elokuvavalheet (luento lauantaina klo 11.30–12.30, luokka 3D, 3.krs)

Ville PuromakiVille Puromäki on tehnyt musiikkivideoita, yritysvideoita, teatteritallenteita, TV-mainoksia ja hän toimii nykyisin uutisohjaajana.

Meille on kerrottu kouluissa ihmiskunnan kehityksestä, mutta jätetty kertomatta asioita, mitkä eivät täsmäisi sen historian kertomuksen kanssa. Dokumenttiryhmämme lähtee tutkimaan Indiana Jonesin lailla näitä kertomatta jätettyjä historian jäänteitä ympäri maailmaa.

Maailmassa on käsittämättömän suuria ihmiskunnan tekemiä kivimonumentteja ja valtavia kivirakennuksia, joita sen aikaisen teknologian avulla ei pitäisi olla mahdollista valmistaa. Entä jos ihmiskunta olisi ollut aikaisemmin paljon edistyneempi teknologiassa kuin on oletettu? Näitä dokumenttiryhmä lähtee selvittämään.

Sen aikaiset ihmiskunnan saavutukset kiven työstämisessä ovat tänä päivänäkin mahdottomia toteuttaa. Jotkin sangen mahdottomilta vaikuttavat asiat ovatkin olleet jo kauan sitten mahdollisia. Ovatko pyramidit paljon vanhempia kuin meille on kerrottu?

Toivottavasti olemme menossa asumismuodoissa takaisin siihen suuntaan, mitä se on joskus ollut. Utopia onkin tätä todellisuutta, kunhan ihmiskunta ymmärtää, mitä on elää sopusoinnussa luonnon kanssa.

Meidän tämän päivän “Indiana Jonesit” lähtevät kertomaan katsojille ympäri maailman huikeista entisaikojen saavutuksista, joista esimerkkeinä ovat mm. Bosnian pyramidit, Norjan tähtikivet, “Itämeren ufo”, Turkin kaivaukset, Mayojen uudet kaupunkilöydöt, Suomen hiidenkirnut ja pirunpellot.

 

Sami Sälpäkivi – Ole tietoinen energiavallankumous (lauantaina klo 13.00–14.00, luokka 3D, 3.krs)

Sami SälpäkiviOlen tehnyt keho- ja energiatyötä vuodesta 1988, jolloin aloitin tanssi- ja kehotyön opiskelut. Valmistuin tanssitaiteilijaksi 1993 Hollannista neljän vuoden opiskelujen jälkeen.
Työskentelen kehoterapeuttina ja energian välittäjänä, tavoitteena ohjata takaisin kehon, hengen, mielen ja sielun terveeseen ydinyhteyteen.

Kerron valon välittämisestä, todellisen yhteyden löytämisestä, tietoisuuden kasvattamisesta ja sen harjoittelusta ja ylläpitämisestä sisäisen tarkkailun avulla, todellisesta aistimisesta, sivuun astumisesta, kehon vapauttamisesta, egon ja mielen ymmärtämisestä työkaluiksi ja tietoisuuden lihasten vahvistamisesta ja kiinteyttämisestä.

Kerron mm. luottamuksen, avautumisen, heittäytymisen ja intuition merkityksestä ja niiden ymmärtämisen ja sisäistämisen voimasta. Kerron huumorin ja leikkisyyden, lapsenomaisen uteliaisuuden ja ihmettelyn merkityksestä jokapäiväisessä elämässä.

Kerron myös kehon avaamisen riemuista, energiatulppien vapauttavista poistamisista ja kehon viisaudesta, hengen ja tiedon temppelin äärettömästä informaatiosta. Ja siitä kuinka nämä kaikki asiat liittyvät toisiinsa ja kuinka yksinkertaisia nämä asiat ovat. www.MySoulBody.yolasite.com

 

Satu Kekäläinen (Eskola) – Fosforikeiju. Veden viestejä valokuvien muodossa (lauantaina klo 14.30–16.00, luokka 3D, 3.krs)

Satu KekäläinenTaiteileva henkisen tien kulkija. Elämäni on ollut runsasta ja tapahtumarikasta. Luonto ja taide ovat olleet minulle aina tärkeitä. Ne ovat antaneet minulle voimia jaksaa murheiden yli ja luottaa taas huomiseen. Henkisen kehityksen myötä yhteys luontoon ja luonnonhenkiin on voimistunut.

Tarinassani yhdistyvät luonto ja taide, luonnontaide. Sairastuttuani työpaikan sisäilmasta olin pitkään sairauslomalla kunnes minut irtisanottiin. Vaeltaessani järven rannalla aloin nähdä hahmoja vedessä ja erityisesti jäässä, Vedessä kelluva sinileväpääkallo herätti minut. Järvi huusi apua. Valokuvasin hahmoja ja kuvat alkoivat kertoa tarinaa. Unohduin järvelle tuntikausiksi ja katosin hetkeksi tästä maailmasta, joka tuntui liian rankalta ja epäoikeudenmukaiselta.

Järveen suunniteltiin polyalumiinikloridi puhdistusta ja se ahdisti minua olinhan itsekin myrkytystilassa. Kultainen sammakko tuli pyytämään minulta apua sammakoiden suojeluun tammikuussa 2017 kontatessani jäällä. Näky oli niin vaikuttava, että lähdin tutkimaan ja kyselemään asiaa. Minut myös karkotettiin keijujen mailta, kun suunnittelimme mielenosoitusta ystäväni kanssa puhdistusta vastaan. Kaikenlaisia ihmeellisiä asioita tapahtui Lumikuningattaren apua myöten.

Puhdistuksen jälkeen en pystynyt menemään järvelle. Järvi tuntui kuolleelle uima-altaalle ja yhteys keijuihin oli kadonnut. Otin yhteyttä Masaru Emoton (hän tutki tunteiden ja sanojen merkitystä vedelle) työn jatkajaan. Hän antoi minulle ohjeet vesiseremoniaan ja kävin tekemässä sen järvelle. Järvi vastasi minulle omalla tavallaan. Aloitin myös äänihoitajan opinnot ja kävin laulamassa ja välittämässä parantavaa energiaa järvelle. Järvi vastasi minulle jäiden kautta. Yhteys luonnon elementteihin vahvistui entisestään äänihoitajakoulutuksen myötä. Kirjaani Fosforikeiju voi ostaa esityksen jälkeen omistuskirjoituksella messuhintaan 20 €.

Facebook: Fosforikeiju  Instagram: Sagastina

 

Bracon äänitapahtuma (Braco’s Voice, lauantaina klo 16.30–17.30 ja sunnuntaina klo 12.00-13.00, luokka 3D, 3.krs) 5€

Bracon ääniVuonna 1995 Braco otti elämäntehtäväkseen jakaa erikoista lahjaansa ihmisille. Hän jakaa sitä katseensa välityksellä yleisötapahtumissa, internetin livestream lähetyksissä sekä nauhoitetun äänensä välityksellä.

Bracon Äänitapahtumassa (Braco’s Voice) Braco ei ole henkilökohtaisesti läsnä, tilaisuudessa soitetaan hänen kroatiankielinen noin 10 minuutin nauhoitettu puheensa.

Bracon äänen positiivisista vaikutuksista on lukuisia kertomuksia ihmisten vierailtua Bracon Zagrebin keskuksessa ja Euroopan kaupunkien Braco`s Voice tapahtumissa. www.braco.me/en/media/a rticles/detail/103/

Huom! Sisäänpääsy on sallittu 18 vuotta täyttäneille ja odottaville äideille, joiden raskaus on kestänyt vähemmän kuin 12 viikkoa.

Info: www.braco.me
braco.finland@gmail.com
puh. +358 (0) 4148 92908 (Finnish, English, German)

 

 


Luokka 3K esiintyjät lauantaina 13.10.2018

Terhi Jansson – Meedioistunto (lauantaina klo 11.30–12.30, luokka 3K, 3.krs)

Terhi JanssonMeedio, selvänäkijä ja eläinkommunikoija. Olen jo pienestä lähtien kasvanut henkien ja enkelten ympäröimänä sekä kommunikoinut eläinten kanssa. Henkinen matkani on ollut elämän mittainen, 45 vuoden ajan. Autan mielelläni heitä, jotka ovat oman polkunsa alkupäässä, ottamassa ensiaskeliaan henkisellä polullaan tarviten tukea ja keskusteluyhteyttä.

Välitän viestejä henkimaailmasta rakkailta edesmenneiltä läheisiltämme. Tilaisuus on aina erilainen, harmoninen ja rauhaa huokuva. On lohdullista saada viesti kaipaamiltamme läheisiltämme. Emme voi ennakkoon tietää kuka meitä tulee tervehtimään tällä kertaa. www.animalhelp.fi

 

Hannu Hyttinen – Mitä ovat henkiparannus ja parantavat soittimet (La klo 13.00–14.00, luokka 3K, 3.krs)

Hannu HyttinenOlen tietäjä-parantaja, Reiki Master opettaja, Diplomi Pranic Healer, kraniosakraalihoitaja, jäsenkorjaaja, koulutettu hieroja, erikoishermoratahieroja, BSc, meditaatio-ohjaaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Teen myös aurakuvausta kirjallisilla tulkinnoilla. Olen tehnyt hoitoja työkseni vuodesta 2006 alkaen. Sitä ennen olin insinöörityössä.

Jos haluat tietää, mitä intuitiivisesti ohjautuva henkiparannus on, niin tällä luennolla siihen on hyvä mahdollisuus. Samalla saat myös kokea käytännössä muutamia esimerkkejä siitä ja havainnoida itse vaikutuksia. Niitä yleensä on monenlaisia ja positiivisia kuten kivun katoaminen, oireen poistuminen, tunteiden tasapainottuminen, mielen selkeys ja rauha.

Käytän itse paljon hoidoissani energian ohjaukseen hoitosoittimia kuten shamaanirumpua, kristallikulhoa ja muita äänihoitosoittimia. Niiden ääni yksinäänkin soitettuna vaikuttaa parantavasti ja lisäämällä siihen hoitovaikutteisen energian tulee vaikutuksesta huomattavan paljon syvällisempi. Nämä soittimet ovat sellaisia, että niiden soittamista ohjaa yleensä automaattisesti intuitio.

Henkiparannusta eli healingia tehdään monilla eri tavoilla ja kerron luennolla siitä, miten se itselläni toimii. Jokaisella hoitajalla ilmenee varmasti hieman eri tavalla, kun jokaisen henkiset kyvytkin ovat erilaiset. Silti varmasti on havaittavissa myös tiettyjä yhtäläisyyksiä toiminnassa. Kysymyksiä voi myös esittää minulle aiheesta.

Kautta aikojen on käytetty monenlaisia soittimia ja ääniä parantavan energian välittämisen apuna. Rumpu lienee vanhin niistä ja sitä on käytetty hyvin monenlaisiin tarkoituksiin ja käytetään nykyäänkin: soittimena orkesterissa, shamaanirumpuna, merkinantoon, jne. Muilla soittimilla, jotka ovat tarkalleen tietyille taajuuksille viritettyjä, voi saada aikaan kohdistettuja vaikutuksia tiettyyn kehonosaan tai chakraan, mutta myös ajatuksella ohjaten. www.hrnaturalhealing.fi

 

Anup Takarautio – Tietoisuuden suhteellisuusteoria (lauantaina klo 14.30–15.30, luokka 3K, 3.krs)

Anup Henrikki TakarautioAnup Henrikki on syntyjään Suomalainen. Hän muutti Alankomaihin -90 luvulla, ollen yrittäjä, henkisen kasvun tutkija ja terapeutti. Hän vierailee säännöllisesti myös Suomessa. Anup Henrikin luentoja ja seminaareja voi katsoa osoitteessa www.youtube.com/tautrino

Tämä luentoni on tarkoitettu herättämään ajatuksia ja muistoja, myös entisistä elämistä.. kaukaisesta menneisyydestä. Se on myös tarkoitettu tämän hetken täydellisempään kokemiseen, esivanhemmiltamme perimiemme traumojen parantamiseen ja sisäiseen kasvuun.

En etsi elämän tarkoitukselle valmiiksi pureskeltua vastausta, vaan haluan viedä sinut, kuulijani, yhteiselle ajatukselliselle matkalle kohti ihmiskunnan massatietoisuutta, joka on mittaamattoman laaja.

Suurin osa henkisestä potentiaalistamme on alitajunnassamme. Tämän luennon aikana voimme avautua tiedostamaan sitä. Käytämme päivittäin vain muutaman prosentin aivojemme kokonaiskapasiteetista. Mitä tapahtuu lopulle? Ehkä juuri se, että emme muista alkuperäämme, jarruttaa meitä tiedostamasta koko potentiaaliamme. Olet tervetullut kokemaan kokonaisuutta totaalisesti.

Lue artikkelini ”Tietoisuuden suhteellisuusteoria” kesäkuun Ääretön-lehdestä, johon luentoni perustuu. www.isness.fi

 

Miia Kontro – Rajakokemukset (luento lauantaina klo 16.00–17.00, luokka 3K, 3.krs)

Miia KontroMiia Kontro on väitöskirjatutkija, tietokirjailija ja runoilija. Kontro on valmistunut teologian ja filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Keväällä 2018 häneltä julkaistiin tietokirja Portilla – Suomalaisia kuolemanrajakokemuksia.

Jotkut meistä käyvät kuoleman portilla elämänsä aikana ja palaavat takaisin. Kuolemanrajakokemus voi tapahtua ihmisen ollessa hengenvaarassa tai vaikka nukkuessa.

 Kokemuksen läpikäyneet ihmiset pohtivat usein, miksi se tapahtui juuri heille, millaista se oli ja mitä siitä seurasi. Portilla käynti ei unohdu koskaan mielestä vaan muuttaa kokijan ajatuksia elämästä ja kuolemasta. Moni tuntee henkisyyttä, kiitollisuutta ja sisäistä rauhaa. Joku on lakannut pelkäämästä kuolemaa ja ymmärtänyt iloita elämästä.

Kuolemanrajakokemuksia on tutkittu erityisesti Yhdysvalloissa, mutta Suomessa aiheeseen liittyvää tutkimusta ei ole aiemmin tehty. Mitä suomalaiset ovat kuolemanrajakokemusten aikana nähneet? Miten ihminen sovittaa maailmankatsomukseensa järjellä vaikeasti selitettävän yliluonnollisen kokemuksen?

Vaikka kokemuksissa on samankaltaisia piirteitä, jokainen kertomus on ainutlaatuinen. Omia erityispiirteitä kuolemanrajakokemusten tulkintaan tuo suomalaisten kulttuurinen ja uskonnollinen tausta. Minkälaisia merkityksiä ihminen antaa kuolemanrajakokemukselleen ja minkälaisia vaikutuksia kokemuksella on ollut kokijan hengellisyyteen?

Kuolemanrajakokemuksiin tutustuminen on hyödyllistä myös niille, jotka eivät ole itse käyneet elämän ja kuoleman rajalla. Kuoleman rajalta tuodut viestit elämän tarkoituksesta tuovat lohtua ja iloa myös muille ihmisille. www.miiakontro.com

 


Luokka 35 – Lauantaina 13.10.2018

”Tietoisuus”, Avoin keskustelupaneeli – Sini Kunnas ja Matti Pitkänen. Moderaattori Seppo Laaksonen (La klo 12.00–13.30, luokka 35, 3.krs)

Wikipedia määrittelee lyhyesti tietoisuuden näin:

Tietoisuus tai tajunta viittaa joko yksilön kullakin hetkellä kokemien aistimusten, elämysten, tunteiden, muistikuvien ja ajatusten kokonaisuuteen tai yksilön tietoisuuteen itsestään ja ympäristöstään.

Tietoisuuteen” voidaan katsoa kuuluvan sellaisia ominaisuuksia kuin subjektiivisuus, itsetajunta, aistivuus, äly sekä kyky hahmottaa itsen ja ympäristön välisiä suhteita, mutta näistä monet ovat korkeampia kognitiivisia kykyjä, jotka eivät sisälly kokemuksellisuuden käsitteeseen.

Kuinka henkiset ihmiset kokevat tietoisuuden arjessaan, kolmessa paneelikeskustelussa joukko erilaisia ihmisiä kertovat omia kokemuksiaan tietoisuudesta. Näkemykset ja katsantokannat poikkeavat melkoisesti toisistaan, mutta löytyykö niistä yhteisiä elementtejä? Luokassa on kolme pientä paneelikeskustelua selvittämässä tätä, joihin toivomme yleisönkin osallistuvan.

Seppo LaaksonenLuokan moderaattorina eli keskustelun ohjaajana toimii Seppo Laaksonen, jolle tietoisuus näyttäytyy rakkaudessa elämisenä ja oman intuition eli sydämen äänen kuuntelemisena, joka on energian kautta yhteydessä kaikkeen olevaan. Olemme yhtä suurta energiaa. facebook.com/tasapainontie

 

Sini Kunnas

Sini KunnasOlen keväällä 50 vuotta täyttävä pitkän linjan taidetoimija, yleisöpuhuja ja nykyisin myös intuitiivinen konsultti. Toimin pääasiassa Helsingissä vastaanottaen ihmisiä esim. nopeiden muutosten, suhdeasioiden tai muiden elämäntilanteiden intuitiivisena neuvonantajana. Uskon vahvasti arjessa kannustamisen sekä identiteetin auki-asettumisen voimaannuttavaan merkitykseen. “Lähde Källan”/ Facebook

Tietoisuus on näkemyksessäni auki-oleva ei-fyysinen ihmisen oma koko totuuden hengen ydin, joka on eri tavoin viestivä (sekä sisältä ulospäin että vastaanottaen sisäänpäin). Koen tietoisuuden erot eri elämänmuodoissa vahvoina sekä sen, että universumissa on luonnollisina niin fyysisiä kuin ei-fyysisiä “elämänmuotoja” ilman mystiikkaa.

Matti Pitkänen

Olen teoreettinen fyysikko ja rakentanut 40 vuotta yhtenäisteoriaa nimeltä TGD ja tämä on johtanut tietoisuuden ja kvanttibiologian teorioihin.

Tietoisuus ei perustuisi idealistiseen, materialistiseen tai dualistiseen filosofiaan vaan kvanttihyppy määrittelisi tietoisuuden hetken sen perus-palikkana- tietoisuus olisi kahden fysikaalisen maailman välissä ja vastaisi maailman tai sen osan uudelleen luomista.

 

”Tietoisuus osa 2”, Avoin keskustelupaneeli – Sauli Siekkinen, Sami Sälpäkivi sekä Sanna Haikonen. Moderaattori Seppo Laaksonen (lauantaina klo 14.00–15.30, luokka 35, 3.krs)

Wikipedia määrittelee lyhyesti tietoisuuden näin:

Tietoisuus tai tajunta viittaa joko yksilön kullakin hetkellä kokemien aistimusten, elämysten, tunteiden, muistikuvien ja ajatusten kokonaisuuteen tai yksilön tietoisuuteen itsestään ja ympäristöstään.

Tietoisuuteen” voidaan katsoa kuuluvan sellaisia ominaisuuksia kuin subjektiivisuus, itsetajunta, aistivuus, äly sekä kyky hahmottaa itsen ja ympäristön välisiä suhteita, mutta näistä monet ovat korkeampia kognitiivisia kykyjä, jotka eivät sisälly kokemuksellisuuden käsitteeseen.

Kuinka henkiset ihmiset kokevat tietoisuuden arjessaan, kolmessa paneelikeskustelussa, joukko erilaisia ihmisiä kertovat omia kokemuksiaan tietoisuudesta. Näkemykset ja katsantokannat poikkeavat melkoisesti toisistaan, löytyykö niistä yhteisiä elementtejä. Luokassa on kolme pientä paneelikeskustelua, joihin toivomme yleisönkin osallistuvan, selvittämässä tätä.

Seppo LaaksonenLuokan moderaattorina eli keskustelun ohjaajana toimii Seppo Laaksonen, jolle tietoisuus näyttäytyy rakkaudessa elämisenä ja oman intuition eli sydämen äänen kuuntelemisena, joka on energian kautta yhteydessä kaikkeen olevaan. Olemme yhtä suurta energiaa. facebook.com/tasapainontie

 

 

Sauli Siekkinen

Sauli SiekkinenOlen valmistunut lääkäriksi vuonna 1997. Koululääketieteen ohella olen opiskellut homeopatiaa vuodesta 1992. Olen myös perehtynyt akupunktioon ja kiinalaiseen sekä antroposofiseen lääketieteeseen. Joogaopettajaksi olen valmistunut vuonna 1990 ja vetänyt joogaryhmiä Euroopan suurkaupungeissa, Venäjällä ja Kauko-Idässä. www.sofianova.fi

Ihminen on itsetietoinen mutta tuo tietoisuus häviää unen ja tajuttomuuden aikana. Meditaation avulla on mahdollista saavuttaa sellainen tietoisuuden tila, joka on riippumaton kehosta tai mielestä ja säilyy unen ja kuolemankin aikana.

Sami Sälpäkivi

Sami SälpäkiviOlen tehnyt keho- ja energiatyötä vuodesta 1988, jolloin aloitin tanssi- ja kehotyön opiskelut. Valmistuin tanssitaiteilijaksi 1993 Hollannista neljän vuoden opiskelujen jälkeen.
Työskentelen kehoterapeuttina ja energian välittäjänä, tavoitteena ohjata takaisin kehon, hengen, mielen ja sielun terveeseen ydinyhteyteen. www.MySoulBody.yolasite.com

Tietoisuuden kehossa eli kehotietoisuuden sisäistäminen ja sen kautta eläminen antaa arkielämän tasolla ymmärryksen siitä, että kaikki on energiaa. Ja että energiatasolla olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja sitä yhteyttä voi vahvistaa kehon harjoituksilla. Ja että on äärimmäisen tärkeää pitää hyvä, syvä yhteys kehoonsa ja maahan, että voi samalla elää ja työskennellä myös korkeammilla energiatasoilla.

Sanna Haikonen

Sanna HaikonenSanna Haikonen ehti tehdä kolmentoista vuoden nousujohteisen uran UPM:n kansainvälisessä IT-organisaatiossa hyvällä menestyksellä, kunnes kahden lapsen äiti koki voimakkaan henkisen heräämisen vakavan loppuunpalamisen jälkeen. Sanna ymmärsi, ettei todellisuus ole lainkaan sitä, mitä olemme kuvitelleet sen olevan. Esikoiskirjailija Jotenkin jostain tsädäm, vai jotenkin muuten? – nimisen kirjan takaa. Realitybend.com:n perustaja, blogisti ja vlogisti Järkipuhetta nimisen ohjelman takaa RealitybendTV YouTubessa.

Tietoisuus on kaikki, kaikki on siitä ja kaikki on siinä. Me olemme luova, toisiinsa kietoutunut ja alati kehittyvä tietoisuus, jokainen täysin ainutlaatuisesta ja alati kehittyvästä näkökulmastamme. Me luomme itsemme ja oman luonnollisen kehityspolkumme jatkuvasti sisältä ulospäin.

 

”Tietoisuus osa 3”, Avoin keskustelupaneeli – Klaus Rahikainen ja Sari Liemola. Moderaattori Seppo Laaksonen (lauantaina klo 16.00–17.00, luokka 35, 3.krs)

Wikipedia määrittelee lyhyesti tietoisuuden näin:

Tietoisuus tai tajunta viittaa joko yksilön kullakin hetkellä kokemien aistimusten, elämysten, tunteiden, muistikuvien ja ajatusten kokonaisuuteen tai yksilön tietoisuuteen itsestään ja ympäristöstään.

Tietoisuuteen” voidaan katsoa kuuluvan sellaisia ominaisuuksia kuin subjektiivisuus, itsetajunta, aistivuus, äly sekä kyky hahmottaa itsen ja ympäristön välisiä suhteita, mutta näistä monet ovat korkeampia kognitiivisia kykyjä, jotka eivät sisälly kokemuksellisuuden käsitteeseen.

Kuinka henkiset ihmiset kokevat tietoisuuden arjessaan, kolmessa paneelikeskustelussa, joukko erilaisia ihmisiä kertovat omia kokemuksiaan tietoisuudesta. Näkemykset ja katsantokannat poikkeavat melkoisesti toisistaan, löytyykö niistä yhteisiä elementtejä. Luokassa on kolme pientä paneelikeskustelua, joihin toivomme yleisönkin osallistuvan, selvittämässä tätä.

Seppo LaaksonenLuokan moderaattorina eli keskustelun ohjaajana toimii Seppo Laaksonen, jolle tietoisuus näyttäytyy rakkaudessa elämisenä ja oman intuition eli sydämen äänen kuuntelemisena, joka on energian kautta yhteydessä kaikkeen olevaan. Olemme yhtä suurta energiaa. facebook.com/tasapainontie

 

Sari Liemola

Sari LiemolaHenkinen kirjailija, joka uskoo, että elämä johdattaa ja mikään ei ole sattumaa. Kaikki aukeaa, kun tutustuu ensin itseensä. Ja on sitä mieltä, että kaikki voivat olla henkisiä ja aistia toisia taajuuksia. Hän itse on herännyt henkisyyteen aikuisiässä.

www.mielenmutka.fi Facebook: Sari Liemola

 

Klaus Rahikainen

Klaus RaihikainenOlen kirjailija ja kirjakätilö, elämäntutkija ja -ihmettelijä sekä kaikkea mitä elämä haluaa kauttani olla. Toimin myös vapaaehtoisena rikossovittelijana Pirkanmaalla, missä asun Sastamalan kunnassa. Olen vasta kypsymässä siihen ihmeeseen, joka meidän kaikkien kautta hetki hetkeltä luo kaiken uudeksi ja uudestaan, juuri nyt. www.lifeitself.com

Olen elossa, ja siksi tuen kaikkea elävää. Kaiken avain on läsnäolo, mitään muuta ei kukaan meistä tarvitse kohdatakseen ne omista ajatuksistaan, tunteistaan ja teoistaan kasvavat haasteet, jotka maailmamme tekee meille näkyviksi ja koettaviksi, jotta voisimme ne lopulta kohdata, ja jättää.

Minun tutkimusmatkani on keskittynyt lähisuhteiden haasteisiin, joissa olen saanut kokea elämää syvästi kaikkien mahdollisten miehen roolien kautta. Eli olen ollut ainakin poika, veli, nuorukainen, aviopuoliso, isä, koti-isä, eronnut isä, uusperheen isä, leski- ja monet näistä useampaankin kertaan. Lisäksi olen tutkinut syvästi ihmiskunnan historiaa ja nykypäivää.

Koko elämäni on ollut monipolvinen matka tämän kaiken ymmärtämiseksi, elämiseksi ja jakamiseksi. Matkaani kuului paljon kohtaamatonta tuskaa ja ahdistusta, joka räjäytti elämäkseni luulemani todellisuuden moneen kertaan pieniksi pirstoiksi. Ja vaikka kuinka hajoaisin niin silti mikään ei mennyt rikki, ei se mikä minä todella olen, ja sinä.

Synnyin luovaksi ja yksinäiseksi metsäsuomalaiseksi, jonka Elämä johdatti 20 vuoden vaellukselle ruotsinkielisen Suomen sosiaalisesti vahvaan maailmaan, jonka huipennuksena asuin 15 vuotta Ahvenanmaalla ennen kuin vajaat kaksi vuotta sitten palasin takaisin Suomeen, ja tänne satakuntalais-pirkkalalaisille sydänmaille. Ja olen täältä käsin tekevä kaiken sen mihin elämän edistämiseksi ja auttamiseksi pystyn ja kykenen. Elämä on!

Koen yhdistäneeni suomalaisuuden kaksi puolta, maskuliinisen ja feminiinisen, ja haluan tästä kokonaisuudesta auttaa ja tukea kaikkia kanssakulkijoitani löytämään elämän kokonaisuuden itsestään juuri tässä arkisten haasteittemme todellisuudessa.

Olen Elämä Elämälle, mitään muuta ei jää jäljelle, kun kaikki illuusioni on katsottu ja kohdattu, kuvitelmiksi havaittu. Ja Elämä on Elämän vuoksi, sitä tukeakseen, sen laulua laulaakseen. Elämä meissä kaikissa.

 


Luokka 36 – Lauantaina 13.10.2018

Meera Holopainen – Sielukas seksuaalisuus. Avaudu seksuaalisuuden alkuvoimalle (luento lauantaina klo 11.00–12.00, luokka 36, 3.krs)

Meera HolopainenMeera Holopainen on tantrika, intuitiivinen parantaja ja tanssija, joka luonut elämäntyönsä naiseuden voimauttamisen ja seksuaalisen eheytymisen parissa. Oman elämän kipeät kokemukset johtivat hänet tutkimaan naiseuden villiä voimaa, nautintoa ja seksuaalisen energian vapauttamista, sekä tietoista seksuaalisuuden syleilyä. Hänen sydäntään lähellä on auttaa ihmisiä vapautumaan oman aistillisen voiman tiellä olevista peloista, avautumaan ihmisyyden villille voimalle ja näkemään tässä voimassa asuva jumalainen pyhyys. 

Tervetuloa mukaan aistilliselle matkalle seksuaalisuuden luovaan voimaan. Sielukas seksuaalisuus on kokemuksellinen luento, joka kuljettaa sinut hyväksyvän, rakkaudellisen ja tietoisen uuden ajan seksuaalisuuden maailmaan.

Ihmisen seksuaalisuus on syvä vihkimyspolku, joka avaa ihmisen syleilemään elämän alkukantaista voimaa. Tuo voima on portti ihmisen elinvoiman lähteelle. Syvällä seksuaalienergian alkulähteillä sykkii intohimon liekki, sekä portti korkeimpaan tietoisuuteen.

Seksuaalisuuteen liittyvä häpeä, pelot ja kehoon kerääntyneet seksuaalisuuden haavat estävät monesti meitä avautumasta sille upealle seksuaalisuuden potentiaalille, joka asuu meissä kaikissa. Samalla ne ovat kuitenkin avain jumalaisen kauniiseen transformaatioon.

Tämä luento kuljettaa sinut seksuaalisuuden alkulähteelle. Kuulet, kuinka antautua herkemmille ja korkeammille seksuaalienergian virtauksille, sekä kuinka vapauttaa sisälläsi piilevä voima omassa elämässäsi. Luennon lopussa lempeä rumpumatka johdattaa sinut oman seksuaalienergiasi alkulähteelle, puhdistamaan lempeästi avautumisen tiellä olevia esteitä. www.meeranparatiisi.com

 

José Domingo Figueroa García – Energialähetys ja Esoteeriset opetukset: Tahto ja Sydän (lauantaina klo 12.15–14.15, luokka 36, 3.krs)

Jose GarciaOlen espanjalainen José Domingo Figueroa García esoteeristen perinteiden spesialisti, terapeutti, Reiki Master, ääniparantaja, soul coach ja Bach kukkien spesialisti. Olen toiminut terapeuttina ja energiaparantajana jo viimeiset kaksitoista vuotta ja opettanut useassa maassa ympäri maailmaa.

Järjestän workshoppeja kansainvälisesti ja olen tehnyt monia Reiki ohjelmia useissa terveyshoitoloissa ja sairaaloissa. Olen opettanut alan asiantuntijoita ja henkilöitä, jotka ovat sitoutuneet henkiseen kasvuun USA:ssa, Skandinaviassa, Pohjois- ja Etelä Euroopassa, Etelä-Afrikassa ja Lähi-Idässä.

Sain ensimmäisen initiaationi vuonna 1984 esoteerisiin traditioihin sekä teurgiaan ja energiaparantamiseen vuonna 1986.

Tästä lähtien olen opiskellut ja saanut initiaatioita lukuisilta idän ja lännen opettajilta eri traditioihin ja opetuksiin mm.: Martinismi ja Ruusuristiläiset (Carlos Muños, Martinistien ja Ruusuristiläisten Mysteerikoulun suuropettaja), A.Singh (Silva-Menetelmä, energiaparantaminen ja teurgia), Choygal Namkhai Norbu Rinpoche, hänen pyhyys Sakya Trizin ja Lama Changchub tantrisen buddhalaisuuden harjoittamisessa, Tohtori Daniel Bennor (Whee tekniikka), Santiago S. Martin, Cristine Novy (Bach Kukat), Tohtori Horario Verini (Psykoneuroendokrinologia), Fuminori Aoki Sensei (perinteinen japanilainen Dentho Reiki Japanissa), P. Lowe Sensei (Teno Hira Ryoji Japanissa) ja Sanz Sensei (Rei Jukido).

Tämä on harvinainen mahdollisuus vastaanottaa myötätuntoista energiaparannusta samaan aikaan, kun saa oppia syvistä esoteerisista perinteistä. Eheyttävän intuitiivisen opetuksen lähtökohtana ovat osallistujien omat tarpeet. Kanavoin tietoa suoraan tilaisuuden osallistujille ja vastaan heidän kysymyksiin esoteeristen perinteiden näkökulmasta. www.terapias-naturales.es

 

Veli Martin Keitel – Tunnista ja pura ohjelmointisi (workshop La klo 14.30–16.30, luokka 36, 3.krs)

Veli Martin KeitelVeli Martin Keitel on muusikko, kirjailija ja kouluttaja, suosittu luennoitsija henkisen kasvun tapahtumissa jo 21 vuotta. Luentojen aiheina ovat olleet mm. peltokuviot, kristustietoisuus ja myyttinen maailmankuva. Hänellä on itsellään kokemusta lukuisista paranormaaleista ilmiöistä, erityisesti kytkeytyen Englannin peltokuvioihin. Luentojen lisäksi hän tarjoaa selvänäköisiä tulkintoja, joiden yhteydessä käyttää myös parantavaa yläsävellaulua.

Monet asenteemme, tapamme ja valintamme perustuvat sisäisiin ohjelmointeihin, joita olemme keränneet erityisesti lapsuudessa. Useinkaan emme erota, reagoimmeko tässä hetkessä asioihin, jotka juuri nyt tulevat vastaan vai ovatko reaktiomme ohjelmoitu menneisyydessä – esim. vanhempiemme, uskonnollisen kasvatuksen tai yhteiskunnan toimesta.

Ohjelmoidut reaktiot voivat ratkaisevasti ohjata ja rajoittaa elämäämme ja ihmissuhteitamme. Ne estävät meitä hyväksymästä täysin luonnollisia asioita, vääristävät johtopäätöksiä ympäröivän maailman tapahtumista, tukkivat intuitiota ja selvänäköisyyttä.

Tutustumme erilaisiin käytännön tilanteisiin, joissa ohjelmoinnit vaikuttavat ja teemme pieniä harjoituksia, joiden avulla voimme tunnistaa omia ohjelmointejamme ja saada vauhtia niiden purkamiseen. martinkeitel.net

 

Virpi Jarvi – Henkisyys ja enkelit voimavarana (luento lauantaina klo 17.00–17.30, luokka 36, 3.krs)

Virpi JarviElämäntapakonsultti, enkelitulkitsija, selvännäkijä, kanavakirjoittaja, laulaja

Olen erittäin voimaannuttava ihminen, minulle palveleminen on sydämen asia. Jos olen elämässäni pelastanut yhdenkin ihmisen tai voimaannuttanut, olen onnistunut elämässäni. Olen pitkän linjan henkinen kulkija, takana noin 25 vuotta, henkistä sydämen, sielun ja hengen intohimoista kehityksen vuotta.
Toteutan täysillä elämäntehtävääni, jota kunnioitan ja rakastan yli kaiken. Toimin myös astral tv.ssä.

Henkisyys & Enkelit voimavarana, aina ja kaikkialla. Tiedän, kun tulet luennolleni, saat äärettömän paljon voimavaroja, tiedät mihin kuljet elämässäsi, löydät elämäntehtäväsi, opit rakastamaan itseäsi, elämään hetkessä ja löydät elämääsi oikean suunnan, et myös koskaan anna alistaa itseäsi enää kenenkään, tiedät oman arvosi.

Enkeleleiden viestejä tähän hetkeen, jotka avaavat sinut ja sydämesi. Tietoni ovat aina puhdasta kanava työskentelyä, niin Jumalan, henkimaailman, enkeleitten kun äiti maan kanssa. Tunnen, tiedän ja tiedostan; elän koko ajan, niin maata kuin taivastakin. Ilmennän sitä koko ajan universumiimme.

Olen aina halunnut tehdä kaikille hyvää ja paremman tulevaisuuden, elämän.

En ole koskaan egolla tehnyt, töitä, enkä runsautta vain itselleni. Olen aina ottanut kaikki huomioon, mitä teenkin ja missä olenkin. Olen itseni käyntikortti, aina.

Kun jokainen ihminen ottaa käyttöönsä: Henkisyyden ja ottaa sen sydämellä voimavaroiksi, elämästä selviää mistä tahansa. Tiedän, mistä puhun, melkein kaiken joskus menettäneenä, ja inkarnaationi, ei ole koskaan ollut helppo, mutta äärettömän mielenkiintoinen, kasvattava, mitään en antaisi pois.

Virpi Jarvi levyn kansiElämässä kaikki kokemukset ovat Siunauksia. Luentoni on avaava, herättävä, monet myös itkevät ja nauravat luennoillani, niinkuin minäkin. Se on lumoavan suloista ja niin ihanaa, niillä nostamme aina universumimme energioita ja rakkautta toisimme, ennen kaikkea teemme töitä, kaikille. Luentoni ovat aina naurua, laulua, itkua, kosketuksia, halauksia, rakkautta ja ennen kaikkea – ELÄMÄÄ. Tilaisuuksistani tulee aina sellaisia, minkälaisia henkimaailma haluaa niistä tehdä juuri sillä HETKELLÄ. Mikään tilaisuuteni ei ole koskaan samanlainen, enkä enää valmista itseäni mihinkään tilaisuuksiin, olen aina valmis. Jokainen tilaisuus muodostuu myös aina ihmisistä ja energioista, siitä kasvaa kaikille tilaisuus, joka palvelee kaikkia ja kaikkien korkeammaksi parhaaksi. Minua käytetään elämässäni koko ajan kanavana, tietolähteenä, ja olen huomannut, että minun haluamisillani ei ole enää mitään merkitystä, palvelen koko yhteiskuntaa.
Rakastan palvella, Virpi Jarvi

Ps. Voit käydä katselemassa ja kuuntelemassa minusta lisää Youtubessa, jossa on haastatteluja ja laulujani. Kiitos kun olet <3

Facebook: Virpi Maarit Jarvi   Instagram: jarvivirpi


Luokka 38 (3. krs) – Lauantai ja sunnuntai

Meedioduo SiMa eli Sirpa Taivainen-Ilmola ja Marjaana Kaakinen. Tervetuloa 3. kerroksen luokkaan 38. Ohjelmassa niin lauantaina kuin sunnuntaina mm. Pohjan Akka -esitys parantavine loitsuineen ja henkimaailman viesteineen sekä intuitiivista energiahoitoa ja meedioistuntoja.

 

 

Klikkaa luokan ohjelma isommaksi!


Luokka 1G – Lauantaina 13.10.2018

Avril Intuitive – Ohjattu meditaatio Enkeleiden parantavalla valolla (lauantaina  klo 10.20-10.50, luokka 1G, 1krs)

Warmly welcome for a beautiful guided meditation with the Angels that offer both peace & healing. FREE/Ilmainen.

Avril on Suomalais-Slovenialainen selvännäkijä, kanavoija ja parantaja joka työskentelee seuraavilla paikoilla:
Soltemplet Malmö Sv
Ljusgården Linköping Sv
Valla Hälsocenter Linköping Sv
Hälsans Hus Stockholm Sv
Oasen Wellness Center Haninge Sv
Tinkuy Copenhagen Denmark
email: avrilpsychic@gmail.com

 

Kirsti Koskela – Mystikon tieni (luento lauantaina klo 11.00–11.30, luokka 1G, 1.krs)

Kirjailija ja terapeutti Kirsti Koskela on syntynyt Noormarkussa vuonna 1945. Hän asui välillä 23 vuotta pääkaupunkiseudulla, mutta muutti vuoden 2017 alussa takaisin kotiseudulleen. Esikoiskirjansa Totuuden Alfa & Omega Koskela kirjoitti vuonna 1999. Kirjasta on tullut uusittu painos vuonna 2018. Koskela on kirjoittanut useita lehtijuttuja freelancerina 1980-luvulta lähtien. Hän on kirjoittanut tekstejä muidenkin kirjailijoiden teoksiin. Koskela teki toimistotöitä 27 vuotta, mutta vaihtoi alaa vuonna 1989 aloittaessaan työnsä luontaisterapeuttina. Koskelan toinen kirja, Vaeltajat – kokemuksia kuolemattomuudesta, julkaisiin vuonna 2016.

Totuuden Alfa & Omega sekä Vaeltajat – kokemuksia kuolemattomuudesta -kirjojen esittely. Kirjat pohjautuvat päiväkirjamerkintöihin omasta henkisestä tiestäni ja erityislaatuisista konkreettsista kokemuksistani

 

 

 

 

Kaia-Liisa Reinut – Kristallihoito ja Kristalli – Reiki – miten kristallit parantaa? (luento lauantaina klo 12.20–12.50, luokka 1 G, 1.krs)

Luennossa puhutaan, millaisessa maailmassa elämme, mistä on peräisin kristallien energia ja miten ne parantaa sekä fyysisisiä sairauksia että myös suhteitamme, yms. Kerrotaan myös, miten toimivat Kristallihoito ja Kristalli-Reiki.
Ja miksi netissä niin paljon ristiriitaista infoa kristalleista.

Luennoitsija Kaia-Liisa Reinut on puhunut kristallien kanssa koko elämänsä, oppinut Kristallihoitoa Intiassa ja gemmologiaa USAssa, on opettanut sekä Kristallihoitoa että Kristalli-Reikiä vuodesta 2011, kirjoittanut 4 Kristallihoidon oppikirjaa ja pitää Kristallihoidon sekä Kristalli-Reikin kursseja myös Suomessa. Seuraavat kurssit tulossa: 10.-11.11.2018. Ilmoittaudu: Info@universus.ee (1.11.2018 asti).

Kaia-Liisalla on oma Kristallikoulu sekä Sisäisen Viisauden Koulu UNIVERSUS Tallinnassa, missä opetetaan kaikkea muutakin kuin Kristalleilla hoitamista. Tallinnassa, osoitteessa Niine 9 on hänen luonollisten kristallien kauppa ja nettikauppa löytyy osoitteesta www.kristallikeskus.ee. Messuilta löydette Kaia-Liisan paikoilta 157-162 (KRISTALLIKESKUS / Kaia-Liisa Reinut).

 

 

Pirjo Väyrynen – Enkelten elämäntapa (lauantaina klo 13.00 – 13.30, luokka 1G, 1.krs )

Pirjo VäyrynenOlen 69 vuotias eläkeläinen tehtyäni pitkän uran hoitotyössä sekä loppuosan työvuosistani opettajana ammattikorkeakoulussa. Jo lapsesta lähtien ovat enkelit ollet mukanani elämässäni, vaikka en heidän läsnäoloaan tunnistanut niin, että olisin heidät nähnyt. Kuitenkin tiesin, että he ovat lähelläni. Mielestäni ei myöskään oikeudenmukaisuus ja tsavertaisuus ole voineet, eivätkä toteudu, ihmisten elämässä, jos ei uudelleensyntymistä olisi. Kuoleman jälkeinen elämä on vain välvaihe ja koen vahvasti sen, että itse saamme ja voimme vaikuttaa omaan elämäämme ja sitä kautta yhteiseen elämäämme. Kaikessa saamme kuitenkin pyytää auttajiemme apua, sillä he ovat lupautuneet meitä jokaista auttamaan, kun pyrkimyksemme on hyvään ja itse apua heiltä pyydämme.
Tämä ajattelu on vain vahvistunut sen myötä, että itse olen huomannut, kuinka oma elämäni on askel ja asia kerrallaan parantunut, kun olen näitä asioita tutkinut oman elämäni kautta ja käynyt myös kaikki kahdeksan Soile Raunion kanavoimaa kirjaa henkilökohtaisesti läpi hänen ohjauksessaan ja Oman Elämän Opiskelun ryhmäni tukemana. Tämä opiskelu on avannut silmiäni ja avartanut ajttteluani edelleen. Tällä hetkellä toteutan omaa sielunsuunnitelmaani ja tämän elämäni tehtävää opettamalla ihmisille sitä, kuinka voivat omaan elämäänsä tarttua ja muuttaa sitä aina vain paremmaksi oman halunsa ja oman osuutensa kautta. Omat korkeimmat oppaamme ovat aina mukanamme meitä jokaista auttamassa, kun vain muistamme heidän apuaan pyytää.
Nämä koulutukset ovat sitoutumattomia ja tarkoitetut aivan jokaiselle, jolle oma hyvinvointi on tärkeää. Sillä kaikki lähtee itsensä hyväksymisestä ja säteilee ympätistöön vapautuneena energiana, ilona ja valona leviten kuin pisaran renkaat vedessä aina maailmankaikkeutteen asti, joka auttaa myös maapallon kehittymistä ja ilmapiirin vapauttamista kaikesta raskaasta energiasta, joka meitä kaikkia tänä päivänä ympäröi. Jokainen meistä voi oman osuutensa kautta muuttaa maailmaa piirun verran paremmaksi oma elämänsä muutosten kautta. Tämä on oma sanomani ja tehtäväni tässä päivässä ja tässä elämässä.

evakoulutus.com

Enkelit jakavat meille oman tapansa elää. He kiinnittävät huomiomme asioihin, jotka helposti ohitamme omassa elämässämme, mutta joilla on suuri merkitys omalle ja yhteiselle hyvinvoinnillemme sekä elämänlaadullemme.
Nämä muutokset ovat jokaisen ulottuvilla, jos olemme vaalmiit oman halumme ja osuutemme kautta muuttamaan elämäämme paremmaksi. Jokainen muutos Hyvään puhdistaa myös omaa ja yhteistä energiakenttää, vaikuttaen aina maailmankaikkeuden energiaan asti puhdistavasti.

Petra Penciulescu – Henkinen voima Tiibetistä (Prananadi) (luento lauantaina, klo 13.40–14.50, luokka 1G, 1. krs)

Petra on Prananadi -opettaja ja energiahoitaja, Jooga ja Pranayama harjoittaja.

17-vuotiaana minulla oli kunnia ja etuoikeus löytää Prananadi -tekniikka, joka on muuttanut elämäni täysin. Yhdentoista vuoden kokemuksella ja harjoittaen tätä tekniikkaa; opettajaksi tultuani olen omistanut aikani ja panostanut muiden ohjaamiseen tällä henkisellä polulla sekä myös samaan takaisin terveytensä. teacher@prananadi.org

Dharman parantava voima, kärsimyksen syyt ja avain todelliseen onnellisuuteen.

Todellinen henkinen etsijä vuosisadallamme ei ole tyytyväinen pelkkään teoreettiseen tietoon; hänelle, todellinen tieto merkitsee sitä, että hän tietää tarkalleen, mitä hänen tulee tehdä elämänsä laadun parantamiseksi.

Tärkeä osa-alue elämässämme on ymmärtää syyt oman kärsimykseemme ja mitä meidän tulee tehdä vapauttaaksemme itsemme niistä. Todellinen onnellisuus ja tyytyväisyys on ainoa mitä tahdomme saavuttaa. Henkisten opetuksien kautta on mahdollista parantaa elämämme laatua ja päästä rajoitteidemme ylitse, päästä pois kärsimyksestä. Kysymys kuuluukin: “Miten voimme saavuttaa tämän onnellisuuden ja miten paljon olemme valmiita panostamaan itseemme, miten paljon olemme valmiita pitämään huolta itsestämme?”

Salaiset opetukset, jotka tulevat Tiibetistä voivat ohjata askel askeleelta tällä polulla ja Tiibetiläisen energeettisen lääketieteen kautta voimme parantaa sisäiset kärsimyksemme. Jos haluat päästä eroon stressistä, pelosta, ahdistuksesta, löytää oman sisäisen rauhasi ja tasapainosi, jos etsit todellista ja autenttista henkistä polkua, kutsun sinut tähän esitelmään.

Se muutti elämäni kokonaan ja viimeisen 11 vuoden ajan olen kulkenut tätä polkua, ehkä se voi muuttaa myös sinun polkusi!

www.prananadi.org

 

Annika Cleo – Healing Voice and Music of the plants meditaatio ja esittely (lauantaina, klo 15.00–15.30, luokka 1G, 1.krs)

Annika Cleo on artisti ja säveltäjä Ruotsista, joka on viettänyt suuren osan elämästään Suomessa. Hän liikkuu jazzin ja laulelmien akselilla, mutta on viimeisten vuosien aikana sukeltanut yhä enemmän ja enemmän myös ääni-improvisaation maailmaan. Hän on aina ollut henkisen tien kulkija ja vierailtuaan John of God’in luona Brasiliassa 2012 hän ryhtyi laulamaan Healing Voicea ja vetämään ohjattuja meditaatioita. Nykyään hän antaa myös yksittäisiä sessioita, joissa hän yhdistää Healing Voicea, intuitiivista hierontaa ja kasvien musiikkia.

Annika Cleo kertoo Healing Voicesta, kasvien musiikista ja antaa lyhyen demon ennen yhteistä Healing Voice and Music of the plants -meditaatiota.

Kuka tahansa voi osallistua.

www.cleoskalla.com

 

Marianne Karvonen – Kysymyksiä ja vastauksia henkisestä kasvusta. (lauantaina, klo 15.40–16.10, luokka 1G, 1.krs)

Käydään läpi yleisimpiä henkiseen kasvuun liittyviä ihmetyksen aiheita. Tervetuloa kysymään, keskustelemaan ja kuuntelemaan. Ohjaajana energiahoitaja, kuvataiteilija Marianne Karvonen, luokka 1G. Käy myös tutustumassa henkisestä kasvusta kertovaan taiteeseeni, basaari/kahvila-alueella, näyttelytila 2 / Art from the realm.

 

 


Luokka 1P – Lauantaina 13.10.2018

Terttu Seppänen – Ajatuksella luominen (luento lauantaina, klo 11.10–12.00, luokka 1P, 1.krs)

Ajatusjoogan opettaja Terttu Seppänen on koulutukseltaan psykologi, joka on perehtynyt akateemisen psykologian lisäksi ihmisen henkiseen kasvuun sekä itäisten että läntisten viisaustraditioiden sekä nykyhenkisyyden pohjalta.

Hän on toiminut aiemmin psykologina mm. terveyskeskuksessa ja kasvatus- ja perheneuvolassa, kunnes 1994 siirtyi päätoimiseksi ajatusjoogan opettajaksi. Nykyisin hän kouluttaa ajatusjoogatyön jatkajia ja luo ajatusjoogan koulutusjärjestelmää Via-Akatemiassa sekä luennoi ja pitää ajatusjoogakouluja eri puolilla Suomea.

Ajatusjooga toimii loogisten positiivisten ajatusten (mantrojen) avulla. Tavoitteena on saavuttaa mm. sisäinen rauha, mielentyyneys, luonteen jalostuminen, tajunnan avartuminen  ja  tietoinen  jumalyhteys. Ihmisessä ajatus, tunne ja tahto saavat aikaan toiminnan. Korkeampi Minä on toiminnan käynnistäjä ja liikkeellepaneva voima, joka ohjaa ihmistä hänen ajatustensa avulla. Ajatukset ovat toiminnan edelläkävijöitä ja ne antavat suunnan tahdolle ja tunteille. Tahto ihmisessä on jumalallisen energian välittäjä.

Ajatusjoogan peruskurssi (noin kaksi vuotta kirjeitse, sähköpostitse valmiin kirjallisen materiaalin avulla)  mahdollistaa laajalti luonteen erilaisten keskeneräisyyksien harjoittamisen positiivisemmiksi ja harmonisemmin toimiviksi.

Ajatusjoogan johdantotunnilla käsitellään ajattelun lainalaisuuksia, opitaan riittävä perustekniikka ja tehdään myös ajatusjoogaharjoituksia. Alkuvaiheen oppimateriaalin saa  monisteena mukaan, niin että ajatusharjoituksia voi jatkaa kotona.

Ajatusjooga soveltuu Sinulle, joka tahdot ajatustesi avulla oppia eheyttämään ja positivisoimaan ajatus- ja tunneolemustasi, tahdot löytää todellisen Sisäisen Itsesi, tahdot oppia anteeksipyytämisen ja anteeksiantamisen voiman ja tahdot saavuttaa tietoisen jumalyhteyden.

Ajatusjoogaan ei kuulu fyysisiä harjoituksia.

Yhteystiedot:
Terttu Seppänen
Olavinkatu 34 B 22
57130 Savonlinna
terttu.seppanen@via.fi
050 567 9630
www.via.fi
www.facebook.com/via.akatemia.fi

 

Annina Kyrklund – Elämä tasapainoon numerologian avulla! (luento, lauantaina, klo 13.10-14.00, luokka 1P, 1.krs)

Mitä syntymäaika kertoo ihmisestä? Entä nimet? Miten nimien ja syntymäajan suhde vaikuttaa elämänlaatuun (terveys, ura, ihmissuhteet jne.)? Miksi jotkut henkilöt sopivat yhteen, toiset eivät? Miksi elämä muuttuu, kun mennään naimisiin tai muuten vaihdetaan nimeä? Miten numerologia voi auttaa meitä muuttamaan elämäämme paremmaksi?

Annina Kyrklund (Valon Sydän ry) messuilla luokka 25 osa 1 ja pöytäpaikka 212

 

 

Hanna Sokajärvi – Twin Flames (luento lauantaina, klo 15.10–16.00, luokka 1P, 1.krs)

Hanna SokajärviNLP Master Practitioner, Kliinisen Hypnoterapian opiskelija, Withlove.fi, Turku

Omakohtaiseen kokemukseen perustuvaa päättelyä Kaksoisliekkikohtaamisen tunnistamisesta, sen merkityksestä matkallasi ja sen myötä aukenevista mahdollisuuksistasi.
Luennon lopussa aikaa keskustelulle ja kysymyksille!

Hanna löydät luokasta 3B.

 

 

 

 

 

 

Juha Kärnä – Sairaiden parantaminen Pyhän Hengen voimassa (luento ja demo lauantaina klo 16.10-17.00, luokka 1P,1.krs)

Sairaiden parantaminen ei kuulu vain harvoille ja valituille. Kristus lupasi seuraajilleen, että myös he voivat tehdä samoja tekoja kuin hän maan päällä ollessaan.
Healing Rooms on toteuttanut tätä tehtävää Suomessa yli kymmenen vuoden ajan ja kouluttaa jatkuvasti tavallisia ihmisiä parantamaan sairaita Pyhän Hengen voimassa.
Juha Kärnä jakaa luennossaan lukuisia kokemuksiaan sairaiden parantamisesta antaen toivoa ja rohkaisua sinulle, joka joko tarvitset parantumista tai jonka sydämellä on palvella parantumisen kanavana toisille kärsiville. Luennon päätteeksi näemme käytännössä, miten sairaiden parantaminen Pyhän Hengen voimassa toimii.

Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Healing Rooms tarjoaa maksutonta rukouspalvelua parantumisen puolesta messuilla luokassa 33 (3. krs)

 


Sunnuntain ohjelma

Juhlasalin esiintyjät Sunnuntai 14.10.2018

Merja Valve – Äänimatka (sunnuntaina klo 10.20-10.30, juhlasali, 3.krs)

Merja ValveMerja Valve, MuM (saksofoni), Reiki Master, Sound Healing hoitaja/kouluttaja, joogaohjaaja sekä Vedic Art opettaja on jo lapsesta asti ollut yhteydessä näkymättömään maailmaan ja kulkenut henkistä tietä jalat kuitenkin tiukasti maanpinnalla. Hän koki uranvaihdoksen hoitavien äänien pariin, kun hän tällä menetelmällä selätti oman tinnituksensa ja voimaantui loppuunpalamisen jäljiltä. Hän opettaa Sound Healingia koulutuksessaan sekä auttaa ihmisiä voimaantumaan hoidoissa, valmennuksissa, hoitavissa konserteissa, kursseilla ja retriiteissä (seuraava retriitti on lokakuussa Kreetalla). Hän haluaa tuoda tietoisuuteen miten omalla äänellä voi nostaa värähtelyään ja hoitaa itseään. Hänellä onkin verkkokursseja aiheesta. Merjan löydän paikalta 352-353 , missä hän myy esim. kulhoja ja kosheja ja hoitavia äänirautoja. Tule tutustumaan!

Tämä äänimatka on hetkessä syntyvä intuitiivinen hetki. Matka kulkee saksofonin maadoittavasta äänestä aina mystisiin yläsäveliin ja monochordin tasaisen turvalliseen sointiin. Hiljaisuudesta nousee kristallikulhon värähtely, joka herättelee soluja myöten sinut löytämään oman luovuuden lähteesi. Matka päättyy maadoittavaan sateen ropinaan.

Merja Valven johdanto äänen voimaan – hoitavan konsertin kera – on sunnuntaina klo 11.00-11.45 luokassa 4T, 4.krs!   http://joogaava-musiikinmaisteri.fi

 

Suzy Hansen – Henkisyys ja tietoisuus: Korkeimmat sielulliset yhteydet avaruusolentoihin (luento sunnuntaina klo 11.00-12.15, juhlasali, 2.krs, tulkataan suomeksi)

Suzy HansenSuzy Hansenilla on 44 vuoden kokemus ufo-havaintojen tutkimuksessa. Hän on puheenjohtajana Uuden-Seelannin UFOCUS-tutkimusverkostossa.  Häneltä on ilmestynyt teos ‘The Dual Soul Connection – the Alien Agenda for Human Advancement’, (yhteistyössä amerikkalaisen astrofyysikon Tri Rudy Schildin kanssa, joka käsittelee hänen kosmisia elämänkokemuksiaan ja ufokontaktejaan).  Suzy on koordinaattorina CommunicatorLink-asiantuntijaryhmässä, joka tarjoaa kannustusta ja tukea ufokokijoille ja -siepatuille ympäri maailmaa. Suzyn työn keskipisteessä on ‘nukkuvien herättäminen’!

Suzy Hansenin maailmankuva mullistui vuonna 1975, 20-vuotiaana, kun massiivinen valopallo ympäröi hänen autonsa ja nosti sen ylös tieltä, johtaen 90 kadonneeseen minuuttiin kokemuksen aikana.  Tapaus sinkosi Suzyn päistikkaa ufokontaktien ja -havaintojen tutkimukseen.

Suzyn visuaalinen ja kerronnallinen esitys vie yleisönsä “avaruusaluksen kyytiin”, vahvistaen ymmärrystä ufo-tapahtumista.  Alkaen varhaisesta lapsuudestaan hän kuvailee kontaktejaan ’Harmaisiin’, avaruusolentoihin, jotka opettivat hänelle metafyysisiä kykyjä. Aikuisena hänen kokemuksensa muodostuivat vahvemmiksi, ja hän alkoi ymmärtä niiden tarkoitusta. Suzy kertoo meille ihmisten ja avaruusolentojen kanssakäymisestä, telepatiasta, sielun kehittymisestä ja kierrosta elämien välillä sekä avaruusolentojen kulttuurista.

Hän käsittelee niin henkisyyden aspekteja kuin kehittynyttä avaruusteknologiaa ja tietoisuuden valoon liittyviä tieteellisiä konsepteja. Suzy on lentänyt pientä tiedustelualusta mielensä voimalla.

Mikä merkittävintä, Suzy Hansen valaisee osallistumistaan avaruusolentojen suunnittelemiin monitasoisiin koulutusohjelmiin ihmiskunnan auttamiseksi ja kehittämiseksi avaruusolentojen myönteisen agendan puitteissa. Hän hahmottelee kosmisten vapaaehtoisten inkarnoitumista kolmessa aallossa useiden vuosikymmenten aikana, elintärkeiden tehtävien hoitamiseksi planeetallamme. Hän kuvailee kokemuksiaan kosmisena kaksoissieluna, jolla on keskeinen rooli avaruusolentojen tehtävässä. Suzyn kokemukset korostavat keskinäistä yhteyttä laajempaan universaaliin perheeseen.

Suzy Hansenin workshop “Nukkuvien herättäminen! Mikä on Henkinen Elämäntehtäväsi tässä vaiheessa planetaarista evoluutiota?” pidetään sunnuntaina klo 13.15-14.45 luokassa 35, hinta 25€! Lämpimästi tervetuloa mielenkiintoiseen työpajaan!

 

Michelle Karén – Perulaisten Q’ero shamaanien muinaiset riitit (luento sunnuntaina klo 12.30–13.30, juhlasali, 2.krs, tulkataan suomeksi!)

Michelle KarenSuomalais-ranskalainen kirjailija Michelle Karén on julkaissut 7 kirjaa astrologiasta, elävästä ravinnosta ja joogasta ranskaksi, englanniksi ja suomeksi (Astrology for Enlightenment, Simon & Schuster NY), sekä henkisiä julkaisuja. Hän on kansainvälisesti kysytty konferenssipuhuja, jolla on asiakkaita 67 eri maassa. Hän vetää opettajana omaa shamaanikouluaan Yhdysvalloissa, perustuen saamaansa vihkimykseen Perun Q’ero mestarishamaaneilta. Hän järjestää mystisiä matkoja Peruun, Boliviaan, Irlantiin ja Intiaan. Kun hän ei ole matkustamassa maailmalla, hän elää Arizonassa, Helsingissä ja Ranskassa mestarikissa Socrateksen kanssa.

Konkistadorien valloitettua Perun, Inkojen jälkeläisistä koostunut Q’ero-heimo vetäytyi korkealla sijaitseville jäätiköille, jossa he eristyksissä muusta maailmasta pitivät perinteensä elossa yli 500 vuoden ajan.

Vuonna 1954 Altamesayok Don Manuel Quispe näki unen, että jos hänen heimonsa ei jakaisi tietoaan kanssamme, Pikkuveljien ja -Siskojen, maailma painuisi unohduksiin. Niinpä he laskeutuivat vuorelta ja valitsivat jotkut keskuudestamme vihittäviksi heidän salaisuuksiinsa.

Tavattuaan Altamesayok Doña Marian (ainoa 3:sen nainen maailmassa) Pisaqissa epätavallisessa tapaamisessa, unessa ja junan yhteentörmäyksessä viidakkoalueella, Michelle Karénia siunattiin tällä valinnalla. Hänestä tuli jumaläiti kolmen Q’ero lapsen suorittamassa perinteisessä hiustenleikkuu seremoniassa, ja hänelle opetettiin Q’ero-heimon muinaiset tiedot.

Tämä vaikutti häneen niin perusteellisesti, että hän on palannut Peruun toistuvasti joka vuosi yli vuosikymmenen ajan, tiedostaen että tämä perinne on erittäin eläväinen ja jatkuvassa kehitystilassa, soveltaen tätä tietoa kauniisti modernin elinympäristömme kasvaviin vaatimuksiin ja paineisiin.

Tämä pyhä voimallinen polku auttaa meitä puhdistamaan menneet karmiset painolastit yhdistämällä meidät kivien, puiden, eläinten ja kasvien elävään sieluun. Matkanteon ja unien kautta, se auttaa meitä pääsemään yhteyteen moniuloitteiseen olemukseemme ja vastaanottamaan arvokasta johdatusta arkipäivän elämäämme, samoin kuin tarkkoja vastauksia meitä askarruttaviin kysymyksiin. Mutta perimmäinen tavoite tällä matkalla on täydellinen läpinäkyvyys pyyteettömässä toiminnassamme ihmiskunnan hyväksi.

Michelle Karén pitää workshopin “Käytännön shamanistiset työkalut” sunnuntaina klo 14.30-16.30 luokassa 3D, hinta 33€. Sydämellisesti tervetuloa mukaan yhdistymään Äitimaahaan!

 

Graham Nicholls – ”OOBE – Kehosta irtautuminen” (luento sunnuntaina klo 13.45–14.45, juhlasali, 2.krs, tulkataan suomeksi)

Graham NichollsGraham Nicholls on kahden vuosikymmenen aikana tutkinut kehosta irtautumista huipputeknologiaa ja syvällistä tutkimusta yhdistelemällä. Hän on kehittänyt OOBE-harjoitteita ja niissä hyödynnettävää infraliminaalista äänimaailmaa sekä tutkinut parapsykologiaa yhdessä Rupert Sheldraken ja Dean Radinin kanssa. Häneltä on julkaistu kolme kansainvälistä teosta aiheesta.

Allani avautuva kaupunki näytti sykkivän elämää sen valojen välkkyessä puolihämärässä, valaistujen mainostaulujen ja katuvalojen luomassa värimaailmassa. Leijuin hiljaa tämän kaiken yläpuolella, tarkkaillen ihmisten virtaa, kukin matkalla omaan suuntaansa. Samalla oma fyysinen kehoni oli liikkumattomana toisella puolella kaupunkia, jotenkin etäällä ja ulkona mielestäni.

Laskeutuessani alas katutasolla tuntui oudolta ihmisten kävellessä lävitseni, minua näkemättä. Saatoin tuntea hetken heidän ilon ja surun tunteensa; vaikeutensa ja inspiraationsa. Katsoin ylös vanhoihin rakennuksiin ja vuosikymmenten aikana kertynyt historia kaikkine tunteineen vaikutti jotenkin hehkuvan niistä. Jollain tapaa aistin kaupungin sielun, kaikkien siellä asuvien ihmisten energiat ja kokemukset.

Kaikki ympärilläni vaikutti olevan avoinna etsinnälle; olipa se sitten ympärilläni kävelevien ihmisten elämänkuva tai ylläni avautuvien tähtien kauneus. Nousin jälleen ylös taivaisiin, tavoitellen täydellisen vapauden kokemusta matkatessani painottomana ja näkymättömänä. Liikuin nopeammin ja nopeammin, riemun tunteen täyttäessä minut, kunnes olin keskellä kuutamoista pilveä, joka näytti puolihämärässä liki purppuraiselta. Antautuessani puhtaan autuaalliselle tunteelle olla kehoni asettamien rajoitusten ulkopuolella, pohdin voimavaroja joita tällainen kyky mahdollistaa. Tiedon voimaa, “ettemme ole vain fyysisen kehomme ilmentymiä” kuten Robert Monroe asian ilmaisi.

Satojen kehostairtautumiskokemusten aikana, joita minulla on ollut viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, olen usein täynnä kunnioitusta pysähtynyt miettimään, mitä oikeastaan olen todistamassa. Näinä syvällisinä hetkinä olen saavuttanut ymmärryksen siitä, että nämä kokemukset ovat yksi perustavanlaatuisimmista, joita meillä voi elämässämme olla. Hämmästelyni alkoi jo 12-vuotiaana poikana, kun ensimmäisiä kertoja koin ohikiitäviä kokemuksia kehoni ulkopuolelta. Nämä ensimmäiset kokemukset, vaikkakin lyhyitä ja vaikeita määritellä, avasivat mieleni mahdollisuudelle, ettei tajuntamme olisikaan sidottu fyysisiin raja-aitoihin.

Luennolla ja workshopissa pääset syventymään astraaliprojektion hämmästyttävään maailmaan. OOBE antaa meille mahdollisuuden siirtyä hetkessä mihin tahansa maailmankaikkeudessa, tehdä havaintoja ajasta ja jopa ajasta riippumatta, sekä saada kosketuksia toisenlaisiin todellisuuksiin. Kaikki tämä voi vapauttaa meidät fyysisestä kuolemanpelosta ja muuttaa perustavalla tavalla käsityksiämme maailmankaikkeudesta. www.grahamnicholls.com

Graham pitää myös workshopin sunnuntaina klo 15.00–16.30, luokassa 35. Aiheena Kehostairtautumiskokemusten luotsaaminen, hinta 20€. Tulkataan suomeksi. Tervetuloa mukaan tutustumaan elämän mysteereihin!

 

Jeena Rancken – Yllättävä yliluonnollinen kokemus (luento sunnuntaina klo 15.00–15.45, juhlasali, 2.krs)

Jeena Rancken, kuva Jukka SalmiJeena Rancken on sosiaalipsykologian tohtori ja Sweet Jeena and her Sweethearts -nimisen rockabilly-yhtyeen solisti. Hän on tehnyt tieteellisen uransa yliluonnollisia kokemuksia ja niiden vaikutuksia tutkien. Syksyllä 2017 ilmestyi väitöskirja ”Yliluonnollinen kokemus. Tulkinta, merkitys ja vaikutus” (Vastapaino). Kyseessä on ensimmäinen kattava tieteellinen perusteos, jossa paneudutaan yliluonnolliseen kokemukseen ja sen vaikutuksiin.  Teos on saanut osakseen huomattavan valtakunnallisen mediahuomion.

Yliluonnollisiksi kutsutuissa kokemuksissa on sekä universaaleja, eri aikakausina ja eri kulttuureissa toistuvia piirteitä, että paikallisia ja yksityisiä piirteitä. Useimmissa kulttuureissa tunnetaan ennekokemukset, kehosta poistumiset, ufot ja humanoidit, sekä mitä värikkäin kirjo erilaisia yliluonnollisia voimia ja olentoja.

Yliluonnollisiksi tulkitut kokemukset ovat yllättävän yleisiä kokemuksia, koska jopa n. 10–18 % väestöstä raportoi kokeneensa niitä, kun kysytään joistakin yksittäisistä kokemuksista ja laajalla jatkumolla kysyttäessä niitä ilmoittaa kokeneensa jopa 50% vastaajista.

Yliluonnollinen kokemus on edelleen melko tabu puheenaihe arkipäivän elämässä. Sen vuoksi ihminen saattaa jäädä melko yksin poikkeuksellisen kokemuksensa kanssa, ellei hänellä satu olemaan aiheesta kiinnostuneita ihmisiä tuttavapiirissään.

Tästä huolimatta yliluonnollisilla kokemuksilla on yleensä kertojien elämään myös monenlaisia vaikutuksia, jotka voivat muodostua positiivisiksi, negatiivisiksi tai neutraaleiksi. Joskus yllättävällä yliluonnollisen tulkinnan saavalla kokemuksella näyttäisi olevan voimaa mullistaa kokijansa elämä tavalla, johon maallinen kokemus ei kykene.

Luennolla tarkastelemme erilaisia yliluonnollisia kokemuksia, niiden piirteitä, sisältöjä ja vaikutuksia ihmisten elämässä.

 

Alexander Jalo – Värähtelyn laki ja luomisen musiikki (luento sunnuntaina klo 16.00–16.45, juhlasali, 2.krs)

Alexander JaloAlexanderin taustalla on pitkä ura yrityselämässä, mutta hänen todellinen intohimonsa on pienestä pitäen ollut tutkiminen ja oppiminen. Aihealueet ovat vaihdelleet henkimaailman asioista kvanttifysiikkaan, taloustieteistä historiaan ja geopolitiikasta salaliittoteorioihin. Lopulta vuonna 2008 intohimo voitti taloudellisen menestyshalun ja hän myi sijoituksensa ryhtyen vapaaksi taiteilijaksi. Kaikkeen perehtyminen voi tieteessä olla uskottavuusongelma, mutta kirjailijana se on voimavara. Kyse on holistisesta maailmankuvasta.

Esoteerinen tieto on tarjonnut selityksen olemassaololle, mutta konkretian puutteessa se on herättänyt enemmän kysymyksiä kuin antanut vastauksia. Tämä esitelmä pyrkii konkretisoimaan monia tunnettuja väittämiä. Kokonaisluvut ja Fibonaccin sarja muodostavat yhdessä yksinkertaisen kokonaisuuden, joka kuvaa materiaa ja universumia erottamattomana symmetriana ajan ja avaruuden sekä energian ja muodon välillä. Luonnossa monimutkaisilta vaikuttavat kokonaisuudet yksinkertaistuvat geometriseksi muodoksi, joka yhdistää mm. musiikin teoriaa harmoniasta, DNA:ta, aivoja ja Universumin rakennetta. Nämä kaikki ovat esitelmässä esillä konkreettisina esimerkkeinä.

 


Seminaaritila 1M esiintyjät Sunnuntai 14.10.2018

Pauli Liikala – Viidennen asteen yhteyksiä (luento sunnuntaina klo 11.30–12.15, luokka 1M, 1.krs)

Pauli LiikalaOlen eläkkeellä oleva Kauppatieteiden maisteri. Olen ollut kiinnostunut rajatiedosta jo nuoresta pitäen. Olen hankkinut elämäni varrella tietoa näistä asioista pääasiassa lukemalla rajatietoon ja henkisyyteen liittyviä kirjoja. Omat henkiset kokemukseni olen saanut eläkevuosinani erilaisten energiahoitojen ja regressioterapioiden yhteydessä. Ne ovat avanneet omia henkisiä kykyjäni, joista intuitio on kehittynyt voimakkaimmin. Olen kirjoittanut eläkevuosinani 4 kirjaa. Vedän RTV:ssä haastatteluohjelmaa Paulin pakeilla.

Kerron esitykseni aluksi viime syksynä ilmestyneen kirjani Viidennen asteen yhteyksiä synnystä ja miten olen saanut kerättyä nämä 41 kertomusta ufo- ja humanoidikohtaamista. Kerron myös, miten olen jäsentänyt nämä kertomukset hyödyntäen ufotutkija Hynekin luokittelua ufo- ja humanoidikohtaamisista.

Esittelen kontaktihenkilöiden kertomia kuvauksia heidän näkemistään lentolaitteista (UFO) ja ilmiöistä, jotka liittyvät niiden näkemiseen.

Esittelen myös millaisia humanoideja ja muita vieraiden sivilisaatioiden edustajia kirjassa esiintyvät kontaktihenkilöt ovat tavanneet ja mistä nämä vierailijat ovat tulleet. Mukana on myös piirroksia näistä vieraista.

Esitän esitykseni lopuksi omat näkemykseni näistä ilmiöistä, vierailujen syystä ja miten omat tähteläistaustamme ovat niihin vaikuttaneet. Ehkäpä nämä vierailijat ovatkin peräisin kontaktihenkilöiden kotiplaneetoilta?

Esitykseni jälkeen on mahdollisuus ostaa kirjaani messuhintaan 20 euroa ja saada kirjaan omistuskirjoitukseni.

 

Tuomas Kytömäki – Kurkistus salaisiin avaruusoperaatioihin (luento sunnuntaina klo 12.30–14.00, luokka 1M, 1.krs)

Tuomas KytömäkiTuomas Kytömäki on luonnon parantavasta voimasta, hyvinvoinnista sekä avaruudesta kiinnostunut media-alan moniosaaja ja luennoitsija. Hänellä on pitkä historia tv:ssä ja radiossa, ja yksi hänen tuotannoistaan on paljon kiitosta saanut Suomen ensimmäinen slow tv -sarja Lapin lumo.

Tuomas on myös toinen isännistä suositussa InspiRadio-podcastissa.

Tuomas on ollut pitkään kiinnostunut ravinnon ja elämäntapojen vaikutuksista jokapäiväiseen elämään, ja hän puhuu tiedostavasta läsnäolosta, luontoyhteydestä sekä ihmisen rajattomasta potentiaalista. Hänen inspiroivilla luennoillaan saat avuksesi konkreettisia vinkkejä, työkaluja ja oivalluksia.

Tuomaksen luennoille tullaan viihtymään, sillä hänen rento ja humoristinen tyylinsä tuo hyvän mielen.

”Meillä on jo teknologia toimittaa E.T. kotiin ja välineet matkustaa tähtienvälisessä avaruudessa”, totesi Lockheed Martinsin (yksi isoimmista lentokoneiden ja avaruustekniikan valmistajista) entinen johtaja, Ben Rich, jo yhdeksänkymmentä luvulla.

Mitä jos avaruusteknologian kehitys ei loppunutkaan 70-luvun kuulentoihin?

Henna Länsipää – Aivot narikkaan, nautinnon aallot (luento sunnuntaina klo 14.30–15.30, luokka 1M, 1.krs)

Henna Länsipää by Päivi VanhataloHenna Länsipää on inspiroiva kouluttaja, valmentaja, autenttinen oman elämänsä monitaituri ja hyvinvointiyrittäjä. Natural High Healing Festivaalin ja Power to BE you tapahtumien päätuottaja ja ideannikkari.

Heitä hetkiseksi aivot narikkaan ja hyppää nautinnon aalloille tämän luennon myötä.
Otamme usein asiat liian vakavasti, yliajattelemme, kontrolloimme, puhumme itsestämme alentavasti, emme osaa rakastaa, emmekä varsinkaan hypätä nautinnon aalloille, silloin kun niin haluaisimme. Tämä nostattava inspiroiva aktiiviluento antaa paljon ajateltavaa, se herättää ja saa meidät suhtautumaan elämäämme astetta nautinnollisemmin. Tervetuloa mukaan!

 

Kalevi Riikonen – Kohti kosmista kansalaisuutta (luento sunnuntaina klo 15.45–16.45, luokka 1M, 1.krs)

Kalevi RiikonenKalevin lapsuus oli maaseudulla Pohjois-Savossa. Opiskelun jälkeen toiminta eteni mekaanisen puunjalostusteollisuuden kautta itsenäisen elämäntapayrittäjän toimintaan v. 1994 alkaen vuoteen 2015 saakka. Henkisemmän rajatiedon asioiden tutkimisen herätteen saatuaan hän liittyi aktiivijäsenenä useampiin alalla toimineisiin ryhmiin v. 1985 alkaen. Ensimmäisen kirjan: Universaalista Opetusta Kosmoksesta (1993) julkaisemisen jälkeen kaikenkattava, alati laajeneva kosminen elämäntapa tuli esille mm. kurssien sisällöissä.

Kohti Kosmista Kansalaisuutta – teema antaa ajattoman rajalliset mahdollisuudet omakohtaiseen itsetutkiskeluun jokaiselle, omassa tämänhetkisissä arkiarvoissaan. Muutoksen ajan pyörteilyssä yksilön sisäiset arvot kyseenalaistuvat nopeasti muuttuvien ulkoisten ehdollistamien energiapaineesta. Ennen koettu ”tuttu ja turvallinen ei toimikkaan.

Se, kuinka hyvin me tunnistamme yksilöminuutemme sielulliset voimavarat ja miten tietoisuuden osaamisemme on otettavissa hallittuun käyttöömme. Mitä erilaisia vaihtoehtoja ympärillämme avautuu toisten kanssamatkaajiemme verkottumisen tietotaitojen kautta.

Luennon kiteytetyssä teemassa sivutaan, sekä Valo Elämän Yhdistäjänä, että nyt juuri ilmestyneen ”uunituoreen” Kohti Kosmista Kansalaisuutta – uuden kirjan sisältöä. Ensimmäinen näistä kirjoista on suurelta osin oma elämänkerrallinen kartoitus ja kooste kaikesta siitä kokemusten kautta saadusta henkisestä sielutietoisuuden pääomasta, mitä 22 vuoden välissä tapahtui (UOK yhdistelmäkirjan jälkeen). Jälkimmäisen sisällys toteutui suurelta osin myös toimittajan ominaisuudessa, käsittäen eri henkilöiden ja elämän osaajien ajankohtaisia ”kultakimpaleita” todelliselle laatutietoiselle oman sielupolkunsa matkaajalle. Molempien kirjojen esipuheet on tehnyt kansainvälistä visuaalisen viestinnän aktiviteettiä edustanut TV-elokuvien tuottaja / ohjaaja Juhan af Grann. Hän kiteyttää yhteen KKK – kirjan esipuheessaan: ”Asiat, jotka koemme juuri nyt”. Juhan af Grannin tuottamien elokuvien sarja: ”The New Apocalypse – Mankinds Last Exodus” oli kimmokkeena Washington Postin artikkelille, jossa kehotetaan ottamaan extraterrestriaaliset tutkimukset tosissaan. Tiedemiehet olivat samaa mieltä ohjelman tuottajan kanssa voimakkaasta ja perusteellisesta maailman kuvan muutoksesta.

www.tahtitieto.fi    www.facebook.com/kosminenkommando/

 


Luokka 4T esiintyjät Sunnuntai 14.10.2018

Merja Valve – Johdanto äänen voimaan ja hoitava konsertti (sunnuntaina klo 11.00–11.45, luokka 4T, 4.krs)

Merja ValveMerja Valve, MuM (saksofoni), Reiki Master, Sound Healing hoitaja/kouluttaja, joogaohjaaja sekä Vedic Art opettaja on jo lapsesta asti ollut yhteydessä näkymättömään maailmaan ja kulkenut henkistä tietä jalat kuitenkin tiukasti maanpinnalla. Hän koki uranvaihdoksen hoitavien äänien pariin, kun hän tällä menetelmällä selätti oman tinnituksensa ja voimaantui loppuunpalamisen jäljiltä. Hän opettaa Sound Healingia koulutuksessaan sekä auttaa ihmisiä voimaantumaan hoidoissa, valmennuksissa, hoitavissa konserteissa, kursseilla ja retriiteissä (seuraava retriitti on lokakuussa Kreetalla). Hän haluaa tuoda tietoisuuteen miten omalla äänellä voi nostaa värähtelyään ja hoitaa itseään. Hänellä onkin verkkokursseja aiheesta. Merjan löydän paikalta 352-353 , missä hän myy esim. kulhoja ja kosheja ja hoitavia äänirautoja. Tule tutustumaan!  joogaava-musiikinmaisteri.fi

Kun ihminen voi hyvin, hän soi kuin kauniisti soittava orkesteri. Jokainen orkesterin jäsen tuo kokonaisuuteen harmoniaa. Stressin hiipiessä alkaa epävireisyys vaivata ja pitkään jatkuessaan se tuo tullessaan sairauksia. Koska kaikki värähtelee, niin voimme myös virittää ja hoitaa itseämme värähtelyllä!

Kuulet pienen johdannon äänen voimasta ja saat kokea, miten nämä harmoniset värähtelyt vaikuttavat kehossasi ja tietoisuudessasi. Saat vinkkejä, miten voit arjessasi helposti ja vaivattomasti hoitaa itseäsi ja tulla hiljaiseen tilaan, josta kaikki kumpuaa.

Merja laulaa yläsävellaulua monochordin (Pythagoraan kehittämä soitin) säestämänä tiibetiläisten- ja kristallikulhon lisäksi. Nämä harmoniset värähtelyt saavat kehon nesteet liikkeelle ja rentouttavat. Kehosi on viisas ja äänet menevät juuri sinne, minne niitä eniten tarvitset. Tämä hoitava konsertti ladataan sydänenergialla niin että sinun on helpompi rakastaa ja hyväksyä itsesi.

Tervetuloa!

Mikäli haluat etukäteen tutustua hoitavan äänen voimaan, niin käy tututstumassa blogiini:

http://joogaava-musiikinmaisteri.fi/blogi/

kotisivu: https://valve.verkkokurssi.net

 

Sanni Nevalainen – Työkaluja enkelityöskentelyyn arkkienkeli Metatronin johdolla (meditaatio su klo 12.00–13.00, luokka 4T, 4.krs)

Sanni Nevalainen by Paula ArtesKTM, Enkelikoulun pitäjä, Uuden Ajan Henkinen valmentaja, Valon Taiteilija, Suggestoterapeutti SHY.

Olen pitänyt yli 10 vuotta päätoimisesti enkelikoulua, opettanut Reikiä ja Karunaa sekä tehnyt energiahoitoja. Kirjani Enkeleiden matkassa tuli markkinoille huhtikuussa, sen kustantaja on Viisas Elämä. Lisäksi Intuitio-korttien kuvat ovat maalauksiani. www.valonvoimaa.fi

Meditaation tarkoitus on avata tai voimistaa yhteyttäsi enkeleihin, ylösnousseisiin mestareihin, yksisarvisiin ja lohikäärmeisiin. Moni heistä on mukana sekä lauantaina että sunnuntaina.

Sunnuntaina voimistetaan yhteyttä upeaan, voimakkaaseen arkkienkeli Metatroniin. Kanavoin häntä ja saamme lahjoja ja työkaluja, jotka auttavat sinua jatkossa enkeleiden kanssa ja myös omassa elämässäsi.

Sydämellisesti tervetuloa!

 

Paula Artes – Hoitava enkelimeditaatio (sunnuntaina klo 13.30–14.30, luokka 4T, 4.krs)

Paula ArtesIloinen, aurinkoinen, hyväsydäminen, ihana, luotettava, helposti lähestyttävä. Näin olen kuullut minusta sanottavan. Tähän voisin lisätä, kahden ihanan pojan äiti ja hauskan Daru-koiran omistaja. Sydäntäni lähellä ovat luonto, lapset, eläimet, ja ihmisten hyvinvointi. Aistin, näen ja tunnen paljon erilaisia energioita ympärilläni. Olen erityisen herkkä ja siitä on tullut arvokas lahja ja työkalu matkalleni. Saamani lahjat ovat tärkeä osa elämääni, joita käytän suurella ilolla työssäni ja elämässäni.

Meditaatiohetket ovat olleet itselleni mieletön apu hiljentyä sydämeni äärelle. Nyt saan mahdollisuuden jakaa sinun kanssasi hoitavan enkelimeditaatiohetken.

Ihanat Enkelit ja minä ohjaamme sinut lempeästi hoitavan enkelimeditaation pariin.

Meditaatiossa tulet saamaan juuri sellaisen energialatauksen, joka sinulle on parhaaksi sillä hetkellä. Hoitavassa enkelimeditaatiossa mm. Voimistamme ja avaamme sinun ihanaa sydäntietoisuuttasi sekä laajennamme rakkauden ja lempeyden energiaa kehoosi ja mieleesi. Pääset tekemään oman enkelimatkan tämän hoitavan ja rentouttavan enkelimeditaation avulla. Kiire, stressi ja huolet hälvenevät ja jäljelle jää tasapainon ja rauhan tila.

Tervetuloa kokeilemaan ja tunnustelemaan, mitä tämä meditaatio tuo juuri sinulle.

Rakkaudella, Paula ja Rakkaudenenkelit <3

www.valonsielu.fi

 

Harriet Piekkola – Sielunkumppani – Parisuhde (luento sunnuntaina klo 15.00–16.30, luokka 4T, 4.krs)

Harriet PiekkolaOlen meedio ja mediaalinen voimavarakouluttaja®. Olen työskennellyt ihmisten auttajana ja kouluttajana 17.v henkimaailman kanssa valossa ja rakkaudessa. Meedion tärkein tehtävä on todistaa, elämän jatkuminen kuoleman jälkeen ja auttaa ihmisiä omassa kasvussaan niin ihmisenä kuin henkisissä asioissa. Olen kirjoittanut kirjan Jutta Gustafsberg kanssa “Mielen päällä”, joka lempeästi ohjaa oivalluksiin kasvussa, oman elämänkokemuksensa kautta. Toimin johtokunnassa kansainvälisessä International Spiritualist Federation (ISF) yhdistyksessä. Ympäri maailmaa tulevat henkiset ihmiset kokoontuvat yhteen, kerran vuodessa, jossain päin maailmaa, viettämään yhteistä seminaaria. www.theisf.com

Sielunkumppani, parisuhde ja erilaiset suhteet, ymmärrys, löytäminen ja säilyttäminen.

Onko ihminen kokonainen vasta kun hän löytää sen toisen puoliskonsa?

Miten löydän kumppanin, mitä minun pitää tehdä asioiden eteen. Ymmärtääkseni omaa itseäni ja antamalla luvan muutoksiin itsessäni, voin kasvaa rakkaudessa ja vastaanottaa rakkautta.

Oivallusten kautta olen valmis, valmis vastaanottamaan sielunkumppanin – ihmissuhteen tai eläinkumppanin vai onko tarkoitukseni kulkea tämä elämä itseni kanssa.

Yhteistyö toisten kanssa vaatii kuuntelemista ja vastaanottamista, mikään ei ole minulta pois, vaikka joku olisi jo oivaltanut paljon enemmän kuin minä itse. Minun ei tarvitse kokea kaikkea sitä mitä joku muu on kokenut ja oivaltanut ja näin hän auttaa omalla kokemuksellaan muita.

 • Miten minä ymmärrän roolini, miten näen toisten roolit
 • Naisen ja miehen välinen dynamiikka, ihmissuhde energia
 • Rakkaus vain on, mutta ihmissuhteet perustuvat toiveille ja ennakko-odotuksille
 • Harjoituksia

* Valmiita vastauksia ei ole, mutta voin antaa vihjeitä, miten sinä voit toimia uudella tavalla, löytääksesi Sielunkumppanin tai miten säilytät hyvän ihmissuhteen, sinä teet työt *

 


Luokka 3D esiintyjät Sunnuntai 14.10.2018

Kabbalah Centre – Nanoteknologia – ota fyysinen maailma haltuusi! (luento sunnuntaina klo 11.00–11.45, luokka 3D, 3.krs)

Kabbalan mukaan tiede ja henkisyys eivät kilpaile keskenään. Molemmat ovat erilaisia lähestymiskulmia samoihin asioihin ja sen vuoksi ne täydentävät toisiaan.

Tiedemaailman havainnointi- ja mittausmenetelmien jatkuva parantuminen ovat viime aikoina alkaneet nopeasti paljastamaan kabbalan viisaudessa jo pitkään esitettyjä universaaleja elämän periaatteita ja kaiken olemassa olevan rakenteita. Hyödymme kiihtyvällä vauhdilla monenlaisten teknisten läpimurtojen mahdollistamista uusista keksinnöistä.

Nanoteknologia on yksi kuumimmista tieteen tutkimusalueista. Se on pakottanut muuttamaan perinteisiä ajattelumalleja ja samalla mahdollistanut lukuisia elämänlaatua parantavia käytännön toteutuksia. Vaikka sen sisältämät konseptit saattavat kuulostaa monimutkaisilta, todellisen henkisen viisauden ymmärtäneet kabbalistit ovat puhuneet samoista ilmiöistä jo vuosituhansien ajan. Molempia lähestymistapoja yhdistää tavoite kontrolloida fyysistä maailmaa ja elämää kaikilla tasoilla.

Kabbalah Centren Nano-kirja esittää havainnollisella ja käytännöllisellä tavalla sillan tämän päivän tieteen ja vanhan henkisen viisauden välillä. Tule kuuntelemaan maistiaisia ensi vuoden alussa suomeksi julkaistavasta kirjasta.

Puheenvuoron pitää Kabbalah Centren Suomen opiskelijaryhmä. www.kabbalah.fi

 

Bracon äänitapahtuma (Braco’s Voice, sunnuntaina klo 12.00–13.00, luokka 3D, 3.krs) 5€

Bracon ääniVuonna 1995 Braco otti elämäntehtäväkseen jakaa erikoista lahjaansa ihmisille. Hän jakaa sitä katseensa välityksellä yleisötapahtumissa, internetin livestream lähetyksissä sekä nauhoitetun äänensä välityksellä.

Bracon Äänitapahtumassa (Braco’s Voice) Braco ei ole henkilökohtaisesti läsnä, tilaisuudessa soitetaan hänen kroatiankielinen noin 10 minuutin nauhoitettu puheensa.

Bracon äänen positiivisista vaikutuksista on lukuisia kertomuksia ihmisten vierailtua Bracon Zagrebin keskuksessa ja Euroopan kaupunkien Braco`s Voice tapahtumissa. www.braco.me/en/media/a rticles/detail/103/

Huom! Sisäänpääsy on sallittu 18 vuotta täyttäneille ja odottaville äideille, joiden raskaus on kestänyt vähemmän kuin 12 viikkoa.

Info: www.braco.me 
braco.finland@gmail.com
puh. +358 (0) 4148 92908 (Finnish, English, German)

 

Seppo Laaksonen – Läsnä Rakkaudelle (luento sunnuntaina klo 13.15–14.15, luokka 3D, 3.krs)

Seppo LaaksonenSeppo Laaksonen on henkinen valmentaja, uuden ajan shamaani, joka ei mielellään itseään lokeroi minkään termin alle.  Hän uskoo kaiken voiman tulevan sisältään ja käyttämämme tekniikat, rituaalit, ym. muodot ovat apuvälineitä, joiden käytöstä meidän tulee oppia pääasiassa se, että emme tarvitse näitä apuvälineitä. Ne ovat hyviä ja toimivia matkallamme, mutta rajoittavat sieluamme ja energiaamme toimimasta vapaasti. Kaikki on meissä. Tärkeintä on, että elämme avoimen muodottomasti sydän auki rakkauden energiassa.

Tämä hetkisen maailmankuvani mukaan me elämme pääasiassa muille kuin itsellemme. Oletamme, että meiltä odotetaan tietynlaista käytöstä ja tietynlaista elämää. Tämä ajaa meidät väistämättä materialistiseen oravanpyörään, jossa loppujen lopuksi teemme asioita kaikkien muiden paitsi itsemme ehdoille. Pyrimme olemaan hyviä yhteisön jäseniä… ja hyvä näin, vai onko? Olemmeko onnellisia? Nautimmeko elämästämme? Elämmekö tässä ja nyt? Vai suuntaammeko kaikessa tulevaan? Tätä pysähdyin miettimään…

Elämäni muuttui täysin, Business-elämä vaihtui elämään itseäni varten ja onnen tunteet vaihtuivat kestävään onnellisuuteen. Minä elin omilla ehdoillani tämän yhteiskunnan jäsenenä. Pelot hyljinnästä eivät toteutuneet, pikemminkin päinvastoin. Minut huomattiin ja minun seuraani hakeuduttaan, koska minusta huokuu tasapaino ja rakkaus itseäni kohtaan, joka tarttuu lähellä oleviin ihmisiin. En ollutkaan itsekäs ihminen, vaan päinvastoin. Samalla ympäristöni otti myös askeleen kohti välittämistä, kohti rakkautta. Minä huomasin olevani onnellinen mies, joka näkee kauneutta kaikkialla.

Mitä minulle oikein oli tapahtunut, olinko kokenut jotain ainutlaatuista vai oliko tämä muidenkin saavutettavissa. Toki tämä oli kaikkien saavutettavissa, mutta miten…

aloin tutkia yhä enemmän itseäni ja ympäristöäni ja löysin keinot, miten ainakin minä pystyn helpottamaan tietäni. Kaikessa yksinkertaisuudessa on kyse asenteesta, avoimuudesta itselleen, energian tunnistamisesta ja mielen rauhasta, jota pystyy hankkimaan hengitys- ja kehonharjoituksilla, kyse on kokonaisuudesta.

Vaikka se on vain minun totuuteni niin, olen vakuuttunut, että se auttaa myös muille. Olen huomannut sen vetämilläni Walo (Way of Love) valmennuksilla. www.facebook.com/tasapainontie

 

Michelle Karén workshop – Käytännön shamanistiset työkalut (sunnuntaina klo 14.30–16.30, luokka 3D, 3.krs, tulkataan suomeksi) 33€

Michelle KarenSuomalais-ranskalainen kirjailija Michelle Karén on julkaissut 7 kirjaa astrologiasta, elävästä ravinnosta ja joogasta ranskaksi, englanniksi ja suomeksi (Astrology for Enlightenment, Simon & Schuster NY), sekä henkisiä julkaisuja. Hän on kansainvälisesti kysytty konferenssipuhuja, jolla on asiakkaita 67 eri maassa. Hän vetää opettajana omaa shamaanikouluaan Yhdysvalloissa, perustuen saamaansa vihkimykseen Perun Q’ero mestarishamaaneilta. Hän järjestää mystisiä matkoja Peruun, Boliviaan, Irlantiin ja Intiaan. Kun hän ei ole matkustamassa maailmalla, hän elää Arizonassa, Helsingissä ja Ranskassa mestarikissa Socrateksen kanssa.

Michelle Karén jakaa muinaiset, mutta erittäin käytännölliset shamanistiset työkalut tehokkaaseen, eleganttiin ja helppoon kohtaamiseen modernin elämämme haasteisiin. Hän opettaa meille, kuinka avata pyhä tilamme, puhuu alttareiden voimasta ja vihkii meidät matkoihin liittyvään prosessiin, samoin kuin ymmärtämään öisiä uniamme. Tervetuloa mukaan!

 


Luokka 3K esiintyjät Sunnuntai 14.10.2018

Takaisin juurille – Avoin keskustelupaneeli – Teemu Kassilan vetämänä (sunnuntaina klo 11.30–13.00 ja 13.30–14.30, luokka 3K, 3.krs)

otsikko lienee mytologiselta merkitykseltään jotakin, jonka kaikki suomalaiset tuntevat. Mutta onko meille kulttuurina muiden kulttuurien joukossa olemassa jotain sellaista erityisominaisuutta tai mahdollisesti ikiaikaista viisautta, joka olisi merkityksellistä vielä tämän päivän ongelmissa.

Paneelin keskustelijat tulevat pohtimaan tuota em. kysymystä omien erityistaustojensa kautta. Heidän omat kokemuksensa ja heidän monikulttuuriset henkiset taustatietonsa saattavat olla juuri se tärkeä kadonnut lenkki avattaessa tätä kauan peräänkuulutettua mysteeriovea.

Mukana uskontotieteen Professori emeritus Juha Pentikäinen, naistutkimuksen Professori emerita Kaarina Kailo, Tietokirjailija Pertti Seppälä, Ruusu-Ristin puheenjohtaja Jarmo Anttila, kirjailija Susanna Salo, kirjailija Klaus Rahikainen ja terapeutti Teemu Kassila.

 

Elisa Makkonen – Myötätuntoinen vuorovaikutus – kuinka kohtaan itseni ja muut empaattisemmin? (luento sunnuntaina klo 15.00–16.30, luokka 3K, 3.krs)

Elisa MakkonenElisa Makkonen on Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (RVO). RVO-koulutus perustuu NVC-filosofiaan (Nonviolent Communication), joka on psykologian professori Marshall B. Rosenbergin kehittämä vuorovaikutusprosessi, joka tähtää yhteyden luomiseen ja ylläpitämiseen erityisesti haasteellisena koetuissa tilanteissa. Prosessin avulla on mahdollista ilmaista rehellisesti, mitä itsessä tapahtuu ja kuunnella empaattisesti, mitä muissa tapahtuu.

Luennolla tutustutaan siihen, mitä myötätuntoinen vuorovaikutus tarkoittaa ja miten sitä voi toteuttaa jokapäiväisessä elämässä.

 

 

 

 


Luokka 35 esiintyjät Sunnuntai 14.10.2018

Sini-Kukka Ruoho – Enkelit osana kosmosta (luento klo 11.30–13.00, luokka 35, 3.krs)

Sini Kukka RuohoSini-Kukka Ruoho on valokuvaaja, Tähteläiset-lehden avustaja, kosminen kontaktihenkilö. Hän toimii linkittäjänä materiaalisen ja henkisen maailman välillä auttaen ihmisiä löytämään ja ymmärtämään omaa henkistä valoaan.

Kontaktihenkilön omakohtainen näkemys siitä, mitä ja millaisia enkelit ovat. Kuinka
enkelit ovat osa kosmisen ykseyden kenttää.

 

 

 

 

Suzy Hansen workshop – Nukkuvien herättäminen! Mikä on Henkinen Elämäntehtäväsi tässä vaiheessa planetaarista evoluutiota? (sunnuntaina klo 13.15–14.45, luokka 35, 3.krs, tulkataan suomeksi) 25€

Suzy HansenSuzy Hansenilla on 44 vuoden kokemus UFO havaintojen tutkimuksessa ja hän on puheenjohtajana Uuden-Seelannin UFOCUS tutkimusverkostossa.  Häneltä on ilmestynyt teos ‘The Dual Soul Connection – the Alien Agenda for Human Advancement’, (yhteistyössä amerikkalaisen astrofyysikon Tri Rudy Schildin kanssa), joka käsittelee hänen kosmisia elämänkokemuksiaan ja ufokontaktejaan.  Suzy on koordinaattorina CommunicatorLink-asiantuntijaryhmässä, joka tarjoaa kannustusta & tukea ufokokijoille ja ufosiepatuille ympäri maailmaa. Suzyn työn keskipisteessä on ‘nukkuvien herättäminen’!

“Monet ihmiset kertovat minulle: Olen valmis auttamaan planeettaamme/ihmiskuntaa evoluutiossaan, mutta mitä minun tulisi tehdä? Keskustelemme kuinka voimme löytää keskeiset henkiset elämäntehtävämme.  Kuinka ymmärrämme tulevaisuuden elämänpolkumme kaaottisina maailmanaikoina?  Paljastan avaruusvieraiden viestejä ja neuvoja ihmiskunnan henkiseen heräämiseen meidän aikanamme.”

 

Graham Nicholls workshop – Kehostairtautumiskokemusten luotsaaminen -workshop (sunnuntaina klo 15.00–16.30, luokka 35, 3.krs, tulkataan suomeksi) 20€

Graham NichollsGraham Nicholls on kahden vuosikymmenen aikana tutkinut kehosta irtautumista huipputeknologiaa ja syvällistä tutkimusta yhdistelemällä. Hän on kehittänyt OOBE-harjoitteita ja niissä hyödynnettävää infraliminaalista äänimaailmaa sekä tutkinut parapsykologiaa yhdessä Rupert Sheldraken ja Dean Radinin kanssa. Häneltä on julkaistu kolme kansainvälistä teosta aiheesta.

Workshopissa pääset syventymään astraaliprojektion hämmästyttävään maailmaan. OOBE antaa meille mahdollisuuden siirtyä hetkessä mihin tahansa maailmankaikkeudessa, tehdä havaintoja ajasta ja jopa ajasta riippumatta, sekä saada kosketuksia toisenlaisiin todellisuuksiin. Kaikki tämä voi vapauttaa meidät fyysisestä kuolemanpelosta ja muuttaa perustavalla tavalla käsityksiämme maailmankaikkeudesta.

 

 


Luokka 36 esiintyjät Sunnuntai 14.10.2018

Sari Anneli – Sisäinen ja ulkoinen tietoisuus (luento sunnuntaina klo 11.00–11.45, luokka 36, 3.krs)

Sari Anneli TurunenKaksoisliekkirakkauden (sielunpuolikas) löytänyt kolmen lapsen äiti. Herkkä, intuitiivinen, selvänäköinen, selväkuuloinen, selvätuntoinen. Kyky auttaa ihmisiä ja henkiä ainutlaatuisella ja persoonallisella tavalla. Aito, oma persoonallinen itsensä. Yrittäjäksi 2018.

Mitä on elää tietoisena elämää nyky-yhteiskunnassa? Mitä olen? Olenko pelkkä fyysinen kuori, olenko sielu, olenko henki, olenko tuota kaikkea? Miksi minun pitäisi nimittää itseäni?

Mitä on tietoisuus? Miten se määritellään? Onko se näkyvää, tuntuvaa, haisteltavaa, maisteltavaa? Missä tietoisuus sijaitsee? Voiko sille määritellä sijaintia?

Tule kokemaan intuitiivin matkassa ainutlaatuinen luento tietoisena elämisestä. Saat luennolta matkaasi tunnusteltavaa omasta itsestäsi, mahdollisesti löydät luennolla itseäsi vielä lisää.

Luennolla mahdollisuus olla koekaniinina, mikäli se luennolla intuitiivisesti tulee tarpeelliseksi. Koekaniini pääsee kokemaan ja tuntemaan fyysisesti tietoisen elämää. Tule, koe ja vie mukanasi kotiin pohdittavaa positiivisella fiiliksellä.

Nauti ainutlaatuinen 45 minuuttinen erilaisella luennolla, mitä olet ennen kokenut. www.sariturunen.wordpress.com

 

Pirjo Hutchings – Henkisyys osana arkipäivää, lopuksi energisoiva energiahoito (luento sunnuntaina klo 12.00–12.45, luokka 36, 3.krs)

Pirjo HutchingsLapsesta asti on maailmankuvani muodostunut kahdesta eri maailmasta, näkyvä ja näkymätön, en erottele näitä kahta toisistaan, se on aina ollut osa arkipäivääni. Olen kouluttautunut mm. Reiki-Masteriksi, Regressio- ja Enkelihoitajaksi ja kouluttajaksi.  Positiivinen elämänasenne on säilynyt minulla koko elämäni ajan, se on voimavarani. Pyrin löytämään vaikeistakin asioista aina myös sen valoisan puolen. Valo-olennot viestivät minulle monella eri tavalla. Musiikki ja luonto ovat lähellä sydäntäni.

Olet ehkä huomannut, että henkisyys, tarkoittipa se mitä tahansa, vaikuttaa usein jollain tapaa myös ihmisen ulkonäköön, käytökseen ja elinympäristöön. Ulkopuolisten asettamat paineet tuovat myös oman lisänsä tähän soppaan.

Olen törmännyt usein tilanteisiin, jossa henkilöt ovat omaksuneet henkisyyden jossain sen muodossa elämäänsä ja muuttaneet monia ulkoisia asioita, aina työpaikasta parisuhteeseen ja ruokailutottumuksista puhekieleen. Suuri osa ihmisistä palaa koeajan jälkeen yllättävän lähelle aiempaa elämäänsä. Jotkut kokevat pettymyksen, kun arki ja hankaluudet eivät poistuneet uusien harjoitusten, ystävien ja kokemusten myötä. Toiset ymmärtävät, että kuherruskuukausi on ohi. Hieman naiivi rakastuminen uuteen elämään onkin sokaissut siltä, että henkisyys on elämään jalkautettuna jotain varsin tavallista. On alkanut selkeytyä, että henkisyys on jotain hyvin yksilöllistä ja intiimiä. Ja se edellyttää ulkoisen lisäksi ennen kaikkea sisäistä prosessia. Kun syystä tai toisesta saavumme henkisyyden äärelle, on meillä kaikilla erilaisia taipumuksia, riippuen persoonallisuutemme rakenteista. Yksi asia, joka on yhteistä ihmisille, on vahva tarve määrittää se, kuka olemme.

Näen ihmisissä valtavasti potentiaalia ja haluan auttaa tarvittaessa eteenpäin kohti syvempää itsetuntemusta ja löytämään omat intohimon kohteet.  Kuljen omaa polkuani ja toivon voivani tukea sinuakin omalla polullasi. www.sydanmaanvalo.fi

 

Sanna Haikonen – Järkipuhetta (luento sunnuntaina klo 13.00–13.45, luokka 36, 3.krs)

Sanna HaikonenSanna Haikonen ehti tehdä kolmentoista vuoden nousujohteisen uran UPM:n kansainvälisessä IT-organisaatiossa hyvällä menestyksellä, kunnes kahden lapsen äiti koki voimakkaan henkisen heräämisen vakavan loppuunpalamisen jälkeen. Sanna ymmärsi, ettei todellisuus ole lainkaan sitä, mitä olemme kuvitelleet sen olevan. Esikoiskirjailija Jotenkin jostain tsädäm, vai jotenkin muuten? –  nimisen kirjan takaa. Realitybend.com:n perustaja, blogisti ja vlogisti Järkipuhetta nimisen ohjelman takaa RealitybendTV YouTubessa.

Kokemamme todellisuus täällä on aistien ja tietoisuuden luoma tietynlainen käännös erilaisista ns. energiadatavirroista. Omanlaisensa illuusio. Tuo luonnollinen, toisiinsa kietoutunut jatkuva tietoisen energian tanssi on niin ääretön, että jokaisella täysin ainutlaatuisella tietoisuuden osalla on oma henkilökohtainen toisiinsa kietoutunut todellisuutensa, joka muovautuu jatkuvasti. Jokainen tietoisuuden osa on siis todellisuuden keskipiste, jonka kautta tämä jatkuva muovautuminen tapahtuu. Kokonaisuus oppii, kasvaa, kehittyy ja luo uutta samalla, kun sen toisiinsa kietoutuneet osaset tekevät sitä.

Ihminen ja ihmistietoisuus on yksi ainutlaatuinen osa tätä luonnollista kokonaisuutta. Nykyisellään ihminen ja ihmistietoisuus on päätellyt niin sanotun viiden perusaistin luoman illuusion olevan totta. Pelästynyt olevansa erillään kokonaisuudesta ja tätä kautta alkanut päätellä ja määritellä erinäisiä ”totuuksia” ja niihin perustuvia kontrolleja omasta äärimmäisen rajoittuneesta ja pelästyneestä näkökulmastaan. Katsoessamme ihmisen luomaa maailmaa ja sen tilaa ei ole vaikeaa huomata mitä kaikkea tällainen tietoisuuden taso saa aikaiseksi. Se pelkää, luo kontrolleja, tukahduttaa ja raiskaa elämää. Omaansa ja toisten.

Me olemme täällä oivaltamassa tämän asian ja vapautumassa omista kahleistamme. Sivutuotteena luomme uuden ihmistietoisuuden, uuden ihmisen ja sen mukanaan tuoman uuden maailman. Näin evoluutio toimii. www.realitybend.com

 

Terhi Susanna – Varjominä, varjoista valoon (luento sunnuntaina klo 14.00–14.45, luokka 36, 3.krs)

Terhi SusannaMinä olin aina aistinut heidät, henkimaailman. Hirvikolari oli lopullinen sysäys henkiselle tielleni. Kun henget antoivat kasteen shamaaniksi, loputkin minun vaaleanpunaisista hattaraunelmistani haihtuivat. Minun oli katsottava omaa pimeyttäni silmästä silmään. 

Minusta tuli auttaja kahden maailman välissä. Nyt autan muita hyväksymään omat varjonsa ja sitä kautta avautumaan yhä suuremmalle sisäiselle viisaudelleen.

Miten varjot vaikuttavat jokapäiväisessä elämässämme? Henkisessä kasvussamme?

Tarkoituksenani on puhua luennollani varjoista, joita kutsutaan myös tunnelukoiksi. Varjominää on tutkinut aikoinaan Carl Jung. Kun varjominää ei ole tunnistettu, se saa ihmisen toimimaan ehkä pelokkaasti ja negatiivisesti. Toki varjominä saattaa myös toisaalta nauttia muiden ihailusta.

Varjominää pidetään yleisesti ihmisen persoonallisuuden osana, mutta tuon luennollani esiin myös edellisten elämien varjot. Koska tunnekeho on sama sieluilla elämästä toiseen, sinne ehtii satoja, jopa tuhansien vuosien aikana, kertyä kaikenlaista varjoa. Pelkotiloja, itsensä vähättelyä, häpeää, (väärää)syyllisyyttä, traumoja, ylisuorittamista, kontrollointia… Sielu muistaa nämä kaikki. Kun sielu kohtaa varjojensa kanssa ihmisen nykyelämän persoonan, voi syntyä aikamoinen soppa, jos ei tunnista mistä on kyse.

Tässä muutama esimerkki edellisten elämien traumoista; raiskattu menneessä ajassa voi aiheuttaa mm häpeää omaa kehoa kohtaan ja ongelmia sakraalichakran alueella. Hukkuminen tapaturmaisesti tai jonkun hukuttamana voi aiheuttaa nykyelämässä vesipelkoa.   Hirtetty, kaula katkaistu, kun on puhunut totuutta, tämä saattaa aiheuttaa nykyelämässä vaikeuksia puhua omalla äänellään ja totuudellaan, toisten myötäileminen koska taustalla on pelko siitä, että joutuu uudelleen tuomiolle. Muun muassa noitaelämiä eläneet, etenkin naiset, kärsivät tästä, koska heidät on vaiennettu. nakija-terhi-susanna.webnode.fi/

 

Maria Talvitie – Metsähyvinvointi (luento sunnuntaina klo 15.00–15.45, luokka 36, 3.krs)

Maria on joogaopettaja ja pian metsänhoitajaksi MMM valmistuva valon polun kulkija. Ihminen, jonka sieluntehtävä on luoda ihmisille vahvaa yhteyttä itseensä ja ympäröivään luontoon.

Maria on tutkinut maisterin pro gradu -työssä, kuinka nykypäivän metsänhoidossa voidaan ottaa mukaan metsien ihmisille tuottamat terveysvaikutukset. Yhdistämällä nykypäivän tutkittua tietoa ja ikiaikaista viisautta voimme luoda ihmisille vahvempaa luontoyhteyttä, joka edesauttaa ihmisten, metsien ja koko maapallon hyvinvointia.

Luento sisältää mielenkiintoisia metsähyvinvointiin liittyviä tutkimustuloksia sekä pohdintaa siitä, miten voimme yhdessä luoda metsiin ja koko ympäröivään luontoon hyvinvointia.

 

 

Braco – Ykseys  (Braco – One, elokuva sunnuntaina klo 16.00–16.45, luokka 36, 3.krs)

 


Luokka 1G esiintyjät sunnuntaina 13.10.2018

Terttu Seppänen – Tietoisuuden avartuminen (luento sunnuntaina, klo 10.20-10.50 , luokka 1G, 1.krs)

Ajatusjoogan opettaja Terttu Seppänen on koulutukseltaan psykologi, joka on perehtynyt akateemisen psykologian lisäksi ihmisen henkiseen kasvuun sekä itäisten että läntisten viisaustraditioiden sekä nykyhenkisyyden pohjalta.

Hän on toiminut aiemmin psykologina mm. terveyskeskuksessa ja kasvatus- ja perheneuvolassa, kunnes 1994 siirtyi päätoimiseksi ajatusjoogan opettajaksi. Nykyisin hän kouluttaa ajatusjoogatyön jatkajia ja luo ajatusjoogan koulutusjärjestelmää Via-Akatemiassa sekä luennoi ja pitää ajatusjoogakouluja eri puolilla Suomea.

Ajatusjoogan tiellä henkinen kehitys tapahtuu luonteen positivisoimisen ja Ikuisen Itsen omaan itseen sulauttamisen kautta. Anteeksipyynnöt, anteeksianto, ymmärtämys, kunnioitus ja rakkaus lähimmäisiä kohtaa mahdollistavat tilan, jossa henkisen tien kulkija suvaitsee ja kunnioittaa kaikkia ihmisiä. Tämän saavuttaminen mahdollistaa seuraavan kehitysvaiheen, jonka aikana on mahdollista oppia tietoisesti tarkkailemaan, millä luonnontasolla oma valvetajunta kulloinkin on.

Henkisen ihmiskäsityksen mukaisesti maaplaneettaa ympäröi seitsemän luonnontasoa: fyysinen, astraalinen, mentaalinen, buddhinen, nirvaaninen, paranirvaaninen ja mahaparanirvaaninen. Ihmisellä on seitsemän käyttövälinettä, kuten maaplaneetalla on seitsemän luonnontasoa.

Jokainen ihminen on tiedostamattomasti kaikilla näillä luonnontasoilla, koska hänellä on jo syntymässään kaikkien näiden tasojen käyttövälineet fyysistä olemusta ympäröivinä. Ihmisen henkisen kehityksen edistymisen edellytyksenä on saattaa valvetajunta tietoiseksi em. käyttövälineissä sekä yhdistää ne lopulta seitsemänteen prinsiippiin (= Kristusprinsiippiin), so. seitsemännen tason käyttövälineeseen.

Ainoastaan alimman eli fyysisen tason aine on niin tiheätä (kiinteätä) että se on fyysisin aistein havaittavissa. Muiden tasojen aine on niin ohutta, ettei sitä fyysisin aistein havaita, vaan sen havaitsemiseen tarvitaan vastaavalla tasolla toimivaa selvänäkökykyä. Mitä positiivisempi ihminen on, sitä kehittyneemmät ovat hänen käyttövälineensä ja sitä korkeammilla tasoilla hän pystyy tietoisesti tajunnassaan olemaan.

Yhteystiedot:
Terttu Seppänen
Olavinkatu 34 B 22
57130 Savonlinna
terttu.seppanen@via.fi
050 567 9630
www.via.fi
www.facebook.com/via.akatemia.fi

Avril Intuitive –  Ohjattu meditaatio Arkienkeli Chamuelin kanssa (sunnuntaina klo 11.00-11.30, luokka 1G, 1krs, suomenkielinen)

Warmly welcome for a deep guided meditation with the Archangel Chamuel. You will also get a cleansing & healing session on your Heart Chakra. FREE/Ilmainen.

Avril on Suomalais-Slovenialainen selvännäkijä, kanavoija ja parantaja joka työskentelee seuraavilla paikoilla:
Soltemplet Malmö Sv
Ljusgården Linköping Sv
Valla Hälsocenter Linköping Sv
Hälsans Hus Stockholm Sv
Oasen Wellness Center Haninge Sv
Tinkuy Copenhagen Denmark
email: avrilpsychic@gmail.com

 

 

 

Johanna Röholm – Camino; Tanssillista teatteria matkaevääksi (sunnuntaina klo 11.40 – 12.10, luokka 1G, 1.krs)

Minun tieni, sinun tiesi, yhteinen tiemme…

Johanna RöholmNäyttämötaiteilija Johanna Röholm

Ääninäyttelijä Juha Danson

Musiikki Riku Kivilinna

Vapaaehtoinen maksu

 

“Olen sokea näkijä ja taiteilija, välineinä rakkaus ja intohimo elämään”

 

 

Pirjo Väyrynen – Enkelten elämäntapa (sunnuntaina, klo 13.00 – 13.30, luokka 1G, 1.krs )

Pirjo VäyrynenOlen 69 vuotias eläkeläinen tehtyäni pitkän uran hoitotyössä sekä loppuosan työvuosistani opettajana ammattikorkeakoulussa. Jo lapsesta lähtien ovat enkelit ollet mukanani elämässäni, vaikka en heidän läsnäoloaan tunnistanut niin, että olisin heidät nähnyt. Kuitenkin tiesin, että he ovat lähelläni. Mielestäni ei myöskään oikeudenmukaisuus ja tsavertaisuus ole voineet, eivätkä toteudu, ihmisten elämässä, jos ei uudelleensyntymistä olisi. Kuoleman jälkeinen elämä on vain välvaihe ja koen vahvasti sen, että itse saamme ja voimme vaikuttaa omaan elämäämme ja sitä kautta yhteiseen elämäämme. Kaikessa saamme kuitenkin pyytää auttajiemme apua, sillä he ovat lupautuneet meitä jokaista auttamaan, kun pyrkimyksemme on hyvään ja itse apua heiltä pyydämme.
Tämä ajattelu on vain vahvistunut sen myötä, että itse olen huomannut, kuinka oma elämäni on askel ja asia kerrallaan parantunut, kun olen näitä asioita tutkinut oman elämäni kautta ja käynyt myös kaikki kahdeksan Soile Raunion kanavoimaa kirjaa henkilökohtaisesti läpi hänen ohjauksessaan ja Oman Elämän Opiskelun ryhmäni tukemana. Tämä opiskelu on avannut silmiäni ja avartanut ajttteluani edelleen. Tällä hetkellä toteutan omaa sielunsuunnitelmaani ja tämän elämäni tehtävää opettamalla ihmisille sitä, kuinka voivat omaan elämäänsä tarttua ja muuttaa sitä aina vain paremmaksi oman halunsa ja oman osuutensa kautta. Omat korkeimmat oppaamme ovat aina mukanamme meitä jokaista auttamassa, kun vain muistamme heidän apuaan pyytää.
Nämä koulutukset ovat sitoutumattomia ja tarkoitetut aivan jokaiselle, jolle oma hyvinvointi on tärkeää. Sillä kaikki lähtee itsensä hyväksymisestä ja säteilee ympätistöön vapautuneena energiana, ilona ja valona leviten kuin pisaran renkaat vedessä aina maailmankaikkeutteen asti, joka auttaa myös maapallon kehittymistä ja ilmapiirin vapauttamista kaikesta raskaasta energiasta, joka meitä kaikkia tänä päivänä ympäröi. Jokainen meistä voi oman osuutensa kautta muuttaa maailmaa piirun verran paremmaksi oma elämänsä muutosten kautta. Tämä on oma sanomani ja tehtäväni tässä päivässä ja tässä elämässä.

Enkelit jakavat meille oman tapansa elää. He kiinnittävät huomiomme asioihin, jotka helposti ohitamme omassa elämässämme, mutta joilla on suuri merkitys omalle ja yhteiselle hyvinvoinnillemme sekä elämänlaadullemme.
Nämä muutokset ovat jokaisen ulottuvilla, jos olemme vaalmiit oman halumme ja osuutemme kautta muuttamaan elämäämme paremmaksi. Jokainen muutos Hyvään puhdistaa myös omaa ja yhteistä energiakenttää, vaikuttaen aina maailmankaikkeuden energiaan asti puhdistavasti.

Jaya Govinda Prabhu – SUDDHA-BHAKTI ON ĀTMAN NITYA-DHARMA (Puhdas Antaumus on  Ikuisen Sielun Perimmäinen Luonne). Johdanto Bhakti Yogaan (sunnuntaina, klo 16.20 – 16.50, luokka 1G, 1.krs )

 • Jaya Govinda Prabhu on Śrīla B.V. Nārāyaṇa Gosvāmī Mahārājan oppilas.
 • Perehtynyt syvällisesti yogan ja bhaktin ikivanhoihin opetuksiin vuodesta 1986 lähtien, mutta on omistanut elämänsä ensisijaisesti bhaktin harjoittamiselle
 • Viettänyt yli 10 vuotta Intiassa ja muualla Aasiassa,  aihetta valaisevien opintojen, henkisen kehityksen sekä opetustyön merkeissä.
 • IPBYS eli International Pure Bhakti Yoga Society on Śrīla Bhaktivedānta Nārāyaṇa Gosvāmī Mahārājan perustama maailmanlaajuinen henkinen yhteisö, ja osa muinaisintialaista Śrī Brahmā-Mādhva-Gauḍīya-Sampradāyaa. Yhteisöllä on temppeleitä eri puolilla Intiaa samoin kuin ympäri maailmaa.
 • Opetamme tuhansien vuosien takaa kulkeutuvan Śrī Guru-paramparān eli oppilasketjumme opetusten mukaista ja Veeda-filosofiaan perustuvaa itseoivallusmenetelmää. Suddha-bhakti on todellisen itsen eli yksilöllisen sielun ja Persoonallisen Jumalan eli Śrī Krishnan oivaltamiseen suunnattu yoga-menetelmä.
 • Yhteisömme nettisivu: www.PureBhakti.com

Messuilla löydätte IPBYS yhteisön pöytäpaikalta 357, 3. krs.


Luokka 1P esiintyjät sunnuntaina 13.10.2018

Oiva Solehmainen – Bhakti Marga Sadhanat (henkiset harjoitukset, sunnuntaina, klo 10.10-11.00, luokka 1P,1.krs)

Atma Kriya Yoga,  Babaji Surya Namaskar,  OM Chanting, Project Mantra  sekä  Simply Meditation. Nämä Paramahamsa Vishwanandan antamat tekniikat auttavat hiljentämään mielen ja uppoutumaan sydämen hiljaisuuteen, missä rakkaus voi kukoistaa. Vaikka jokainen harjoitus tulee samasta lähteestä, niistä jokainen on ainutlaatuinen tie matkalla mielestä sydämeen. Rakkaus on kaikkien näiden harjoitusten sydän. Koska rakkaus on uskonnon tuolla puolen, nämä harjoitukset hyödyttävät kaikkia riippumatta heidän henkilökohtaisista uskomuksistaan tai halukkuudestaan seurata henkistä Mestaria.

Vasant / Oiva Solehmainen, Atma Kriya Yoga opettaja. Messuilla paikat 200-201 Bhakti Marga Finland

 

Annina Kyrklund – Naputtelemalla nopea apu särkyyn, pelkotiloihin ja jännitykseen (luento sunnuntaina, klo 12.10-13.00, luokka 1P, 1,krs)

Annina KyrklundYhdistämällä länsimainen psykologia ja itämainen meridiaanioppi saadaan erinomaisia tuloksia huomattavan nopeasti ilman neuloja ja lääkkeitä!

Annina Kyrklund (Valon Sydän ry) messuilla luokka 25 osa 1 ja pöytäpaikka 212

 

 

 

 

 

 

Mircea Strugaru: Vihkimys – Askeleet henkisellä polulla, luento sunnuntaina, klo 13.10 – 14.00, luokka 1P, 1,krs)

Mircea on 41-vuotias pitkäaikaisesti omistautunut Prananadi-menetelmän harjoittaja. Hän on myös ollut onnekas saadessaan etuoikeuden opettaa tätä menetelmää useissa Euroopan maissa ja on kiitollinen saadessaan tavata teidät uudestaan tänä vuonna Helsingissä.

Mircea puhuu vihkimyksistä – tämä on avain elementti kaikissa henkisissä perinteissä. Samalla, kun hän kuuluu linjaan, jossa opetukset siirretään vihkimysten kautta, hän aikoo jakaa tietoaan vihkimyksistä ja samalla käytännön näkökulmia omista kokemuksistaan.

Prananadi-tekniikka on energiaparannusta, joka on osa perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä. Se parantaa ongelmien syitä ja vapauttaa fyysisen kehon kärsimyksestä (psykosomaattiset taudit). Se auttaa pääsemään eroon negatiivisista tunteista ja ajatuksista, masennuksesta, ahdistuneisuudesta, peloista, fobioista sekä stressistä. Siihen kuuluu myös meditaatiotekniikoita, reinkarnaatio- ja energiahoitoja. Näiden perinteisten opetusten kautta voit auttaa itseäsi paranemisprosessissa sekä henkisessä kehityksessä.

Sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssaan tästä linjasta, johon hän kuuluu tai yleisesti, miten kaikki henkiset perinteet luottavat vihkimyksiin, jotka auttavat harjoittajaa etenemään henkisellä polulla.

 

Kultaisen Ruusuristin Kansainvälinen Koulu – Pistis Sofian mysteerit nykyajassa, luento sunnuntaina klo 12:20-12:50, luokka 1G, 1.krs.

Kultainen Ruusuristi, Lectorium Rosicrucianum, on meidän aikamme gnostinen hengenkoulu, jonka metodi auttaa etsijää oivaltamaan elämän olennaisia asioita ja saamaan niistä sisäistä tietoa. Näin hän voi löytää vastauksen moniin filosofisiin ja käytännöllisiin kysymyksiinsä.

Jan van Rijckenborgh ja Catharose de Petri, Kultaisen Ruusuristin Kansainvälisen Koulun perustajat, ovat tuoneet kaikkien aikojen universaalin opin nykyihmisen ulottuville. Tänään, olemme 70 maassa toimiva hengenkoulu/mysteerikoulu.

Elämme aikaa, jolloin monet Gnosikselle herkät, hartaasti kaipaavat ihmiset odottavat vapautta. Kun he ymmärtävät kaipauksensa syyt, heillä on mahdollisuus ymmärtää myös Pistis Sofian usein hyvinkin viitteellisiä ilmaisuja:

 • Pistis herättää levottomuutta ihmisjoukoissa ja ohjaa niitä eteenpäin sanan avarimmassa merkityksessä. Siten se vaikuttaa voimakkaasti ihmisjärkeen.
 • Sofia sen sijaan kohdistuu kokemussadon kypsyttämiin ihmisiin, jotka voidaan pelastaa kuolemanluonnosta ja kohottaa Jumalan Pleroman alueille. Sofian tavoitteena on herättää uusi sieluntila, uusi sielutietoisuus, sielun uusi ajattelu.

Kultaisen Ruusuristin Kansainvälinen Koulu on perustettu etsijöitä varten, jotka haluavat palata Isän Kotiin ja toteuttaa Pistis Sofian gnostiset mysteerit elämässään ajassa, jota juuri nyt elämme.

Lisätiedot kirjallisuudesta, toiminnasta, Pentagrammi-lehdestä:

www.kultainenruusuristi.fi, www.lectoriumrosicrucianum.org, www.facebook.com/kultainenruusuristi.fi/

Tilattavissa ilmaiseksi 8-osainen Tutkimusmatka:  info@kultainenruusuristi.fi

0