Rajatiedon Yhteistyö ry

 

Johanna Blomqvist

Tohtori Johanna Blomqvist on fyysikko, kirjailija, luennoitsija, energiahoitojen opettaja ja –hoitaja sekä hypnoosiohjaaja. Johannan kirja ”Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” ilmestyi syksyllä 2016. Kirja kertoo Johannan kokemuksista hänen tutustuttuaan energiahoitoihin ja siitä miten hän haki vastauksia näihin tutkimuksista, kvanttifysiikasta, mielestä ja tietoisuudesta. Lisätietoja Johannan luennoista, koulutuksista ja hoidoista www.johannablomqvist.com

Lauantaina: Etähoidot ja ESP

Moni energiahoitoja tekevä kohtaa tilanteita, joissa hoidettavalla ja hoitajalla on samoja tuntemuksia ja mielikuvia. Erityisen yllättäviä ovat tällaiset kokemukset etähoidoissa. Tiivis yhteys hoitajan ja hoidettavan välillä tuntuu olevan merkittävä hoidon ominaisuus – niin kuin tuossa tilanteessa olisikin vain yksi, yhteinen tietoisuus. Voisiko olla niin, että joissakin tilanteissa toimimme kollektiivisesti yhtenä? Miten tällainen yhteys luodaan ja miten sitä voisi vahvistaa?

Luennolla käsitellään sitä miten muodostamme yhteyden toisiimme erityisesti energia- ja etähoidoissa, kollektiivista tietoisuutta sekä kenttähypoteesia. Yhteydestä ympärillämme olevaan kenttään, tai kenttiin, ja tiedon lähteeseen, on tehty hypoteeseja kautta vuosien.


Sanni Nevalainen

Sanni on Enkeliopettaja ja Uuden Ajan energioiden tuoja, Valon taiteilija ja Suggestoterapeutti (SHY, KTM).

Lauantaina: Uuden Ajan Vihkimykset -meditaatio

Meditaatiossa aktivoidaan uusia energioita ja työkaluja, jotka auttavat siirtymään eteenpäin omalla elämänpolulla, Korkeimman ja puhtaimman valon ohjauksessa.

Sunnuntaina: Ihanat arkkienkelit -meditaatio

Meditaatio, joka lisää valoasi ja voimistaa yhteyttäsi arkkienkeleihin ja Korkeimpaan ja puhtaimpaan valoon. Arkkienkeleistä mukana ovat mm. Metatron, Mikael, Rafael, Samuel sekä äiti Maria ja monia muita, joihin voit luoda elävän yhteyden. Meditaatio avaa ja aktivoi sydäntäsi sekä auttaa aistimaan näitä huikeita ja rakkaudellisia valon enkeleitä.

www.valonvoimaa.fi


Lille Lindmäe

Kansainvälisesti tunnettu virolainen parantaja ja selvännäkijä, jonka uusi kirja “Kultainen Aikakausi” julkaistaan messuilla.

Lauantaina: Kultainen Aikakausi -luento ja workshop “Kuinka autamme itsemme Kultaiseen Aikakauteen”

Luento uuden kirjan pohjalta. Workshopissa käsitellään opetuksia käytännössä ja tehdään monenlaisia harjoituksia.

 

 

 


Sam Osmanagich

Lauantaina: Pyramids around the World & Bosnian Pyramid Healing Energy / Maailman Pyramidiverkko ja Bosnian Pyramidien Parantava Energia (tulkkaus eng-suomi) 

Ensimmäiset Euroopasta löytyneet pyramidit saattavat kirjoittaa historian uusiksi.

Pyramideja on löytynyt mm. Egyptistä, Etelä-Amerikasta, Kiinasta ja Meksikosta. Mikä sai ihmiset pystyttämään näitä massiivisia rakennelmia lähes saman muotoisina eri puolelle maailmaa, jolloin yhteyttä niin kaukana toisistaan olevien eri kansojen välillä ei olisi pitänyt olla? Voiko kaikkien pyramidien samanlainen muoto olla sattumaa? Mitä muuta yhdistää nämä rakennelmat toisiinsa, ja millainen on Bosnian 2000-luvun pyramidilöytö?

www.bosnianpyramidit.fi


 Markus Silvola

Vuorovaikutuskouluttaja, läheisyysterapeutti ja hyväksymistaito-ohjaaja, www.laheisyysterapia.fi

Lauantaina: Yhteyden rakentuminen ihmissuhteissa (luento) 

Tervetuloa kuuntelemaan ja pohtimaan yhdessä yhtä elämämme tärkeintä asiaa: yhteyden rakentumista ihmissuhteissamme. Yhteys on parhaimmillaan sitä, että yhteiset ihanteet kohtaavat syvimpien merkitysten äärellä. Tähän tilaan pääsee satunnaisesti, mutta sitä kohti on hyvä suunnata tietoisuuttaan. Hienoimpia hetkiä vuorovaikutuksessa on kokea se innostava ja kohottava vaikutus, joka syntyy inspiroivien ja syvällisten kokemusten kautta. Kerron luennolla myös siitä, mikä katkaisee ihmisten välisen yhteyden ja miten näitä yhteyden katkeamisia voi korjata.

 


Terhi Jansson

 Meedio, selvänäkijä ja eläinkommunikoija. Email: animalhelp16@gmail.com

Lauantaina: Meedioistunto

Välitän viestejä henkimaailmasta rakkailta edesmenneiltä läheisiltämme. Tilaisuus on aina erilainen, harmoninen ja rauhaa huokuva. On lohdullista saada viesti kaipaamiltamme läheisiltämme. Emme voi ennakkoon tietää kuka meitä tulee tervehtimään tällä kertaa.

Olen jo pienestä lähtien kasvanut henkien ja enkelten ympäröimänä sekä kommunikoinut eläinten kanssa. Henkinen matkani on ollut elämän mittainen, 45 vuoden ajan. Autan mielelläni heitä jotka ovat oman polkunsa alkupäässä, ottamassa ensiaskeliaan henkisellä polullaan tarviten tukea ja keskusteluyhteyttä.

www.animalhelp.fi


Kabbalah Centre

Kabbala-keskus on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on tehdä kabbalan periaatteet ymmärrettäviksi ja merkityksellisiksi jokapäiväisessä elämässä. www.kabbalah.fi

Molempina päivinä: Johdanto kabbalan voimaan

Mikä on elämän todellinen tarkoitus? Mikä estää sinua nauttimasta jatkuvasta hyvästä olosta? Kuinka löydät todellisen kutsumuksesi?

Kabbala on maailman vanhin henkinen viisaus. Se selittää kaiken sielun tieteestä luonnonlakeihin ja sen, miksi universumi on olemassa.

Jokaisella meistä on erityisiä lahjoja ja ainutlaatuista voimaa. Innostava ja käytännöllinen kabbalan viisaus auttaa aktivoimaan nämä voimat ja rohkaisee jokaista olemaan enemmän oma itsensä. Voimme menestyä kaikilla elämän alueilla ymmärtämällä sielumme juuren ja liittymällä siihen.

Kabbala on universaali viisaus, jota kuka tahansa voi opiskella, riippumatta taustastaan tai elämänkatsomuksestaan.

Tule kuuntelemaan maistiaisia kabbalan perusperiaatteista ja tämän viisauden työkaluista!


Iisakki Totuudentalo

Iisakki Totuudentalo on Suomessa syntynyt perimmäisen totuuden ja elävän tietoisuuden sanansaattaja. Iisan syvällisempi hengellinen opetus koskettaa totuutta ja armoa, uudelleensyntymää, sielun puhdistumista ja uudelleenrakentamista, luomistyötä sekä rauhaa ja rakkautta. www.houseoftruth.education/fi

Lauantaina: Workshop – Oman sielun tunnistaminen silmistä ja kehosta

Ihmisen sielu voidaan tunnistaa silmien liikkeistä, kasvojen ilmeistä, keskushermostosta ja muinaisista chakrapisteistä. Sielu paljastaa meille henkisen evoluution reitin ja kulkusuunnan. Workshopissa sinulle selviää sielun rakenne ja potentiaali, sekä muun muassa mikä on pääaistikanavasi, ja mitä henkisiä kykyjä sinulle todennäköisesti kehittyy.

Lauantaina: Workshop – Miten ajatuksia ja tunteita luodaan ja hallitaan

Ihminen luo sielussaan ja mielessään kaikki ajatukset ja tunteet. Ajatuksiin ja tunteisiin liittyy aivan selviä lainalaisuuksia ja jopa rakennusmenetelmiä, jotka tuntemalla omia ajatuksia ja tunteita oppii havainnoimaan ja hallitsemaan. Workshopissa opitaan ajatusten luomisprosessi, ajatusten ja uskomusten muuttaminen, sekä tekniikoita tunteidenhallintaan.


Elisa Makkonen

Lauantaina: Workshop – Rakentava vuorovaikutus

Elisa Makkonen on Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (RVO). RVO-koulutus perustuu NVC-filosofiaan (Nonviolent Communication), joka on psykologian professori Marshall B. Rosenbergin kehittämä vuorovaikutusprosessi, joka tähtää yhteyden luomiseen ja ylläpitämiseen erityisesti haasteellisena koetuissa tilanteissa. Prosessin avulla on mahdollista ilmaista rehellisesti, mitä itsessä tapahtuu ja kuuntelemaan empaattisesti, mitä muissa tapahtuu. Workshopissa tutustutaan NVC:n periaatteisiin ja syvennytään prosessin neljään eri vaiheeseen, jotka ovat havainto, tunne, tarve ja pyyntö.

 


Juha Korhonen

Näkijä Juha Korhosen Henkinen auttaja ja tulkitsija -koulutuksen ensimmäiset oppilaat ja valmistuneet antavat henkisiä tulkintoja ja energiahoitoja. Saatavilla myös Juhan Ihmisen kultainen kirja ja CD-levyjä.

Juhalta saa myös suosittuja yksityiskonsultaatioita. www.nakijajuhakorhonen.com

Lauantaina: Workshop – Valon ja rakkauden vastaanottaminen 

Arkemme tahtoo olla täynnä kaikenlaista: työ, lapset, harrastukset, puoliso, perhe jne. Päivämme täyttävät asiat, jotka on asetettu meitä opettamaan, mutta me usein unohdamme kaiken kiireen ja tohinan keskellä levätä, antaa itsellemme aikaa, aikaa ajatella elämämme eri puolia. Voisinko muuttaa jotain elämässäni? Miksi kehoni kantaa jotain kipua? Miksi minulla on jokin sairaus? Annanko itselleni aikaa vain olla? Otanko vastaan kaiken sen tietoisuuden ja rakkauden, jonka olen aina ansainnut? Miksi kaikella haluamallamme on aina hinta? Emmekö voi saada mitään ilman että, sillä olisi jokin hinta? Puuttuuko elämästäni jotain? Otanko sen vastaan? Juha kertoo workshopissaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan ihmisen monimutkikkaasta elämästä ja antaa vinkkejä haasteiden voittamiseen ja kaiken hyvän vastaanottamiseen elämääsi.


 LAUANTAINA Suomen Ufotutkijat ry:n ohjelmaa tilassa 1M

Ohjelmassa luentoja, workshop sekä keskustelua. Luokassa koko lauantaipäivänä SUT:in edustajia sekä kirjamyynti.

 

 


Seppo Laaksonen

Lauantaina: Tasapainon tie – Rakkauden voima

Tasapainon tie vie meidät vähitellen tilaan, jossa ulkopuolelta tulevat häiriöt eivät vaikuta omaan tilaamme. Näin voimme elämässämme keskittyä rakkauteen pelon sijaan. Tämä luo iloa ja vapautta.

Tasapainon tilaa on harjoiteltava, jotta oppii tunnistamaan ne tilanteet ja tunteet kun on suistumassa pois tasapainosta. Mutta myös sen tilan, jolloin on onnellinen ja tasapainossa. Tämä tila on todellakin tavoittelemisen arvoinen.

 

Rakkaus on oleellinen osa tasapainoista elämää. Rakkaus alkaa itsensä rakastamista, varauksetta. Puhdaa rakkaus ei vaadi itselleen mitään. Se on neutraali kirkkaus, joka ei erottele hyvää taikka pahaa. Me ihmiset muutamme rakkauteen erilaisia sävyjä aikeillamme eli intentiolla.

Puhdas rakkaus ilman vastiketta on todellista voimaa, joka on hyvä opetella tuntemaan.

Sen tunnistamista ja tuntemista kehossaan tai sydämessään kannattaa harjoitella, ettei ulkopuolelta tuleva paine pääse suistamaan meitä negatiivisiin energioihin ja tuntemuksiin.


 Team of Avalon

Lauantaina: Näkyvät ja näkymättömät siteet

 

Sergei Hyppenen
Vallu Paabo
Maria Paabo

 

 

 

 

 

Yksi tärkeimmistä elämän säännöistä: missä huomio, siellä on energia.
Meillä kaikilla on ollut elämäntilanteita, joissa jälkikäteen mietittynä olisi pitänyt toimia eri tavalla. Joskus on tullut sanottua liikaa, ja joskus päinvastoin, olisi pitänyt puhua enemmän. Jos murehdit menneitä tapahtumia, joita et voi enää muuttaa, pumppaat omaa energiaasi tyhjään. Ja siinä tapauksessa, todennäköisesti olet ihmetellyt, miksi ei ole voimia keskittyä elämän olennaisiin asioihin. Energian puutteesta yleensä kärsii terveys, rakkaus, parisuhde, luovuus ja elämänilo.
Luennolla autamme selvittämään nämä ”myrkylliset” siteet ja palauttamaan oman energian.
Jokainen kantaa taakkaa selässään, mutta harva tietää, että siitä voi luopua helposti ja ekologisesti.
La 14.10 klo 14.10 – 15.00 Ohjematila 1P

Team Avalonin löydätte luokasta 2C (2. krs).
Tervetuloa luokkaan 2 C kokeilemaan ja syventämään oman itsensä ymmärtämistä. Opettele näkemään näkymätön ja ymmärtämään itseäsi sekä muita ihmisiä.


 Taavi Kassila

Sunnuntaina: Jeesuksen salattu elämä

Luento perustuu Taavi Kassilan kirjaan Nasaretin miehen salaisuus (Gummerus 2016), joka kertoo viiden uskonnon vanhoista käsikirjoituksista, joissa kerrotaan Jeesuksen salatusta elämän ennen kuulumattomia asioita.

Taavi matkusti Intiaan ja Himalajan vuoristoon niihin paikkoihin, joissa Jeesuksen kerrotaan olleen. Suuren salaisuuden verho raottuu.

Jännittävä aikamatka Jeesuksen salattuihin vuosiin

Olet ehkä joskus miettinyt, minkä takia Uudessa Testamentissa ei kerrota mitään siitä, mitä Jeesus teki ikävuosien 12 ja 30 välillä? Ensin Jeesus on 12-vuotiaana temppelissä puhumassa viisaita ja sitten hän on yhtäkkiä 30-vuotias, jolloin hän aloittaa opetustyönsä. Mihin ovat kadonneet nuo 18 vuotta Jeesuksen elämästä? Vai onko niin, että evankeliumeiden kirjoittajat ovatkin kertoneet Jeesuksen nuoruusvuosista, mutta nämä jaksot on poistettu myöhemmin Raamatusta? Ja jos ne on poistettu, minkä takia? Sisältääkö Jeesuksen salatut vuoden tapahtumia, joista kirkkoisät ovat halunneet vaieta?

 

Lue lisää maksuttomasta Ääretön-lehdestä 3/2017


Braco

Sunnuntaina juhlasalissa klo 12.00, klo 13.00, klo 14.00

Pääsylippu: 5 euroa/jokainen saa lahjaksi yhden 15,- euron arvoisen DVD:n.

Monet ihmiset, jotka kokevat Bracon katseen ensimmäistä kertaa tuntevat syvää sisäistä rauhaa ja hyvän olon.

Tilaisuuksissa Braco seisoo hiljaa vierailijoiden edessä – sanattomana, ilman filosofiaa tai oppia.

Joillekin ihmisille on mahdollisesti täysin uutta kokea ainoastaan hiljaisen miehen katse.  Monet ihmiset väittävät löytävänsä sitä kautta uutta sisäistä voimaa muokata tulevaisuutensa positiivisemmaksi ja joskus jopa ratkaista laajemmin elämänsä ongelmia.

Vuonna 1995 Braco otti elämäntehtäväkseen jakaa lahjaansa ihmisille. Ihmiset eri maista, erilaisilla elämänkatsomuksilla ja kulttuuritaustoilla, kertovat positiivisista muutoksista elämässään. Tällaisia kertomuksia tulee Saksasta, USAsta, Itävallasta, Sveitsistä, Israelista, Australiasta, Meksikosta, Venäjältä, Unkarista, Tanskasta, Italiasta sekä Kroatiasta ja Sloveniasta.

Sisäänpääsy on sallittu 18 vuotta täyttäneille ja odottaville äideille, joiden raskaus on kestänyt vähemmän kuin 12 viikkoa.

Lisätietoja www.braco.me

Ennakkoliput saatavilla Lippu.fi verkkokaupasta sekä myyntipisteistä


David Naor / Kabbalah Centre

David Naor alkoi löytää vastauksia syvimpiin kysymyksiinsä tutustuttuaan kabbalan viisauteen 17-vuotiaana. Saksassa asuessaan hän keskittyi henkisyyden opiskeluun ja päätyi Kabbalah Centren kokopäiväiseksi opiskelijaksi. David on omistautunut kabbalan viisauden levittämiseen jo yli kymmenen vuoden ajan. Opettamisen ja valmentamisen lisäksi hän on mukana lukuisissa rauhaa edistävissä hyväntekeväisyyshankkeissa.

David inspiroi opiskelijoita kahdenkeskisten tapaamisten lisäksi pitämällä luentoja ja oppitunteja. Vuonna 2008 hän esiintyi Yhdistyneissä Kansakunnissa Wienissä ja tämän jälkeen hänet on kutsuttu puhumaan useisiin tilaisuuksiin, mm. kansainväliseen rauhankonferenssiin.

David asuu tällä hetkellä Tel Avivissa Israelissa ja hän matkustaa paljon Skandinaviassa sekä saksankielisissä maissa. Hänen vaimonsa Deborah ohjaa Italian kabbala-opiskelijaryhmää.

Sunnuntaina: True Prosperity  / Todellinen rikkaus -luento

Usein ajattelemme vaurauden olevan seurausta taloudellisesta hyvinvoinnista. Silti maailmassa on paljon varakkaita henkilöitä, jotka eivät koe todellista rikkautta. Kabbalan viisaus kertoo, että yltäkylläisyys ja sen tuoma täyttymys vaativat paljon muutakin kuin vain riittävästi rahaa pankissa.

Todelliseen rikkauteen kuuluu se, että kaikki elämämme osa-alueet ovat tasapainossa. Tule kuuntelemaan mitä kabbala kertoo vauraudesta, rahan roolista omassa sisäisessä kasvussa, ja kuinka meidät on tarkoitettu luomaan ja ylläpitämään henkistä todellista rikkautta.

Esitys on englanniksi.

Sunnuntaina: True Prosperity  / Todellinen rikkaus -workshop

Kun haluat saada rahaa, tällöin ammattisi tai yrityksesi toimiala eivät ole oleellisia. Tärkeintä on se millaisessa tietoisuudessa teet työtä ja päätöksiä. Oma suhteesi rahaan määrittelee sen kuinka voimakkaasti voit ansaita rahaa ja saada sen tuottamaan. Tässä workshopissa sinulle esitetään muutamia kabbalan salaisuuksia rahasta ja vauraudesta. Niiden avulla voit muuttaa tapaasi ajatella talousasioista sekä vetää todellisen rikkauden energiaa elämääsi.

Esitys on englanniksi.


Harriet Piekkola

Meedio, Mediaalinen Voimavarakouluttaja®

Sunnuntaina: Elämä on pyhä näkymatka

Pieni kuvaus intiaaneihin ja parantaviin tapoihin sekä rituaaleihin. Teemme näkymatkan juuriin ja omaan intiaaninimeen, kohtaat myös oman voimaeläimen, joka tuo sinulle ymmärrystä ja voimaa tähän hetkeen.

 


Kalevi Riikonen

Kalevi Riikonen on luennoitsija, elämäntapayrittäjä ja ufokontaktihenkilö. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja pitänyt luentoja universaaleista teemoista sekä myös yhteiskunnallisista epäkohdista. Hän on ajoittain toiminut myös TV:n rajatietoa käsittelevissä ohjelmissakin. Riikosen perustama Tähtitieto ry järjestää elämänlaatuun liittyviä luentoja, koulutusta ja seminaareja.

Sunnuntaina: Kalevalaisen tiedon vartijat – tanssi osana henkisyyttä

Kansalliskulttuuriimme erikoispiirrettä tanssilavojen sosiaalisessa vuorovaikutuksessa tanssien kautta, on sadan vuoden aikana ehtinyt kokea moni sukupolvi maassamme. Kun lähestytään asian luonnetta ihmisyhteisön sielullisen magnetismin näkökulmasta, niin saadaan erikoispiirteelle selkeyttä. Suomen kansallisen sielunsäteen energian laatu näyttää olevan I -säde. Tämän säteen edistyneenä maailmanpalvelijana Suuressa Suunnitelmassa, toimintasi on Korkeimman Ikiolevaisen Tahdon ja Tarkoituksen istuttaminen ihmismieliin. Menettelet voimallisesti ihmiskunnan keskuudessa vaikuttamalla ideoillasi, painottamalla yleviä hallitsevia Planetaarisen Tarkoituksen periaatteita niiden sisällön omaksumista varten. Ne yksilöt, kellä on astrologisessa kartassaan Oinas, Leijona tai Kauris, kokevat kansamme henkisen tehtävän itsessään paljon voimakkaammin kuin muiden kosmisten energioiden laadullista virtausta ilmentävät. Suomen muinainen Kalevalainen henkinen perintö on ollut kauan kätkettynä “tuhon voimilta”.

Kun suuret syklit vaihtuvat, Kalevan Tyttäret ja Pojat kehollistuvat aika ajoin tehtävänään saattaa eteenpäin osansa Suuresta Suunnitelmasta…


Corina Strutugaru

psykologi ja Prananadi-opettaja

Sunnuntaina: Meditaatio; mielen harjoitus, jolla tavoitamme sisäisen rauhan, luomme tilaa selkeälle tietoisuudelle ja saavutamme vapauden sekä onnellisuuden.

Luento englannin kielellä, tulkataan suomeksi.

Prananadi on ikivanha tiibetiläinen henkiparannus- menetelmä, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: energiahoito, reinkarnaatioterapia ja meditaatio. Prananadi on uskontoihin sitoutumaton. Lisätietoja: http://prananadi.org/lap/fi/


Henna Länsipää

Henna on mukaansa tempaava Inspirational Human, jonka tehtävänä on ravistella, energisoida ja saada ihmisistä paras esille. Henna on valmentaja, juontaja, kouluttaja ja Natural High Healing festivaalin visionääri & pääjärjestäjä sekä Inspirational Eventsin toimitusjohtaja. www.hennalansipaa.com

 

Henna avaa messut lauantaina ja sunnuntaina.

Sunnuntaina myös: Naurun parantava voima, aktiiviluento + harjoituksia

 


Ritva Peltomäki

psykologi

Sunnuntaina: Kuka minä olen? -workshop

Ihmiseen sisältyvät kolme perimää: biologinen geeniperimä vanhemmilta ja esi-isiltä, menneiden elämien kertymät ja Jumalkipinä. Luennolla käsitellään näitä kolmea ihmisen perintöosaa ja sitä, miten ne muovaavat ihmisen persoonallisuutta ja luonnetta. Elämän matkan päämääränä on, että ihminen oivaltaisi oman elämänsä tarkoituksen ja Totuuden Jumalasta ja siten myös Itsestään.

Luennolla selvitellään sitä, miten identiteetti rakentuu sekä maallisista että henkisistä tekijöistä yhdessä toinen toisiinsa niveltyen ja integroituen yhdeksi erottamattomaksi kokonaisuudeksi. Ihmiseen sisältyvät kolme perimää: biologinen geeniperimä vanhemmilta ja esi-isiltä, menneiden elämien kertymät ja Jumalkipinä. Miksi aineen ja henkisyyden tasoja ei voi erottaa toisistaan? Luennolla käsitellään näitä kolmea ihmisen perintöosaa ja sitä, miten ne muovaavat ihmisen persoonallisuutta ja luonnetta ja miten ihmisen mielellä on tässä kaikessa merkittävä osuus. Mistä kohtalomme määräytyy? Elämän matkan päämääränä on, että ihminen oivaltaisi oman elämänsä tarkoituksen ja Totuuden Jumalasta ja siten myös itsestään. Mitä mittaamattoman pitkällä evoluutiolla on tekemistä identiteetin ”Kuka minä olen ?” kanssa. Sillä pitäisi olla yhteys, mutta millä aineen olemuksen tasolla ihminen on  kiinni tässä evoluution ketjussa? Mitä sana kosminen tarkoittaa tässä yhteydessä? Ihminen ei tule tyhjyydestä eikä hän palaa tyhjyyteen.

Identiteetin aineksissa yhdistyvät useat tietoisuuden tasot: karkeavärähteinen aineellinen fyysinen keho, aineesta erillään oleva, värähtelynä ilmenevä hienojakoinen mieli, johon sisältyvät myös menneiden elämien kertymät sekä Jumaluuden tason kirkkauden säteilystä rakentuva kausaalinen taso, Jumaluudesta lähtöisin oleva Viisaus. Mitä tarkoittaa ns. Jumaluuden geenin siirtyminen ihmiseen hänen hedelmöittymishetkellään? Mikä on Jumalkipinän sisältö ja mitä se tarkoittaa ihmisen luonteen kannalta ikuisuuden perspektiivissä? Miten tämä perintöosa sen latentista tasosta muuttuu näkyväksi ja miten se ilmenee? Mikä on Henki? Mitä tarkoittaa seikkailunhenki, luovuudenhenki ja Hengen maailman korkeimmat saavutukset Jumalan lähettiläillä, pyhimyksillä ja muilla Viisailla? Mikä on se kosketuspinta, jolla tavallinen ihminen saa yhteyden Jumalatasoonsa ja miten se vaikuttaa luonteen muovautumiseen? Mitä tarkoittaa aineellisuuden ehdoista irtipäästäminen myöhemmin, vaikka em. ehtojen välttämättömyys kuuluu elämän alkutaipaleella elonjäämisen ja kehityksen perusasioihin?

Psykologin työkentältäni on avautunut havaintoja identiteetin rakentumisesta varhaiskehityksen ehdoista aikuisuuteen, sekä myönteisiä että negatiivisia sisäistyksiä, mutta ne eivät kerro koko totuutta ihmisestä, vaikka tässäkin osuudessa jää monesti epäselväksi, mikä on totta ja mikä tarua. ”Kuka minä olen?” on askarruttanut ihmistä vuosituhansia. Sokratelta on peräisin lausahdus: ”Ihminen, tunne itsesi. Se on kaiken elämänviisauden alku”. Silti sitä yhä kysytään tieteellistä tutkimusta myöten. Miksi toinen ei voi kertoa kysyjälle siihen vastausta? Ihminen kysyy, mikä on hänen elämänsä tarkoitus? Elämän tarkoitus selviää parhaiten oman itsen todellisen luonnon ymmärtämisestä ihmisen sisimpään viitoitettua reittiä pitkin, mutta miten sinne päästään?  Mikä oli Jumalan tarkoitus, kun hän loi ihmisen? Sitä harvemmin tullaan kysyneeksi. Mikä on se avain, jolla tätä salaisuuden lukkoa voidaan avata? Sitä tietoa tarvitaan, kun on kysymys oman itsen todellisen luonnon oivaltamisesta siitä, kuka minä olen siitä huolimatta, että en ole keho, en ole mieli, vaan kuka sitten? Sen totuuden oivaltaminen pitäisi olla kuitenkin ihmiseksi syntymisen perustarkoitus! Mitä tarkoittaa Universaalinen Identiteetti?


Tulevaisuuden tutkimuksen seura ry

Sunnuntaina:  Miltä tulevaisuutemme tulee näyttämään 2020 jälkeen?
Työstä, ammateista, toimeentulosta ja tekniikasta puhutaan usein tulevaisuuden tutkimuksissa ilmiöinä, jotka muuttuvat ja jotka muuttavat ympäristöä ja joihin yksittäisten ihmisten tulee sopeutua. Esityksessä käännetään katse yleisistä ilmiöistä yksilöihin ja heidän mahdollisuuksiinsa siitä, millaista arkea on odotettavissa lähitulevaisuudessa?
Tulevaisuudentutkimus on monitieteellinen tiedon ala, jonka tarkoituksena on selvittää millaisia mahdolliset, toivottavat tai todennäköisin tulevaisuuden voisivat olla. Näin saatua tietoa hyväksikäyttämällä ihminen pystyy vaikuttamaan omaan elämäänsä. 

Tulevaisuuden tutkimuksen seura ry perustettiin tutkijoiden, opettajien ja tiedeyhteisön laajan kannatuksen pohjalta yliopistojen ja korkeakoulujen toimesta vuonna 1980. Tulevaisuuden tutkimuksen seura on tieteellinen seura. http://www.tutuseura.fi/


Jukka Davidsson, Me Kansa

Lauantaina ja sunnuntaina: Tietoisuus lisää yhteenkuuluvuutta ja ymmärrys antaa voimaa.

Esitys lähtee siitä, mitä on joidenkin tavoittelema yksinapainen maailmanjärjestys, jonka imussa Suomi kamppailee. Mistä kaikki sai alkunsa ja mihin se on johtanut.
Moninapaisuus on osa itsenäisten kansallisten valtioiden hyvinvointia, lisäten kansainvälisen yhteistyön sujuvuutta ja yksilöiden identiteetin kunnioittamista. Moninainen kansojen rikkaus on vapaaehtoisen yhteistyön tulos, enemmin kuin sullomisen tai ryöstelyn pakkopulla. Vertaa sotia jo muinaisilta ajoilta, miten suurvallat ovat murtuneet omaan mahdottomuuteensa; ahneuteensa, kansoja kunnioittamatta ja hyväksi käyttäen. Siirtomaapolitiikka yhtenä hyvänä esimerkkinä ryöstelystä ja riistosta. Ihmiskunta kiertää historiankehää, nyt on hyvä hetki hypätä parempaan historian kirjoitukseen.

Sunnuntaina: Poliittisesti sitoutumatonta yhteiskuntakeskustelua, tervetuloa osallistumaan!

http://mekansa.net/


Musiikkia messuilla:

Sitaram and Friends

Suomalais-intialainen kokoonpano, joka soittaa mantroja rokkityylillä. Energinen aloitus messuille – älä missaa!

 

 

 

 

 

 

ARMA ja JiiPee Nyman

Uuden aamun alkeet: Lauluja sekä sointuja aikain ja tähtien takaa Kalevalaisessa hengessä tulevaisuuteen tähyten.
Meditatiivista ja shamanistista poljentoa soitettuna/ laulettuna jossa kudomme verkkoa uuden ja vanhan välille ikiaikaisista aineksista.
Kalevalaisen kannuksen saattelemana, maadoittavan soinnun ja rytmin yhdistyessä syntetisaattoreiden futuristisiin väreihin…

Arma/ Anne-Marie Keckman; laulu, shamaanirummut, didgeridoo …

JiiPee Nyman; laulu, syntetisaattorit…

https://soundcloud.com/user-680921921

Annapa ajan kulua- kuulua kauniimman laulun
Läheppä uusille urille -avarammille ajoille.
Haltioituen hyvästä- Voimaantuen väestä!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

0