Rajatiedon Yhteistyö ry

Hengen ja Tiedon messut 2019 - messuosastot 1. kerros

Looshit

Näytteilleasettajien vuokraamat tai keskenään jakamat kokonaiset luokkatilat, luokkatilojen osat ja muut avoimet tilat messualueella. Tilojen sijainti on mahdollista tarkistaa sivun lopussa olevasta ensimmäisen kerroksen kartasta. Näytteilleasettajien yhteystiedot ja toiminnan kuvaus ovat heidän itsensä antamia, joten messujärjestäjä Rajatiedon Yhteistyö ry ei vastaa niistä.

Luokka 1H Koruliike Careliahelmi


Yli 200 kiven ja mineraalin valikoima, seleniittilamppuja, suolakidelamppuja ym. hopeakoruja, -sormuksia, teräskoruja -sormuksia, kivikoruja, kivihelmiä yms.
www.careliahelmi.fi

Luokka 1L Quantum-Touch® hoitajat ja kouluttajat

Quantum-Touch® on tehokas ja monipuolinen energiahoito. Tule ja koe hoidon vaikutus.

Voit saada avun esim. seuraaviin vaivoihin: fyysisiin kipuihin, kehon virheasentoihin, tunnelukkoihin, stressiin ja väsymykseen.

Hoitoa ja koulutusta Suomessa vuodesta 2008. Quantum-Touch® on maailmanlaajuinen ja lähtöisin USA:sta vuonna 1995.

Lämpöisesti tervetuloa messuhoitoon ja tutustumaan Quantum-Touch®:iin.
www.kvanttikosketus.fi
www.facebook.com/kvanttikosketus
www.quantumtouch.com
www.facebook.com/quantumtouch 

Luokka 1K osa 1 Enkelikoulun pitäjä, Valon taiteilija ja kirjailija Sanni Nevalainen

Teen messuilla 15 minuutin tulkintoja hintaan 20 € sekä myyn Valon maailman kanssa maalattuja taulujani, sekä öljyvärimaalauksia että ns. “Taiteilijavedoksia.” Taiteilijavedosten hinta on 95 euroa. Lisäksi myyn kirjojani Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa sekä muistikirjaani Rakkauden polulla, Intuitio-kortteja ja Tie Runsauteen meditaatioitani. Tule tutustumaan seuraaviin koulutuksiin ja hoitoihin: 

 • Regressio-kurssit ja Regressio-ohjaajan koulutus 
 • Enkelikurssit ja Enkelihoitajakoulutus
 • Maalaa enkeleiden kanssa -kurssit
 • Enkelihoidot ryhmäkaukohoitoina
 • Elämäntehtävä ja Sielunsuunnitelma – kurssit
 • Reiki ja Karuna -kurssit
 • Voimapaikkojen Suojelija koulutukset
 • Retriitit ja matkat.

Lämpimästi tervetuloa toivottaa Sanni, www.valonvoimaa.fi. Huom! Vain käteismaksu, kiitos!

Arkkienkeli Metatronin valoaktivointi pikkusalissa 2C la 17:40-18:20 sekä enkelimeditaatio (Kulta-kristallisen Rakkauden tähden aktivointi ja enkelityökaluja) taivassalissa 4T su 11:00-11:50

Luokka 1K osa 2A Kuppari-Hanna / Hanna Aro-Heinilä

Kansanparannushoitoja maadoittavalla, henkisellä otteella: perinnehieronta, jäsenkorjaus, rentoutus, kivunhallinta.

Kuppari-Hanna on pitkänlinjan kansanparantaja ja perinnehoitaja, jolla on syvän shamanistinen ote. Olen erikoistunut etenkin lantion ja alaselän alueen vaivoihin sekä kivunhallintaan. Jos haluat saada kosketuksen omaan kansanparannuskulttuuriimme, tervetuloa rauhoittumaan, voimaantumaan, hoidattamaan vaivojasi ja kuuntelemaan kuiskauksia ikuisuudesta. Hoitotilassa on Kuppari-Hannan tekemää Folklore-taidetta tuomassa tunnelmaa – Kuppari-Hannan Parantola täyttää tänä vuonna 15 vuotta!

Pohjanpääntie 90b, 21180 Livonsaari
040-59 05 379, kupparihanna@gmail.com
www.kuppari.fi

Hoitojen hinnat messuilla:
25 min hoito 20 €
50 min hoito 40 €.

Huom. Kuppaus ei ole hoitovalikoimassa, säädössyistä teen sitä vain omissa toimitiloissani Naantalin Livonsaarella.

Luokka 1K osa 2B Risto-Matti Rantanen

Olen tehnyt syvällisiä, korkeavärähteisiä, kanavoituja hoitoja vuodesta 1998: fyysistä käsittelyä, energiahoitoa, äänihoitoa. Työskentelen voimakkaiden auttajahenkien instrumenttina.

Hoitoihin kuuluu fyysistä käsittelyä, mm. voimakasta akupainantaa, jolla vapautetaan fyysisiä, tunne-elämän ja korkeampien olemuspuolten jumituksia. Hoidoissa tulee aina myös korkeavärähteisen energian kanavointia, äänihoitoa ja toisinaan opastusta. Kaikki hoidot ovat hyvin vahvasti erilaisia.

Hoidot kohdistuvat aina voimakkaimmin juuri niille olemuksen tasoille ja niihin seikkoihin ihmisen henkisessä kasvussa, joissa eniten tarvitaan paranemista.

Hoitojen hinnat messuilla:
20-25 min hoito 17 €
50 min hoito 40 €.

www.risto-matti.com

Luokka 1K osa 3 Remi Kanai, Oneness Consciousness and Healing Institute

Tietoa ykseydestä ja kursseista. Yksityisistuntoja sunnuntaina.

Ajanvaraukset: Jaana Jansson janjaana@gmail.com
www.onenessinstitute.jp

Luentoesitys ykseystietoisuudesta juhlasalissa la 12:00-13:10 sekä maksullinen miniseminaari Ykseydessä Nouseva Henki (Yhteys) miniseminaaritilassa 3K la 14.10-16.30 ja maksullinen työpaja Elämäsi tärkeimmät kysymykset – interaktiivinen kanavointisessio livenä workshop-tilassa 3G su 11.00-13.30

Luokka 11 Suomen Kansanparantajaseura ry.

Kansanperinteen taitajat. Kansanlääkintämuotojen koulutusta. Kokoaa yhteen perinteisen kansanparannuksen mukaisten hoitomuotojen tarjoajia.
www.suomenkansanparantajaseura.fi

Hoitonurkkaus 199B Quantia

Kvanttihoito on paljon enemmän kuin vain energiahoito. Quantia Nordic Quantum Healing on voimakas, puhdas ja korkeavärähteinen kvanttifyysinen energiahoito, jonka avulla pääsemme korkeampaan tietoisuuden tilaan, 0-tilaan. Tässä tilassa asiat voivat muuttua vaivattomasti ja nopeasti. Kysymys on enemmän tietoisuuden muuttumisesta kuin perinteisestä energiahoidosta.

info@quantia.fi
www.quantia.fi

Aula- ja käytäväpaikat

Määrättyyn kohtaan pääasiassa messualueen seinustoille sijoitetut näyttelypaikat, esittelytilat, palvelupisteet ja myyntipöydät, joista on saatavilla yhden tai useamman tahon tarjontaa. Niiden sijainti löytyy sivun lopussa olevasta ensimmäisen kerroksen kartasta. Näytteilleasettajien yhteystiedot ja toiminnan kuvaus ovat heidän itsensä antamia, joten messujärjestäjä Rajatiedon Yhteistyö ry ei vastaa niistä.

010-012 Mesimarja Paatero

Onnellisuus on elämäntapa ja asenne.

Elämäntapaamme kuvaa yhteys niin omaan sisimpään kuin toisiin eläviin olentoihin, luonnon herkkyyden arvostaminen, hetken kauneuden huomaaminen arjessa, ja noin 40 muuta asiaa.

Toimimme siten, että sekä ihmiset että luonto voivat hyvin tänään – ja vielä paremmin huomenna. Tuotteemme on ekologisesti ja eettisesti valmistettu Suomessa, noudattaen kestävyyden periaatteita koko elinkaarensa ajan. Ne ovat uniikkeja yksittäiskappaleita – suunniteltu tukemaan sinun jooga/meditaatio/kehoharjoitustasi ja elämäntyyliäsi
www.ohx40.com

Luentoesitys Rohkeus säteillä valoasi (sis. harjoituksia suljetuin ovin) hiljentymistilassa 3H la 11:15-12:10

013 Intuitiivinen hoitaja/vyöhyketerapeutti Taija Mäntylä

Messuilla energisoivaa hoitoa esim. hartiat/kädet. 15 min/10e.

040 737 4215
www.taitimo.fi

014 Energiakivet / Violethealer

Aidoista korukivistä valmistetut korut, ja energiakivet. Käsillä parantaja.

violethealer66@gmail.com, P:0465943127
www.energiakivet.eu

090 Lasitaiteilija Juha Danson

Lasitaiteilija Juha Väinö Olavi Danson myy osastollaan tilaa hyväileviä lasiveistoksiaan. Lasin lisäksi Juhaa kiinnostavat mm. fengshui ja voimaannuttavat äänitteet. Ohessa linkki yhteen Juhan alle vartin äänitteeseen. Juhan kiinnostus meditaatioäänitteisiin heräsi pitkän masennusjakson myötä kun hän huomasi saavansa esim. Louise Hayn äänikirjoista apua. Juha myös tulkkaa lauantaina esiintyvää Camilla Evfvingiä. https://soundcloud.com/vaeinoe-j-olavi/jumalatargayatri10812min
divineform@gmail.com

091-092 Allan Kardecin opin ystävät ry.

Allan Kardecin opin ystävät ry:n päämääränä on edesauttaa ihmisen perusolemuksen syvällisempää ymmärtämistä opiskelun, valistuksen sekä yhteistoiminnan kautta sellaisten yhdistysten, oppilaitosten ja organisaatioiden kanssa, joilla on vastaavia päämääriä tai toimintamuotoja.

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja Allan Kardecin teoksissa esitettyihin periaatteisiin. Se kunnioittaa kaikkia uskontoja ja oppeja sekä arvostaa kaikkia hyvän harjoittamisen yrityksiä. Yhdistys toimii käytännössä mm. seuraavilla tavoilla:

 1. Yhdistys kääntää ja julkaisee uutta ennen julkaisematonta tietoa Suomen kielelle. Osa kirjajulkaisuista asetetaan vapaasti ladattaviksi äänikirjoiksi. (Tähän mennessä on julkaistu jo 15 kirjaa ja 4 äänikirjaa.)
 2. Yhdistys järjestää luentotilaisuuksia, kursseja sekä opintopiirejä. (Tähän mennessä on järjestetty jo yli 100 maksutonta luentotilaisuutta vapaaehtoistyövoimin.)
 3. Yhdistys harjoittaa pienimuotoista hyväntekeväisyyttä harkiten valituille puutteista ja sairauksista kärsiville kohteille ihmisen omanarvontuntoa ja omaehtoista riippumattomuutta nostattaen. (Tähän mennessä kohteiksi on valittu Unicef ja Brasiliassa sijaitseva vähäosaisten lasten kasvatukseen omistautunut hyväntekeväisyysinstituutio).

Tervetuloa vierailemaan nettisivulla ja ottamaan yhteyttä!
www.allankardec.fi & info(at)allankardec.fi
www.facebook.com/allankardecfinland

Luentoesitys Planetaarinen Muunnosvaihe pikkusalissa 2C su 10:50-11:50 sekä maksuton työpaja samassa tilassa su 14:15-15:45

095-099 Mari Hadayati

Terveellisiä inkiväärituotteita, Börek-pasteijaa, baklavaa ja halvaa.

100-106 Esoteeriset alkemistit ry.

Henkiseen kasvuun ja itseoivallukseen tähtääviä luentoja ja kursseja. Esoteerisia jalokiviä hoitoon. Chakra- ja auraluentaa.
www.esoteerisetalkemistit.fi

Tietoisku Esoteerinen seksuaalisuus tietoiskuluokassa 1P su 14:10-15:00

107-108 Tanja Österman

Enkeleitä ja koruja.

109-110 Airihelena Tmi

Hatut, huivit, käsineet eri materiaaleista. Käsinvärjätyt harsopellava-asusteet, huivit, ponchot, keepit, viitat ihanissa mielen ja kehon värimaailmoissa.
www.airihelena.com

111 Henkeli ry.

Äitijumalan, Enkeleiden ja maailman Valonlasten kanssa muutamme maailmaa Uudeksi Paratiisiksi.

osirissofia@henkeli.one
www.henkeli.one

Maksullinen työpaja Valonlasten Aktivointi workshop-tilassa 3G la 16:00-18:30

112-113 Elämänpuun Design (Helmiprinsessa)

Merkityksellisiä koruja, Helsingissä käsin valmistettu.

elamanpuu.design@gmail.com
www.elamanpuudesign.fi

114-116 Orgonisaatio

Orgon-laitteita kodin, yksilön ja ympäristön energian harmonisointiin sekä yleiseen energisoimiseen.
www.orgonisaatio.fi

117-121 Kotipellontila Terho Tapaninaho

Monipuolista luomuruokaa.

122-124 Sielunpeili-lehti

Sielunpeili -lehti tarjoaa konkreettisia työkaluja sisäisen kasvusi tueksi. Sielunpeilin aihealueina ovat yksilön sisäinen kasvu, ajatuksenvoima, myönteinen ajattelu, tunteiden kohtaaminen, antautuminen rakkaudelle sekä itsensä hyväksyminen.
www.karprint.fi/aikakauslehdet/sielunpeili

125-136 ULTRA-lehti

Ultra on tunnetuin ja ensimmäinen rajatiedon aikakauslehti. 12 numeroa vuodessa. Osastolta myös uutuuskirjat, CD:t, DVD:t ja tarotit.
www.ultra-lehti.com

137-139 Glass Design Seija Auvinen

Käsintehtyä taidelasia. Tervetuloa kokemaan ihanat energiat. Saatavana vahvoja arkkienkeleitä, energia- ja chakraenkeleitä, 12 sädettä, vahvat chakrakorut, tauluja ym.
www.glassdesign.fi

140-143 Maire Seutu

Parantavat kivet ja kristallit
www.mairenputiikki.fi

144-145 Strumptrollet

Myynnissä käsinneulottuja villasukkia, lapasia, rannelämmittimiä
a.hallerskog@gmail.com

146-148 CHOICE Finland Oy

CHOICE Finland -luonnonkosmetiikka, Magneetti- ja ajatuskorut.
www.choicefinland.com

149-150 Skepsis ry.

Skepsis ry on 1987 perustettu yhdistys, tarkoituksena edistää paranormaaleja ilmiöitä koskevien väitteiden objektiivista ja puolueetonta tieteellistä tutkimusta.
www.skepsis.fi

151-152 Okabo Organics

Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka perustuu ihoa hoitavaan ja kosteuttavaan Arganöljyyn. Tule tutustumaan messutarjouksiimme. Luomu * Vegaani * Reilukauppa
www.okabo.org

154 Handmade by Riikka

Pliiden pajalla syntyy käytännöllisiä, kauniita ja kestäviä Handmade by Riikka -tuotteita. Messuilla mukana ainakin heijastavia tuotteita, Lilli -enkeleitä, korviksia, rannekoruja. Katso lisää www.pliide.com, www.facebook.com/handmadebyriikka

155 Miriam Kankare

Q-anon

157-159, 161-162 Kristallikeskus / Viisauden Koulu UNIVERSUS/ Kaia-Liisa ja Andres Reinut

Kristallit ja mineraalit, kristallihoidon apuvälineet. Kristallien ja mineraalien kauppa. Kristallihoidon ja Kristalli-Reikin kurssit Suomessa.

info@universus.ee
Kristallikeskus www.kristallikeskus.ee
Sisäisen Viisauden Koulu UNIVERSUS www.universus.ee

Tietoisku Miten kristallit parantavat? ohjelmatilassa 1G su 16:25-16:55

160 Eco tehdas, Mari Pelander

Pitkäikäisiä ja ekologisia tuotteita, kuten Carita Cosmetiikan kosmetiikka ja metalli/lasi -pillit. Mukana myös kotikosmetiikan lasiset pakkaustuotteet kuten lasi suihku-, pumppu- ja piepettipullot eri kokoisina sekä voidepakkaukset.

puh. +358 45 141 3439, WhatsApp +358 45 141 3439 tai FB ecoehdas (messenger)
www.ecotehdas.fi

163-169 Mazu oy

Mazu on toiminut naisten kauneuden parissa jo yli 10 vuotta. Mazun oman korumalliston aidoista helmistä ja kivistä valmistavat naisyrittäjät Aasiassa. Vaatteet tuomme Euroopasta ja asusteet kauden mukaan luomaan kaunista kokonaisuutta asuusi.
www.mazu.fi

170-171 Hiljainentila.fi

Edistämme hengellistä kasvua kristillisen spiritualiteetin, mystiikan, hengellisen ohjauksen, retriittien, meditaation ja joogan sekä kontemplatiivisen elämän kautta. Kutsumme toinen toisiamme jakamaan rakkauden sanomaa ja synnyttämään toivoa yhteisöissämme, kirkossa ja maailmassa.

Henri Järvinen, henri.jarvinen@evl.fi, 050 355 9294
www.hiljainentila.fi

172-173 Rauno Moilanen

Ph-tuotteet, tietoa happo-emästasapainosta.
www.healthylife.fi

174-176 e-Coach / Marko Vapa

Verianalyysit ja kehotyyppitestit
www.e-coach.fi

177 Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi Alanen

Yksityisaikoja. Myös ajan varaus messuille ennakkoon mahdollista

puh. 045 1296806, paivi@paivialanen.fi
www.paivialanen.fi

177B Meedio Stella

Selvätieto, edelliset elämät, henkioppaat. Ennakkovaraukset: 050-3441033

178-179 shamaanimestari Zhannabel

Zhannabel_portfolio_english

Hyvät ystävät, kutsun teidät Naisten Maailmaan! Ensimmäistä kertaa voimme yhdessä yhdistyä rakkaudessa. Tervetuloa messuille, workshopiini ja tietoiskuuni, jossa yhdessä opimme Naisten Maailmasta.

Jos tytöt saisivat koulussa opetusta aiheesta, johon olen perehtynyt 25 vuoden ajan, tämä oppiaine tunnettaisiin nimellä “kuinka olla nainen.” Nuorena en koskaan ajatellut, että minun tehtäväni olisi opettaa naisille naiseudesta. Nyt 25 vuoden ajan, naiset seminaareissani puhkeavat kukkaan ja oppivat paljon. Nauramme yhdessä paljon, oppilaani sanovat, “puhutko todellakin meistä?”. “Olen nainen, mutta en koskaan tiennyt tätä itsestäni.” “En osannut arvata, että olisin kykenevä tällaiseen.” Jokainen nainen on kukka Jumalan puutarhassa. Ja en lakkaa ihailemasta jokaisen naisen kykyjä, joita olen tavannut elämäni varrella.

Vaikka, jokaisen naisen elämässä voi olla vaikeuksia ihmissuhteissa, terveydessä, taloudessa, mutta kukaan ei voi kiistää sitä tosiasiaa, että naiset on luotu jumalalliseksi rakkauden kanavaksi.

Yhteystiedot: +90 542 888 8301 zhannabel.int@gmail.com
www.zhannabelle.com

Työpaja Naisten maailma – palaa naiselliseen voimaasi shamanistisen ja parantavan matkan avulla (sis. kohdun karmallisen puhdistuksen ja tietoisuutta laajentavan rituaalin) workshop-tilassa 3G la 10:30-13:00 sekä tietoisku Naisten maailma – voiman lähde on sisälläsi tietoiskuluokassa 1P su 16:10-17:00

180-181 Helmisatama

Enkelinkutsukorut, kivikorut, voimakivet, Mala-korut ym. Kaikki korut ovat valmistettu käsityönä Suomessa.
www.helmisatama.com

182 Dolce Vita Global / Nature and You

Rakentavan elämäntapamuutoksen ja terveellisen elämän puolesta / ravinto ja tietoisuus valmennus / eco ainesosat, puhdas ruoka ja juoma / luonnon kosmetiikkaa ihon hoitoon / lue lisää www.mydvg.eu

185 Tõnu Aru

www.sisemiserahutempel.eu

186 Mira Korhonen

Selvänäkijä, parantaja, uskontotutkija, kirjailija, ihmisten ja ihmiskunnan auttaja ja esoteerikko. Kirjallisuutta, ufologiaa, tietoa luennoista.

p. 044-3339900 ja info9@suomi24.fi
mira9.munblogi.com

Tietoisku Tähteläisten tehtävät ohjelmatilassa 1G la 17:55-18:25

187 Tea Lehikoinen

Elämäntapavalmentaja, energiahoitaja (keskittynyt Sai Shakti healing energiahoitomuotoon), sekä kundalini ja hatha/vinyasa jooga- & meditaatio-opettaja.

tea.lehikoinen@gmail.com
www.holistichealingheart.com

Luentoesitys Voimaannu Sai–shakti healing energialla hiljentymisluokassa 3H su 11:00-12:00

188-189 Ruchida Yodking

Thai – hierontaa

190A-B Lyster Team OÜ
191-194 Timo Toikka

Messujen edullisimmat divarikirjat.

195-196 Kristina Design

Myynnissä KristinaDesign valmistetut unisiepparit, kivikorut, saippuat ja kynttilät.
www.moi-moi.eu

197-198 Brahma Kumaris

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen henkinen liike, joka on omistautunut sekä henkilökohtaisen transformaation, että maailman uudistamisen tehtävälle. Brahma Kumaris on vaikuttanut laajasti monilla sektoreilla kansainvälisenä kansalaisjärjestönä, mm. YK:ssa. Kuitenkin Brahma Kumariksen todellinen päämääränsä on auttaa yksilöitä muuttamaan materiaalinen maailmankatsomus henkiseksi. Brahma Kumaris tukee syvällistä, yhteistä tietoisuutta rauhasta, sekä jokaisen sielun arvokkuuden kehittämistä
www.brahmakumaris.fi

Meditaatiot hiljentymisluokassa 3H la 15:30-16:20 ja su 12:45-13:40

199 homeopaatti Satu Järvilehto

www.satujarvilehto.com

0