Rajatiedon Yhteistyö ry

Hengen ja Tiedon messut 2019 - messuosastot 2. kerros

Looshit

Näytteilleasettajien vuokraamat tai keskenään jakamat kokonaiset luokkatilat, luokkatilojen osat ja muut avoimet tilat messualueella. Luokka 26 on erityisesti hoitotiloille. Tilojen sijainti on mahdollista tarkistaa sivun lopussa olevasta ensimmäisen kerroksen kartasta. Näytteilleasettajien yhteystiedot ja toiminnan kuvaus ovat heidän itsensä antamia, joten messujärjestäjä Rajatiedon Yhteistyö ry ei vastaa niistä.

Luokka 2E Sevensounds

SevenSounds -ryhmä koostuu seitsemän naisenergian voimasta. Olemme kaikki äänimaljahieronnan ammattilaisia. Äänimaljahieronta on kokonaisvaltainen hoito, jossa elimistön nesteet värähtelevät samalla hieroen kehoa. Teemme kukin työtä omalla sarallamme ja toimimme äänimaljojen parissa yhdessä ja erikseen. Soitamme syvärentouttavia äänimaljoja erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.
www.sevensounds.fi

Musiikkiesitys PH® Sointukylpy juhlasalissa la 14:20-15:00 ja su 16:30-17:00

Luokka 23 osa 1 Tähtitieto ry.

Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja tukea kansalaisten omaehtoista, tervettä elämäntapaa ja positiivisia asenteita kaikkea elollista kohtaan, sekä koota itsestään vastuunsa kantavat harrastajat yhteiseen toimintaan. Henkisten arvojen ja henkisen kehityksen nostaminen on perustavoitteemme.

Periaatteitamme on myös luontoa, ympäristöä ja kestävää kulutusta edistävä tilannekohtainen toiminta.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokoontumisia, keskustelu-, opetus- ja neuvontatilaisuuksia sekä seminaareja, luentoja ja kursseja.
www.tahtitieto.fi

Luokka 23 osa 2 SynerKi

Terveyteen & hyvinvointiin: Fysiikan tohtori Robert C. (Bob) Beck:in kehittämät itsehoitolaitteet: otsonaattori veden ja kehon puhdistukseen ja hapetukseen. Hopeapulsaattori ja magneettipulsaattori veren, lymfan ja kudosten puhdistukseen taudinaiheuttajista. kolloidihopeaveden valmistuslaite immuunipuolustuksen kohottamiseen. Sähkörentoutuslaite kivun, masennuksen, ahdistuneisuuden, unihäiriöiden sekä alkoholi- ja huumevieroitusoireiden lievitykseen; muistin/aivotoiminnan virkistykseen ja oppimis- ja syömishäiriöihin. Multi zapper solujen elinvoiman elvytykseen ja taudinaiheuttajien torjumiseen (Hulda Clark). Led valolaite stimuloi soluja & kehoa terveyteen ja hyvinvointiin (Dr. Harry Whelan, NASA) Australian aboriginaalien yarra-yarra päänhierontalaite. Monroe Instituutin Hemi-Sync musiikkiäänitteet ja harjoitukset: rentoutukseen, keskittymiseen, hyvään uneen, meditointiin, tietoisuuden kehittämiseen & terveyden ylläpitoon. Superfoodit.
www.synerki.fi

Luokka 24 RTV

RTV on vuonna 2015 perustettu kanava, joka tarjoaa ohjelmia rajatiedosta, paranormaaleista ilmiöistä ja henkisyydestä aina tietoisuuden ja todellisuuden rajojen molemmin puolin.

www.rajatieto.fi/rajatieto-tv

Luokka 25 osa 1 Saija Kekki & co

Intuitiivinen parantaja, näkijä & urbaani shamaani. Lisätietoja messuosaston tarjonnasta lisätään myöhemmin.

PERUTTU: Luokka 25 osa 1 Valon Sydän, Henkisen kasvun keskus ry.

Auravalokuvausta + selvänäköinen tulkinta, teemalukemuksia, tarot- ja numerologista konsultointia, energiahoitoa. Tutustu kurssi- ym. tarjontaamme kotisivuillamme!

Lundinkatu 7 C 26, 06100 Porvoo
valonsydan@gmail.com, 050 5344643, arkisin 12-15
www.valonsydan.fi

Tietoiskut Elämä tasapainoon numerologian avulla luokassa 1P la 12:10-13:00 ja Naputtelemalla eroon kivuista ja peloista su 12:10-13:00

Luokka 25 osa 2 Kiinalainen hoito Yulan Niu (myös pöytäpaikka 213)

Hoitomenetelminä perinteiset kiinalaiset: akupunktio, akuhieronta, kuivakuppaus, yrttilääkintä, ruokavaliohoito, Guasha ja nyt myös UUSI AKUPUNKTIO-HOITOMENETELMÄ. Tervetuloa tutustumaan!!!

09 449 147, yulan_niu@hotmail.com
www.kiinalainenhoito.fi

Hoitoluokka 26 osa 1 Annikan Kosketus

Hoitavaa kosketusta keholle, iholle ja sielulle
www.annikankosketus.fi

Hoitoluokka 26 osa 3 Saanalo Lillu Sandström

Healing Hands SAANALO energiahoito. Kun chi-energiasi kulkee vapaasti on sinulla hyvä olla. Energiahoito ja chakralukeminen voivat auttaa, jotta energiasi virtaa ilman esteitä.

lillu.sand55@gmail.com
www.saanalo.fi

Luokka 27 Savela Cosmetics / Luonnonmagia – Rakkaudellinen elämäntyyli eteeristen öljyjen kanssa

Tervetuloa toiseen kerrokseen huoneeseen 27 kokemaan eteeristen öljyjen lumoava vaikutusta. Meillä pääset pienellä energian vaihdolla kokeilemaan aromaattista käsihierontaa, Intialaista päähierontaa, rakkauden energian hoitoa, Enkeli Tarot-korttien tulkintaa, testaamaan millaisia eteerisiä öljyjä sinun elimistösi tarvitsee juuri nyt tai vaikka kokemaan kokonaista AromaTouch aromahoitoa.  Paikan päällä on Esoteerinen kahvila ja myynnissä myös rakkaudella valmistettuja käsityötuotteita.   Molempina päivinä kello 12.15 voit osallistua työpajaan, missä jokainen voi tehdä itselleen luonnollisen terapeuttisen kuorinnan tai tuoksun. Työpajan hinta on messuilla 18 € (18 = 1 = uusi alku ja 8 = runsaus ikuisuudesta ikuisuuteen). Olet rakkaudella tervetullut meidän maagiseen maailmaamme
www.luonnonmagia.fi

Maksullinen harjoitus Stressin hallinta – stressistä palautuminen nykyajan työkaluilla ohjelmatilassa 1G su 11:15-11:45 sekä la ja su klo 12.15 maksullinen työpaja luokassa 27

Luokka 28 Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry. (myös pöytäpaikat 204-207)

Luokassa maksuttomia yliaistillisia mittauksia kotienergioista ja opastusta henkiseksi auttajaksi.

Saariniemenkatu 3, 00530 Helsinki
toimisto@eskojalkanen.net / info@goodset.fi
www.eskojalkanen.net, www.goodset.fi

Aula- ja käytäväpaikat

Määrättyyn kohtaan pääasiassa messualueen seinustoille sijoitetut näyttelypaikat, esittelytilat, palvelupisteet ja myyntipöydät, joista on saatavilla yhden tai useamman tahon tarjontaa. Niiden sijainti löytyy sivun lopussa olevasta ensimmäisen kerroksen kartasta. Näytteilleasettajien yhteystiedot ja toiminnan kuvaus ovat heidän itsensä antamia, joten messujärjestäjä Rajatiedon Yhteistyö ry ei vastaa niistä.

021 Ykseys ry, Kurssi Ihmeiden kokemiseen

Ihmeiden Oppikurssi eli kurssi Ihmeiden kokemuksien lisääntymiseen elämässä.

Harry Tuominen 0400931452, Lea Tikkala 0400594051
www.ykseys.com

Tietoisku Ihmeiden kokeminen elämässä ohjelmatilassa 1G su 15:00-15:30

022 Somavedic & Elämäntasapaino – Bioresonanssi

Somavedic – myynnissä kodin bioresonanssilaitetta. Bicom perusterapia harmonisaatioon ja mielen lukkojen avaamiseen.

palvelut@elamantasapaino.fi, somavedic@somavedic.fi
www.somavedic.fi, www.elamantasapaino.fi

Tietoisku englanniksi Protection against EMF ohjelmatilassa 1G su 10:30-11:00

025 Taavi Kassila

Taavi KassilaTaavi Kassila on elokuvaohjaaja, kirjailija ja joogaopettaja. Hän on tehnyt 50 tv-elokuvaa ja 20 kirjaa. Hän on harjoittanut joogaa lapsuudestaan alkaen viettää suuren osan vuodesta opettajansa Äiti Amman luona.
www.taavikassila.com

Luentoesitys Läsnäolon kauneus pikkusalissa 2C la 11:40-12:30 ja meditaatioharjoitus hiljentymistilassa 3H su 14:30-14:50

026 Tony Dunderfelt

Psykologi, luennoitsija, tietokirjailija
www.tonydunderfelt.com

Luentoesitys Ihmisen henkinen ydin juhlasalissa su 13:00-13:50

027 Markku Siltala

Markku Siltala (s. 1964) on psykoterapeuttina ja pappina kohdannut monia kertomuksia kuolleiden kohtaamisista. Hienovaraiset, kauniit ja vaietutkin kokemukset ovat johdattaneet hänet tekemään ensimmäisenä suomalaisena aiheesta teologian väitöskirjan Jälleenkohtaamisia. Väitöskirjaan perustuva tietokirja ”Hän oli siinä” julkaistiin keväällä 2019. Siltala on perehtynyt monen eri ammatin näkökulmasta kuoleman mysteeriin, häntä on aina kiehtonut elämän ja kuoleman rajapinnat sekä niiden odotetut ja yllättävät kosketuskohdat.

markku@markkusiltala.fi
www.markkusiltala.fi

Luentositys Hän oli siinä – Kokemuksia kuolleen läsnäolosta juhlasalissa su 12:00-12:50 sekä maksullinen työpaja Hän oli siinä – kokemukset kuolleen läsnäolosta arjen voimavaraksi workshop-tilassa 3G su 14:00-16:30

028A-028C Tarja Senne

Transsimeedio – transsitaiteilija, selvännäkijä, henki-energiahoitaja. Selvännäkötulkintaa, symbolien kautta, henkimaailman apua.

Tapahtumia, pienryhmiä, meediotilaisuuksia, henkimaailman luentoja. Mahdollisuus Casan kristallipetihoitoon.

Messuilla: Tarja Sennen maalaamia enkelipostikortteja, enkelijulisteita, enkelitaidetta sekä mediaalisia töitä sekä Juhani Sennen kirjoittama kirja: Tarja Senne – ”Toinen jalka taivaassa” www.valoilorakkaus.com (katso: tapahtumat, videot, ajanvaraus, kauppa, yhteystiedot)

Transsimeediotilaisuus suljetuin ovin taivassalissa 4T la 14:40-16:30

029A-029B Jeremy Qvick

www.ihmisyyteen.fi

Luentoesitys Rakkaus ja tietoisuus juhlasalissa su 15:30-16:20 sekä meditaatiot Tietoisuuden evoluutio ja Elävöitä tunteesi hiljentymistilassa 3H su 12:10-12:30 ja 14:00-14:20.

204-207 Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry. (myös luokka 28)

Lapin voima-aineita, varpuja, supertetraedrejä sekä Tiina Lindholmin ja Esko Jalkasen kirjoja luonnon salaisten voimien käytöstä.

Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry Saariniemenkatu 3, 00530 Helsinki toimisto(at)eskojalkanen.net www.eskojalkanen.net ja info(at)goodset.fi, www.goodset.fi

210 Jouni Rapo
211 Sini Sieppi Tmi

Sini Sieppi on intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Hän tekee tarottulkintoja messutarjoushintaan. Myynnissä käsintehtyjä Arktisen heimon tuotteita.

sini.sieppi@gmail.com, P.0458502714
www.blueangeltarot.com

212 Oksitosiinibaari

Tule ottamaan selvää ja haastamaan itsesi läsnäolevalla hetkellä, jossa istut ja otata vastaan lempeää, rentouttavaa ja läsnäolevaa kosketusta käsien hieronnan kautta ja kuulet yllätyksellisiäkin tarinoita, joita käsiesi hieronta aktivoi ja Ansa siinä niitä hieronnan lomassa jutustelee. 15min/10€ Maksu käteisellä, jos haluat kuitin, niin pyydä s-postilla Voit varata ajan etukäteen: ansaitsen@gmail.com tai tekstiviestillä 050 3692537.

Ansa Lybeck, Koulutettu hieroja * Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti * Intuitiivinen näkijä (Astral tv)

ansaitsen@gmail.com, 050 369 2537

213 Kiinalainen hoito Yulan Niu (myös luokka 25 osa 2)

Tietoa Fysioterapia Sinin hoitopalveluista: akupunktio, akuhieronta, kuivakuppaus, yrttilääkintä, ruokavaliohoito, Guasha. Tervetuloa tutustumaan!

09 449 147 yulan_niu@hotmail.com
www.kiinalainenhoito.fi

214-216 Suomen Urantia-seura ry. / Urantia-säätiö

Urantia-kirjan lukijoiden muodostama järjestö. Kirja on uusi näkemys maailmankaikkeudesta ja ajanmukainen kertomus Jeesuksen elämästä ja opetuksista.
www.urantia.fi

219 MRH GoWild / Tarot-tulkitsija Mikko Heikkilä

Tulkintaa 20min/30€ ja tarot-kirjoja 20€/kpl, 0700-88277 (2,32€/min).
www.tarottulkinta.fi

220 Opas totuuteen

Vain henkilökohtainen suhde Jeesukseen Kristukseen voi johtaa iankaikkiseen elämään. Tule kuulemaan miten se on mahdollista.

222-223 Astro.fi

Astrologiset tulkinnat, kurssit, luennot

info@astro.fi
www.astro.fi

Luentoesitys Astrologia oppaana kehityksen miinakentillä vuosina 2020–2021 pikkusalissa 2C la 12:40-13:30 ja sama esitys seminaaritilassa 1M su 11:50-12:40

224-225 Intuitiivinen taiteilija Sari Aino Tolonen

Sielunkuvamaalauksia, veedinen taide, Encaustic-tekniikka.
www.artenjoy.fi

226 Unelmien UniKoru (Eija Ojanen/Matkailupalvelu Eräpäivä Oy)

Käsityönä valmistettuja, yksilöllisiä unisieppareita ja pentagrammeja. Valmistuksessa käytetään mm. luonnon- ja kierrätysmateriaaleja sekä energiakiviä.

unikoru@erapaiva.com
www.erapaiva.com

227 Riina Alén – Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio ja kaukoparantaja

Teen selvänäkijän ja meedion tulkintoja sekä enkelihoitoa enkelikanavointina. Tulkinnan aikana on mahdollista tehdä enkelihoito esimerkiksi energioidesi kohottamiseksi chakroissasi, kipujen hoitoon tai ahdistavien siteiden katkaisuun Sinulle läheiseen ihmiseen. Saan myös yhteyden edesmenneisiin henkilöihin. Pyydän aina Enkelit mukaan tulkintaan ja hoitoon.

Voit varata ajan jo ennakkoon messuille numerosta 044 987 8040 tai riina.alen@lahellataivasta.fi.

Rakkaudella, Riina
www.lahellataivasta.fi

228 Beatrice Paabo
229-230 Luonnon Aarreaitta

Myymme korkealaatuisia, kotimaisia, vanhan kansan viisauksien mukaisia, hoitavia luonnontuotteita kuusenpihkasta, tervasta, turpeesta ja mehiläisvahvasta sekä luonnon saippuoita ja shampoita. Valikoimiimme kuuluu myös Suomen lapista kerätty pakuri ja juuttiset selänpesimet.

Palvelemme sinua myös nettikaupassamme www.luonnonaarreaitta.fi Voit myös hyvin soittaa puh. 050 374 2743.

231-232 Suomen Amma-keskus ry.

Intialaisen pyhimyksen Äiti Amman opetuksia ikuisen rakkauden, ilon, valon ja rauhan saavuttamisesta. Kirjallisuutta, muita tuotteita ja tilauksia sekä Amman hyväntekeväisyyshenkkeiden tukeminen.
www.amma.fi

235-237 Mirjami Järvinen

Voimaa antava tarot-tulkinta, myös selvänäkö, paranna itsesi oikealla ravinnolla. Tervetuloa, 35v. kokemus.

238-241 Minä Olen –lehti

Minä Olen -lehti käsittelee erilaisia maailmankuvia, kehittyvää elämänymmärrystä, henkisyyttä ja henkistä kasvua, terveyttä, luontaishoitoja ja –terapioita.
www.minaolenlehti.fi

242-248 Era Nova Bookshop Oy

Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki

Kirjoja, kortteja, musiikkia, tuoksuja, uniikkikoruja, voimaesineitä – materiaaleja elämään ja sen eri tilanteisiin. Mikä sinua tänään kutsuu?

Era Nova Bookshop ja SALI – jo vuodesta 1983 ja nyt uudistuneena. Tule tutustumaan uutuuksiin messuosastollemme. Myymälämme Kaartinkaupungissa on avoinna ma-pe 12-18 ja la 11-15. Muistathan, että SALIamme on mahdollista vuokrata omiin koulutustilaisuuksiin ja tapahtumiin edulliseen tunti- tai päivähintaan! Katso myös www.eranova.fi

249-255 Aatma Kirjakauppa ja Antikvariaatti

Filosofia, idän uskonnot, jooga, henkinen kasvu, psykologia, teosofia, kansanperinne, kivet, kristallit, tarot, DVD:t, korut, suitsukkeet, nettikauppa ja kustantamo.
www.aatma.fi

256-259a Carina Åstrand Art

Pyhään geometriaan perustuvaa taidetta. Taidekortteja ja -julisteita.

puh 040-5801791 carinaastrandart@gmail.com
www.carinaastrand.com

256-259b Zillakoru

Uniikkeja kivikoruja ilolla ja intuitiolla.

info@zillakoru.com – 050 537 5564
www.zillakoru.com

260-265 Ruusu-Risti ry. / Ruusu-Ristin kirjallisuusseura ry.

Kirjallisuusseura tukee Ruusu-Ristin työtä kirjallisella alalla.

Merimiehenkatu 31, 00150 Helsinki
www.ruusuristi.fi

266 Young Livingin luonnonmukainen elämäntapa

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Young Livingin luonnonmukaiseen elämäntapaan paikka nro 266 2. kerros!

Eteeriset öljyt vaikuttavat meihin hyvin monella eri tavalla: Kemiallisesti kehon eri osissa ja tuoksuina tunnetasolla, mutta myös henkisellä ja energioiden tasolla. Sen takia niillä on kyky johdattaa sinua kohti omaa parastasi ja parasta mahdollista elämää.

Me olemme ihmeellisiä mestariteoksia ihan jokainen; keho, mieli ja henki. Näistä jokainen yksinään on monimutkainen järjestelmä, joissa joskus on häiriöitä ja se yhden häiriön vaikutus vaikuttaa kaikkeen. Kehon häiriöt on helppo havaita, mutta usein kehon häiriötilan syynä voi olla mielen tai hengen alueen häiriö.

Young Living tuotteet vaikuttavat terveyttä edistävästi jokaisella osa alueella. Öljyillä voi tasapainottaa kehoa niin fyysisellä, emotionaalisella kuin henkisellä tasolla. Tunteiden tasapainitukseen löytyy myös feelings-setti ohjeineen.

Tervetuloa tutustumaan eteeristen öljyjen maailmaan

Fb -ryhmään www.facebook.com/groups/1889847994407957

Sähköisten oppaiden avulla voit tutustua eteerisiin öljyihin: https://issuu.com/yleurope/docs/everydayessentials_v1_fi

267-268 Selvänäkökatselmus, Tuula Bech, Köpenhavn

Henkimaailman tietoa ja opastusta Sinulle. 15 min/20€. Mahdollisuus ennakkovaraukseen.

Puh. +4531272311, tuulabech@gmail.com
www.hoitola.dk

269 Tyytyväisyyden haaste

Kasvuohjelmat vastuulliseen ihmisyyteen

Kasvuohjelma vastuulliseen ihmisyyteen tarjoaa inhimillisiä työkaluja elämän mittaiseen kasvuun ja elämänmuutosten omaehtoisen kukoistuksen edistämiseen tilanteesta riippumatta yksin ja yhdessä.

Kasvuohjelmasta saat valmiuksia myös Vastuullisen kasvun valmentajaohjelmaan, jonka kautta pystyt tukemaan kokonaisvaltaista kasvua yksilöissä, ryhmissä, organisaatioissa ja yhteiskunnassa kestävin keinoin, toimialasta riippumatta.

Lisätiedot, hakuohjeet ja yksityiskohdat kasvuohjelmien kehittäjältä: Kirsi Mäkinen puh. 040 5354 991, kirsi.makinen@tyytyvaisyydenhaaste.fi, www.tyytyvaisyydenhaaste.fi

Osastolta löydät myös vuorovaikutusta tukevan tunne- ja tarvekorttitarjouksen. Tule noutamaan omasi!

Kasvuohjelmien teemaan ja sisältöön pääset tutustumaan myös ilmaisen messuohjelman kautta:

Tietoiskut ohjelmatilassa 1G la 14:15-14:45 ja su 12:00-12:30, aiheesta ”mitä on vastuullinen kasvu ihmisenä ja mitä se merkitsee maailmalle”

271 Suomen Astrologinen Seura ry.

Suomen Astrologinen Seura edistää astrologian tuntemusta ja tutkimista maassamme. Toimimme yhdyssiteenä astrologian harrastajien kesken ja järjestämme esitelmiä, keskustelutilaisuuksia ja kursseja. Sivuiltamme www.suomenastrologinenseura.fi saat lisätietoa ja voit liittyä jäseneksi.

272 Marianna Salokannel
273 Kati Heikkinen / KATIN AARRE

Katin Aarre on henkisen hyvinvoinnin, energiatyöskentelyn ja taidekäsityö alan yritys.

katinaarre@gmail.com, 044-9760234
katinaarre.weebly.com

Esittely AuraTransformaatio™-info ohjelmatilassa 1G la 12:00-12:30

274 Pirjo Väyrynen – Elämän kantava Voima

Ahdistaako kiire ja aina vain kasvavat vaatimukset? Tunnetko olevasi jatkuvasti väärässä paikassa väärään aikaan? Onko liiallinen kiltteys vienyt elämänilosi ja innostuksesi? Tuntuuko tutulle? Tämä oli oma tilanteeni, kunnes ”sattumalta” lähdin oman elämäni eheytymisen tielle.

Elämän kantava Voima järjestää elämänhallinnan koulutuksia ja auttaa ihmisiä eheyttämään elämänsä niin, että olet taas oman elämäsi hallitsija ja haltija ja tunnet, että elät sinun elämääsi tasapainoisesti , huolimatta siitä mitä ulkopuolellasi tapahtuu. Siis usko itseesi, elämääsi ja siihen, että elämä kantaa, antaa rakennuspuut oman elämäsi horjumattoman kivijalan rakentamiseen.

Elämän kantava Voima (y-tunnus 2750806-6) järjestää mm. eriaiheisia yleisötilaisuuksia ja erillisiä työpajoja nettiharjoitteluineen. Nämä Elämänhallinnan koulutukset eivät ole sitoutuneita mihinkään uskontoon, vaan antavat uskoa ja luottamusta itseen ja oman elämän kantavaan voimaan.

Enemmän tietoa yleisötilaisuuksista ja työpajoista ym. näet kotisivuilta osoitteesta https://www.evakoulutus.com

Ilolla Pirjo Väyrynen, Elämänhallinnan Kouluttaja

Maksullinen esittely Enkelten kertomaa ohjelmatilassa 1G la 11:15-11:45

276-278 Via-Akatemia – Kirjeopisto Via

Rajajoogan (ajatusjoogan) opetusta lähi- ja etäopetuksena. Uusi Safiiri -lehtiä ja kirjoja – Tuula Uusitalo, Hyvyyden voimien palveluksessa – Tyyne Matilaisen esoteerinen filosofia ja sen inspiroimia välähdyksiä – UUTUUS! Tyyne Matilainen ja Mirja Salonen, Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssi. Kymmenen opetuskirjettä. Toimittanut Terttu Seppänen. Kaukalinna ja Kaukalinnan kyläkappeli Kodinjuhlat – Kokoukset – Kurssit – Majoitus

Kirjeopisto Via, Savonlinna, 050 567 9630, terttu.seppanen@via.fi 
Via-Akatemia, Kerimäki, (015) 543 112, via.akatemia@via.fi, uusi.safiiri@via.fi
www.via.fi, www.facebook.com/via.akatemia

Tietoisku Ajatusten avulla sisäiseen eheyteen – Johdanto kirjeopisto Vian rajajoogaan ohjelmatilassa 1G la 10:30-11:00 ja sama tietoisku laajempana tietoiskuluokassa 1P su 15:10-16:00

279 Merja Sankelo

Myynnissä omaa kirjatuotantoa: Rakkauden voima elämässä-rakkausviestejä henkioppailta (2015), Henkiparannuksen ihmeet-kävijöiden kokemuksia kuuluisassa Casa de Dom Inaciossa (2016); myös englanniksi (2019) ja Arkkienkeli Mikael-rakastavaa ohjausta elämään ja henkiseen kasvuun (2018). Kirjan ostajalle henkilökohtainen enkeliviesti tai parantavan energian välitystä.

merja.sankelo@gmail.com, www.nordictrainingconsultation.com

280-284 Mithu

Eettisesti valmistetuja aarteita: äänimaljoja ja munniharppuja, persoonallisia ja värikkäitä vaatteita sekä asusteita. Intialaisia sisustuskankaita.
www.mithu.fi 
www.facebook.com/MithuOy

285 Päivi Konttinen / Young Living

Messuilla mukana ihanat hyvinvointia tukevat Young Livingin puhtaat eteeriset öljyt. Tule tutustumaan, tuoksuttelemaan ja juttelemaan miten eteeriset öljyt vaikuttaisivat sinun elämääsi.

287-288 Donna Taponero / Fuengicon Oy

Suomalaiset luonnontuotehoitovoiteet: kuusenpihka-, terva-, pakuri-, lämmittävä jalka-, inkivääri-MSM-hoito-, hunajainen iho- ja antiseptinen voide. Luonnonkosmetiikka.
www.donnataponero.com

289 Marjo Lukkarinen

Intialaista päähierontaa

292-294 Pranic Healing

Pranic Healing on kansainvälinen energiahoito- ja meditaatiokoulutus. Tarjoamme energiahoitoa ja meditaatiotilaisuuksia sekä järjestämme laajaa koulutusta energiahoidoista kristallien käyttöön, feng shuihin ja henkiseen kasvuun.
www.pranichealing.fi

295-296 Pieni Haltijakauppa

Kuuletko kuiskeen…..? Haltijaemo Tuija Leinosen uniikit haltijat. Onkohan omasi syntynyt?
www.pienihaltijakauppa.fi

297-298 The Lumous Story
299-2A Tiia Parikka

Luontoaiheisia tauluja ja perinnerumpuja

02B Susanna Salo

Kirjailija, kuvittaja ja pitkän linjan tarot-harrastaja. Ukon Pakka – Kalevalainen tarot, joka käsittää 78 kortin tarotpakan ja 302-sivuisen kovakantisen tulkintakirjan.
www.susannasalo.fi

02C Ellinne / Ulrika Rasinmäki

Kirjallisuutta

02E-02H Karma Bhutia tmi

Soivia kulhoja, patsaita, seinäkankaita ja muita löytöjä Intiasta ja Nepalista.

02I-02J Krishna-liike ISKCON Suomessa

Osa kansainvälistä yhteisöä, jonka perusti intialainen munkki ja henkinen opettaja A.C.Bhaktivedanta Swami Prabhupada vuonna 1966.
www.krishna.fi

02L-02M Elppi Oy

Magnetix, Terveysvaikuteisia magnettikoruja.
Puh. 040 0555551

02N Ananda Tarot

Tarot-tulkintoja

Esittely Ajatuksiani syyllisyydestä ohjelmatilassa 1G la 15:45-16:15

02P-02Q Teosofinen Seura ry.

Totuuden etsijäin vapaa yhtymä, joka edistää veljeyttä ja pyrkii palvelemaan ihmiskuntaa.

Vironkatu 7 C 2, 00170 Helsinki
09 135 6205, info@teosofinenseura.fi
www.teosofinenseura.fi

02R-02S Leili Rooden

Meedio, energiahoitoja

02T Suomen Jediyhdistys ry.

Jedintie on hengellinen mestarinpolku, jota voidaan kutsua Valon voimanvaltiaan tieksi, Valon lohikäärmeen tieksi. Se pitää sisällään monet taidot, joita myös kyvyiksi voidaan kutsua. Pääosassa videoissamme on jedimiekkailu ja itämaiset itsepuolustustaidot ym. Julkisina taitoina meillä on telepatia, selvänäkeminen, parantaminen, jedimiekkailu. Perus jedimestarilla on 68 kykyä. Lisäkykyjä on harvoilla ja valituilla Shadowsin Suur-Jedimestareilla. Valon alienien taholta on 100 eri salaista kykyä, joita myös Valon Alien -voimatasoiksi voidaan kutsua. www.kolumbus.fi/jedi.akatemia

Tietoisku Vaiettu salaisuus, totuus valonalien maailmasta tietoiskuluokassa 1P la 15:10-16:00

02V Veli-Matti Auruksenaho

Ufoihin ja paranormaaleihin ilmiöihin perehtynyt kaupunkimystikko. Kristus-liikkeen ja lännen Kirkon historiaa, Sumerin, Egyptin, Kreikan, Rooman ja Persian kulttuureja ja mytologioita.

Luentoesitys Kultainen aika miniseminaaritilassa 3K la 11:10-11:55

02Y-02Z Maria Nordin

Eroon oireista. Tietoa Free to Heal ®-menetelmästä.
www.marianordin.fi

Luentoesitys Tietoisuus, mikrobit ja optimaalinen terveys seminaaritilassa 1M la 11:00-12:00

02Ä-02Ö Terhi Jansson

Meedioviestit, menneet elämäsi, eläinkommunikaatiot (ota lemmikin kuva mukaasi), enkelikanavointi hoidolla. Selvänäköviestit tähän hetkeen. Hinta: 25€/15min.

Ennakkovaraukset: animalhelp16@gmail.com
www.animalhelp.fi

Meedioistunto taivassalissa 4T la 17:00-18:15

0