Rajatiedon Yhteistyö ry

TAMPEREEN HENGEN JA TIEDON MESSUT 2017

Hengen ja Tiedon messut järjestettiin Tampereella viimeistä kertaa 25. – 26.4. 2017, teemalla Sammon juhlat satavuotiaan Suomen kunniaksi.

Viidennen Tampereella järjestetyn messutapahtuman paikkana oli Sampola (Tampereen seudun työväenopisto). Messut esittivät poikkileikkauksen koko rajatiedon kentästä: erilaisia henkisiä opetuksia, idän ja lännen elämänviisautta, luonnon salattuja voimia, täydentävää terveydenhoitoa, joogaa ja meditaatiota, parapsykologiaa, ufotutkimusta, luomutuotteita, alan kirjallisuutta, äänitteitä, taidetta ja käsitöitä. Esitysten aiheet käsittelivät suomalaisuuden juuria, Kalevalaa, shamanismia, saamelaisuutta, suomalaista luonnonlääkintää ja Äiti Maa-teemaa.

Messuilla esiintyivät Henna Länsipää, Klaus Rahikainen, Veli Martin Keitel, Mai Niemi, Michelle Karen, Päivi Kaskimäki, Kalevi Riikonen, Harri & Ilkka Virolainen, Kaija Helin, Pauliina Aarva, Sakari Colliander, Jukka Davidsson, Heikki Kulju, Kirsi Hänninen, Osmo Turso, Juhani Olutkoski, Sari Turunen, Anne-Marie Keckman, Pedro Inkari, Markus Silvola, Jaakko Halmetoja, Tuomas Kytömäki, Erkki Palviainen, Anna-Maija Usma, Benny Michel Smeds, Jeena Rancken, Mervi Lepistö, Tanja Kettumäki, Heidi Kassara, Marja Hirvi, Kaarina Niro, Iisakki Totuudentalo ja Jukka Nieminen.

NÄYTTEILLEASETTAJAT 2017 AAKKOSITTAIN

101-102 Sinikivi – Jukka Nieminen
Rajatapaus jopa rajatiedon alueella. Rajatiedon laatukamaa.
www.sinikivi.com

106 Aurakuvaus (Matti Hartikka)

107-112 ULTRA-lehti
Ultra on tunnetuin ja ensimmäinen rajatiedon aikakaus-lehti. 12 numeroa vuodessa. Osastolta myös uutuuskirjat, CD:t, DVD:t ja tarotit. Salojärventie 36, 17950 Kylämä
tilaukset at ultra-lehti.com
www.ultra-lehti.com

113-118 Esoteeriset Alkemistit
Tietoisuutta edistävien hoitojalokivien esittelyä ja myyntiä. Selvänäkötutkimusta sopimuksen mukaan. “Elämmekö, vai eletäänkö meitä”.

119-122 Kotipellontila Terho Tapaninaho
Monipuolista luomuruokaa
040 766 3198, terhok.tapaninaho at gmail.com

126 Aloeteam Ay / Anu Harju
Esittelyssä ja myynnissä Forever Living Products´n ravintolisät ja aloe vera -pohjaiset ihonhoitotuotteet. Tule tutustumaan myös C9 ja F15-elämäntapamuutosohjelmiin! Kysy lisää myös koti-/työpaikkaesittelyistä sekä mahdollisuudesta työskennellä Foreverin parissa.
www.aloeteam.fi

127-128 Tähtitieto ry
Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja tukea kansalaisten omaehtoista, tervettä elämäntapaa ja positiivisia asenteita kaikkea elollista kohtaan, sekä koota itsestään vastuunsa kantavat harrastajat yhteiseen toimintaan.

Kunnioitamme jokaisen omakohtaista vilpitöntä elämänkatsomusta ja vakaumusta kaikkia elämän peruskysymyksiä ja arvoja kohtaan. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää meditaatioita, kokoontumisia, teematilaisuuksia sekä seminaareja, luentoja- ja kursseja.

Tähtitieto ry järjestää luento-, seminaari-, keskustelu-, meditaatio- ja koulutustilaisuuksia. Harjoittaa tiedoitus- ja julkaisutoimintaa. Messuilla mukana alan kirjallisuutta, lehtiä, sekä teemme selvänäkökonsultaatioita ja yhdistyksen toiminnan esittelyä.
www.tahtitieto.fi

129-130 Tmi Aito Käsityö / Janina Hurkala
Sisustustuoteartesaani.Valmistus ja suunittelu, Kirjonta, silkki, kortit, hiekkapuhallettu lasi,hyvän energian korut luonnon materiaalista, posliinimaalaus (enkeleitä jne.), tekstiilit
www.aitokasityo.com

131-132 Oka Consulting Oy / Okabo Organics
Okabo Organics on luonnolliseen kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin erikoistunut suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Missionamme on helpottaa ja yksinkertaistaa jokaisen naisen kauneusrutiineja luonnollisin keinoin. Päätuotteemme on superkosteuttava ja terveysvaikutuksiltaan erinomainen Arganöljy. 100% Puhdas Arganöljy messuhintaan, eri kokoja
info at okabo.org

133-134 Henkisen kasvun tila Oy Kristallihoitola Enkeli & Pumpuli
Meiltä löydät 100 % orgaaniset ihonhoito ja hyvinvointituotteet. Messuilla teemme kristallihoitoja ja selvännäkö tulkintoja.

Syvärentouttava sointukylpy Peter Hess äänimaljoilla, oviraha 5€ – Ohjelmatilassa A209
La klo 18.20–18.50
Su klo 15.40–16.10
www.kristallihoitola.fi

136 Skepsis ry
Skepsis ry:n tarkoitus on edistää kriittistä ajattelua, tieteellisen tiedon hankintamenetelmien opetusta sekä tieteeseen ja järkeen perustuvaa käsitystä maailmasta.
www.skepsis.fi

140 Rarissima
Henkisen kasvun kirjat, Koloristi koulutus° – värien ihmeellinen maailma, joka avaa ovet luovuuden, muutoksen ja itsetuntemuksen äärelle. www.rarissima.fi

141 Helmiprinsessa
Käsintehtyjä upeita koruja henkiseen hyvinvointiin. Tarjolla mm. enkelikoruja, kivikoruja, mandaloita jne, suoraan tekijältä.
www.helmiprinsessa.fi

142-144 Ville Huuki
Puutuotteita pohjoismaisista puulajeista, sekä tuotteita biohakkerointiin. Esittelyssä kuntoilulaite jota käyttävät astronautit, valohoitolaite ja neurofeedback-meditaatio.

Päivitä myös kahvisi aidoilla Bulletproof tuotteilla, messuhintaan meiltä.

145-148 KP Finberry OY
Kotimaiset, monipuoliset marjajauheet sekä Pakurijauhe
www.finberry.fi

154-155 Jaakko Halmetoja
Jaakko Halmetoja on ravintoasiantuntija, tietokirjailija, aktiivinen luennoitsija ja lifestyle-yrittäjä.
www.jaakkohalmetoja.info

157-160 Mai Niemi Finnish Fairytale Kultaisen aikakauden tietoinen muoti- ja pukeutuminen
Suomalaista käsityönä valmistettua designia: neuleita, asusteita ja orgaanisia koruja.
www.mainiemi.com

161 Michelle Karén
Michelle Karén, filosofian maisteri Ph.D on suomalais-ranskalainen astrologi ja shamaani sekä kansainvälisesti tunnettu luennoitsija ja kirjailija. Hän on kirjoittanut tietokirjoja joogasta, elävästä ravinnosta ja astrologiasta. Viimeisin bestseller teos käsittelee Valaistumisen astrologiaa. Michelle on myös shamaani, joka on vihitty perulaisen Q´ero heimon jäseneksi. Nämä inkojen jälkeläiset ovat asuneet Andeilla eristyksissä 500 vuoden ajan ja ovat nyt jakaneet tietonsa valituille ihmisille, jotta heidän esi-isiltä peritty tieto ei jäisi unohduksiin. Michelle on yksi näistä.
www.michellekaren.com

201-203 – MINÄ OLEN
Minä Olen -messut käsittelevät henkistä kasvua, erilaisia maailmankuvia, uskontoja, filosofioita, taiteita, ympäristöarvoja, kehittyvää elämänymmärrystä, terveyttä, luontaishoitoja, terapioita – ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Oman alansa koti- ja ulkomaiset huippuosaajat tarjoavat Minä Olen -lehden lukijoille löytämiään oivalluksen, ymmärryksen ja tiedon aarteita, joiden avulla pystyt olemaan onnellinen käytännön elämässä, tekemään elämästäsi omasi näköisen ja tästä maailmasta vielä paremman paikan elää.
www.minaolenmessut.fi
www.minaolenlehti.fi

204 – 207 Batucada Finland
Koruja sekä varvassandaaleja.

Käsityönä, soijapapuöljystä valmistettu, ekoystävällinen, allergiavapaa ja turvallinen kumimainen materiaali. Ei sisällä myrkkyjä, flataatteja, silikonia, lateksia, lyijyä, nikkeliä eikä maaöljyä. Materiaali on kevyt kuin kesätuuli eikä haparoidu tai kovetu ajan kuluessa. www.batucadafinland.com

208-211 Kaia-Liisa Reinut Universus OÜ
Kristallit, mineraalit, hoitokivet, kristallihoidon apuvälineet

Luonnollisten kristallien ja kristallihoitojen apuvälineiden nettikauppa http://www.kristallikeskus.ee
http:// www.universus.ee

212 Näkijä Virpi Rinta-Nikkola
Vastaukset ja vahvistukset kysymyksiisi vuosikymmenten kokemuksella aidolta näkijältä.

Olen tarkka ja luotettava näkijä. Näkemisen lahja on kulkenut suvussani jo monia sukupolvia. Menneet, tuleva, nykyisyys, henkimaailma, menneet elämät. Minulla on yhteys enkelisi ja henkioppaasi kanssa. Olen täällä auttamassa sinua missä tahansa asiassa.
www.nakija.fi

213-214 Päivi Kaskimäki
Selvännäkijä, maya-astrologi. Selvänäköisiä ja maya-astrolgisia katselmuksia, luentoja ja kursseja.

Vastaanotto: Sininen Käsi Hallituskatu 6, 33100 TAMPERE.
paivikaskimaki at gmail.com; Puh: 040-500 0050
www.paivikaskimaki.com

215 Kerttu Salonen
Kortit, julisteet, ja keramiikka

216 Sinisen Siiven Puoti / Anna Salonen
Kierrätyskankaiset haaremihousut ja muut ompelukset. Omatekoiset jalkakylpyaineet. Korvakorut.
www.facebook.com/sinisensiivenpuoti

217-218 Via-Akatemia / Via ry Via-Akatemia
Via Akatemia – Kirjeopisto Via. Rajajoogan opetus luonteen jalostamiseksi ajatusjoogakouluissa.

Uusi Safiiri: Integraalihenkisyyden Aikakauskirja.
www.via.fi

219 Zillakoru
Zillakoru valmistaa käsintehtyjä koruja hopeasta ja puolijalokivistä. Myös yksittäisiä titaanilangasta valmistettuja kivikorvakoruja ja -riipuksia.
www.zillakoru.com

220 HelmiSatama
Enkelinkutsukorut, kivikorut, voimakivet, Mala-korut ym. Kaikki korut ovat valmistettu käsityönä Suomessa.
www.helmisatama.com

221 Kansainvälinen Yhteis-Vapaamuurarijärjestö LE DROIT HUMAIN Suomen Liitto
Tietoa Kansainvälisestä Vapaamuurarijärjestöstä Miehille ja Naisille
www.droithumain.fi

222 Sari Junno Tmi
Kokeile sinulle sopivaa energiahoitoa turvallisesti. Olen aikuisiällä kasvanut energiahoitajaksi koulutuksen ja oman sisäisen polkuni ja kasvuni myötä.

Energiahoidot: thetahealing, chakrahoito ja enekelienergiahoidot

223 Katri Levonen
Tule kokemaan Katrin rakkaudellinen muuntava läsnäolonvoima ja kuulemaan messutarjoukset! Katri on intuitiivinen energiahoitaja, Life Transformed Coach ja Kundaliinijooga opettaja. Retriitit, seminaarit, henkilökohtaiset valmennukset, nettivalmennukset. Katrin ohjauksella löydät elämässäsi seuraavan puuttuvan palasen tietoisuuden polullasi.

Ohjelmatilassa A209 LA klo 13.40 – 14.10: Valokehon aktivointi kristalliäänimaljojen kanssa sekä tietoisuuden avaamista uusille ulottuvuuksille.
www.truebeing.fi

224-225 Ruchida Yodking Thai-hieronta
Thai massage, welcome!

226-227 Hieroja Lipponen Sami

228 Anitta Jemai
Selvänäköpalvelut Ennustus Tarotkorteilla ja kristallipallolla Reinkarnaatiot Meediona yhteys henkimaailmaan Energiavälitystä; parantamista pikku vaivoja mielessä ja kehossa
www.jemaianitta.com

229 Reetan Ruutu Oy
Certified Angel card Reader Pirjo Sipronen ja Tarotkorttitulkintoja. Mitä enkelisi haluavat sinun tietävän. kts Facebook/enkelikeidas
www.reetanruutu.fi

230 Katariina Uurto Tmi
Tarot tukintaa selvänäköisesti, eläinhomeopatian konsultaatio ja meedion yksityis-ja ryhmäistuntojen varaukset. 040 5128988, katariina at uurto.com
www.uurto.com

231 Milagros / Iina Perkiö
Erilaisia Reiki- ja muita energiahoitoja 10 min. 5€ Tervetuloa pikalataukseen!
http://www.milagros.fi/

232-233 PT Iina Perkiö
Intuitiivista taidetta ja uniikkeja luonnon- ja kierrätysmateriaaleista tehtyjä käsitöitä ja koruja. Tervetuloa ostoksille!
http://taikavatblog.blogspot.fi/

234-235 Valon Koulu
Valon Kosketus on syvästi vaikuttava energiahoito, jossa tapahtuu yhdistymistä omaan todelliseen Itseen ja monitasoista eheytymistä. Sen avulla saavuttaa kehollista hyvinvointia ja henkistä kirkastumista. Valon Koulu kouluttaa Valon Kosketus -hoitajia ja järjestää erilaisia henkiseen kasvuun liittyviä kursseja ja tapahtumia.
http://valonkoulu.fi/

236-237 AiriHelena
Harsopellava-asusteita, värienergiaa vaatteilla
www.airihelena.com

238-239 Reuel Tmi / Arje Sakari Silander
Nimianalyysit, oman Enkelinimen kanavointi, kristallilaitteet. Järjestämme rummutukset, enkeli-illat, energiahoidot, DNA-ohjelmointi, ryhmien ohjaukset ja luennot.
www.reuel.name

240 Lääkäriasema Lähitohtori Eija Pitkänen
Lääkäripalvelu, jossa hoidetaan ihmistä ja kokonaisterveyttä myös kotikäynneillä Tampereella.

241-242 Suomen Falun Dafa
Falun Gong (Falun Dafa) viiden liikesarjan yksinkertainen qigong-harjoitusmenetelmä.
http://fi.falundafa.org/

243-245 Orgonisaatio / Jukka Juntunen
Orgon-laitteita kodin, yksilön ja ympäristön energian harmonisointiin ja yleiseen energisoimiseen.
www.orgonisaatio.fi

246-248 SynerKi
Biofysikaaliset itsehoitolaitteet, terapeuttinen musiikki ja valikoidut ravinto- ja ravintolisätuotteet.

Biofysikaaliset itsehoitolaitteet terveyteen & hyvinvointin: OTSONAATTORI veden ja kehon puhdistukseen ja hapetukseen. HOPEAPULSAATTORI ja MAGNEETTIPULSAATTORI veren, lymfan ja kudosten puhdistukseen taudinaiheuttajista. KOLLOIDIHOPEAVEDEN valmistuslaite immuunipuolustuksen kohottamiseen. SÄHKÖRENTOUTUSLAITE kivun, masennuksen, ahdistuneisuuden, unihäiriöiden sekä alkoholi- ja huumevieroitusoireiden lievitykseen; muistin/aivotoiminnan virkistykseen ja oppimis- ja syömishäiriöihin. MULTI ZAPPER solujen elinvoiman elvytykseen ja taudinaiheuttajien torjumiseen (Hulda Clark). LED VALOLAITE stimuloi soluja & kehoa terveyteen ja hyvinvointiin (Dr.Harry Whelan, NASA). Australian aboriginaalien YARRA-YARRA päänhierontalaite. Monroe Instituutin Hemi-Sync ja Steven Halpernin terapeuttinen musiikki ja mielen harjoitukset: RENTOUTUKSEEN, KESKITTYMISEEN, HYVÄÄN UNEEN, MEDITOINTIIN, TIETOISUUDEN KEHITTÄMISEEN & TERVEYDEN YLLÄPITOON. Valikoidut laadukkaat ravinto- ja ravintolisätuotteet.
www.SynerKi.fi ; www.BobBeck.info

249 Benny Smeds Life Coach & Shaman
Benny auttaa sinut löytämään itsesi, onnellisuuden ja rakkauden. Hän on life coach /elämänparannusvalmentaja, shamaani, reiki- ja energiahoitaja.

Tervetuloa kuuntelemaan lisää sunnuntaina 26.3 ohjelmaluokkaan A222, klo 12.30 – 13.30 hänen luentonsa tai myöhemmin paneelikeskusteluun.

Benny kävi lähellä kuolemaa 2015, hän on käynyt erilaisia henkisiä- ja elämänparannuskursseja, tutkinut erilaisia Shamaaneja ja heidän kulttuureitaan, ja tutkinut ylipäätänsä elämän psykologisesta ja fyysisesta näkökulmasta. Hän on avoin rakkauskanava ja on täällä auttamassa ihmisiä nauttimaan joka hetkestä omassa elämässään.

Jätä yhteystiedot messupöydälleni tai ota yhteyttä, niin saat kutsuja seuraaviin tapahtumiin/workshoppeihin tai voimme tavata yksityisesti, ympäri maailman.

Kaikki ihmiset ovat tärkeitä ja sen puolesta Bennylle olette kaikki VIP– Very Importnat Person.Service also in English and Swedish.

Yhteystiedot:0407421218, benny at vipfinland.com ja Facebook-ryhmä “Benny Smeds Lifecoach”, blogi, video ja muut SOME-kanavat tulossa.
www.vipfinland.com

250-251 Kabbalah Centre
Kabbalah Centre on henkinen järjestö, joka on sitoutunut levittämään kabbalan viisautta maailmanlaajuisesti. Kabbala on ikiaikainen viisaus, joka paljastaa miten universumi ja elämä toimii. Kabbala-keskuksen tavoitteena on tehdä nämä periaatteet ymmärrettäviksi ja merkityksellisiksi jokapäiväisessä elämässä.

Messuosastolla kerromme kabbalasta, sen opiskelemisesta ja hyödyntämisestä päivittäisessä arjessa, sekä tarjoamme monenlaisia lisämateriaaleja. Voit ostaa osastoltamme mm. suomenkielisen Kabbalan voima -kirjan sekä ottaa mukaasi veloituksetta Zoharin taskuversion.
Sunnuntaina ohjelmatilassa A209 klo 11.00-11.50 Johdanto kabbalan voimaan (50 min)
www.kabbalah.fi

252 Salus AP / Aila Broström
Tulkintoja, katsotaan yhdessä missä olet ja mihin olet menossa. Vastauksia kysymyksiisi.

253-254 MergaToné
MergaToné tarjoaa vapautusta vaivoista ilman lääkkeitä, parantavan äänen avulla. Messuilla äänirautahoitoja, hinta 20e. Hoitaja valitsee intuitiivisesti sen (ne) ääniraudan(t), mikä hoidettavalle on sillä hetkellä parantavin/voimistavin. Hoitoaikoja voi varata listalta paikan päällä. Jaetaan myös informaatiota netin äänitaajuusvideoista. Ohjelmatilassa A209 kumpanakin päivänä Meditaatio Planeettaputkilla. Myynnissä myös kivikorvakoruja sekä kuivattuja yrttejä.
Meditaatiomatka Planeettaputkilla Ohjelmatilassa A209 – Tule kokemaan planeettojemme parantavat värähtelyt.
La 25.3 klo 16:40 – 17:10
Su 26.3 klo 13:40 – 14:10
http://www.mergatone.com

255 Hoitola Auringonsilta / BiontologiaSuomi
Biofotonics, Erilaisia hoitoja sekä Fytocos- tuotteita
https:/www.biontologiasuomi.fi

256-257 Nouseva Aurinko
Nouseva Aurinko on kurssi- ja koulutuspaikka henkisyydestä kiinnostuneille.

Teemme healing- eli energiahoitoja ja selvänäköisiä lukemuksia. Tarjoamme erilaisia henkisen kasvun kursseja, kuten esimerkiksi meditaatio- ja energiahoitokursseja. Todellisille etsijöille on olemassa kaksivuotinen koulutusohjelma. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.
www.aurinko.fi

258 Sininen Käsi
Merjan & Pertin liikkuva, iloinen tulkinta- ja energisointiosasto. Bongaa tarinoivat käsinuket messualueelta ja tule kuulemaan niiden viesti juuri Sinulle.
www.sininenkasi.com

259 TarjaKaarina
Selvänäkijä, parantaja, kanssakulkija, apua ongelmiin, unien selvitystä, ravitsemusohjausta, esirukousta, visioita.

260-261 Sysimaa osk
Yrttejä, magiaa ja luonnontuotteita.
Sysimaan kotimaiset kukkatipat, öljyt, salvat, uutteet ja yrtit.
http://sysimaa.fi/fi/

262 Olli Kalajoki
Selvänäkijä, meedio, psykometrikko ja regressioterapeutti

263-264 Sari Rouhento
Energeettinen hoito ja tulkinta sekä JuicePlus-lisäravinteet.
ENERGEETTINEN HOITO Kaikki aine ja materia on energiaa. Energia värähtelee energeettisesti. Myös ihminen värähtelee energeettisesti. Kun energeettinen värähteisyys energiakentässä on matalalla, aiheuttaa se kipu- ja häiriötiloja sekä yleisesti ongelmia. Usein kenttääsi projektoidut raskaat ajatusmallit ympäristöstä ja toisilta ihmisiltä tuottavat monenlaista vaivaa kehossa ja mielessä. Energeettinen hoito purkaa raskaita energiavärähteitä kentästäsi tehokkaasti ja nopeasti, jotta luontainen tilasi, kehon ja mielen hyvinvointi, palautuu.
www.sarifin.fi

265-267 Fuengicon
Suomalaiset luonnontuotehoitovoiteet: kuusenpihka-, pihka-terva-, pakuri-, lämmittävä jalka-, inkivääri-MSM-hoito-, hunajainen iho- ja antiseptinen voide. Luonnon kosmetiikka.
www.donnataponero.com

268 Tmi Päivi Alanen Reikihoitola
Selvänäkijä-meedio Päivi Alanen varaukset ennakkoon messuille puh. 045-1296806 tai paivi at reikihoitola.net
Selvänäkijän tulkinnat, entiset elämät. Katso lisää: www.reikihoitola.net

269-270 Suomen Urantia-seura
Seura on Urantia-kirjan lukijoiden muodostama järjestö. Kirja on uusi näkemys maailmankaikkeudesta ja ajanmukainen kertomus Jeesuksen elämästä ja opetuksista.
www.saatio.urantia.fi

271 Marja-Leena Fagerström / Healthangel
Useita erilaisia numerologisia tulkintoja! Vaihtoehtoja mm. syntymäkellonajasta, syntymäpäivästä, etunimestä, teemat vuosille 2017-2018 tai kysy korteilta. Tervetuloa!

272-274 Tmi Maire Seutu
Tuotteina on paljon erilaisia kiviä esim. hoitoja varten: ametistia, vuorikide, ruusukvartsi, tiikerinsilmä, savukvartsi, sitriini, akaattilevyjä ym. hiottuina, myllytettyinä, kidesykeröitä, raakakiviä. Koruja korvakoruja helmiä ym. lahjaksi.

275-276  Mehubaari

277 Selvänäkijä Enkelitulkitsija Meedio Riina Alén
Tulkinnat, enkeli-illat, kosketushoidot, sieluntaulut, workshopit Tampere Puh. 044 987 8040
Selvänäkijän ja meedion tulkinta Sinulle – enkelikanavointina. Varaa aika tulkintaan messuille: Puh. 044 987 8040/ Riina Alén
www.lahellataivasta.fi

278 Ansai
Ansain Oksitosiinibaarissa 15min käsien hierontatuokio tulkinnalla 10€.
Messuilla Oksitosiinibaarissa istahdat hetkeksi kehosi äärelle ja voit kokea kosketuksen läsnäoloa ja maadoitusta vahvistavan vaikutuksen. Ansai tarjoaa hierontaa, lymfahierontaa, intuitiivista kehontulkintaa ja ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa.
www.ansaitsen.com

284 Pirjo Juvonen Tarot-kortti tulkintaa
Tarot-kortti tulkintaa. 050 597 8143, pirjo.juvonen at saunalahti.fi

290 Animalhelp.fi Terhi Jansson
Terhi Jansson; selvänäkijä, meedio, eläinkommunikoija ja enkelienergian välittäjä. Teen messuilla selvänäkö konsultaatiota, enkelienergiahoitoja, eläinkommunikaatioita (ota valokuva lemmikistäsi mukaan) ja menneen elämän kanavointeja. animalhelp16 at gmail.com p:046-8928175
www.animalhelp.fi

302 Ninamissio ky
Profetaalista sielunhoitoa, ahdistuksesta avaralle
Rukousta ja tuotemyyntiä mm. magneetteja, lippuja, kännykkäkoteloja, pipoja, kasseja
http://ninamissio.fi/

304 Mikko Heikkilä Tarot-tulkintoja
Tarot-tulkintoja. www.tarottulkinta.fi

305 Pia Lindvall / Voice and Wellbeing
Kvanttienergia-näytehoidot. Esillä myös Magnetix Wellness korut. Lauantaina voit osallistua Yläsävellaulu ja Kvanttienergia pajaan (A 209), oviraha 5 eur.
Kvantenergibehandlingar. Även Magnetix Wellness smycken. På lördagen kan du delta i min Övertonssång och Kvantenergi session (A209), inträde 5 eur.
Quantum Healing and Magnetix Wellness jewelry. On Saturday you can attend my Overtonevoicing and Quantum Healing Work Shop (A209), entry: 5 eur.
www.voiceandwellbeing.com

Yläsävellaulu ja Kvanttienergia Paja / Pia Lindvall. Ohjelmatilassa A209 La klo 14.20-14.50  Vokaalien laulamisen kautta ääni vaikuttaa niin kehon kuin mielen rentoutumiseen ja parantumiseen. Lauletaan yhdessä tasapainottavia, energiaa antavia ja maadoittavia voima-ääniä. Sen lisäksi kanavoin sekä Kvanttienergiaa että Voima-ääniä juuri Teille juuri Sillä Hetkellä käyttäen tiibeettiläisiä kulhoja voimistamaan ja syventämään vaikutuksen. Sopii Kaikille – “laulutaitoa” EI tarvitse olla! Oviraha: 5 eur.

306 uruz
Käsintehdyt korut hopeasta ja kristalleista. Vuorikristallit ladattuja Quantumenergialla. Käsintehdyt heilurit ja kulmaraudat. Drop-in kvanttienergiahoitoja/Quantum healing, 5 min. 5 €, 15 min. 10 €. Myytävänä myös Voimakortit lapsille. www.uruz.fi

Syvähoitava Kvanttirumpumeditaatio ohjelmatilassa A209 La klo 13.00-13.30, oviraha 5 eur.
Irrottaudu arjesta ja siirry lempeästi meditatiiviseen tilaan rummun rytmin ohjaamana. Keho rentoutuu,stressi kaikkoaa ja mieli vapautuu arjen rasituksista. Rummutuksen aikana tapahtuu myös ryhmäkvanttihoito.
Meditatiivisessa tilassa sinulla on mahdollisuus olla 0-kentässä (tyhjydessä/hiljaisuudessa) tai voit myös tehdä sisäisen matkan.
 

307 Ilkka Härkönen
Myynnissä äänitteitä, jotka kouluttaja, valmentaja, psykoterapeutti ja psyykkaaja Ilkka Härkönen psykiatri on tehnyt vuosien kuluessa.
www.aanitteitaelamaan.fi kotisivulta esim: apua opiskeluun, rentoutuminen, irti tupakasta, apua masennukseen, ym, urheiluun psyykkausta ja moneen muuhun. Jokainen äänite on todettu toimivaksi.
www.elamassaeteenpain.fi

308 Päivi Konttinen – Young Living
Messuilla mukana ihanat Young Livingin puhtaat eteeriset öljyt, jotka tukevat hyvinvointia. Tule tutustumaan, tuoksuttelemaan ja juttelemaan miten eteeriset öljyt vaikuttaisivat sinun elämääsi.

316 Lehto ry
Lehto – Suomen luonnonuskontojen yhdistys ry on kaikille Suomessa asuville luonnonuskovaisille ja luonnonuskonnoista kiinnostuneille tarkoitettu uuspakanahenkinen yhdistys.
www.lehto-ry.org

322 Helmen Taikaa
Helmen Taikaa tarjoaa sinulle kauneutta ja hyvinvointia, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Messuilla energiahoitoja (reiki-, enkeli- ja yksisarvishoitoja), myynnissä upeita Viestejä Valonauttajilta korttipakkoja sekä Blomdahl korvakoruja, jotka sopivat myös allergisille.
www.helmentaikaa.fi

323 Totuuden Talo
Totuuden talo on henkisten ja hengellisten asioiden opetus- ja tutkimussivusto. Verkossa tarjottava opetus on aina kaikille avointa ja maksutonta. Tällä hetkellä verkkokampuksessamme opetetaan muun muassa henkistä kasvua, itsetuntemusta, ajatusten ja tunteiden hallintaa, muistitekniikoita, NLP:tä, reikiä ja hengellistä astrologiaa. Tämän lisäksi sivustolta löytyy kymmeniä itsensä kehittämiseen ja tuntemaan opettelemiseen soveltuvia psykologisia ja henkisiä testejä ja harjoituksia, sekä erilaisia hypnooseja ja meditaatioita. Voit myös lähettää Totuuden talolle henkiseen tiehen, pyhiin kirjoihin ja itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä
www.houseoftruth.education/fi

324 Jyri Kallio
Uuden ajan astrologiaa, Tarot, Healing, Numerologia

325-326 Pedro Inkari
Pedro Inkari on parantaja, shamaani ja TAWA Inka Andean Platformin perustaja, joka jakaa Inkojen viisautta ja kasvattaa ihmiskunnan tietoisuutta Äiti-Maan Viisauden ja Tiedon tärkeydestä.

329-330 Tarja Senne
Meedio Tarja Sennen enkeliaiheisia sekä henkisiä töitä. Kortteja, julisteita jne.Myynissä myös Tarjasta kertova kirja. Nimikirjoituksella. Voit tutustua Tarjaan www.valoilorakkaus.com josta pääset myös kauppaan.

332 Eija Orpana

333 Lauantai: Arja Juottonen, selvänäkijä/meedio. Sunnuntai: Rillastiinanfiilis, Fitline-tuotteet
Lauantai: Arja Juottonen, selvänäkijä, meedio, parantaja. Sunnuntai: Rillastiinanfiilis, Fitline-tuotteet, intialainen päähieronta.

336-337 Asko Nummela
Asko Nummela, kosmisen tien kulkija ja olen perehtynyt myös tantran maailmaan, tutkinut unia sekä käyttänyt erilaisia tarot-kortteja.
www.numfidea.fi

342-343 Me Kansa -liike
ME KANSA kansanliike on epäpoliittinen jokaisen suomalaisen liike.
www.mekansa.net

344-351 Koruliike Careliahelmi
Koru-ja terapiakivet, kivikorut, fossiilit, suolatuotteet, hopea-ja teräskorut

352-353 The Northern Eternity – Pohjoisen mytologian viisaus
Professori Juha Pentikäisen elämäntyöhön ja vuosikymmenten mittaiseen shamaanikansojen keskuudessa tehtyyn kenttätutkimukseen pohjautuva kokonaisuus, joka antaa pohjoisten kansojen totuudelle kanavan maailmaan.

354 Tapani Koivula
Arkkitehti, kirjailija, rajatiedon veteraani Tapani Koivula – Avartuvan Ihmiskuvan pj., Rajatiedon Yhteistyön hallituksen jäsen jo 1970-luvulta lähtien – esittelee myyntipöydällään 354 ufo- ym.henkisiä kirjojaan (ilmestynyt 12kpl).
Tapani Koivula on osallistunut rajatiedon toimintaan aktiivisesti jo 50 vuoden ajan. Hän on ollut 1970-luvulla perustamassa Rajatiedon Yhteistyö ry:tä, ja toiminut alusta alkaen Rajatiedon Keskukseen 2014 perustetun Avartuva Ihmiskuva ry:n puheenjohtajana. Ufotutkijana hän on aloittanut jo v.1968 Oulussa, ja vuosikymmenien ajan toiminut Suomen Ufotutkijat ry:n hallituksessa sekä myös kansainvälisillä kentillä. Koivula on aktiivisesti kirjoittanut rajatiedosta alan lehtiin (mm. Ultraan ja Ääretön-lehteen) sekä useita ufo- ym. henkisiä kirjoja.

356 Harriet Piekkola
Harriet Piekkola Meedio, Mediaalinen Voimavarakouluttaja®
www.harrietpiekkola.fi

355 Prananadi
Prananadi-menetelmä on tuotu Tiibetistä v.1990 Eurooppaan, jossa sillä on satoja tuhansia kannattajia. Euroopan keskus sijaitsee Romanian vuoristossa. Suomeen uskontoihin sitoutumaton Prananadi tuli v.2015 (keskus Helsingissä, Uudenmaankatu 33).  Mestari Tiborin mielestä Suomessa on ainutlaatuisen hyvät olosuhteet henkiselle kehitykselle – johtuen Suomen pitkistä perinteistä luonnonläheisen shamanismin alalla. Koulutus aloitettiin Helsingissä, josta kurssitoiminta on laajentunut Turkuun, Tampereelle, Ouluun ja Kuopioon.
www.prananadi.org/fi

La 25.3 Ohjelmatilassa A209 klo 17.20-18.10 (50 min)
Opettaja Petra Pentiulescu kertoo tiibetiläisestä Prananadista, johon kuuluu 1) energiahoito 2) reinkarnaatio-terapia 3) meditaatiomenetelmä, mestari Tibor Ujlakin esitelmän pohjalta.

357-359 Pieni aarrekauppa
Tuotteet ovat Magnetix Wellness magneettikoruja sekä – hyvinvointituotteita. Nettikauppani on auki 24/7 ja Facebook -sivuiltani löydät aina tuoreimmat jutut.
www.pieniaarrekauppa.fi

360 Oliver Bonifer
Tietoa Bracosta.
Braco on mies Kroatiasta. Hän jakaa meidän kanssamme jotain käsittämätöntä. Se tulee hänen kauttaan ja sanotaan sen tuoneen iloa, terveyttä ja rauhaa niille tuhansille ihmisille jotka ovat kokeneet sen. Myös media ja tiedemiehet ovat kiinnostuneet tästä ihmisestä, joka koskettaa monien sydäntä yksinkertaisesti katseen avulla. Lisätietoa myös tulevista tapahtumista saa vieraalliselta nettisivulta www.braco.me

361-362 Veli Martin Keitel
Veli Martin Keitel, monitaiteilija, kirjailija ja elämän tutkija: Pyhä geometria, sydäntietoisuus, mytologia, musiikki, 3D-kuvat. Selvänäköiset tulkinnat.
www.martinkeitel.net

 

HOITOTILAT

Hoitohuone A227 paikka H1 Selestial/Tanja Kettumäki
Messuhoidot: ALH enkelihoito, regressiohoito, intialainen pää-, käsi- ja jalkahieronta.
www.selestial.fi

Hoitohuone A227 paikka H2 Tähtipolku
TÄHTIPOLKU Eija Kuukari ja Patrick Winquist Sielunpolkutulkinta: tämän elämän suunta, oppiläksyjä, menneitä elämiä, henkilökohtaista ohjausta, tietoisuuden alkuperä. Hinta ½h 40 €. Mahdollisuus lisäksi energian puhdistukseen ja haitallisten siteiden katkaisuun. Vapaaehtoinen maksu. Myynnissä myös oman värähtelyn puhdistamiseen ja kohottamiseen opastavat kirjat ja kortit. Ajanvaraus myös etukäteen. p. 044 210 9350 tahtipolku at gmail.com
www.tahtipolku.com

Hoitohuone A228 paikat H1-H2 Anna-Riina Zitting / VAHVA MINÄ
Energiatulkintaa ja kanavointia
Vahva Minä – tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Intuitiiviset parantajat ja meditaatio-ohjaajat Heidi Kotakoski ja Anna-Riina Zitting tekemässä messuilla energiatulkintaa ja kanavointia. Ajan voi varata myös etukäteen: info at vahvamina.com
www.vahvamina.com

Hoitohuone A228 paikka H4 Henkiparantaja Janne Erik Kristian Karvo (Jyväskylä)
Henkiparannusta. Enkelihoitoja. Henkiparannuspäiviä. Kristus-kanavointeja.
Väkevää henkiparannusta korkeasta lähteestä johdettuna. Ota hoito yksin tai parin kanssa, jolloin mukana kanavoituja yhteisharjoituksia kotiinviemiseksi. Hoitojen yhteydessä kanavoituja elämänohjeita henkiseen kasvuun, sekä karman puhdistusta.
Hoidon kesto vähintään 20 minuuttia (20 e), tai valitsemasi pituus (1e / 1 min). Myynnissä myös kanavoitua kirjallisuutta sekä valokuvaamiani postikortteja. Voit varata ajan jo etukäteen (janne.karvo at energiahoitaja.fi / 040 – 7787 398).

Ohjelmatilassa A209 su 26.3 klo 12.20-13.10 (50 min) Ryhmän kesken tapahtuvaa henkiparannusta ja enkelihoitoa. Voimakkaat Kristus-energiat ja henkiauttajat paikalla. Oviraha 5e.
www.energiahoitaja.fi

PERUTTU Hoitohuone A228 paikka H8 Mountain Medicine / Michael Mutezo

Luokka A309 paikat 8-15 Terveyskeidas
www.terveyskeidas.fi

Luokka A310 paikat 3-4 Suomen Amma-keskus ry
www.amma.fi

Tutustu vuoden 2017 Tampereen messujen ohjelmaan.
Tutustu vuoden 2017 Tampereen messujen verkkosivuihin.
Messulehtiarkisto (2003-2019)
Kaikki vanhat messutapahtumat

0