Rajatiedon Yhteistyö ry

Tietoa mainostajalle

Hengen ja Tiedon messut ovat Suomen johtava henkisen tarjonnan areena ja tehokas väline tavoittaa suomalaiset rajatiedosta kiinnostuneet. Rajatiedon Yhteistyö ry:n ylläpitämillä sivuilla viihtyy ja julkaisujamme lukee kuukausittain yli 5000 suomalaista. Messuillamme on ollut viime vuosina noin 3000-4000 kävijää ja messulehtemme tavoittavat  kävijämäärään nähden moninkertaisen määrän lukijoita. Monipuolinen tarjontamme ja yleisömme mahdollistaa mainostajalle kokonaisvaltaiset, tarpeisiin suhteutetut mainosratkaisut. Huomioithan myös monipuolisen kauppapaikkamme tarjoamat mahdollisuudet asiakkaiden tavoittamiseen.

Mainostaminen Hengen ja Tiedon messujen messulehdessä
MESSULEHTI on Hengen ja Tiedon messujen erikoisjulkaisu, joka julkaistaan noin 5-8 viikkoa ennen vuosittaista messutapahtumaa. Lehdessä julkaistaan syksyn messujen esiintyjien tarjonta, näytteilleasettajien tiedot ja messukartat, työpajat, ohjelma-ajat ja tietoiskut sekä muita rajatietoon liittyviä artikkeleita. Näkyvyyttä messulehdessä annetaan niin mainostajille kuin messupaikan palveluille ja yhteistyökumppaneillePainettua messulehteä on mahdollista noutaa tai tilata jaettavaksi hyvissä ajoin ennen lokakuussa Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla järjestettäviä messuja. Tulevan messulehden nettiversion artikkeleita voi lukea ja kommentoida myös sivuiltamme jo ennen lehden julkaisupäivää. Myös aiemmat messulehdet ovat saatavilla verkkolehtinä. Verkossa lehdet ovat luettavissa käytännössä ikuisesti.

Vuoden 2024 messulehden ilmestymisestä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Valmiit mainosaineistot lehteen on jätettävä toimitukseen viimeistään 14 päivää ennen lehden ilmestymistä, isommissa mainostilauksissa suosittelemme varaamaan muutaman lisäpäivän. Mainosaineiston voi lähettää painovalmiina PDF-tiedostona, suosituksena resoluutiolle on 300 dpi. Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat ilmoitushinnasta 10 % alennuksen. 

Messulehtemme tarkemmat tiedot ja ilmoitushinnasto löytyy mediakortistamme (sis. ALV 24%).

Mukaan Hengen ja Tiedon messujen tarpeita täydentävään rajatiedon ilmoituskampanjaan?

Edullinen ilmoituskampanja on tarkoitettu Hengen ja Tiedon messujen asiakkaille sekä jäsenyhteisöillemme (yhdistyksille, yrityksille ja muille yhteisöjäsenille), jotka haluavat mainostaa tuotteita, palveluita ja muuta tarjontaa sivujemme kävijöille erityisessä kauppagalleriassa. Kauppagalleriaa tukevat kaikki muut viestintäkanaviamme asiakkaillemme ja jäsenillemme kodistettujen tarjouskampanjoiden esille tuomisessa. Kauppagallerian tuotteet ja palvelut luokitellaan toimialan mukaan. Eniten saat irti ilmoituskampanjasta lisäämällä siihen asiakkaillemme ja jäsenillemme suunnatun tarjouskampanjan.

Voit avata kauttamme ilmoituskampanjan verkkokauppamme kautta, jossa onnistuu myös ilmoitukseen tulevien tietojen, mahdollisen tarjouskampanjan tietojen sekä bannerin/logon lähettäminen. Tiedot voi lähettää ja niitä voi täydentää myös sähköpostiosoitteeseen studiorajatieto(at)gmail.com. Ilmoituskampanja on voimassa toistaiseksi (vuoden laskutuskausilla) ja siinä julkaistavia tietoja voi täydentää ilmoituskampanjan aikana kaksi kertaa vuodessa. Viestintäkanavamme ovat nyt vain klikkauksen päässä!

Tapahtumailmoitukset

Voimme tiedottaa jäsenyhteisöjemme järjestämistä tilaisuuksista ja toiminnasta myös sosiaalisessa mediassa parhaimmillaan noin 10.000 seuraajalle. Ilmoitukset julkaistaan ensisijaisesti Rajatiedon Yhteistyö ry:n Facebook-sivuilla, johon otamme vastaan tietoja myös muiden kuin jäsentemme järjestämistä tapahtumista. 

Voimme myös vaihtaa ilmoituksia myös vaihtokauppana. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota meihin yhteyttä.

Ladataan…

0