Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä

40,00  / vuosi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen sen tarkoitusperät sekä säännöt hyväksyvä henkilö ja oikeuskelpoinen yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Jäsenmaksun suuruuden määrittelee yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous. Verkkokaupan kautta tehdyn jäsenhakemuksen hyväksyminen edellyttää nimeä, osoitetietoja, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja lisätiedot-kohdassa (tai erillisellä lomakkeella) ilmoitettavia taustatietoja toiminnastanne.

Jäsenmaksut vuonna 2021


Jäsenetuja

 • Painettu Ääretön-lehti kotiin tilattuna 40% alennuksella ja jäsenalennuksia muista julkaisuista
 • Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajille alennuksia messupaikoista (-15%)
 • Jäseniltoja
 • Alennuksia messujen ja muiden tapahtumien sisäänpääsymaksuissa
 • Alennusta StudioRajatiedon tilavuokrissa (-50%)
 • Maksuton Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkuus (-5€)
 • Liittymällä jäseneksi tuette yhdistyksemme toimintaa ja mahdollistatte rajatietotapahtumien järjestämisen jatkossakin!
 • Jäsenistä valitaan vuosittain yhdistyksen hallitus ja toimikuntien jäsenet
 • Useita muitakin jäsenetuja, joista voitte lukea lisää täältä.

  Jos olette liittymässä jäseneksi saadaksenne alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksatte jäsenyytenne heti maksukortilla (sivujemme käyttämän Stripen maksujärjestelmän kautta), jotta jäsenetunne astuisivat heti voimaan. Jos maksatte jäsenyyden laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen, tai kun jäsenyys on hyväksytty.

  Jäsenmaksun hinta sisältää alv:n 0%. Verkkokaupan käytöstä löydätte tarvittaessa lisätietoja käyttöohjeista. Aloita jäsenyyden tilaaminen ja jäsenhakemuksen tekeminen klikkamalla varaa.

  Varastossa

  Osasto:

  Kuvaus

  Jäsenetuja

  Jos olette liittymässä jäseneksi saadaksenne alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksatte jäsenyytesi heti korttimaksuna (sivujemme käyttämän Stripen maksujärjestelmän kautta), jotta jäsenetunne astuisivat heti voimaan. Jos maksatte jäsenyytenne laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen, tai kun jäsenyys on virallisesti hyväksytty. Jos edustatte messuilla yksityisenä elinkeinonharjoittajana omalla nimellänne, voitte myös hakea henkilöjäsenyyttä.

  Yhdistyksen säännöt

  Jäsenmaksun alv on 0%.