Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä

40,00  / vuosi ja 1,00  liittymismaksu

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen sen tarkoitusperät sekä säännöt hyväksyvä henkilö ja oikeuskelpoinen yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Jäsenmaksun suuruuden määrittelee yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous.

Verkkokaupan kautta tehdyn jäsenhakemuksen hyväksyminen edellyttää seuraavia verkkokaupan kassalla (tai erillisellä lomakkeella) täytettäviä tietoja: nimeä, osoitetietoja, kotipaikkaa, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa, y-tunnusta sekä lyhyttä esittäytymistä. Uudet jäsenhakemukset hyväksytään noin kerran kuukaudessa pidettävissä hallituksen kokouksissa.

Jäsenmaksut vuonna 2023


Jäsenetuja

 • Painettu Ääretön-lehti kotiin tilattuna 25% alennuksella sekä jäsenalennuksia Äärettömän irtonumeroista ja muista julkaisuista
 • Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajille alennuksia messupaikoista (-15%)
 • Jäseniltoja
 • Alennuksia messujen ja muiden tapahtumien sisäänpääsymaksuissa
 • Alennusta StudioRajatiedon tilavuokrissa (-50%)
 • Alennuksia ilmoituskampanjoihin, mainoksiin ja ilmoituksiin (-10%)
 • Liittymällä jäseneksi tuette yhdistyksemme toimintaa ja mahdollistatte rajatietotapahtumien järjestämisen jatkossakin!
 • Jäsenistä valitaan vuosittain yhdistyksen hallitus ja toimikuntien jäsenet
 • Useita muitakin jäsenetuja, joista voitte lukea lisää täältä.

  Jos olette liittymässä jäseneksi saadaksenne alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksatte jäsenyytenne heti maksukortilla (sivujemme käyttämän Stripen maksujärjestelmän kautta), jotta jäsenetunne astuisivat heti voimaan. Jos maksatte jäsenyyden laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen, tai kun jäsenyys on hyväksytty.

  Verkkokaupan käytöstä löydätte tarvittaessa lisätietoja käyttöohjeista. Aloita jäsenyyden tilaaminen ja jäsenhakemuksen tekeminen klikkamalla varaa.

  Varastossa

  Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

  Kuvaus

  Henkilöjäseneksi voi liittyä liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoitusperät ja säännöt.

  Jäsenetuja

  Jos olette liittymässä jäseneksi saadaksenne alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksatte jäsenyytesi heti korttimaksuna (sivujemme käyttämän Stripen maksujärjestelmän kautta), jotta jäsenetunne astuisivat heti voimaan. Jos maksatte jäsenyytenne laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen, tai kun jäsenyys on virallisesti hyväksytty. Jos edustatte messuilla yksityisenä elinkeinonharjoittajana omalla nimellänne, voitte myös hakea henkilöjäsenyyttä.

  Yhdistyksen säännöt

  Jäsenmaksuun ei sisälly arvonlisäveroa.