Rajatiedon Yhteistyö ry

Vuosi 2021 käynnistää Rajatiedon Yhteistyö ry:n merkkitapahtumien sarjan, joka huipentuu vuonna 2025 yhdistyksen ja rajatiedon käsitteen täyttäessä 50 vuotta. 

Mielen, kehon ja sielun alueen edelläkävijänä tunnettu Hengen ja Tiedon messut raivasi jälleen tilaa uudelle! Ensi vuodelle siirrettyjen 50. Hengen ja Tiedon messujen kunniaksi  meillä oli ilo tarjota kävijöillemme huikea juhlatapahtuma, johon saapui virtuaalisesti kirjava joukko kävijöitä elämää suurempien kysymysten äärelle viikonloppuna 16. – 17.10.2021. Ehdit vielä päästä tapahtuman tunnelmaan tutustumalla monipuoliseen ohjelmaan ja ostamalla pääsyoikeuden koko viikonlopun elämyspakettiin, johon on koottu yli 20 rajatonta ja ajatonta tapahtuman esitystä!

Maamme monipuolisimasta kattauksesta henkisyydestä, kehon ja mielen hyvinvoinnista, rajatieteistä, energioista, itsetuntemuksesta, ihmissuhdetaidoista, tulkinnoista, henkimaailman asioista, selvänäkijöistä ja ennustajista sekä muusta messutarjonnasta päästiin nauttimaan nyt uuden näytteilleasettajagallerian kautta. Tervetuloa tutustumaan tapahtuman näytteilleasettajien tarjontaan, palveluihin ja tarjouksiin!

Vuosi 2021 käynnistää Rajatiedon Yhteistyö ry:n merkkitapahtumien sarjan, joka huipentuu vuonna 2025 yhdistyksen ja rajatiedon käsitteen täyttäessä 50 vuotta. 

Mielen, kehon ja sielun alueen edelläkävijänä tunnettu Hengen ja Tiedon messut raivasi jälleen tilaa uudelle! Ensi vuodelle siirrettyjen 50. Hengen ja Tiedon messujen kunniaksi  meillä oli ilo tarjota kävijöillemme huikea juhlatapahtuma, johon saapui virtuaalisesti kirjava joukko kävijöitä elämää suurempien kysymysten äärelle viikonloppuna 16. – 17.10.2021. Ehdit vielä päästä tapahtuman tunnelmaan tutustumalla monipuoliseen ohjelmaan ja ostamalla pääsyoikeuden koko viikonlopun elämyspakettiin, johon on koottu yli 20 rajatonta ja ajatonta esitystä.

Maamme monipuolisimmasta kattauksesta henkisyydestä, kehon ja mielen hyvinvoinnista, rajatieteistä, energioista, itsetuntemuksesta, ihmissuhdetaidoista, tulkinnoista, henkimaailman asioista, selvänäkijöistä ja ennustajista sekä muusta messutarjonnasta päästiin nyt nauttimaan uuden näytteilleasettajagallerian kautta. Tervetuloa tutustumaan tapahtuman näytteilleasettajien tarjontaan, palveluihin ja tarjouksiin!

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Tapahtumassa esiintyivät

Lorenz ”Lore” Backman on suomalainen näyttelijä, juontaja ja elämäntaitovalmentaja. Hänet tunnetaan parhaiten toisena MTV3-kanavan viihdesarja Huuman juontajista vuosina 2005–2009. Viimeisimpänä hän on toiminut MTV3:n kesäterassi-ohjelman juontajana. Lorenz Backman toimi juhlatapahtuman juontajana yhdessä toimittaja Pike Hilakarin kanssa. Lue lisää ohjelmatiedoista.

Shamaani Christiana Harle on työskennellyt shamanismin parissa ja seurannut shamanistista polkua vuodesta 1991 lähtien. Hän on toiminut antropologina, englanninopettajana, taidekasvattajana, Hän on asunut useaan otteeseen Siperiassa shamaanien keskuudessa ja työskentelee lisäksi musiikkiterapeuttina. Christiana Harle avasi tapahtuman shamanistisella seremonialla lauantaina klo 10:30-11:00. Lue lisää ohjelmatiedoista. Kotisivut: https://solavoima.fi/

Tunnettu selvänäkijä, ennustaja ja tarot-tulkitsija Stiina Sahari saapui esiintymään lauantaina klo 11.10. Hän on ollut Astral-TV:n toiminnassa mukana alusta asti tehden intuitiivisia tarot-tulkintoja, hyödyntäen jo lapsuudessa herännyttä herkkyyttään ja kiinnostustaan näkymättömään maailmaan. Hänen vahvuutensa on laaja henkisyyteen liittyvä yleissivistys ja kyky hankkia tietoja sekä käytännön ohjeita. Hän on ollut mukana myös maailmankuuluissa meediokoulutuksissa Englannissa. 

Esityksessään Stiina Sahari haastoi katsojaa ymmärtämään piilotettuja voimavaroja. Jokaisessa meistä asuu luova yksilö, löytäessämme itsemme löydämme uniikin tavan olla luova. Elämämme arki kertoo meistä enemmän kuin mikään muu, ei se mitä haluaisimme edustaa, vaan lähestymistapamme omaan arkeen, se kertoo miten yksilönä olemme kehittyneet potentiaalimme mukaan.

Seppo Tanhua on toiminut ammattiastrologina 30 vuotta ja seurannut koko sen ajan myös ihmiskunnan ja maapallon tapahtumia astrologian näkökulmasta. Tehdessään henkilökohtaisia tulkintoja hän on nähnyt, miten voimakkaasti ihmiset reagoivat näinä aikoina oman karttansa kuvioihin.

Lauantaina 16.10 klo 16.10 Seppo Tanhua käsitteli tapahtumassa aihetta Kulta-ajan ratkaisun hetket käsillä. Hän ylläpitää Suomen suurimpia astrologiasivuja osoitteessa www.astro.fi

FM Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, kirjailija, kouluttaja, musiikintutkija, kirjailija ja kukkaterapeutti, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt 13 kirjaa sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille. Kirjoista mainittakoon Juo Vesimiehen maljasta sekä Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys, joka on julkaistu myös englanniksi. Erkki on henkisten ystäviensä kanssa kouluttanut suomalaisryhmiä myös ulkomailla, esimerkiksi Kreetalla, Intiassa, Kanarian saarilla, Englannissa ja Virossa.

Hänen mukaansa suuret haasteet yhdistyvät ajassamme suuriin mahdollisuuksiin. Aluillaan olevan uuden planetaarisen syklin energiat vaativat käytännön henkisyyttä, tervettä erottelukykyä ja tahtoa palvella ihmiskuntaa ja planeettaa viisaalla tavalla. Erkki Lehtirannan luennolla “Juo vesimiehen maljasta” lauantaina klo 12:00-12:40 avattiin uusia näkökulmia Vesimiehen väkevään kutsuun. Hän pitää lisäksi 27.11 klo 18 workshopin Astrologiset syklit ja elämänhallinta. Erkki Lehtirannan kotisivut: http://www.smilingstars.fi/

Sanni Nevalainen by Paula ArtesSanni Nevalainen on KTM, hyvinvointiyrittäjä, kouluttaja, hypnoosiohjaaja, kirjailija, esiintyjä ja taiteilija (mm. Intuitio- ja Ilon kortit.) Hän nauttii intuitiivisesta energiamaalaamisesta yhdessä enkeleiden ja valon maailman kanssa. Hän on ollut muun muassa päätaidenäyttelyn pitäjänä Hengen ja Tiedon messuilla. Hän tunnetaan enkelikurssien ja enkelihoitajakoulutusten vetäjänä. Häneltä ovat ilmestyneet kirjat Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä. Lisäksi häneltä on julkaistu jo kuusi meditaatioäänitettä.

Juhlatapahtumassa hän tarjosi lauantaina klo 13:00-13:40 rakkausmeditaation enkeleiden kanssa. Tapahtuman ulkoista puolta valloitti viikonlopun ajan hänen Paraneminen-taulunsa, joka on nähtävissä Avartuvan Ihmiskuvan tiloissa edeltävällä viikolla. Sanni Nevalaisen Valonvoimaa-sivut: https://valonvoimaa.fi/

Näkijä, tv-juontaja ja tarot-tulkitsija Tuula Huhtala on kotoisin Paraisten saaristosta jossa hän vieläkin asuu kesät (kuva on hänen kotikirkostaan Nauvosta). Hän on lähinnä tarot tulkitsijana, mutta toki muitakin taitoja löytyy, unet, enteet, etiäiset, esineiden löytäminen. Hän käyttöö myös riimuja jotka ovat viikinkiajan aakkosia, ja erittäin aikaa vievää tulkintaa, koska niiden tarina aina riippuu siitä miten kivi asettuu pöydälle.

Uutuutena jos näin voidaan sanoa hänellä on kulkenut mukana jo muutaman vuoden ns. Merirumpu, jonka sisällä on helmiä ja oikein liikuttamalla saamme esim. meditointi tilaisuuksiin merellistä rauhoittavaa aaltojen loisketta, liplatusta.

Tuula Huhtala esiintyi lauantaina 16.10 klo 13.00 Hengen ja Tiedon messujen Facebook-sivujen livessä, joka on edelleen nähtävissä Hengen ja Tiedon messujen ystäville maksutta. Riimujen ja merirummun esittelyn lisäksi hän kertoi myös teille miten juuri sinusta voi tulla Tarot Tulkitsija, miten käytät intuitiota, värejä, symboleja jne.. Mikä on käänteinen Tarot?

Tarot-Tuulan verkkosivut: http://www.tarottuula.wordpress.com/

Jaakko Muhonen on vuonna 1966 syntynyt mystikko ja henkisen kasvun kirjailija. Hänen erikoisalaansa on sydäntietoisuus ja ihmisen henkinen eheytyminen. Jaakko on sydäntietoisuuden uranuurtajia Suomessa ja kirjoittanut aiheesta useita kirjoja, joista viimeisin on vuoden 2020 rajatietokirjaksi valittu Ykseyden oppikirja. Kirja käsittelee muun muassa kotiinpaluuta; kokonaisvaltaista eheytymistä ja värähtelytason nousua ykseyteen.

Jaakko Muhonen osallistui lauantaina klo 14:30-16:00 virtuaalitapahtumassa paneelikeskusteluun Tietoisuuden siivin kohti ykseyttä, jota rakennettiin alun perin Hengen ja Tiedon messujen teemaksi. Lue lisää ohjelmatiedoista. Kotisivut: http://www.sydantietoisuus.fi/.

Tea Lehikoinen on opiskellut sielun tieteitä jo vuosia. Hänen tiensä on vienyt Intiaan henkisen opettajan Swami Kaleshwarin ashramiin ensimmäistä kertaa vuonna 2016, jolloin hän oppi Sai Shakti Healing energiahoitomuodon sekä sai korkeampaa tietoutta ihmisten henkisen puolen kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Vuosina 2014-2015 hän opiskeli spirituaalista psykologiaa Yhdysvalloissa, Kaliforniassa ja sitä ennen sai päätökseen holistisen elämäntapavalmentajan tutkinnon UK:ssa, Lontoossa vuotta aikaisemmin. Tealla on vuosien kokemus Kundalini ja Hatha/Vinyasa joogan ja meditaation opettamisesta espanjassa, Yhdysvalloissa sekä Suomessa. Lisäksi hän on keskittynyt vankien opettamiseen vankiloissa Suomessa sekä aikaisemmin asuessaan Yhdysvalloissa. Kotisivut: https://www.tealehikoinen.com/

Taavi Kassila on elokuvaohjaaja, kirjailija ja joogaopettaja. Hän asuu Suomessa ja Intiassa, matkustaen opettajansa Äiti Amman kanssa eri puolilla maailmaa. Hän kirjoittaa runoja ja kirjoja joogasta sekä Intian filosofiasta. Hän myös opettaa joogaa ja meditaatiota. Hänen uusin teoksensa Meditaation kultainen kirja on julkaistu syyskuussa 2021.

Taavi Kassila osallistui tapahtumassa Pauli Liikalan vetämään paneelikeskusteluun lauantaina klo 14:30-16:00, jossa noustiin Tietoisuuden siivin kohti ykseyttä. Kotisivut: https://taavikassila.com/

Kauppatieteiden maisteri, kirjailija Pauli Liikala veti paneelikeskustelun teemalla Tietoisuuden siivin kohdi ykseyttä. Pauli on kirjoittanut useita kirjoja rajatiedon alueelta ja hänet tunnetaan myös Paulin pakeilla -ohjelmasarjan vetäjänä.

Rap-artisti ja Vantaan kaupunginvaltuutettu Slim Mill eli Milad Dehghan tunnetaan parhaiten humoristisista hip hop -kappaleistaan. “Myyrmäen shamaaninakin” valtakunnallisesti tunnettu Milad Dehghan vetää suosittua Leveli-kanavaa, jolla on Youtubessa noin 50.000 tilaajaa ja lähes 10 miljoonaa katselukertaa. Levelissä nähdään säännöllisesti edustajia suomalaisen mystiikan, esoterian ja henkisyyden eri genreistä. Kuluneena syksynä kanavalla on avattu useita uusia ohjelmasarjoja kuten Vesa Äijälän vetämä “mitä ufoa”.

Slim Mill kertoi lauantaina 16.10 klo 17.00 elämän salaisuuksista. Levelin Youtube-kanavan verkkosivut: https://www.youtube.com/channel/UCpryP_lwxYJB0ckBfx6bbKg

Kouluttaja ja äänihoitaja Michael Schirmer heräsi äänen parantavaan voimaan intensiivisen etsinnän tuloksena Englannin Glastonburyssä vuonna 1992. Kipinän saatuaan hän kouluttautui opettamaan kuinka ihmisen oman äänen parantava voima aktivoidaan, ja miten sen kanssa työskennellään. Hänen lauantai-illan esityksensä klo 17:45-18:15 koski aihetta Ääni ja kristalli siltana valoon.

Seppo Laaksonen

Seppo Laaksonen on entinen mainostoimiston omistaja ja nykyinen rakkauden shamaani, joka tietää vastauksen löytyvän sisältä. Seppo Laaksonen on energiaa, rakkaus, ykseys. Hän elää ilossa ja luottamuksessa, sillä kaikki on hyvin, vaikka mieli yrittäisikin väittää toista. Sepon  maailmankuva koostuu intuitiosta ja intentiosta, jotka tulisi tunnistaa ja hyväksyä.

Seppo Laaksonen veti sunnuntaiaamun meditaation klo 10:30-11:00 otsikolla rakkaus meditaatioon.

Hannu Hyttinen on tietäjä-parantaja, Reiki Master opettaja, Diplomi Pranic Healer, kraniosakraalihoitaja, jäsenkorjaaja, erikoishermoratahieroja, meditaatio-ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja BSc. Hannu on parantaja, henkinen etsijä ja tutkija, joka selvittää laaja-alaisesti kaikkea, millä on merkitystä henkisessä kehityksessä tai parantamisessa. Hän on tutkinut menetelmiä kiinalaisesta lääketieteestä, taolaisuudesta, joogasta, shamanismista, energiahoidoista ja kvanttifysiikasta sekä pyhää geometriaa.

Hannu Hyttisen mukaan planeettamme ja sen mukana koko ihmiskunta on isossa muutoksessa kohti laajempaa tietoisuuden tasoa. Hannu Hyttisen sunnuntaina klo 11:10-11:50 esitykseen sisältyneen syvällisesti vaikuttavan meditaation vaikutuksesta jokaisen katsojan tietoisuus laajenee ja nousee pysyvästi korkeammalle tasolle. Kotisivut: https://www.hannuhyttinenhealing.fi/

Miia Kontro on teologian väitöskirjatutkija, tietokirjailija ja runoilija. Tutkimuksen ja kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti kuolemaan ja henkisyyteen liittyvät ilmiöt ja kokemukset. Heijastus menneisyydestä (2021) on Kontron toinen tietokirja, jonka tekemiseen hän on saanut myös Rajatiedon Yhteistyö ry:n stipendin.

Miia Kontro kysyi luennossaan sunnuntaina klo 12:00-12:40 onko jälleensyntyminen mahdollista? Voiko ihminen muistaa edellisiä elämiään? Millaisia kokemuksia suomalaisilla on edellisistä elämistään? Kotisivut: https://miiakontro.com/

Michelle KarenSuomalais-ranskalainen kirjailija Michelle Karén on julkaissut 7 kirjaa astrologiasta, elävästä ravinnosta ja joogasta ranskaksi, englanniksi ja suomeksi (Astrology for Enlightenment, Simon & Schuster NY), sekä henkisiä julkaisuja. Hän on kansainvälisesti kysytty konferenssipuhuja, jolla on asiakkaita 67 eri maassa. Hän vetää opettajana omaa shamaanikouluaan Yhdysvalloissa, perustuen saamaansa vihkimykseen Perun Q’ero mestarishamaaneilta. Hän järjestää mystisiä matkoja Peruun, Boliviaan, Irlantiin ja Intiaan. Kun hän ei ole matkustamassa maailmalla, hän elää Arizonassa, Helsingissä ja Ranskassa mestarikissa Socrateksen kanssa.

Michelle Karen saapui esiintymään juhlatapahtumassa sunnuntaina 14:20-15:00, jossa hän kertoo perulaisesta shamanismista. Esitystä ei tulkata. Lisäksi hän vetää erikseen sunnuntaina 17.10 klo 15.50 esitykseensä liittyvän workshopin “työskentely unien kanssa”, josta löytyy lisätietoja ohjelmasta. Kotisivut: https://www.michellekaren.com/

Klaus Rahikainen on koulutukseltaan historian maisteri ja omien elämänhaasteitten kohtaamisen kautta hän on löytänyt sisältään ilon, joka on meidän yhteinen alkulähteemme.

Seppo Laaksonen ja ilon lähettiläs Klaus Rahikainen kertoivat sunnuntaina 12:50-13:30 siitä Elämän ihmeestä, joka meissä kaikissa odottaa heräämistään ja kukoistustaan. Elämän ainoa todellinen hetki on juuri tässä läsnäolon pyhyydessä, ja siihen he luottavat asettuessaan yleisön eteen jakamaan ihmetystään. Klaus Rahikaisen kotisivut: https://klausrahikainen.com/

Maria Nordin on arkkitehti, somevaikuttaja ja kirjoittaja, jonka intohimo on tietoisuuden tutkimus. Hän työskennellyt urallaan 8 vuotta sisäilma-asiantuntijana ja perehtynyt rakennusten terveysvaikutuksiin. Hänen Eroon oireista -kurssilla opetettavalla Free to Heal-menetelmällään tuhannet suomalaiset ovat jo saaneet apua erilaisiin terveyshaasteisiin. Lisätietoja https://marianordin.blog/

Sofia Keitaanranta on uuden maailman pioneeri ja tuleva kirjailija, jonka tehtävä täällä on auttaa maapallon 5D-aikakauteen siirtymisessä. Hänen intohimonaan on kaivaa esille muinaista unohdettua viisautta maapallon viime kulta-ajoilta, ja sovittaa se nyky-aikaan. Hän haluaa voimaannuttaa ihmiset, ja auttaa heitä löytämään oman kätketyn potentiaalinsa joka kaipaa tulla löydetyksi.

Ihmiskunnan kukoistuksen aikakausi on alkanut. Sofia Keitaanranta kertoi sunnuntain klo 15:40-16:20 esityksessään, kuinka  pitkän pimeän aikakauden jälkeen ihmiskunta on taas nousemassa vaikeuksien kautta valoon ja kukoistukseen. Sofia Keitaanrannan luennon otsikko “Kulta-ajan kynnyksellä” liittyi  myös vasta julkaistuun samannimisen kirjaan.

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen henkinen liike, joka on omistautunut sekä henkilökohtaisen transformaation, että maailman uudistamisen tehtävälle. Brahma Kumaris on vaikuttanut laajasti monilla sektoreilla kansainvälisenä kansalaisjärjestönä, mm. YK:ssa. Kuitenkin Brahma Kumariksen todellinen päämääränsä on auttaa yksilöitä muuttamaan materiaalinen maailmankatsomus henkiseksi. Brahma Kumaris tukee syvällistä, yhteistä tietoisuutta rauhasta, sekä jokaisen sielun arvokkuuden kehittämistä.

Brahma Kumaris veti sunnuntain lopuksi klo 16.00-16.20 ainutlaatuisen meditaation Korkeimman sielun rakkaus. Brahma Kumariksen kotisivut: https://www.brahmakumaris.fi/

Lue lisää esityksistä ohjelmasivuilta.

Menossa mukana myös...

Tommy Hellsten. Kuvaaja Timo Tahvanainen
Tuomas Kantelinen ja mediaosuuskunta Shadow Cameran tiimi

Kirjailija, terapeutti Tommy Hellsten ja säveltäjä Tuomas Kantelinen esiintyivät lounastauon yhteydessä etukäteen nauhoitetussa tallenteessä. Heitä haastatteli Teemu Kassila. Tallenteet on kuvannut Mediaosuuskunta Shadow Cameran vetäjä Timo Tahvanainen.

Tapahtumassa esiintyivät

Lorenz ”Lore” Backman on suomalainen näyttelijä, juontaja ja elämäntaitovalmentaja. Hänet tunnetaan parhaiten toisena MTV3-kanavan viihdesarja Huuman juontajista vuosina 2005–2009. Viimeisimpänä hän on toiminut MTV3:n kesäterassi-ohjelman juontajana. Lorenz Backman toimi juhlatapahtuman juontajana. Lue lisää ohjelmatiedoista.

Shamaani Christiana Harle on työskennellyt shamanismin parissa ja seurannut shamanistista polkua vuodesta 1991 lähtien. Hän on toiminut antropologina, englanninopettajana, taidekasvattajana, Hän on asunut useaan otteeseen Siperiassa shamaanien keskuudessa ja työskentelee lisäksi musiikkiterapeuttina. Christiana Harle avasi tapahtuman shamanistisella seremonialla lauantaina klo 10:30-11:00. Lue lisää ohjelmatiedoista. Kotisivut: https://solavoima.fi/

Tunnettu selvänäkijä, ennustaja ja tarot-tulkitsija Stiina Sahari saapui esiintymään lauantaina klo 11.10. Hän on ollut Astral-TV:n toiminnassa mukana alusta asti tehden intuitiivisia tarot-tulkintoja, hyödyntäen jo lapsuudessa herännyttä herkkyyttään ja kiinnostustaan näkymättömään maailmaan. Hänen vahvuutensa on laaja henkisyyteen liittyvä yleissivistys ja kyky hankkia tietoja sekä käytännön ohjeita. Hän on ollut mukana myös maailmankuuluissa meediokoulutuksissa Englannissa. 

Stiina Sahari haastoi katsojaa ymmärtämään piilotettuja voimavaroja. Jokaisessa meistä asuu luova yksilö, löytäessämme itsemme löydämme uniikin tavan olla luova. Elämämme arki kertoo meistä enemmän kuin mikään muu, ei se mitä haluaisimme edustaa, vaan lähestymistapamme omaan arkeen, se kertoo miten yksilönä olemme kehittyneet potentiaalimme mukaan.

Kotisivut: https://www.stiinasahari.fi/

Seppo Tanhua on toiminut ammattiastrologina 30 vuotta ja seurannut koko sen ajan myös ihmiskunnan ja maapallon tapahtumia astrologian näkökulmasta. Tehdessään henkilökohtaisia tulkintoja hän on nähnyt, miten voimakkaasti ihmiset reagoivat näinä aikoina oman karttansa kuvioihin. 

Lauantaina 16.10 klo 16.10 Seppo Tanhua käsitteli tapahtumassa aihetta Kulta-ajan ratkaisun hetket käsillä. Hän ylläpitää Suomen suurimpia astrologiasivuja osoitteessa www.astro.fi

FM Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, kirjailija, kouluttaja, musiikintutkija, kirjailija ja kukkaterapeutti, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt 13 kirjaa sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille. Kirjoista mainittakoon Juo Vesimiehen maljasta sekä Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys, joka on julkaistu myös englanniksi. Erkki on henkisten ystäviensä kanssa kouluttanut suomalaisryhmiä myös ulkomailla, esimerkiksi Kreetalla, Intiassa, Kanarian saarilla, Englannissa ja Virossa.

Hänen mukaansa suuret haasteet yhdistyvät ajassamme suuriin mahdollisuuksiin. Aluillaan olevan uuden planetaarisen syklin energiat vaativat käytännön henkisyyttä, tervettä erottelukykyä ja tahtoa palvella ihmiskuntaa ja planeettaa viisaalla tavalla. Erkki Lehtirannan luennolla “Juo vesimiehen maljasta” lauantaina klo 12:00-12:40 avattiin uusia näkökulmia Vesimiehen väkevään kutsuun. Hän pitää lisäksi 27.11 klo 18 workshopin Astrologiset syklit ja elämänhallinta. Erkki Lehtirannan kotisivut: http://www.smilingstars.fi/

Sanni Nevalainen by Paula ArtesSanni Nevalainen on hyvinvointiyrittäjä, kouluttaja, hypnoosiohjaaja, kirjailija, esiintyjä ja taiteilija. Hän nauttii intuitiivisesta energiamaalaamisesta yhdessä enkeleiden ja valon maailman kanssa. Hän on ollut muun muassa päätaidenäyttelyn pitäjänä Hengen ja Tiedon messuilla. Hän tunnetaan enkelikurssien ja enkelihoitajakoulutusten vetäjänä. Häneltä ovat ilmestyneet kirjat Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä. Lisäksi häneltä on julkaistu jo kuusi meditaatioäänitettä.

Juhlatapahtumassa hän tarjosi lauantaina klo 13:00-13:40 rakkausmeditaation enkeleiden kanssa. Tapahtuman ulkoista puolta valloitti viikonlopun ajan hänen Paraneminen-taulunsa, joka oli nähtävissä Avartuvan Ihmiskuvan tiloissa edeltävällä viikolla. Kotisivut: https://valonvoimaa.fi/

Näkijä, tv-juontaja ja tarot-tulkitsija Tuula Huhtala on kotoisin Paraisten saaristosta jossa hän vieläkin asuu kesät (kuva on hänen kotikirkostaan Nauvosta). Hän on lähinnä tarot tulkitsijana, mutta toki muitakin taitoja löytyy, unet, enteet, etiäiset, esineiden löytäminen. Hän käyttöö myös riimuja jotka ovat viikinkiajan aakkosia, ja erittäin aikaa vievää tulkintaa, koska niiden tarina aina riippuu siitä miten kivi asettuu pöydälle.

Uutuutena jos näin voidaan sanoa hänellä on kulkenut mukana jo muutaman vuoden ns. Merirumpu, jonka sisällä on helmiä ja oikein liikuttamalla saamme esim. meditointi tilaisuuksiin merellistä rauhoittavaa aaltojen loisketta, liplatusta.

Tuula Huhtala esiintyi lauantaina 16.10 klo 13.00 Hengen ja Tiedon messujen Facebook-sivujen livessä, joka on edelleen nähtävissä Hengen ja Tiedon messujen ystäville maksutta. Riimujen ja merirummun esittelyn lisäksi hän kertoi myös teille miten juuri sinusta voi tulla Tarot Tulkitsija, miten käytät intuitiota, värejä, symboleja jne.. Mikä on käänteinen Tarot?

Tarot-Tuulan verkkosivut: http://www.tarottuula.wordpress.com/

Jaakko Muhonen on vuonna 1966 syntynyt mystikko ja henkisen kasvun kirjailija. Hänen erikoisalaansa on sydäntietoisuus ja ihmisen henkinen eheytyminen. Jaakko on sydäntietoisuuden uranuurtajia Suomessa ja kirjoittanut aiheesta useita kirjoja, joista viimeisin on vuoden 2020 rajatietokirjaksi valittu Ykseyden oppikirja. Kirja käsittelee muun muassa kotiinpaluuta; kokonaisvaltaista eheytymistä ja värähtelytason nousua ykseyteen.

Jaakko Muhonen osallistui lauantaina klo 14:30-16:00 virtuaalitapahtumassa paneelikeskusteluun Tietoisuuden siivin kohti ykseyttä, jota rakennettiin alun perin Hengen ja Tiedon messujen teemaksi. Lue lisää ohjelmatiedoista. Kotisivut: http://www.sydantietoisuus.fi/.

Tea Lehikoinen on opiskellut sielun tieteitä jo vuosia. Hänen tiensä on vienyt Intiaan henkisen opettajan Swami Kaleshwarin ashramiin ensimmäistä kertaa vuonna 2016, jolloin hän oppi Sai Shakti Healing energiahoitomuodon sekä sai korkeampaa tietoutta ihmisten henkisen puolen kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Vuosina 2014-2015 hän opiskeli spirituaalista psykologiaa Yhdysvalloissa, Kaliforniassa ja sitä ennen sai päätökseen holistisen elämäntapavalmentajan tutkinnon UK:ssa, Lontoossa vuotta aikaisemmin. Tealla on vuosien kokemus Kundalini ja Hatha/Vinyasa joogan ja meditaation opettamisesta espanjassa, Yhdysvalloissa sekä Suomessa. Lisäksi hän on keskittynyt vankien opettamiseen vankiloissa Suomessa sekä aikaisemmin asuessaan Yhdysvalloissa. Kotisivut: https://www.tealehikoinen.com/

Taavi Kassila on elokuvaohjaaja, kirjailija ja joogaopettaja. Hän asuu Suomessa ja Intiassa, matkustaen opettajansa Äiti Amman kanssa eri puolilla maailmaa. Hän kirjoittaa runoja ja kirjoja joogasta sekä Intian filosofiasta. Hän myös opettaa joogaa ja meditaatiota. Hänen uusin teoksensa Meditaation kultainen kirja on julkaistu syyskuussa 2021.

Taavi Kassila osallistui tapahtumassa Pauli Liikalan vetämään paneelikeskusteluun lauantaina klo 14:30-16:00, jossa noustaan Tietoisuuden siivin kohti ykseyttä. Kotisivut: https://taavikassila.com/

Kauppatieteiden maisteri, kirjailija Pauli Liikala veti paneelikeskustelun teemalla Tietoisuuden siivin kohdi ykseyttä. Pauli on kirjoittanut useita kirjoja rajatiedon alueelta ja hänet tunnetaan myös Paulin pakeilla -ohjelmasarjan vetäjänä.

Rap-artisti ja Vantaan kaupunginvaltuutettu Slim Mill eli Milad Dehghan tunnetaan parhaiten humoristisista hip hop -kappaleistaan. “Myyrmäen shamaaninakin” valtakunnallisesti tunnettu Milad Dehghan vetää suosittua Leveli-kanavaa, jolla on Youtubessa noin 50.000 tilaajaa ja lähes 10 miljoonaa katselukertaa. Levelissä nähdään säännöllisesti edustajia suomalaisen mystiikan, esoterian ja henkisyyden eri genreistä. Kuluneena syksynä kanavalla on avattu useita uusia ohjelmasarjoja kuten Vesa Äijälän vetämä “mitä ufoa”.

Slim Mill kertoi lauantaina 16.10 klo 17.00 elämän salaisuuksista. Levelin Youtube-kanavan verkkosivut: https://www.youtube.com/channel/UCpryP_lwxYJB0ckBfx6bbKg

Kouluttaja ja äänihoitaja Michael Schirmer heräsi äänen parantavaan voimaan intensiivisen etsinnän tuloksena Englannin Glastonburyssä vuonna 1992. Kipinän saatuaan hän kouluttautui opettamaan kuinka ihmisen oman äänen parantava voima aktivoidaan, ja miten sen kanssa työskennellään. Hänen lauantai-illan esityksensä klo 17:45-18:15 koski aihetta Ääni ja kristalli siltana valoon.

Seppo LaaksonenSeppo Laaksonen on entinen mainostoimiston omistaja ja nykyinen rakkauden shamaani, joka tietää vastauksen löytyvän sisältä. Seppo Laaksonen on energiaa, rakkaus, ykseys. Hän elää ilossa ja luottamuksessa, sillä kaikki on hyvin, vaikka mieli yrittäisikin väittää toista. Sepon  maailmankuva koostuu intuitiosta ja intentiosta, jotka tulisi tunnistaa ja hyväksyä. Seppo Laaksonen veti sunnutaiaamun meditaation klo 10.30-11.00 otsikolla rakkaus meditaatioon.

Hannu Hyttinen on tietäjä-parantaja, Reiki Master opettaja, Diplomi Pranic Healer, kraniosakraalihoitaja, jäsenkorjaaja, erikoishermoratahieroja, meditaatio-ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja BSc. Hannu on parantaja, henkinen etsijä ja tutkija, joka selvittää laaja-alaisesti kaikkea, millä on merkitystä henkisessä kehityksessä tai parantamisessa. Hän on tutkinut menetelmiä kiinalaisesta lääketieteestä, taolaisuudesta, joogasta, shamanismista, energiahoidoista ja kvanttifysiikasta sekä pyhää geometriaa.

Hannu Hyttisen mukaan planeettamme ja sen mukana koko ihmiskunta on isossa muutoksessa kohti laajempaa tietoisuuden tasoa. Hannu Hyttisen sunnuntaina klo 11:10-11:50 esitykseen sisältyneen syvällisesti vaikuttavan meditaation vaikutuksesta jokaisen katsojan tietoisuus laajenee ja nousee pysyvästi korkeammalle tasolle. Kotisivut: https://www.hannuhyttinenhealing.fi/

Miia Kontro on teologian väitöskirjatutkija, tietokirjailija ja runoilija. Tutkimuksen ja kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti kuolemaan ja henkisyyteen liittyvät ilmiöt ja kokemukset. Heijastus menneisyydestä (2021) on Kontron toinen tietokirja, jonka tekemiseen hän on saanut myös Rajatiedon Yhteistyö ry:n stipendin.

Miia Kontro kysyi luennossaan sunnuntaina klo 12:00-12:40 onko jälleensyntyminen mahdollista? Voiko ihminen muistaa edellisiä elämiään? Millaisia kokemuksia suomalaisilla on edellisistä elämistään? Kotisivut: https://miiakontro.com/

Michelle KarenSuomalais-ranskalainen kirjailija Michelle Karén on julkaissut 7 kirjaa astrologiasta, elävästä ravinnosta ja joogasta ranskaksi, englanniksi ja suomeksi (Astrology for Enlightenment, Simon & Schuster NY), sekä henkisiä julkaisuja. Hän on kansainvälisesti kysytty konferenssipuhuja, jolla on asiakkaita 67 eri maassa. Hän vetää opettajana omaa shamaanikouluaan Yhdysvalloissa, perustuen saamaansa vihkimykseen Perun Q’ero mestarishamaaneilta. Hän järjestää mystisiä matkoja Peruun, Boliviaan, Irlantiin ja Intiaan. Kun hän ei ole matkustamassa maailmalla, hän elää Arizonassa, Helsingissä ja Ranskassa mestarikissa Socrateksen kanssa.

Michelle Karen saapui esiintymään juhlatapahtumassa sunnuntaina 14:20-15:00, jossa hän kertoo perulaisesta shamanismista. Esitystä ei tulkata. Lisäksi hän vetää erikseen sunnuntaina 17.10 klo 15.50 esitykseensä liittyvän workshopin “työskentely unien kanssa”, josta löytyy lisätietoja ohjelmasivuilta. Kotisivut: https://www.michellekaren.com/

Klaus Rahikainen on koulutukseltaan historian maisteri ja omien elämänhaasteitten kohtaamisen kautta hän on löytänyt sisältään ilon, joka on meidän yhteinen alkulähteemme.

Seppo Laaksonen ja ilon lähettiläs Klaus Rahikainen kertoivat sunnuntaina 12:50-13:30 siitä Elämän ihmeestä, joka meissä kaikissa odottaa heräämistään ja kukoistustaan. Elämän ainoa todellinen hetki on juuri tässä läsnäolon pyhyydessä, ja siihen he luottavat asettuessaan yleisön eteen jakamaan ihmetystään. Klaus Rahikaisen kotisivut: https://klausrahikainen.com/

Maria Nordin on arkkitehti, somevaikuttaja ja kirjoittaja, jonka intohimo on tietoisuuden tutkimus. Hän työskennellyt urallaan 8 vuotta sisäilma-asiantuntijana ja perehtynyt rakennusten terveysvaikutuksiin. Hänen Eroon oireista -kurssilla opetettavalla Free to Heal-menetelmällään tuhannet suomalaiset ovat jo saaneet apua erilaisiin terveyshaasteisiin. Lisätietoja https://marianordin.blog/

Sofia Keitaanranta on uuden maailman pioneeri ja kirjailija, jonka tehtävä täällä on auttaa maapallon 5D-aikakauteen siirtymisessä. Hänen intohimonaan on kaivaa esille muinaista unohdettua viisautta maapallon viime kulta-ajoilta, ja sovittaa se nyky-aikaan. Hän haluaa voimaannuttaa ihmiset, ja auttaa heitä löytämään oman kätketyn potentiaalinsa joka kaipaa tulla löydetyksi.

Ihmiskunnan kukoistuksen aikakausi on alkanut. Sofia Keitaanranta kertoi sunnuntain klo 15:40-16:20 esityksessään, kuinka  pitkän pimeän aikakauden jälkeen ihmiskunta on taas nousemassa vaikeuksien kautta valoon ja kukoistukseen. Sofia Keitaanrannan luennon otsikko “Kulta-ajan kynnyksellä” liittyi myös vasta julkaistuun samannimiseen kirjaan.

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen henkinen liike, joka on omistautunut sekä henkilökohtaisen transformaation, että maailman uudistamisen tehtävälle. Brahma Kumaris on vaikuttanut laajasti monilla sektoreilla kansainvälisenä kansalaisjärjestönä, mm. YK:ssa. Kuitenkin Brahma Kumariksen todellinen päämääränsä on auttaa yksilöitä muuttamaan materiaalinen maailmankatsomus henkiseksi. Brahma Kumaris tukee syvällistä, yhteistä tietoisuutta rauhasta, sekä jokaisen sielun arvokkuuden kehittämistä.

Brahma Kumaris veti sunnuntain lopuksi klo 16.00-16.20 ainutlaatuisen meditaation Korkeimman sielun rakkaus. Brahma Kumariksen kotisivut: https://www.brahmakumaris.fi/

Lue lisää esityksistä ohjelmasivuilta.

Menossa mukana...

Tommy Hellsten. Kuvaaja Timo Tahvanainen
Tuomas Kantelinen Tuomas Kantelinen ja mediaosuuskunta Shadow Cameran tiimi

Kirjailija, terapeutti Tommy Hellsten ja säveltäjä Tuomas Kantelinen esiintyivät lounastauon yhteydessä etukäteen nauhoitetussa tallenteessä. Heitä haastatteli Teemu Kassila. Tallenteet on kuvannut Mediaosuuskunta Shadow Cameran vetäjä Timo Tahvanainen.

0