Postituslista

Yhdistyksen sähköpostilista

Kun haluat pysyä ajan tasalla Rajatiedon Yhteistyö ry:n järjestämistä tapahtumista ja ajankohtaisista rajatiedon uutisista, voit liittyä yhdistyksen postituslistalle. Postituslistan jäsenille lähetetään viestejä muutaman kerran vuodessa sekä tieto uusista uutisjutuista yhdistyksen sivuilla.

Postituslistan tietoja säilytetään palomuurin takana emmekä luovuta osoitettasi ulkopuolisille. Listalle liittymisen yhteydessä saat ohjeet, miten voit halutessasi poistua listalta lähettämällä eroviestin automaattiselle postituslistajärjestelmälle tai ottamalla tarvittaessa yhteyttä yhdistykseen. Postituslistan jäsenyys edellyttää sähköpostitse tulevan vahvistusviestin hyväksymistä, jossa on mukana vahvistuslinkki.

Postituslistalle liittyjien kesken arvotaan syksyllä vapaalippu Hengen ja Tiedon messuille.