Postituslista

Yhdistyksen sähköpostilista

Kun haluat pysyä ajan tasalla Rajatiedon Yhteistyö ry:n yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja ajankohtaisista rajatiedon artikkeleista, voit liittyä yhdistyksen postituslistalle. Postituslistan jäsenille lähetetään viestejä muutaman kerran vuodessa sekä tieto uusista artikkeleista yhdistyksen sivuilla.

Postituslistan tietoja säilytetään palomuurin takana emmekä luovuta osoitettasi ulkopuolisille. Jokaisen listalta tulevan sähköpostiviestin yhteydessä on linkki, jonka avulla voit halutessasi poistua listalta. Listalta voi erota myös ottamalla yhteyttä yhdistykseen. Postituslistan jäsenyys edellyttää sähköpostitse tulevan vahvistusviestin hyväksymistä, jossa on mukana vahvistuslinkki.

Postituslistalle liittyjien kesken arvotaan vapaalippu seuraaville Hengen ja Tiedon messuille.