Rajatiedon Yhteistyö ry

“Elämme historiallista aikaa, jolloin ihmiskunta on siirtymässä korkeamman tajunnan asteelle. Ihmiset käyvät läpi omaa puhdistumisprosessia ja ymmärryksen laajentumista.”

Maria Zavou Enkelten paluu – Planeettamme maa

Tänään Rajatiedon erikoiskirjaston kirjaesittelyssä on Maria Zavoun teos Enkelten paluu – Planeettamme maa, joka on julkaistu vuonna 2011. 

Kuka on Maria Zavou?

Maria Zavou on kreikkalainen opettaja, kirjailija ja taidemaalari. Hän syntyi Ateenassa, jossa myös opiskeli maalaustaidetta. Hän viimeisteli opintonsa Chigagossa St Andrew yliopistossa erikoistuen ikonimaalaukseen. Maria sai 80-luvun puolivälissä ensimmäisen yhteyden enkeleihin. 

Maria Zavou on henkisyyden edelläkävijä ja kanava, joka on yhteydessä henkisiin opettajiin ja henkisiin energioihin. Hän on erikoistunut korkeimpaan ymmärrykseen ja vaihtoehtoiseen energiahoitoon.

Jatkuvan itsekehityksen ja meditaation kautta hän on saanut lahjan nähdä selvänäköisesti ihmisen Korkeimman Minän ja arkkienkeleitä. Monen vuoden harjoituksen jälkeen hän auttaa ihmisiä pääsemään yhteyteen ja yhdistymään Korkeimman Minän Jumalallisiin energioihin.

Marialla on henkinen keskus Ateenassa nimeltä Enkelten Portti Kreikka, jossa tehdään kanavoimalla visualisoituja matkoja viidenteen ulottuvuuteen.

Maria on kirjoittanut kirjat; Herääminen, Jumalallinen matka – Matka viidenteen ulottuvuuteen ja Viidennen ulottuvuuden henkiset leikkaukset.

Mistä kirjassa on kysymys

Enkelten paluu – Planeettamme maa kirjassa kerrotaan, että ihmiset ja koko maapallo käy läpi puhdistumisprosessia vanhentuneiden negatiivisten ajatusten ja tapojen kitkemiseksi. Tämä ilmenee erilaisina katastrofeina ihmisten elämässä. Muutokset, suunnan vaihdokset ja jonkin asian pois kuoleminen tarkoittaa kuitenkin puhdistautumista. Me tarvitsemme tätä prosessia, jotta pääsisimme ulos egon hallitsemista kahleista ja puhdistettua sielumme. 

Kun olemme päässeet tähän transformatiiviseen prosessiin mukaan on enkelten helpompi auttaa meitä saamaan yhteys Korkeampaan Minään ja täten saamme elää tarkoituksen mukaisempaa elämää. Olemme harmoniassa muiden ihmisten ja Luojamme kanssa.

Sielumme kaipaa Korkeinta Minäämme. Korkein Minämme ei koskaan synny tälle maapallolle vaan se on henkinen energia. Sielumme tarkoitus on kerätä tietoa ja kokemuksia maallisesta elämästä. Sielulla on muisto menneestä ja etsii Korkeampaa Minää eli toista puoliskoansa. Usein sielu erehtyy luulemaan toista maan päällistä sielua Korkeammaksi Minäkseen. Mutta tämä onkin vain toinen sielu etsimässä omaa Korkeampaa Minäänsä. Korkeampi Minämme opastaa meitä löytämään itsensä ja kun saamme yhteyden Korkeampaan Minään löydämme todellisen rakkauden.

Elämän ei tarvitse olla traagista ja pimeää. Saamme elää yhteydessä Korkeampaan Minäämme valoisassa maailmassa. Tähän saamme enkeleiltä apua – jos vain tahdomme.

Maria Zavoun kirjassa Enkelten paluu – Planeettamme maa on Marian maalaamia upeita taideteoksia enkeleistä. Enkeleitä on paljon ja jokaisella heillä on oma tehtävänsä auttaakseen meitä Korkeamman Minämme löytämisessä.

Myös tämän teoksen sekä Maria Zavoun toisen kirjan Jumalallinen matka – Matka viidenteen ulottuvuuteen löydät Rajatiedon erikoiskirastosta Helsingin Malminkartanosta osoitteesta Luutnantinpolku 7. Tervetuloa!

Tilaa kanavamme Youtubessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0