Rajatiedon Yhteistyö ry

“Spiritualismi on uskomus, jonka mukaan ihmiset voivat olla yhteydessä henkimaailman kanssa. Se on oppi henkisyydestä sekä maailmanlaajuinen elämänkatsomus” – Tea Holm

Tänään kirjaesittelyssä on Tea Holmin teos Perhosvaikutus, joka on julkaistu vuonna 2019.

Elämän tarkoitus tai luonne on sielun ikuinen kehitys.

Tea Holm – Perhosvaikutus

Tea Holm on filosofian tohtori ja teologian maisteri uskontotieteestä ja systemaattisesta teologiasta. Tämä tietokirja käsittelee spiritualismia ja sen historiaa, sivuten teemoja kuten jatkosota, pakolaisuus, Suomen historia ja kummittelu. Samalla se on katsaus kirjoittajan äidinpuoleisen suvun historiaan spiritualismin historian kautta.

Kirjan punaisena lankana on kuolemanjälkeinen elämä, jonka salaisuutta monet maallikot ja tiedemiehet ovat yrittäneet saada selville sekä meidän aikanamme, että historian saatossa. Perhosvaikutuksessa Holm kirjoittaa spiritualismista paraspykologiaa, tietoisuutta sekä rajakokemuksia käsittelevän tutkimuksen näkökulmasta, mutta oman suvun kokemukset syventävät aiheen käsittelyä ja tuovat sen lähemmäksi lukijaa.

Tervetuloa lainamaan kirjoja Rajatiedon erikoiskirjastoon Helsingin Malminkartanoon.

Meiltä löydät kirjoja yli sadasta eri aihealueesta niin suomeksi kuin englanniksi.

Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme osoitteesta rajatieto.fi

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0