Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään Studio Rajatiedon kirjaesittelyssä on Taavi Kassilan Kuningas jooga – Opi joogaa Sadun ja Taavin kanssa. Teos on julkaistu vuonna 2000.

Jooga on tullut tunnetuksi maailman vanhimpana menetelmänä notkeuden ja terveyden saavuttamiseksi. Se on kuitenkin paljon muutakin: kokonaisvaltainen menetelmä korkeimman onnellisuuden saavuttamiseksi. 

Taavi Kassila, joka aloitti joogaamisen jo kahdeksan vuotiaana, opettaa tässä kirjassa näyttelijä Satu Silvolle tämän kuninkaallisen joogamenetelmän.

Sanskritinkielinen sana yoga tulee kantaverbistä yuj, joka tarkoittaa yhdistämistä. Mitä jooga yhdistää? Jooga yhdistää fyysisen, emotionaalisen ja henkisen olemuspuolemme ehyeksi kokonaisuudeksi. Meistä tulee ehyitä ihmisiä. Jooga tahdistaa meidät luonnon rytmiikkaan. Jooga yhdistää mikrokosmoksen makrokosmokseen, yksilön luontoon, ihmisen Jumalaan.

Kuningas jooga

Ken saa tiedon jumalaisesta päämäärästä, hänessä tuo tieto säilyy, ja kun elämä kohtelee häntä kaltoin, hän kääntyy jälleen Korkeimman puoleen ja jatkaa tietään häntä kohden.

Kuningas jooga

Lähde Sadun ja Taavin matkaan ja saat tietää, mistä jooga on saanut alkunsa ja kuinka kuninkaallinen joogatunti koostetaan. Opit 10 hengitysharjoitusta, lähes 50 joogaliikettä, syvärentoutustekniikan ja kolme meditaatio tekniikkaa. 

Saat tietää, kuinka joogaa voi soveltaa arkielämään, oli sitten kyse ihmissuhteista, työelämästä tai ravinnosta. Opit myös soveltamaan joogaa urheiluun. Tulet tuntemaan joogan eri lajit, kuten hathajoogan, astangajoogan, työn, tiedon ja rakkauden joogan. 

Kirjassa esitellään myös joogan pyhät kirjat ja selitetään, mikä on gurun eli henkisen mestarin rooli joogan tiellä.

Taavi Kassilan Kuningas jooga löydät Rajatiedon erikoiskirjastosta Helsingin Malminkartanosta osoitteesta Luuntnantinpolku 7. Meiltä löydät kirjoja yli sadasta rajatietoon liittyvästä aihealueesta. Tervetuloa kirjastoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0