Rajatiedon Yhteistyö ry

Oletko kiinnostunut aaveista ja vanhoista rakennuksista, joissa on paljon historiaa? Jos vastasit kyllä, niin tämän päivän esittelyssä oleva teos saattaa hyvinkin kiinnostaa sinua. Tänään esittelyssä on Jupe ja Marko Keskitalon sekä Christian Rönnbackan kirja Aavedata – Aavetutkijan käsikirja. 

Mikä on Aavedata?

Veljesten Jupe ja Marko Keskitalon perustama Aavedata on paranormaaleja ilmiöitä tutkiva ryhmä. Se on jo vuosien ajan tutkinut ja tallentanut ilmiöitä, joita kansan kielellä kutsutaan kummituksiksi. Aavedata tekee aina huolellisen taustatyön ja suhtautuu havaintoihinsa kriittisesti. Ryhmän tutkimuksia on voinut seurata sekä Youtubessa, että tv-sarjassa Aaveiden jäljillä.

Aavedata ei väitä, että aaveita on olemassa. Emme myöskään kiistä niitä.

Aavedata

Kenelle Aavetutkijan käsikirja on suunnattu?

Aavetutkijan käsikirjaan on koottu neuvoja niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin paranormaalien ilmiöiden tutkijoille. Se käy läpi muun muassa tarvittavan laitteiston, lupakäytännöt, sanaston, työskentelyn tutkimuspaikoilla, analysointivaiheen sekä havaintojen julkaisemisen.

Samalla Aavedata kertoo jännittävimmät tutkimuskokemuksensa muun muassa Raatteen tiellä, Tampereen teatterissa, jäänmurtaja Tarmolla ja Tallinnan pahamaineisessa Patarein vankilassa. 

Olemme tuntemattoman energian tutkijoita, joka velvoittaa meitä käyttäytymään nöyrästi jokaisessa tutkimuksessamme.

Aavedata

Aavetutkijan käsikirja vie lukijan nopeasti mukaansa aaveiden ja historiallisten paikkojen jännittävään maailmaan. Tätä kirjaa lukiessa nousee kylmät väreet iholle. Aivan kuin mielenkiintoiset tarinat tutkimuskohteista astuisivat omaan olohuoneeseen sillä niin jännittävästi ja realistisesti ne on kerrottu. Eräs mielenkiintoisimmista seikosta taisi olla, että aavemaailmassa on universaali kieli.

Tule lainaamaan Aavedata – Aavetutkijan käsikirja Rajatiedon erikoiskirjaston laajasta valikoimasta Helsingin Malminkartanosta. Lisätietoa Erikoiskirjastostamme löydät täältä!

Aavedatan verkkosivuilta löydät lisää tietoa heidän toiminnastaan. Muista myös tilata Aavedatan Youtube kanava, videomateriaali on jännittävän mielenkiintoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0