Rajatiedon Yhteistyö ry

Rakasta tai vihaa perhettäsi, olet siitä pääsemättömissä. Tänään esittelyssä on Eia Asenin teos Hyvässä ja pahassa Perhe-elämän käsikirja. Kirja on käytännön opas perhe-elämän jokaista vaihetta varten. Kirja sisältää tee-se-itse harjoituksia siitä, miten perhe voi itse keksiä ratkaisuja ihmissuhteiden solmuihin.

Kuinka ratkoa perheen ongelmia ja oppia uusia tapoja elää yhdessä?

Järkeviä, vakuuttavia ja huumorilla sävytettyjä neuvoja jokaiselle, joka haluaa ymmärtää perhettään paremmin ja saada kaiken irti perhe-elämästään.

Kirjassa käsitellään sitä, mikä on perhe ja mitä se ihmiselle merkitsee. Minkälainen on perheen struktuuri? Onko perheessä vaiettuja salaisuuksia tai myyttejä. jotka tiedostamattaan vaikuttaa perheen onneen?

Minkälaisia tottumuksia ja selviytymiskeinoja perheellä on? Kuinka perheessä riidellään? Millaisia vaaroja piilee neuvojen antamisessa ja noudattamisessa? Kuinka perhe voi muuttaa omaa käsikirjoitustaan ja oppia uusia tapoja ilmaista asioita?

Kirjassa käydään jokainen vaihe aina rakastumisesta parisuhteen luomiseen ja avioliiton solmimiseen sekä mahdolliseen avioeroon ja kumppanin vaihtamiseen.

Kuinka erilaiset elämäntapahtumat vaikuttavat perheeseen?

Lasten saaminen täydentää perheen ja se on osaltaan myös täynnä uusia muutoksia perheen yhteiselossa. Kuinka raskaus vaikuttaa parisuhteeseen? Entä lapsen syntymä ja sen jälkeinen aika? Mitä sitten tapahtuu kun vauvoista kasvaa pikkulapsia? Miksi lapsi käyttäytyy huonosti tai miksi perheessä on sisaruskateutta? Entäs sitten, kun lapset tulevat murrosikään? Miten tämä muuttaa perhettä? Ja kuinka perhe jälleen muuttaa muotoaan, kun lapset muuttavat pois kotoaan?

Millä tavalla päästää yli keski-iän kriiseistä tai jos joku perheenjäsenistä sairastuu tai kuolee? Millainen apu silloin on tarpeen?

Tämä ja paljon muita kirjoja Rajatiedon erikoiskirjastossa, tule tekemään löytöjä!Lisätietoja kirjastosta löydät täältä!

Muista myös tilata Youtube-kanavamme niin näät kirjaesittelyt videoiden muodossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0