Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on Matti Kuuselan kirja Enkelit kanssamme. Kirja on aikamme suuri tietoteos enkeleistä. Ja se on tarkoitettu kaikille enkeleistä ja henkisestä kasvusta kiinnostuneille.

Enkelit ovat olleet tunnettuja kaikkialla maailmassa ja kaikissa suurissa uskonnoissa. Eri uskonnoista huolimatta, enkelit on koettu olevan ihmisten auttajia ja suojelijoita, inspiraation ja viestin tuojia sekä maailman kehityksen ohjaajia.

Sitä enkelit kuuntelevat ilolla, ja he leijuvat niiden ihmisten kattojen yllä, jotka täyttävät tehtävän, johon heidät on luotu: tuntea Jumala, joka rakastaa tulla tunnetuksi. Kun enkelit lentävät takaisin Jumalan valtaistuimelle ja kertovat, mitä ovat kuulleet, he saavat Jumalalta siunauksia tuotavaksi takaisin ihmisille maan päällä.

Enkelit kanssamme

Enkelit tuovat meille ihmisille myös toivoa ja lohdutusta elämässämme kokemien haasteiden keskellä. Enkelien on kerrottu olevan valoa. Enkelit ovat Jumalan palvelijoita.

Matti Kuusela kertoo kirjassaan enkeleiden historian kristinuskon valossa. Lukija saa kuulla muun muassa  enkeleiden valtakunnista ja enkeli hierarkiasta. Enkeli hierarkioihin kuuluu kolme ryhmää; voimahenget, valonhenget ja sielunhenget.

Meidän ihmisten tulee muistaa, että me olemme sekä maallisia, että kosmisia olentoja ja että jokaisella meistä on yhteys enkelimaailmoihin. Enkelikunnat ovat viisaita ja täynnä rakkautta. Enkelten kautta saamme henkistä tietoa, mutta meidän on annettava sille syvän yhteyden rakentumiselle aikaa. Kaikki ei välttämättä tapahdu yhdessä päivässä, eikä se haittaa. Meillä on kaikilla oma polkumme ja enkelit tietävät sen myös.

Kun tulee aika, jolloin ihminen on oppinut sen, mitä enkelillä on hänelle kerrottavaa, enkeli voi vapautua ja astua omalla tiellään uusiin ja vaativampiin tehtäviin.

Matti Kuusela – Enkelit kanssamme

Haluaisitko kutsua enkeleitä elämääsi?

Matti Kuuselan mukaan yksi tapa edistää enkeleiden läheisyyttä on valita vaatteensa niin, että niiden värähtely tekee enkeleille lähestymisen helpoksi. 

Kokeile pukea yllesi esimerkiksi pehmeää vihreää, vaaleanpunaista, puna- tai sinililaa, syvää safiirin sinistä, smaragdin vihreää, valkoista, rubiinin punaista tai kultaa.

Sisäisen kiitollisuuden ja valoisuuden lisäksi iloinen tie enkelten yhteyteen on aistien herkistäminen.

Tulee lainaamaan tämä ihana ja mielenkiintoinen kokonaisuus enkelistä Rajatiedon erikoiskirjaston laajasta valikoimasta Helsingin Malminkartanosta. Tervetuloa!

Lisätietoa Rajatiedon erikoiskirjastosta löydät täältä!

Matti Kuuselan Hopeasulka sivustolle pääset tästä linkistä!

Muista tilata Studio Rajatiedon Youtube kanava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0