Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään Studio Rajatiedon kirjaesittelyssä on Tiedon kirja: Eenokin avaimet. Teos kertoo tulevaisuuden tapahtumista henkis-tieteellisellä kielellä. Se tarkastelee elämän ihmeellisyyksiä ja antaa hengellisen selityksen siihen, miksi me olemme olemassa tässä todellisuudessa. Pohjimmiltaan se antaa käsityksen kosmologiasta jatkumona (mennyt-nykyinen-tuleva) sekä mallin ihmiskunnan kehityksen uudeksi suunnaksi kohti korkeampaa tietoisuuden tilaa.

Eenokin Avaimet® opettaa meille, että tieteelliset ja henkiset tiet voivat ja niiden tulee yhdentyä, jotta Maapallon ongelmat saadaan ratkaistua. Kirjan perimmäisenä tarkoituksena on ihmiskunnan  kehittyminen, päämääränä mielen uusi suuntautuminen, jotta olisimme valmiita korkeampaan hengellisyyteen ja kvanttimuutokseen, mikä siirtää ihmiskunnan ja Maan eteenpäin evoluutiomme seuraavalle askelmalle.

Eenokin avaimet on kirjoittanut J. J. Hurtak, joka kirjoitti kirjan sen jälkeen kun oli kokenut voimakkaan hengellisen kokemuksen vuonna 1973. Eenokinavaimet.org sivustolla olevan haastattelun mukaan J. J. Hurtak kertoi näin;

“Olin syvässä rukousmeditaatiossa visualisoiden Jumalan Pyhiä Nimiä pyhien kirjoitusten alkuperäisissä muodoissa. Meditoin ja lauloin Jumalan heprean– ja arameankielisiä nimiä Yahweh ja YHWH, vedoten Isän Jumalan nimeen, samoin kuin Jeesus kutsui Isää Uuden testamentin tapahtumissa. Silloin koin valtavan Valon purkauksen ilmestyvän eteeni. Kutsun sitä värähtelevän morfogeenisen oven avautumiseksi, jonka kautta vastaanotin erittäin voimakkaan valokokemuksen. Tässä yhteydessä määritän valon superluminaaliseksi Valoksi, eikä kyseessä ole tavallinen valo. Sanokaamme sitä valoksi, joka ylittää valon nopeuden. Se täytti kehoni sekunnissa sellaisen parafyysisen energian määrällä, että minut kirjaimellisesti nostettiin toiseen ulottuvuuteen. Siellä näin Kristuksen ja monien muiden Älykkyyksien kasvot, jotka opastivat minut tähän tietoon, jonka sitten kirjoitin muistiin Eenokin Avaimina®.”

“Vastaanottamani tiedon takana on olento, joka sanoi nimekseen Eenok”

Kuka on J.J. Hurtak?

J. J. Hurtak on The Academy for Future Sciencen, AFFS:n (Tulevaisuuden Tieteen Akatemia, kansainvälinen NGO-kansalaisjärjestö) perustaja ja johtaja. Tri Hurtak on sosiaalitieteilijä, tulevaisuudentutkija, ulkoavaruutta koskevan lainsäädännön ja kaukokatsonnan spesialisti. Hän on kirjoittanut kaksikymmentä kirjaa, joista eniten myyty on Tiedon Kirja: Eenokin Avaimet®

J. J. Hurtakin ura on hyvin laaja ja vaikuttava. Lisää tietoa J. J. Hurtakista löydät eenokinavaimet.org sivustolta. Seuraavaksi kerrataan, kuka Eenok oli.

Kuka on Eenok?

Eenok Raamatussa

Eenok kuvailtiin Raamatussa patriarkkana, suurena kirjurina ja luomakunnan aikakirjojen pitäjänä. Raamatussa hän oli Jaredin poika ja Nooan isoisä. Hänen tiedettiin siis elävän ennen Raamatun kuvaamaa vedenpaisumusta. 

Eenok oli sukulinjassa seitsemäs Aadamista, ja hänen tiedetään olleen suuri luomakunnan korkeisiin mysteereihin perehdyttäjä. Koska hän oli Aadamista seitsemäs, hän asettuu erityiseen gematrian luokkaan, mikä symboloi korkeampaa aktivoinnin tasoa ihmiskunnalle, joka etsii Viisautta ja Tietoa.

Eenokin sanotaan eläneen 365 vuotiaaksi, mikä on juurikin matemaattisesti mielenkinntoinen seikka tämän ollessa aurinkomme kierron vuotuisen päivien määrä. Raamatun kertomuksen mukaan Jumala otti hänet suoraan ylös taivaisiin.

Raamatun Juudaksen kirjeessä Eenokista kerrotaan näin

“Heistä on myös ennustanut Henok, Aadamista seitsemäs: “Katso, Herra tulee pyhiensä tuhatlukuisen joukon kanssa ja panee jokaisen tuomiolle. Hän rankaisee kaikkia jumalattomia jokaisesta teosta, jonka he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikista julkeista puheista, joita nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet.”

Juudaksen kirje 1:14–15

Eenok Koraanissa

Idris/Enoch (S) (إدريس)

Koraanissa Eenokista puhutaan nimellä Idris. Idriksen kerrotaan olevan kolmas profeetta Adamin ja Sethin jälkeen. Idris mainitaan kahdesti Koraanissa;

Marian suurassa hänestä puhutaan näin;

Ja mainitse (tässä) kirjassa Idris (rauha hänelle). Hän oli tosiaan vilpitön profeetta. Ja me korotimme hänet korkeaan asemaan.

Koraani, 19. luku Sura Maryam eli Marian suura, jakeet 56–57

Profeettojen suurassa Idris eli Eenok mainittiin myös;

(Muista myös) Isma’il (Ismael), Idris ja Dhul-Kifl (Hesekiel, rauha heille) He kaikki olivat kärsivällisiä. Annoimme heidän astua armomme (helmaan). He olivat epäilemättä hurskaita.

Koraani, luku 21 ( Surat Al-Anbiya eli Profeettojen suura ), jakeet 85–86

J. J. Hurtakin antaman haastattelun mukaan

Avainten tarkoitus on osoittaa, että universumin hengelliset lait syrjäyttävät tieteen fyysiset lait ja että tieteen puuttuva osa on tietoisuuden evoluutio, kuin myös sen, että tietoisuus on tieteen kätketty ”kulkuneuvo” todelliseen tieteeseemme.

Eenokin Avaimet® ovat toimineet hyvin erityislaatuisena mallina opettajille, tiedemiehille ja ihmisille, joita kiehtoo Avainten sanoma, ei vain pyhinä kirjoituksina, vaan pyhien kirjoitusten tieteellisenä osana, joka on jätetty keskustelun ulkopuolelle viimeisen 400 vuoden ajaksi, jolloin tieteelliset ja uskonnolliset filosofiat olivat paljon lähempänä toisiaan. 

Eenokin Avaimet® edustaa korkeamman kielen ymmärrystä, Jumalan Pyhien Nimien käyttämistä uuden psykologian, filosofian ja sosiologian yhteydessä. 

Löydät Eenokin avaimet suomen ja englannin kielisinä, sekä muuta kirjallisuutta aiheeseen liittyen Rajatiedon erikoiskirjastosta. Tervetuloa tekemään kirjalöytöjä osoitteeseen Luutnantinpolku 7 00410 Helsinki.

Lisätietoa Rajatiedon erikoiskirjastosta löydät täältä!

Täältä löydät eenokinavaimet.org sivuston!

Muista tilata Studio Rajatiedon Youtube kanava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0