Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on Matka yli ymmärryksen. Kirjan on kirjoittanut Heikki Saure ja se on julkaistu vuonna 2011. 

Kirjaa tehdessäni olen ennen kaikkea ymmärtänyt mielen uudella tavalla. Sitä avartamalla ja ennakkoluuloja hälventämällä voi raottaa maailmaa, joka on muuttanut monen elämän.

Heikki Saure

Henkimaailman tulkin tarina

Matka yli ymmärryksen kertoo henkimaailman tulkin tarinan. Anuirmeli koki jo lapsena outoja asioita, joihin hän suhtautui epäluuloisesti ja torjuvasti. Henkimaailman ilmiöt tunkeutuivat kuitenkin yhä uudestaan ja uudestaan Anuirmelin elämään.

Viimein hän päätti ottaa selvää mistä on kysymys.

Anuirmeli perehtyi muuntuneisiin tietoisuuden tiloihin, kuten uniin ja transsiin, ja oppi hyödyntämään niitä jokapäiväisessä arjessa. Yhteys henkimaailmaan muutti hänen elämänsä: siitä tuli hänen maailmankatsomuksensa.

Henkimaailma tuntui olevan vahvasti läsnä jo silloin, kun aloittelin suomentajan uraani. Minusta tuli kääntäjä äitini kuoleman kautta, ja ensimmäisestä suomentamastani kirjasta lähtien olen kokenut työskenteleväni kahden maailman välissä, monin eri tavoin.

Anuirmeli Sallamo-Lavi

Kirjassa seikkailee Anuirmelin lisäksi transsiparantajia, meedioita, kummituksia, shamaaneja ja ufomiehiä.

Kirjallisuuden suomentajan ja toimittajan Anuirmeli Sallamo-Lavin tarinan on kirjoittanut Heikki Saure, joka ei usko yliluonnollisiin ilmiöihin. Kirjaa tehdessä tapahtui kuitenkin niin ihmeellisiä asioita, että hänen epäuskonsa on ollut kovalla koetuksella.

Matka yli ymmärryksen on loistava teos siitä kuinka joskus silmältä näkymätön maailma on yhteydessä meihin aivan tavallisen oloisten elämän tapahtumien kautta. Ja kuinka henkisen maailman ohjaamana tulemme juuri sellaiseksi kuin olemme.

Tule lainaamaan Matka yli ymmärryksen tai jokin muu kirja Rajatiedon erikoiskirjaston laajasta valikoimasta Helsingin Malminkartanosta. Tervetuloa!

Lisätietoa Rajatiedon erikoiskirjastosta löydät täältä.

Tutustu kirjailija ja monitaiteilija Heikki Sauren sivuihin täältä!

Anuirmeli Sallamo-Lavi on julkaissut uuden kirjan vuonna 2021, jonka nimi on Puolalaisen torimuijan palttoo. Tutustu uuteen kirjaan Basam Books:in sivuilla.

Muista tilata Youtube kanavamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0