Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on Yehuda Bergin kirja Kabbalan voima, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2000. Teos on noussut kansainväliseksi bestselleriksi.

Ainoa asia, jota ihminen elämältään oikeasti kaipaa on hengellinen Valo.

Kabbalan voima – Yehuda Berg

Mistä Kabbala sai alkunsa?

Zohar & Kabbalan voima
Zohar on aramean kielistä tekstiä

Kabbala on historiallisen tekstin tutkimusta. Jo Abraham, joka on kuvailtu olevan uskon isä sekä Mooses, joka niin ikään opetti hengellistä tietoutta hyvään elämään opettivat kabbalistisia periaatteita. Mooseksen opetusten jälkeen Rabbi nimeltä Rav Shimon bar Yochai kirjoitti Zoharin, joka on Kabbalan perusteisiin pureutuva pyhä teksti. Zohar on yhtä vanha kuin Raamattu ja sitä on kutsuttu nimellä “Raamatun viestin purkaja”

Zohar on siis Raamatun tekstin purkaja ja Kabbala on Zoharin tekstin tutkimus.

Koska maailma ei ollut valmis vastaanottamaan Zoharia niin se pysyi piilossa yli 1200 vuoden ajan. 

Mitä Kabbala sitten on?

Hyvä kuvaelma on että;

“Tiede keskittyy siihen miten maailma toimii – Kabbala tutkii sitä, miksi.”

Kabbalan voima kirjassa Yehuda Berg kertoo kuinka ongelmien ja vastoinkäymisten todellisuutemme on oikeasti vain 1% maailmamme todellisuudesta. Tässä yhden prosentin pimeyden maailmassa me reagoimme ulkoisiin tapahtumiin, meitä huolettaa oireet ja reaktiot, koemme olevamme uhreja, kärsimme näennäisesti ulkoapäin tapahtuvista sattumanvaraisista negatiivisista tapahtumista, pysyvän onnellisuuden tila tuntuu saavuttamattomalta, kiire luo elämäämme illuusion ja elämme pelossa.

Kabbala kirjallisuutta Rajatiedon erikoiskirjastossa

 Tämä jäljellä oleva 99% ulottuvuus on Valoa.

Tämä Valon ulottuvuus ei mahdu ihmisen ymmärrykseen. Valon ulottuvuudessa vallitsee rajaton järjestys, täydellisyys ja hengellisyys. Siellä ihmisen teoilla on merkitystä. Valon ulottuvuus on kaiken alku ja juuri, jossa sijaitsee loputon täyttymys, ääretön tieto ja rajaton ilo. Valon ulottuvuus on ainoa, jonka avulla voimme löytää jatkuvan positiivisen muutoksen ja onnellisen tilan.

Muista, että vastoinkäymiset ovat meille hyväksi. Niin kuin käärmeen myrkyn vasta-aine löytyy myrkystä itsestään, löytyy Valo elämän aikana kohtaamistamme haasteista.

Yehuda Berg

Kabbalan voima kertoo 13 periaatteesta, joilla lukija voi kuroa tuota yhden prosentin pimeän maailman ja 99 prosentin ulottuvuuden kuilua yhteen Kabbalan avulla. Mukana löytyy paljon tosi elämän pohjalta kerrottuja esimerkkejä, joiden avulla Kabbalan opetuksia on erittäin helppo ymmärtää.

Yehuda Bergin teoksen Kabbalan voima ja paljon muita henkistä kehitystä tukevia kirjoja löydät Rajatiedon erikoiskirjastosta. Tervetuloa!

Rav Bergin teos Nano teknologia materian hallintaan mielen voimalla
Tämänkin kirjan voit lainata meiltä!
Tilaa kanavamme Youtubessa!

Yksi vastaus

  1. Olisi ollut kiva, jos artikkelissa olisi ollut lähdeviittaukset sen esittämien väittämien kohdalla. Olisi voinut tarkastaa ajatuksen kontekstin.

    Zoharin kirjoitti rabbi Mooses Leonilainen 1200-luvulla Espanjassa — sen on tieteellinen historiantutkimus jo kiistatta todistanut. Zohar on Tooran (siis viiden Mooseksen kirjan) mystinen kommentaari ja käsittelee Jumalan sisäistä elämää ja julkituloa mm. patriarkkojen elämänvaiheita symboleina käyttäen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0