Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on teos Ole se valo joka olet, jonka on kirjoittanut Kirsi Ranto.

Vuoden 1998 tangokuningatar Kirsi Ranto kertoo, miten onnen huuma ja suosio vaihtuivat loppuunpalamiseen. Hän menetti niin uran, avioliiton kuin elämänuskonkin, ja nämä kokemukset johdattivat hänet voimallisen kysymyksen äärelle: “Kuka minä olen?”

Kirsi Ranto on laulaja-lauluntekijä ja kirjoittaja. Hän ohjaa myös meditaatioryhmiä ja retriittejä ympäri Suomea.

Ole se valo joka olet on inspiroiva omaelämänkerrallinen seikkailumatka ja kertomus avautumisesta ilolle ja rakkaudelle. Johdattajina matkalla toimivat enkelit ja halaava hyväntekijä Äiti Amma, jonka ashramissa eli henkisessä keskuksessa Intiassa Kirsi nykyään vierailee kahdesti vuodessa.

“Enkelit ja Amma eivät edusta minulle mitään erityistä uskontoa, vaan he ovat opettaneet minulle syvempää itsetuntemusta ja valoisampaa elämänasennetta. Toivon, että lukiessasi tätä kirjaa näet kaiken sen ohjauksen, jota sinäkin saat elämässäsi osaksesi. Mikään ei ole  sattumaa. Et ole koskaan yksin” – Kirsi Ranto

Kirsi Ranton kirjan Ole se valo joka olet – Enkeleitä ja villasukkia löydät Rajatiedon erikoiskirjastosta Helsingin Malminkartanosta osoitteesta Luutnantinpolku 7. Meiltä löydät yli sadasta Henkeen ja tietoon liittyvästä aihealueesta kirjoja niin suomeksi kuin englanniksi.

Muista tilata kanavamme niin saat ensimmäisenä tiedon uusimmista kirjaesittely videoista!

Tervetuloa kirjastoon!

Tilaa Youtube kanavamme!

Yksi vastaus

  1. Todella hyvä kirja. Olen lukenut sen jo monta kertaa, kuten muutkin Kirsi Rannon kirjat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0