Rajatiedon Yhteistyö ry

Havaitsin, että kulkemalla suoraan en pääsisi minnekään – mutta kulkemalla sivuun ja vinoon pääsisin suoraan perille.

Nikolai Gogol – lainaus löytyy Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi kirjasta

Tänään kirjaesittelyssä on Tiina Tainion kirja Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi, joka on julkaistu vuonna 2020.

Tiina Tainio on Taiteen maisteri. Hän opiskeli Moskovassa Surikovin taideinstituutissa vuodesta 1993 vuoteen 2000 saalla. Vuodesta 2013 hän on pitänyt Helsingin Kalliossa taide- ja kehysliike Kamiter-Arsia.

Mistä kirjassa on kysymys?

Kohtaaminen henkiolentojen kanssa horjutti yrittäjän turvallisuudentunnetta moneksi kuukaudeksi. Saadakseen mielenrauhansa takaisin hänen oli pakko ryhtyä selvittämään vastauksia kysymyksiin elämästä, kuolemasta ja jälleensyntymästä. Siitä alkoi tapahtumien sarja, joka johdatti oivallukseen maailmankaikkeudesta ja sen korkeimmasta voimasta.

Ensimmäisessä luvussa kerrotaan muunmuassa toteutuneesta amerikkalaisen astrologin tulkinnasta. Toinen luku alkaa kesästä 2018, kohtaamisesta henkiolentojen kanssa ja johdatuksesta, joka poisti pelon olentoja kohtaan.

Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi on tarina siitä, kuinka oman astrologisen kartan positiivisia tien viittoja seuraten meidän on mahdollista löytää oma uniikki polkumme.

Kun uskaltaa kuunnella omaa sisäistä ääntään. Sitä hiljaista kuiskausta, saattaa löytää itsensä juuri niiden kokemusten ääreltä, joita on aina tarvinnutkin. Elämä ei aina johdata järjellä, vaan jokaisella voimakkaalla tai mitäänsanomattomalla kokemuksella on oma merkityksensä tarinamme kokonaisuudessa. 

Tiina Tainion kirjan Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi löydät Rajatiedon erikoiskirjastosta Helsingin Malminkartanosta osoitteesta Luutnantinpolku 7. Meiltä löydät yli sadasta Henkeen ja tietoon liittyvästä aihealueesta kirjoja niin suomeksi kuin englanniksi.

Muista tilata kanavamme niin saat ensimmäisenä tiedon uusimmista kirjaesittely videoista!

Tervetuloa kirjastoon!

Tiina Tainion taidekehystämön verkkosivut löydät täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0