Rajatiedon Yhteistyö ry

Sinun maailmasi on muuttumassa, tyrannien ahneudesta kasvava valta on paljastumassa ja ihmiset ovat etsimässä omaa itsenäistä ja vapaata luontoaan. Muurit ovat murtumassa, mahdottomat rakenteet ovat jäämässä taakse, ja uusi helppous on löytämässä tietään sinunkin tajuntaasi.

Alussa oli ilo – Klaus Rahikainen

Oletko jo valmis jättämään pelokkaan roolihahmosi ja avautumaan Elämälle itselleen, joka sinunkin sydämessäsi odottaa kukoistustaan?

Tänään kirjaesittelyssä on Klaus Rahikaisen teos Alussa oli ilo. joka on julkaistu vuonna 2021.

Alussa oli ilo on elämäntutkija ja mielenmallittaja Klaus Rahikaisen opinnäyte ja lopputyö, jonka avulla voit louhia itsestäsi esiin sen ilon, valon ja rakkauden, jonka me kaikki olemme hetkeksi piilottaneet alitajuisten pelkojemme peiton alle.

Alussa oli ilo avautuu yhä uudestaan iloon, anteeksiantoon, kiitollisuuteen ja rakkauteen, joka on ihmisen perimmäinen luonto.

Kirjan jokainen teksti on kokonaisuus, kuin ikuisuuden aalto ihmisen kautta, joka voi viedä niin sinut kuin Samavika-Rahikaisenkin perille sinne, missä ilo oli alussa ja myös lopussa.

Tuo jatkuva pelon paine on herättänyt jotkut meistä tietoisiksi omista peloistaan eli niistä koukuista, joiden avulla maailman pelko voi meihin tarttua. Mitä rohkeammin kohtaan omat pelkoni eli mitä vähemmän pelon varjoja minä kannan mukanani, sitä vähemmän olen maailmani pelkojen vietävissä. Silloin voin luoda omaa iloista, rauhallista ja rakastavaa maailmaani riippumatta siitä, mitä ympärilläni tapahtuu. Olen oman todellisuuteni luoja.

Alussa oli ilo – Klaus Rahikainen

Klaus Rahikaisen muita kirjoja Rajatiedon erikoiskirjastossa

Rajatiedon erikoiskirjastosta löytyy Klaus Rahikaisen muitakin teoksia kirjoja kuten:

  • Kun miehen sydän avautuu
  • Alussa on ajatus 
  • Olet rakkaus jota kaipaat 
  • Pelon tuolla puolen 
  • Kissa kehrää ykseyttä
  • A little book of God
  • Ordning ur Kaos

Klaus Rahikaisen Alussa oli ilo sekä paljon muita hänen teoksiaan löydät Rajatiedon erikoiskirjastosta Helsingin Malminkartanosta osoitteesta Luutnantinpolku 7. Meiltä löydät yli sadasta Henkeen ja tietoon liittyvästä aihealueesta kirjoja niin suomeksi kuin englanniksi.

Muista tilata kanavamme niin saat ensimmäisenä tiedon uusimmista kirjaesittely videoista!

Tervetuloa kirjastoon!

Tutustu Klaus Rahikaisen sivuihin täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0