Rajatiedon Yhteistyö ry

Miten suhtautua elämään ja sen haasteisiin? Ovatko ne todellisia? Mitä todella tiedämme todellisuudesta? Mikä yhteys todellisuudella ja tietoisuudella on? Elämmekö simulaatiossa?

Tietoisuus on perustavampaa kuin materia. Tästä seuraa, että tietoisuuden muuttuessa myös fysikaalisessa maailmassa tapahtuu muutos. Syitä fysikaalisen maailman muutoksiin on haettava siis mielen ja tietoisuuden tasolta.

Johanna Blomqvist – Hypertodellisuus

Tänään Studio Rajatiedon kirjaesittelyssä on Johanna Blomqvistin teos Hypertodellisuus – Olet olemassa ja merkittävä.

Niin monet materialismin mittapuulla menestystarinoiksi luettavat tarinat ovat kuitenkin osoittaneet, että todellisuus on jotakin muuta. Ihminen ei tule onnelliseksi aineellisen vaurauden kautta, vaan vauraus on jossain muualla.

Johanna Blomqvist – Hypertodellisuus

Johanna Blomqvist valottaa yleistajuisesti todellisuuden luonnetta ja siitä esitettyjä hypoteeseja. Blomqvistin ymmärrys viimeisimmästä tutkimustiedosta ja henkisen elämän lainalaisuuksista yhdistyvät näkemykselliseksi puheenvuoroksi, uudenlaiseksi todellisuuskäsitykseksi.

On aika ymmärtää oma vaikutuksemme fyysiseen todellisuuteen. Sinä olet olemassa ja merkittävä osa kaikkeutta. Sukella hypertodellisuuteen.

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on fyysikko, yrittäjä, itsenäinen tutkija ja kansainvälisestikin julkaissut kirjailija. Työssään hän yhdistää ainutlaatuisella tavalla monia eri aloja ja menetelmiä, liikkuen usein myös tieteen rajamailla. 

Johanna Blomqvistin Hypertodellisuus löydät Rajatiedon erikoiskirjastosta Helsingin Malminkartanosta osoitteesta Luutnantinpolku 7. Meiltä löydät yli sadasta eri aihealueesta kirjoja niin suomeksi kuin englanniksi.

Lisätietoja löydät osoitteesta rajatieto.fi

Tervetuloa!

Johanna Blomqvistin kotisivut löydät täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0