Jäsentietosi

Jäsentietojen ilmoittaminen ja muuttaminen

Täydennä tai muuta omia jäsentietojasi tämän sivun lomakkeen välityksellä tai verkkokaupassamme. Kirjautumalla sisään verkkokauppaamme omilla tunnuksillasi, pidät parhaiten huolen siitä, että jäsentietosi pysyvät ajan tasalla ja ovat riittävät. Verkkokaupan tunnukset, joilla teet jäsenyyttä koskevan tilauksen (eli jäsenhakemuksen), toimivat samalla sähköisinä jäsentunnuksina.

Tarvittaessa tietojen muuttaminen onnistuu myös tämän lomakkeen välityksellä. Mikäli olet liittynyt jäseneksi käyttämällä verkkokauppaamme (suositus), liitämme maksutta tämän sivun lomakkeen kautta täydennetyt tai muutetut tiedot myös verkkokauppamme jäsentietoihisi. Mikäli haet jäsenyyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen, luomme sinulle puolestasi jäsentunnuksen verkkokauppaan, jonka kautta laskutus, jäsenalennusten hyödyntäminen ja jäsensivujen käyttö tapahtuu.