Jäsentietosi

Jäsentietojen ilmoittaminen ja muuttaminen

Jäsenhakemuksen hyväksyminen edellyttää ilmoitetun suuruisen jäsenmaksun suorittamisen lisäksi nimen, osoitetietojen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron ilmoittamista sekä taustatietoja siitä, mistä rajatiedon alueesta tai alueista olet kiinnostunut. Jäsenelle luodaan liittymisen yhteydessä oma käyttäjätili verkkokauppaan (jos tunnuksia ei ole ennestään), joka toimii samalla sähköisinä jäsentunnuksina ja antaa oikeuden vain jäsenille (tai vain tietylle jäsenelle) tarkoitettuun materiaaliin. 

Henkilö– tai yhteisöjäseneksi on mahdollista liittyä verkkokaupassa ja jäsenyyttä koskevia tietoja on mahdollista muuttaa tai täydentää oman käyttäjätilin kautta. Jäsenmaksun voi maksaa verkkokaupassa tilisiirtona tai maksukortilla Stripe-maksuvälitysjärjestelmän avulla. Voit myös ladata ja tulostaa vapaamuotoisen jäsenhakemuksen sekä lähettää sen täytettynä postitseTietojen muuttaminen onnistuu tarvittaessa myös sähköpostitse osoitteeseen rtyjasenrekisteri(at)gmail.com. Jäsenen odotetaan huolehtivan yhteystietojen päivittämisestä ajan tasalle aina niiden muuttuessa. joilla jäsen tekee jäsenhakemuksensa ja jäsenyyttä koskevan tilauksen. 

Tarvittaessa jäsenhakemuksen tekeminen sekä tietojen muuttaminen ja täydentäminen onnistuu myös tämän sivun lomakkeen välityksellä. Liitämme tämän sivun lomakkeen kautta täydennetyt tai muutetut tiedot paitsi jäsenrekisteriin, myös verkkokauppamme jäsentietoihin (ja luomme uudelle jäsenelle oman tilin verkkokauppaan, mikäli haette jäsenyyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen). Laskutus, jäsenalennusten hyödyntäminen ja jäsensivujen käyttö tapahtuu jäsenhakemuksessa ilmoitetun sähköpostiosoitteen avulla.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenmaksun suuruus vuodelle 2020 on henkilöjäsenille 20€ ja yhteisöjäsenille 40€. Jäsenet  voivat tilata Ääretön-lehden vuosikerran kotiinsa jäsenhintaan 30€, ostaa edulliseen jäsenhintaan Hengen ja tiedon messujen pöytä– ja luokkapaikkoja, varata messuille 30, 50 tai 150 minuutin ohjelma-aikoja -15% jäsenhintaan, vuokrata jäsenalennuksella kalusteita omalle messuosastolleen sekä varata StudioRajatiedon tilat käyttöönsä -50% alennettuun jäsenhintaan. Jäseneduista löydät kattavammin tietoa täältä.