Jäsentietosi

Jäsentietojen ilmoittaminen ja muuttaminen

Omia jäsentietoja on mahdollista täydentää tämän sivun lomakkeen välityksellä tai verkkokaupassamme. Kirjautumalla sisään verkkokauppaamme omilla tunnuksilla, pidät(te) parhaiten huolen yhteystietojen pysymisestä ajan tasalla. Verkkokaupan tunnukset, joilla teet(te) jäsenyyttä koskevan tilauksen (eli jäsenhakemuksen), toimivat samalla sähköisinä jäsentunnuksina vain jäsenille (tai vain tietylle jäsenelle) tarkoitettuun materiaaliin.

Tarvittaessa tietojen muuttaminen onnistuu myös tämän sivun lomakkeen välityksellä tai sähköpostitse osoitteeseen rtyjasenrekisteri@gmail.com. Mikäli olet(te) liittynyt jäseneksi käyttämällä verkkokauppaamme (suositus), liitämme tämän sivun lomakkeen kautta täydennetyt tai muutetut tiedot paitsi jäsenrekisteriin, myös verkkokauppamme jäsentietoihin. Mikäli haet(te) jäsenyyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen, luomme jäsenhakemuksen hyväksymisen yhteydessä jäsentunnuksen verkkokauppaan (edellyttäen toimivaa sähköpostiosoitta), jonka kautta laskutus, jäsenalennusten hyödyntäminen ja jäsensivujen käyttö tapahtuu.