Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä

20,00  / vuosi ja 1,00  liittymismaksu

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen sen tarkoitusperät sekä säännöt hyväksyvä henkilö ja oikeuskelpoinen yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Jäsenmaksun suuruuden määrittelee yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous.

Verkkokaupan kautta tehdyn jäsenhakemuksen hyväksyminen edellyttää nimeä, osoitetietoja, kotipaikkaa, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja verkkokaupan kassalla (tai erillisellä lomakkeella) tapahtuvaa esittäytymistä, jossa voit kenties myös kertoa mistä rajatiedon alueesta tai alueista olet kiinnostunut. Voitte myös ilmoittaa halutessanne jäsenyytenne muissa yhdistyksissä sekä syntymäaikanne jäsenrekisteriin. Uudet jäsenhakemukset hyväksytään kuukausittain hallituksen kokouksissa.

Jäsenmaksut vuonna 2023


Jäsenetuja

  • Painettu Ääretön-lehti kotiin tilattuna 25% alennuksella sekä jäsenalennuksia Äärettömän irtonumeroista ja muista julkaisuista
  • Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajille alennuksia messupaikoista (-15%)
  • Jäseniltoja
  • Alennuksia messujen ja muiden tapahtumien sisäänpääsymaksuissa
  • Alennusta StudioRajatiedon tilavuokrissa (-50%)
  • Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksemme toimintaa ja mahdollistat rajatietotapahtumien järjestämisen jatkossakin!
  • Jäsenistä valitaan vuosittain yhdistyksen hallitus ja toimikuntien jäsenet
  • Useita muitakin jäsenetuja, joista voit lukea lisää täältä.

Jos olet liittymässä jäseneksi saadaksesi alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksat jäsenyytesi heti maksukortilla (sivujemme käyttämän Stripen maksujärjestelmän kautta), jotta jäsenetusi astuisivat heti voimaan. Jos maksat jäsenyytesi laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen. HUOM. henkilöjäsenet saavat pöytäalennuksen vain jos ilmoittautuvat näytteilleasettajaksi omalla nimellään. Yhdistysten ja yritysten on valittava yhteisöjäsenyys.

Verkkokaupan käytöstä löydät tarvittaessa lisätietoja käyttöohjeista. Aloita jäsenyyden tilaaminen ja jäsenhakemuksen tekeminen klikkamalla varaa.

Varastossa

Liitä jäsenhakemukseesi mukaan Ääretön-lehden tilaus jäsenhintaan ja saat lehden itsellesi ilman postikuluja.

None Äärettömän vuosikerta +36,00 € Uusin Ääretön jäsenhintaan +9,00 €

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Henkilöjäseneksi voi liittyä liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoitusperät ja säännöt. Verkkokaupan kautta littyminen onnistuu keneltä tahansa oikeustoimikelpoiselta 15 vuotta täyttäneltä Suomen kansalaiselta tai suomen kieltä taitavalta henkilöltä.

Jäsenetuja


Jos olet liittymässä jäseneksi saadaksesi alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksat jäsenyytesi heti korttimaksuna (Stripen maksujärjestelmän kautta), jotta jäsenetusi astuisivat heti voimaan
. Jos maksat jäsenyytesi laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen, tai kun jäsenyys on hyväksytty. HUOM. henkilöjäsenet saavat pöytäalennuksen vain jos ilmoittautuvat näytteilleasettajaksi omalla nimellään. Yhdistysten ja yritysten edustajien on valittava yhteisöjäsenyys.

Jäsenmaksuun ei sisälly arvonlisäveroa.