Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä

20,00  / vuosi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen sen tarkoitusperät sekä säännöt hyväksyvä henkilö ja oikeuskelpoinen yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Jäsenmaksun suuruuden määrittelee yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous. Verkkokaupan kautta tehdyn jäsenhakemuksen hyväksyminen edellyttää nimeä, osoitetietoja, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja lisätiedot-kohdassa (tai erillisellä lomakkeella) ilmoitettavia taustatietoja, jossa voit kertoa mistä rajatiedon alueesta tai alueista olet kiinnostunut.

Jäsenmaksut vuonna 2021


Jäsenetuja

  • Painettu Ääretön-lehti kotiin tilattuna 40% alennuksella ja jäsenalennuksia muista julkaisuista
  • Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajille alennuksia messupaikoista (-15%)
  • Jäseniltoja
  • Alennuksia messujen ja muiden tapahtumien sisäänpääsymaksuissa
  • Alennusta StudioRajatiedon tilavuokrissa (-50%)
  • Maksuton Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkuus,  joka on voimassa jäsenyyden mahdollisesti päätyttyäkin (-5€)
  • Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksemme toimintaa ja mahdollistat rajatietotapahtumien järjestämisen jatkossakin!
  • Jäsenistä valitaan vuosittain yhdistyksen hallitus ja toimikuntien jäsenet
  • Useita muitakin jäsenetuja, joista voit lukea lisää täältä.

Jos olet liittymässä jäseneksi saadaksesi alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksat jäsenyytesi heti maksukortilla (sivujemme käyttämän Stripen maksujärjestelmän kautta), jotta jäsenetusi astuisivat heti voimaan. Jos maksat jäsenyytesi laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen. HUOM. henkilöjäsenet saavat pöytäalennuksen vain jos ilmoittautuvat näytteilleasettajaksi omalla nimellään. Yhdistysten ja yritysten on valittava yhteisöjäsenyys.

Jäsenmaksun hinta sisältää alv:n 0%. Verkkokaupan käytöstä löydät tarvittaessa lisätietoja käyttöohjeista. Aloita jäsenyyden tilaaminen ja jäsenhakemuksen tekeminen klikkamalla varaa.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Jäsenetuja


Jos olet liittymässä jäseneksi saadaksesi alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksat jäsenyytesi heti korttimaksuna (Stripen maksujärjestelmän kautta), jotta jäsenetusi astuisivat heti voimaan
. Jos maksat jäsenyytesi laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen, tai kun jäsenyys on hyväksytty. HUOM. henkilöjäsenet saavat pöytäalennuksen vain jos ilmoittautuvat näytteilleasettajaksi omalla nimellään. Yhdistysten ja yritysten edustajien on valittava yhteisöjäsenyys.

Jäsenmaksun alv on 0%.