Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä

20,00  / vuosi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen sen tarkoitusperät sekä säännöt hyväksyvä henkilö ja oikeuskelpoinen yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Jäsenmaksun suuruuden määrittelee yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous. Verkkokaupan kautta tehdyn jäsenhakemuksen hyväksyminen edellyttää nimeä, osoitetietoja, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja lisätiedot-kohdassa ilmoitettavia taustatietoja, jossa voit kertoa mistä rajatiedon alueesta tai alueista olet kiinnostunut.

Jäsenmaksut vuonna 2019


Jäsenetuja

  • Painettu Ääretön-lehti kotiin tilattuna 40% alennuksella ja jäsenalennuksia muista julkaisuista
  • Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajille alennuksia messupaikoista (-15%)
  • Jäseniltoja
  • Alennuksia messujen ja muiden tapahtumien sisäänpääsymaksuissa
  • Alennusta StudioRajatiedon tilavuokrissa (-50%)
  • Maksuton Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkuus (-6€)
  • Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksemme toimintaa ja mahdollistat rajatietotapahtumien järjestämisen jatkossakin!
  • Jäsenistä valitaan vuosittain yhdistyksen hallitus ja toimikuntien jäsenet
  • Useita muitakin jäsenetuja, joista voit lukea lisää täältä.

Jos olet liittymässä jäseneksi saadaksesi alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksat jäsenyytesi heti Stripen maksujärjestelmän kautta, jotta jäsenetusi astuisivat heti voimaan. Jos maksat jäsenyytesi laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen. HUOM. henkilöjäsenet saavat pöytäalennuksen vain jos ilmoittautuvat näytteilleasettajaksi omalla nimellään. Yhdistysten ja yritysten on valittava yhteisöjäsenyys.

Jäsenmaksun hinta sisältää alv:n 0%.

Osasto:

Kuvaus

Jäsenetuja


Jos olet liittymässä jäseneksi saadaksesi alennusta messupöytien hinnoista, suosittelemme että maksat jäsenyytesi heti Stripen maksujärjestelmän kautta, jotta jäsenetusi astuisivat heti voimaan
. Jos maksat jäsenyytesi laskulla, jäsenedut astuvat voimaan vasta viikon tai kahden jälkeen. HUOM. henkilöjäsenet saavat pöytäalennuksen vain jos ilmoittautuvat näytteilleasettajaksi omalla nimellään. Yhdistysten ja yritysten edustajien on valittava yhteisöjäsenyys.

Jäsenmaksun hinta sisältää alv:n 0%.