Rajatiedon Yhteistyö ry

Minkälainen on astrologian menneisyys ja historia? Mitä astrologia on tänä päivänä? Mitä minun tulisi tietää astrologiasta, jotta voisin sen avulla paremmin ymmärtää astrologista ihmistuntemusta ja kartan tulkintaa? Raimo A. Nikulan teos Astrologian ihmiskuva on alan suomalainen perusteos. Samalla kertaa käsikirja ja johdatus astrologiseen ihmistuntemukseen. Tiiviissä muodossa se johdattaa alan perustietoihin ja tulkinnan aineksiin.

Hedelmällisin eläinradan symbolien sovelluskohde on kuitenkin ihminen ja ihmisen taipumukset, ominaisuudet ja luonteenpiirteet.

Raimo Nikula – Astrologian ihmiskuva

Mistä aloittaa astrologian opiskelu?

Astrologia on mielenkiintoinen väline itsetuntemukseen ja ympäröivän maailman sekä elämän ymmärtämiseen.

On hyvä ymmärtää, mitä ovat elementit, laadut, kaksitoista merkkiä, merkkien vastakohtaisuus, kartan huoneet, aspektit ja planeettojen merkitykset.

Kun kaksi planeettaa muodostaa keskenään aspektin, niiden symboloimat energiat yhdistyvät ja toimivat joko rakentavasti tai häiritsevästi riippuen aspektin luonteesta ja muista tekijöistä.

Raimo Nikula – Astrologian ihmiskuva

Millä tavalla nouseva merkki ja planeetat lähellä sitä vaikuttavat kokemukseemme? Mitä tarkoittaa ac-dc ja ic-mc? Mitkä huoneet liittyvät vahvasti ihmissuhteisiin? Mitä merkitystä on planeettojen välisillä aspekteilla eli sillä kuinka planeetat niin sanotusti keskustelevat keskenään?

Astrologia on luonnon oma rytmi. Kuten keväällä alkaessa auringon ollessa Oinaan merkissä, luonto aloittaa uuden syklinsä. Siksi kaikki alkaa Oinaasta ja päättyy Kaloihin. Tähän väliin mahtuu jatkuva aloitusten, pysyvyyden ja muutoksen kierto joka puhuttelee myös meitä ihmisiä.

Kaikki liittyy kaikkeen ja jos tahdomme yrittää ymmärtää itseämme, läheisiämme ja elämää niin olemme askeleen lähempänä sitä kohtaloa, joka on juuri meille tarkoitettu.

Astrologia ansaitsee täyden tunnustuksen psykologialta ilman rajoituksia, koska se edustaa menneisyyden psykologisen tiedon summaa

Carl C. G. Jung

Tule lainaamaan Raimo Nikulan Astrologian ihmiskuva tai muita astrologisia kirjoja Rajatiedon erikoiskirjastosta!

Lisätietoja kirjastosta löydät täältä!

Raimo Nikulan verkkosivut löydät täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0