Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on Erkki Lehtirannan ja Leena Niemelän Suomen luonnon valkoista magiaa. Kirja on johdatus suomalaisten kukkauutteiden syviin vaikutuksiin. Teoksen viidenkymmenen kukan joukosta löytyvät monet suomalaiseen mielenmaisemaan ankkuroituvat kukat, jotka kantavat mukanaan puhtaan luonnon ja Suomen valovoimaisen kesän parhaita energioita.

Kukkauutteet on osa laajempaa värähtely lääkinnän kokonaisuutta

Keskeinen informaatio on saatu Mestari Hilarionilta, yhdeltä ihmiskunnan suurista opettajista, ja julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa suomeksi. 

Kukkauutteet nähdään kirjassa osana laajempaa värähtely lääkinnän kokonaisuutta, joka ottaa huomioon ihmisen korkeusulottuvuuden, chakrat, meridiaanit, hienokehot ja astrologiset yhteydet. 

Teoksessa on uute-esittelyiden ohella paljon käytännöllistä tietoa uutteiden valmistamisesta, valinnasta,voimistamisesta, uutekombinaatioista, syötävien kukkien ja hedelmien esoteerisistä ominaisuuksista sekä värähtelylääkinnästä.

Kirja on yli 10 vuoden tutkimustyön tulos. Erkki Lehtiranta ja Leena Niemelä ovat tutkineet ja tehneet värähtelyuutteita ympäri maailmaa mm. Himalajalla, Brasiliassa, Kreetalla ja Pyreneillä. 

Heidän värähtely kirjastossaan on yli 700 uutetta, kukkauutteiden ohella mm. jalokivieliksiirejä, jalokaasu-uutteita ja tähtieliksiirejä. 

Kunniapaikalla ovat kuitenkin Suomen luonnon iki-ihanat kukat, jotka kutsuvat nyt myös sinua jakamaan energioitaan, oppimaan, kasvamaan ja eheytymään.

Kirjassa kerrotaan, kuinka tehdä kukkauutteita

Kirjan avulla opit muunmuassa viidenkymmenen eri kukkauutteen vaikutukset, henkistä kasvioppia, kasvien symboliikkaa, värähtelylääkintää, mitä tarkoittaa veden muisti ja uutteiden vaikutusten eteneminen. Opit myös tekemään kukkauutteita ja niiden käyttöä. Minkälainen on uutteiden tekoprosessi? Kuinka kehittyä kukkaterapeuttina? Ja opit myös värähtely uutteiden vaikutuksia haittaavista ja voimistavista tekijöistä, sekä paljon muuta.

Suomen luonnon valkoista magiaa kirja ja paljon muita mielenkiintoisia teoksia Rajatiedon erikoiskirjastossa, tule tekemään löytöjä!

Lisätietoja kirjastosta löydät täältä!

Erkki Lehtirannan Smiling stars kotisivut

Katso tästä kirjaesittely video

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0