Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on Raimo A. Nikulan kirja Kuunvaiheet astrologiassa. Katso lopuksi myös kirjaesittely video ja muista tilata Youtube kanavamme niin saat tiedon ensimmäisenä uusista videoista.

Kaikki astrologinen ymmärrys saa todellista merkitystä vain, jos ihminen sisäistää sen ja soveltaa sitä omaan elämäänsä, omaan sisäiseen maailmaansa.

Kuuun vaiheet astrologiassa – Raimo A. Nikula

Kuunvaiheet astrologisen kartan tulkinnassa – mitä merkitystä niillä on?

 Kuunvaiheet voivat aluksi tuntua ylimääräiseltä rasitteelta jo muutenkin lukuisten astrologiseen tulkintaan vaikuttavien tekijöiden joukossa. Niiden merkitys on kuitenkin selvä sekä teoriassa, että käytännössä eikä niitä voi sivuuttaa kartan tulkinnassa. 

Kaikki myöntävät auringon ja kuun merkityksen kartalla. Näiden elämää synnyttävien symbolien asema on aina ollut keskeinen, mutta tulkinnan painopiste on ollut auringon sijainnilla. Aurinko ja kuu ovat kaikkein syvimmät elämänvoimat. Aurinko on tietoisten voimien symboli ja kuu tiedostamattomien voimien symboli.

Vasta vähitellen on alettu oivaltaa, että aurinko ja kuu paljastavat todellisen merkityksensä vain yhdessä tulkittuna ja niiden muodostama kuunvaihe mukaan luettuna.

Kuun vaiheet kertovat harvoin kovin suoraan yksilön konkreettisista ominaisuuksista. Sen sijaan ne osoittavat miten elämänvoima ilmenee yksilön kautta. Millaiseen “ainekseen” ihminen tarttuu voidakseen ilmaista yksilöllisyyttään. Kuunvaihe ikään kuin asettaa yksilön omalle tasolleen. Se osoittaa millä olemisen tasolla hänen elämänsä liikkuu ja mitä perusasioita hän pystyy käyttämään hyväkseen.

Kuinka ihmisen minä sopeutuu vallitseviin olosuhteisiin? Mikä on hänen suhteensa sisäiseen mieheensä ja naiseensa eli animeen ja animukseen? Kuun vaiheet kertovat millaista kehitysjaksoa ihminen käy läpi ja millaisia aineksia hän työstää elämässään. Raimo A. Nikulan Kuunvaiheet astrologiassa on laaja ja yksityiskohtainen teos kuunvaihden merkityksestä ihmisen elämässä.

Kuun vaiheet kertovat, millaista kehitysjaksoa ihminen käy lävitse ja millaisia aineksia hän työstää elämässään. Kuunvaiheensa osoittamalla tavalla ihminen näkee maailmassa itselleen sopivia samaistumisen kohteita, olosuhteita ja ympäristöjä.

Kuun vaiheet astrologiassa – Raimo A. Nikula

Tervetuloa Rajatiedon Erikoiskirjastoon lainaamaan Raimo A. Nikulan Kuunvaiheet astrologiassa tai jonkun muun kirjan meidän laajasta valikoimastamme.

Lisätietoa kirjastosta löydät täältä!

Raimo A. Nikulan verkkosivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0