Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on Elsa Ervamaan ja Ritva Alun teos Elävä ravinto. Kirja käsittelee sitä, kuinka luonnollista ravintoa voi tehdä siemeniä idättämällä, versoja kasvattamalla ja ylipäätään kuumentamatta valmistamalla. 

Terveys kumpuaa kokonaisvaltaisesta suhtautumisesta

Kokonaisvaltainen asioihin suhtautuminen tekee uudelleen tuloaan fysiikassa ja muissa luonnontieteissä, filosofiassa ja osittain jo lääketieteessäkin. Osoituksena tästä on mm. ekologiaa koskevan keskustelun vilkastuminen ja jatkuva verkkainen muutos suhtautumisessa luontoon ja luonnonvaroihin sekä erityisesti ihmisen asemaan luomakunnassa.

Tiedetään, ettei ihmisen henkistä sen enempää kuin kehollistakaan puolta voi käsitellä vaikuttamatta samalla koko ihmiseen. Ihminen, niin terve kuin sairaskin, ymmärretään kokonaisuudeksi. Mikään sairaus ei ole vain paikallinen eikä itsenäinen ilmiö. Sairaudet ovat vain oireita, tuntuva ja näkyvä ilmaus siitä, että kokonaisuuden tasapaino on järkkynyt.

Vähitellen on alettu ymmärtää, ettei lääke, joka poistaa kivun tai tappaa bakteerin, vielä paranna sairautta. Parantumiseen, niin kuin kaikkeen muuhunkin elämässä tarvitaan energiaa, elinvoimaa.

Lehtivihreän parantava vaikutus sairauksiin

Lehtivihreä on luonnon oma energiapakkaus. Vihreät kasvit saavat elintoimintoihinsa tarvittavan energian auringosta, siitä säteilystä,jonka ihminen aistii valona. Kasveihin varastoitunutta energiaa voidaankin sanoa aurinko energiaksi. Kuten veri ihmiselle on lehtivihreä kasveille kaiken elämän perusta ja ravintoaineiden lähde.

On tutkittu etenkin lehtivihreän parantavaa vaikutusta sekä ihmisen, että eläinten sairauksiin. Kokeissa saatujen tulosten perusteella on päädytty myös siihen, että lehtivihreä nuorentaa ihmistä elävöittämällä ja uudistamalla soluja. Anemiatiloissa lehtivihreä palauttaa punaisten verisolujen määrän normaaliksi jopa 4-5 päivässä. Kaikkien kudos solujen aktiivisuus lisääntyy ja ne uudistuvat nopeammin lehtivihreää nautittaessa.

Kuinka elämä muuttuu syömällä elävää ravintoa?

Tänä päivänä elän terveempää elämää kuin koskaan aikaisemmin. Syy siihen on elävä ravinto ja sen mukana tullut terveempi elämäntapa. Tänä päivänä myös käsitän miksi ruoka on siunattava

Tuovi Koivusen kokemus – Elävä ravinto

Elävä ravinto kirjassa on laajasti tietoa vehnä oraksen parantavista vaikutuksista. Opit kuinka sitä kasvatetaan kotona ja kuinka siitä voi valmistaa elimistöä puhdistavia mehuja tai käyttää sellaisenaan ruoanlaitossa. 

Kirjassa on paljon tietoa elävän ravinnon hyödyistä, kuinka meidän tulisi syödä ja kuinka ei tulisi syödä, laajasti reseptejä sekä terveiden ja sairaiden elämän kertomuksia, kun he ovat muuttaneet ruokavaliotaan enemmän eläväksi.

Tule lainaamaan Elävä ravinto tai jokin muu hyvinvointiin liittyvä kirja laajasta valikoimastamme Rajatiedon erikoiskirjastosta!

Löydät lisää tietoa Rajatiedon erikoiskirjastasto täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0