Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on Tapani Koivulan teos Ufojen kosminen viesti.

Mistä lentävä lautanen sai alkunsa? Milloin tieteellinen ufotutkimus alkoi Suomessa? Minkälainen on ufotutkimuksen historia?

Ufotutkimuksessa on päästy tilanteeseen, jossa ihmiskunnalla on riittävästi todisteita siitä, että ufot ovat todellisuutta. Tämän voi oivaltaa jokainen, joka vaivautuu syventymään aiheeseen.

Tapani Koivula

1970-luvun alussa elettiin Suomessa ufokuumeen aikaa. Sen jälkeen alalla on ollut hiljaisempaa. Muualla maailmassa ufoja on nähty jopa enemmän kuin aikaisemmin. Norjassa ja Ruotsissa on 80-luvulla tehty tuhansia havaintoja, ja Neuvostoliitossa perustettiin vuonna 1984 virallinen ufotutkimuskomitea.

Ufojen kosminen viesti – ufojen historiaa

Tapani Koivula kertoo kirjassaan ufojen 40-vuotisen historian 1980 luvun lopusta taaksepäin, sillä kirja on julkaistu vuonna 1988. Mukana on selostus lähes 200 ufotapauksesta, kuten ufohavainto Helsingin olympialaisissa stadionin yllä vuonna 1952. 

Kirjan pääpaino on kuitenkin ufohavaintoihin oleellisesti liittyvissä parapsyykkisissä ilmiöissä ja avaruusolentojen viesteissä, jotka useimmissa ufokirjoissa on jätetty huomioimatta niiden epätieteellisyyden vuoksi.

Tärkein osa kosmista viestiä liittyy ufojen saapumisen kolmanteen syyhyn: sadoissa lähikontakteissa avaruusolennot ovat kertoneet, että he ovat tulleet varoittamaan ihmiskuntaa nykyisestä kehityksestä, joka vie meitä kohti täydellistä tuhoa.

Tapani Koivula

Dramaattisimpia ovat tapaukset, joissa järkevät ja tasapainoiset ihmiset kertovat kohdanneensa avaruusolentoja ja saaneensa näiltä viestejä. Satojen viestien perussisältö on sama: Ydinkokeet ovat hälyttäneet ufot varoittamaan meitä tuhon tiestä.

Tapani Koivulan teos Ufojen kosminen viesti on laaja kokonaisuus ufojen historiasta sekä yksityiskohtaista tietoa kaikille ufoista kiinnostuneille.

Tule lainaamaan Ufojen kosminen viesti tai jokin muu ufoja käsittelevä kirja Rajatiedon erikoiskirjaston laajasta valikoimasta Helsingin Malminkartanosta.

Lisätietoa Rajatiedon erikoiskirjastosta löydät täältä!

Yksi vastaus

  1. Kun luin Iltalehden artikkelin ”700 km/h kulkenut hävittäjä jäi kuin seisomaan – Jopa Ilmavoimat on myöntänyt Porin mystisen ufohavainnon” (ma 27.2.2023, https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b40c8eb4-5cb8-48f0-80ac-06b6a4645ae1), olisin kertonut esim. T. Koivulalle todistajanlausunnon isäni havainnosta samalta päivältä la 12.4.1969 klo 16.05 Vaasan lentokentän lennonjohdosta. Hän ajoi tuona päivänä Laihialta Vaasaan, ja kirkkaan valon vuoksi pysähtyi tien viereen lentokentän kohdalla, ja ajoi siitä havaintonsa jälkeen lennonjohtoon. Kotona hän kertoi asiasta varsin seikkaperäisesti. Hänen kertomuksensa vahvistaa tapahtumia detaljitasolla.

    Saman asian, tosista riippumattomasti, sotilaspastori ja kenttärovasti Seppo V., kertoi seuraavana maanantaina Vaasan yhteiskoulun uskonnontunnillamme. Hän oli Kauhavan lennoston Fouga magister -yksikön toimihenkilö.

    Koska Iltalehden artikkeli, kuten isäni, Seppo V:n ja Koivulan kuvauksetkin ovat erittäin samansuuntaisia, olisi hienoa yhdistää ne. Nyt pitäisi vain saada yhteys Koivulaan (tunnen hänet arkkitehtina mm. Hesa-SAFAn Viro – Latvia – Liettua -ekskursiolta vuonna 2003).

    JRi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0