Rajatiedon Yhteistyö ry

Tänään kirjaesittelyssä on Allan Kardecin teos Meedioiden kirja. Kirja on julkaistu vuonna 1861.

Luettuaan Meedioiden Kirjan jokainen voi ymmärtää kuinka henkien olemassaolo ja heidän ilmaisunsa ovat täysin luonnollinen osa todellisuuttamme, vaikkakin tietämättömyys usein sekoittaa ne yliluonnolliseen ja taikauskoon. Meedioiden kirja tuo johdonmukaisesti esille, mitä henget todellisuudessa ovat ja kuinka he voivat ilmaista itseään meidän fyysisessä maailmassamme. Tämän tuntemuksen näkökulmasta jokainen lukija voi itse arvioida myös omassa elämässään kohtaamiaan asioita.

Uskomus Henkiin ei ole yhteensopiva sellaisen ajattelun kanssa, joka absoluuttisesti kieltää ei-materiaalisen älyllisen tekijän olemassaolon.

Meedioiden kirja

Vuosia kestäneen tutkimustyön ja lähdeaineistojen vertailun jälkeen Allan Kardec sisällytti Meedioiden Kirjaan seikkoja, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä ymmärtää meediokyvyn kanssa tekemisissä oleville ihmisille. Näitä ohjeita seuraten meediokyky – Luojan ilmaiseksi antama lahja – ohjautuu ihmisen moraaliseen kehittämiseen.

Sanokaamme lisäksi, että sielut eivät saavuta korkeampaa tasoa muuten kuin ponnisteluilla, joita he tekevät tullakseen paremmiksi ja vasta kun he ovat läpi käyneet sarjan puhdistautumistaan palvelevia koetuksia.

Meedioiden kirja

Teos näyttää selvin esimerkein mitkä seikat vaikuttavat kommunikointeihin sekä henkiin liittyviin ilmiöihin yleisesti. Tämä tieto on erittäin hyödyllinen myös niille ihmisille, jotka eivät koskaan ole nähneetkään mitään henkien ilmaisua, mutta haluavat ymmärtää paremmin kuinka yhteys tuonpuoleiseen on mahdollinen. 

Tämän lisäksi jokaisen on hyvä tuntea paremmin sitä jatkuvaa vuorovaikutusta, joka meidän jokaisen kohdalla on olemassa ruumiillisen maailman ja henkien maailman välillä.

Sanokaamme lopuksi, että paholaiset eivät ole muita kuin pahantahtoisia sieluja, jotka eivät vielä ole puhdistuneet, mutta jotka voivat saavuttaa onnellisuuden kuten muutkin.

Meedioiden kirja

Tule lainaamaan Allan Kardecin Meedioiden Kirja Rajatiedon erikoiskirjaston laajasta valikoimasta Helsingin Malminkartanosta. Tervetuloa!

Lisätietoa Rajatiedon erikoiskirjastosta löydät täältä!

Tutustu Allan Kardecin opin ystävien yhdistyksen sivuihin täällä!

Muista tilata kanavamme Youtubessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0