Jäsensivut

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenille

Liittymällä Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäseneksi ja kirjautumalla sivuille tunnuksillasi käytössäsi ovat Rajatiedon erikoiskirjaston sähköiset palvelut sekä vain yhdistyksen jäsenille tarkoitetut sisällöt.

Muita yhdistyksen jäsenetuja:

• Hengen ja tiedon messujen näytteilleasettajille messupaikat ja muut messuihin liittyvät tuotteet jäsenhintaan (-15%). Säästät liittymällä henkilöjäseneksi, mikäli messupaikkasi arvo on vähintään 134€, yhteisöjäseneksi liittyessäsi säästät mikäli paikan arvo on 268€. Voit vertailla normaalihintoja ja jäsenhintoja messujen luokkahinnastosta ja paikkahinnastosta.
  • Alennusta StudioRajatiedon tilavuokrista (-50%)
  • Alennuksia messujen ja muiden tapahtumien sisäänpääsymaksuissa (~15%)
  • Uusi jäsen saa kerran ilmaisen kymmenen päivän mainostilan tai näyttelypaikan StudioRajatiedon näyteikkunasta. Ikkunatila soveltuu esimerkiksi maalausten, taiteen tai käsitöiden pienimuotoiseen esittelemiseen.
  • Alennuksia yleisötilaisuuksien sekä messujen sisäänpääsymaksuissa (~15%), mikäli jäsenmaksu on maksettu viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa
  • Alennusta Hengen ja tiedon messujen messulehdessä julkaistavasta ilmoituksesta (-10%)
  • Maksuton Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkuus (-6€) – voit myös liittyä pelkästään kirjaston asiakkaaksi
  • Mahdollisuus hyödyntää jäsensivuja ja monipuolisia rajatiedon hakemistoja (e-kirjoja, yhteisöjen tietoja, kirjallisuusluetteloja, valokuva-arkistoja ym)
  • Painettu Ääretön-lehti kotiin tai toimistoon tilattuna 40% alennuksella
  • Alennusta muista Rajatiedon Yhteistyö ry:n julkaisuista
  • Tarjouksia jäsenyhteisöiltä, joista tiedotetaan täällä
  • Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksemme toimintaa ja mahdollistat rajatietotapahtumien järjestämisen jatkossakin!
  • Jäsenistä valitaan yhdistyksen hallitus ja toimikunnat vuosittain
  • Virkistystilaisuuksia toimihenkilöille ja muille jäsenille