Ale!

Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkuus

0,00 

Liity ainutlaatuisen suomalaisen kirjaston asiakkaaksi! Rajatiedon erikoiskirjasto on avoinna normaalisti (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin.

Voit rekisteröityä Rajatiedon Yhteistyö ry:n ylläpitämän kirjaston asiakkaaksi verkkokauppamme kautta ilmoittamalla kassalla osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä syntymäaikasi (sinun tulee olla 15 vuotta täyttänyt voidaksesi liittyä kirjaston asiakkaaksi ilman huoltajan suostumusta). Varmistamme verkossa rekisteröityneen asiakkaan henkilöllisyyden ensimmäisen lainauskerran yhteydessä.

Kirjaston palveluista säännöllisemmin kiinnostuneille suosittelemme liittymistä yhdistyksen henkilö- tai yhteisöjäseneksi, jolloin saat monipuoliset jäsenetumme käyttöösi. Kirjaston asiakkaana pääset postituslistallemme sekä tutustumaan myös asiakkaidemme käytössä oleviin sähköisiin aineistoihin. Muistattehan pitää yhteystietonne ajan tasalla päivittämällä tietonne verkkokauppamme kautta, päivittämällä jäsentietonne tai ilmoittamalla meille uusista yhteystiedoista.

Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista. Vahvistathan rekisteröityessäsi, että hyväksyt kirjaston käyttösäännöt.

Varastossa

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä or Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Kuvaus

Rajatiedon erikoiskirjasto on suomalainen henkisyyteen, esoteriaan ja paranormaaliin erikoistunut kirjasto, joka sijaitsee Helsingin Malminkartanossa (Luutnantinpolku 7). Kirjastossa on lukusali, jossa voit lukea lehtiä ja kirjallisuutta sekä pelata lautapelejä. Kirjaston päätteelle voi varata ajan internetin käyttöön ja tulostamiseen sekä digitoitujen hakemistojen selaamiseen. Kirjaston palvelut ovat vapaasti yleisön käytettävissä ja nykyisin niin jäsenille kuin muillekin maksutonta.

Kirjaston kokoelmissa on yli 3000 lainattavaa teosta, tuhansia lehtiä ja niiden vuosikertoja sekä laaja käsikirjasto, johon sisältyy vanhaa kirjallisuutta sekä audioaineistoa. Käsikirjastosta voi lainata aineistoa tutkimuskäyttöön, muutoin sen aineistoon voi tutustua paikan päällä. Kirjastolla on luettavissa myös Rajatiedon Yhteistyö ry:n Ääretön-lehtiä. Asiakkaiden käytössä oleviin sähköisiin aineistoihin voi tutustua kirjaston päätteillä.

Kirjasto järjestää noin kerran kuukaudessa torstaisin klo 18 kirjallisuuspiirejä, jotka lähetetään Facebookiin suorana lähetyksenä StudioRajatiedon tiloista. StudioRajatiedon tiloissa järjestetään myös muuta ohjelmaa pitkin vuotta. Virallisten aukioloaikojen lisäksi palvelemme yleisötilaisuuksien yhteydessä.

Kirjat on aakkostettu hyllyissä tekijän nimen mukaan; suomenkieliset ja muun kieliset kirjat erikseen. Kirjallisuushakemistossa teokset on luokiteltu teosten käsittelemien teemojen mukaan, yli sataan aihehakemistoon. Laina-aika on kuukauden kerrallaan ja lainan voi uusia halutessaan kaksi kertaa, ellei nimikkeelle ole tehty varauksia.