Rajatiedon erikoiskirjaston jäsenyys

6,25 

Liity ainutlaatuisen suomalaisen kirjaston asiakkaaksi!

Voit rekisteröityä Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkaaksi maksamalla kuuden euron panttimaksun, joka palautetaan mikäli päätät myöhemmin lopettaa asiakkuutesi. Kirjaston palveluista säännöllisemmin kiinnostuneille suosittelemme liittymistä henkilö- tai yhteisöjäseneksi, sillä jäseniltä ei peritä erillistä panttimaksua. Kirjaston asiakkailla on myös pääsy yhdistyksen digitoitujen aineistojen verkkosivuille sekä postituslistallemme.

Panttimaksun hinta sisältää alv:n 0% sekä järjestelmän perimät toimituskulut 0,25€.

Haluatko alennuksen? Ryhdy jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Osasto:

Kuvaus

Rajatiedon erikoiskirjasto on suomalainen henkisyyteen, esoteriaan ja paranormaaliin erikoistunut kirjasto, joka sijaitsee Helsingin Malminkartanossa (Luutnantinpolku 7). Kirjastossa on lukusali, jossa voit lukea lehtiä ja kirjallisuutta sekä pelata lautapelejä. Kirjaston päätteelle voi varata ajan internetin käyttöön ja tulostamiseen sekä digitoitujen hakemistojen selaamiseen. Kirjaston palvelut ovat vapaasti yleisön käytettävissä. Jäsenille kirjaston käyttö on maksutonta, muut voivat rekisteröidä asiakkuuden kirjastoon kuuden euron panttimaksua vastaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin maksun suuruudessa.

Kirjaston kokoelmissa on lähes 3000 lainattavaa teosta sekä laaja käsikirjasto, johon sisältyy lehtiävanhaa kirjallisuutta sekä audioaineistoa. Käsikirjastosta voi lainata aineistoa tutkimuskäyttöön, muutoin sen aineistoon voi tutustua paikan päällä. Kirjastolla on luettavissa myös Rajatiedon Yhteistyö ry:n Ääretön-lehtiä. Rajatiedon Yhteistyön digitaalisiin hakemistoihin voi tutustua kirjaston päätteillä.

Kirjasto järjestää (heinäkuuta lukuun ottamatta) torstaisin klo 18 kirjallisuuspiirejä, jotka lähetetään Facebookiin suorana lähetyksenä StudioRajatiedon tiloista. StudioRajatiedon tiloissa järjestetään myös muuta ohjelmaa pitkin vuotta. Virallisten aukioloaikojen lisäksi palvelemme yleisötilaisuuksien yhteydessä.

Kirjat on aakkostettu hyllyissä tekijän nimen mukaan; suomenkieliset ja muun kieliset kirjat erikseen. Kirjallisuushakemistossa teokset on luokiteltu teosten käsittelemien teemojen mukaan, yli sataan aihehakemistoon. Laina-aika on kuukauden kerrallaan ja lainan voi uusia halutessaan kaksi kertaa, ellei nimikkeelle ole tehty varauksia.