StudioRajatieto

StudioRajatieto on Uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka, jota ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry Helsingin Malminkartanossa.

Oli tilaisuus suuri tai pieni, StudioRajatieto tarjoaa ohjelmaa ja tilaisuuksia eri kohderyhmille pitkin vuotta joko omassa toimitilassaan tai siihen sopivassa tilassa eri puolilla Suomea.

StudioRajatieto täydentää Hengen ja Tiedon messut -tapahtumaa tarjoamalla seminaareja muutaman kerran vuodessa. Tilaisuudet rahoitetaan lipunmyynnillä ja vähäisessä määrin tarjoamalla näytteilleasettajille vuokrapöytiä näihin tilaisuuksiin. Pääpaino tilaisuuksissa on tarjota laaja kirjo erilaisia luentoja ja tietoiskuja.

Myös ulkopuoliset voivat vuokrata tilaa maksullisiin tapahtumiinsa 10 €/tunti. Mikäli tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, ei tilavuokraa peritä.

Tilat

StudioRajatiedon tiloihin mahtuu 20-30 henkilöä, ilmaisiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin. Kalusteiden ja istumapaikkojen puolesta tilat soveltuu parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn.

Kysy tilamme sähköpostitse tai StudioRajatieto Facebook -sivun kautta.

 

Kirjasto

Rajatiedon Yhteistyö ry omistaa myös kirjaston, joka sijaitsee StudioRajatiedon tiloissa, Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 HELSINKI.

Kirjastossa on laaja-alaisesti rajatiedon kirjallisuutta, jota jäsenet saavat käyttää maksutta.

Kirjasto on avoinna vain sovitusti, kirjaston antiin voi käydä tutustumassa KIRJASTOBLOGIssamme osoitteessa http://rtykirjasto.blogspot.fi/. Blogiin on lisätty vain osa kirjoista.

Mikäli haluat lainata kirjastosta kirjan tai kirjoja, ota yhteyttä studiorajatieto at gmail.com

Tapahtumat

StudioRajatiedon ajankohtaiset tapahtumat julkaistaan Facebookissa.