StudioRajatieto

StudioRajatieto on Uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka, jota ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry Helsingin Malminkartanossa.

StudioRajatieto tarjoaa ohjelmaa ja tilaisuuksia eri kohderyhmille pitkin vuotta joko omassa toimitilassaan tai siihen sopivassa tilassa eri puolilla Suomea.

StudioRajatieto täydentää Hengen ja Tiedon messut -tapahtumaa tarjoamalla seminaareja muutaman kerran vuodessa. Tilaisuudet rahoitetaan lipunmyynnillä ja vähäisessä määrin tarjoamalla näytteilleasettajille vuokrapöytiä näihin tilaisuuksiin. Pääpaino tilaisuuksissa on tarjota laaja kirjo erilaisia luentoja ja tietoiskuja.

Tilat

StudioRajatiedon tiloihin mahtuu 15-20 henkilöä, erilaisiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin. Kalusteiden ja istumapaikkojen puolesta tilat soveltuu parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn. Studio rajatiedon (luutnantinpolku 7) tilojen vuokraus maksaa 20€/h (sis. alv. 24%). Pidempi aikaisista vuokrauksista voidaan sopia erikseen.

Astiat sisältyvät vuokrahintoihin edellyttäen, että käytetyt astiat on pesty ja laitettu takaisin paikoilleen. Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat vuokraamansa tilojen oven (molemmat lukot, ylä- ja alalukko) poistuessaan, siivoavat tilat lähtiessään ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä.

Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Mikäli vuokraaja ei ole siivonnut tiloja lähtiessään, veloitetaan vuokraajalta
vähintään 100 €:n siivouskustannukset.

 

Kysy tilamme sähköpostitse tai StudioRajatieto Facebook -sivun kautta.

 

Kirjasto

Rajatiedon Yhteistyö ry omistaa myös kirjaston, joka sijaitsee StudioRajatiedon tiloissa, Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 HELSINKI.

Kirjastossa on laaja-alaisesti rajatiedon kirjallisuutta, jota jäsenet saavat käyttää maksutta.

Kirjasto on avoinna vain sovitusti, kirjaston antiin voi käydä tutustumassa KIRJASTOBLOGIssamme osoitteessa http://rtykirjasto.blogspot.fi/. Blogiin on lisätty vain osa kirjoista.

Mikäli haluat lainata kirjastosta kirjan tai kirjoja, ota yhteyttä studiorajatieto at gmail.com

Tapahtumat

 

StudioRajatiedon ajankohtaiset tapahtumat julkaistaan Facebookissa.